-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
όποιος φίλος έβαλε exalto 2 μπορεί να μου πει χώρα παραγωγής;Made in Germany τα δικά μου (Pilot Exalto II).
Και τα δικά μου επίσης και 37η εβδομάδα του 09
Continental 225/45-17 W contactsport3 520 τελική περασμένα κομπλέ. Τα παραγγέλνω;;
Για ποιό αυτοκίνητο μιλάμε ;
-
Πρόκειται για AUDI A3 1.8T
Πάντως διάβασα πολύ καλά λόγια και για το GOOD YEAR F1 ASYMETRIC. Ισως το προτιμήσω τελικά σε σχέση με το continental contact soprt3 ή το michelin exalto2!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προσωπικά δέν θα πρότεινα V σε αμάξι με 300 άλογαΑκόμη κι αν έχει 230 km/h τελική ;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Tελικα εσεις για Getz τι θα βαζατε? Μιλαω για διασταση 175/65/14Θελω να βαλω καλο ελαστικο που να κραταει και αν γινεται να μην ξερενεται ευκολα.
Πας σε 185/60/R14 και Pilot Exalto 2.
Δοκιμασμένο στο Getz 1,4 της κοπελιάς μου.
-
Μάγκες τη βοήθειά σας.
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο 306. Διάσταση 185/60R14.
Οι βασικές επιλογές, όλες σε δείκτη Η.Bridge ER300
Michelin energy Saver
Pirelli P6cintΟι τιμές πάνω κάτω ίδιες είναι.
Αυτή τη στιγμή φοράω τα προηγούμενα Ρ6, ελαστικά που είναι κάποιας ηλικίας. ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές. Κρατάνε καλά, στο βρεγμάνο δεν με έχουν προδώσει και τα σκληρά πλαϊνά δίνουν αμεσότητα.
Λογικά τα Ρ6cinturato θα είναι βελτιωμένα...
Από την άλλη διαβάζω το τεστ των 4Τ Απριλίου και βγάζει τα Energy Saver κορυφαία! Το θέμα είναι οτι έχουν πολύ μαλακά πλευρικά, κάτι που ενδεχομένως να μην συνεργάζεται καλά με τα αμορτισέρ-κούτσουρο (bilstein χαμηλώματος sprint + eibach ελατήρια). Απόψεις;;
Τελευταία απορία:
πιστεύετε οτι τα αποτελέσματα του συγκριτικού έχουν εφαρμογή και σε άλλη διάσταση και δει στη δική μου;;Το ER300 τι λέει;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μάγκες τη βοήθειά σας.
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο 306. Διάσταση 185/60R14.
Οι βασικές επιλογές, όλες σε δείκτη Η.
Bridge ER300
Michelin energy Saver
Pirelli P6cint
Οι τιμές πάνω κάτω ίδιες είναι.
Αυτή τη στιγμή φοράω τα προηγούμενα Ρ6, ελαστικά που είναι κάποιας ηλικίας. ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές. Κρατάνε καλά, στο βρεγμάνο δεν με έχουν προδώσει και τα σκληρά πλαϊνά δίνουν αμεσότητα.
Λογικά τα Ρ6cinturato θα είναι βελτιωμένα...
Από την άλλη διαβάζω το τεστ των 4Τ Απριλίου και βγάζει τα Energy Saver κορυφαία! Το θέμα είναι οτι έχουν πολύ μαλακά πλευρικά, κάτι που ενδεχομένως να μην συνεργάζεται καλά με τα αμορτισέρ-κούτσουρο (bilstein χαμηλώματος sprint + eibach ελατήρια). Απόψεις;;
Τελευταία απορία:
πιστεύετε οτι τα αποτελέσματα του συγκριτικού έχουν εφαρμογή και σε άλλη διάσταση και δει στη δική μου;;
Το ER300 τι λέει;Οι περισσότεροι θα σου προτείνουν τα Pilot Exalto 2 και κανένας τα ER 300 !!
Εγώ θα συμβουλευόμουν και μια σχετικά 'φρέσκια' δοκιμή... -
Ευχαριστώ για το λινκ αλλά από Γερμανικά δε σκαμπάζω γρι...
-
Google is your friend
http://translate.google.com/translate?j ... ry_state0=
Οι κάθετες στήλες σημαίνουν (από αριστερά προς δεξιά)
Δείκτης Ταχύτητας
Τιμή σε ευρώ
Στεγνό
Βρεγμένο
Θόρυβος
Κατανάλωση καυσίμου
ΦθοράΗ βαθμολογία είναι από 0,5 (άριστα) μέχρι 5,5 (χάλια)
-
Ευχαριστώ!
Τα μετέφρασα ήδη, το σκέφτηκα αφού έγραψα...
η κλίμακα στη βαθμολογία δεν είναι λίγο...κουφή;;; -
Βλέπω οτι το ER300 δεν είναι καθόλου κακό...
-
Σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις?Θέλεις σκληρά πλαινά και μαλακή γόμα?Αν φοράς σκληρή ανάρτηση σίγουρα θα χρειαστείς πιο άκαμπτα πλαινά.
Πολύ καλές πληροφορίες και τέστ έχει το:www.tirerack.com -
Σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις?Αν φοράς aftermarket σχετικά σκληρή ανάρτηση και το αυτοκίνητο είναι κι αυτό σχετικά βαρύ θα χρειαστείς λάστιχα με σκληρά πλαινά για να μη μαγουλιάζουν.Το συγκεκριμένο δεν το έχω φορέσει αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το BRIDGESTONE RE050A που φοράω στο EVO VI που έχω και στην διάσταση που λές.Υπάρχει το site:www.tirerack.com με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεια και πολλά τέστ.
-
Ευχαριστώ!
η κλίμακα στη βαθμολογία δεν είναι λίγο...κουφή;;;Να 'σαι καλά.
Οι Γερμανοί στα σχολεία τους έχουν κλίμακα από 1 (άριστα) ως 5, οπότε μάλλον γι' αυτούς είναι απολύτως λογική κλίμακα
-
Ο χρήστης krej έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο θα τα βάλεις?Αν φοράς aftermarket σχετικά σκληρή ανάρτηση και το αυτοκίνητο είναι κι αυτό σχετικά βαρύ θα χρειαστείς λάστιχα με σκληρά πλαινά για να μη μαγουλιάζουν.Το συγκεκριμένο δεν το έχω φορέσει αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το BRIDGESTONE RE050A που φοράω στο EVO VI που έχω και στην διάσταση που λές.Υπάρχει το site:www.tirerack.com με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεια και πολλά τέστ.Φίλε μου το αυτοκίνητο έχει aftermarket ανάρτηση, μόνο που, σε σχέση με το δικό σου, είναι πολύ πολύ πιο ταπεινό..Ένα 306 είναι με διάσταση ελαστικών 185/60 14.
Το σάιτ το είδα. ενδιαφέρον, αν και δεν έχει όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν εδώ...μάλλον είναι ηπα μεριά..
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ευχαριστώ!
η κλίμακα στη βαθμολογία δεν είναι λίγο...κουφή;;;Να 'σαι καλά.
Οι Γερμανοί στα σχολεία τους έχουν κλίμακα από 1 (άριστα) ως 5, οπότε μάλλον γι' αυτούς είναι απολύτως λογική κλίμακαΗ βαθμολογία δεν είναι κουφή, απλά επιβραβεύει και τη ...μη φθορά των ελαστικών, τη 'χαμηλότερη' κατανάλωση και το επίπεδο θορύβου. Κατά τη γνώμη μου (και τις δικές μου προτεραιότητες, δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν ), αν λάβεις υπ' όψιν σου μόνο τις επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο θα είσαι και πάλι καλυμμένος...
-
έτσι ακριβώς αντιμετωπίζω το θέμα των ελαστικών...
-
**PE2 **: έχουμε το Θεό και ψάχνουμε για Αγγέλους?
-
Το ΡΕ2 δε βγαίνει στην ταπεινή δική μου διάσταση...επομένως μάλλον πάω προς ER300μεριά. Παντού καλές κριτικές αποσπά, οπότε γιατί όχι;
Και με 230 ευρά η τιμή είναι σούπερ...
Τα conti δεν ξέρω...Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμη να δω κι άλλες γνώμες!
-
Το ΡΕ2 δε βγαίνει στην ταπεινή δική μου διάσταση...Απάντηση:
Tελικα εσεις για Getz τι θα βαζατε? Μιλαω για διασταση 175/65/14
Θελω να βαλω καλο ελαστικο που να κραταει και αν γινεται να μην ξερενεται ευκολα.
Πας σε 185/60/R14 και Pilot Exalto 2.
Δοκιμασμένο στο Getz 1,4 της κοπελιάς μου.
http://www.euroshina.com.ua/en/tyres/Mi ... exalto_pe2
-
Ωπ!
Δεν το γνώριζα αυτό!Ευχαριστώ!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]