-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οσοι κραζετε πασοκ-νδ γραφτε και τι ψηφισατεπασοκ-νδ
-
o ΣΚΑΙ δίνει 50-50 να μπουν οι οικολόγοι στη βουλή. οι άλλοι το αποκλείουν
στις ευρωεκλογές πάντως ο ΣΚΑΙ έδινε τα πλέον αισιόδοξα ποσοστά για οικολόγους, και διαψεύστηκε αρκετά εντυπωσιακά. -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
οσοι κραζετε πασοκ-νδ γραφτε και τι ψηφισατε
πασοκ-νδ
+1
-
Εγώ ψήφισα και τους δύο, λες να'κανα μλκια???
-
Εξωκοινοβουλευτικούς. Ο Βεργής πιο κοινοβουλευτικός θα είναι από τους 'δικούς μου' μού φαίνεται.
-
Ερώτηση: Γιατί τόση ώρα ψιλοβγαίνουν αποτελέσματα στα κανάλια και στο ekloges.ypes.gr δεν υπάρχει τίποτα; Δεν είναι ξεφτίλα να 'προμοτάρονται' τόσο πολύ τα κανάλια(την ώρα μάλιστα που το exit poll το γνωρίζαμε πολύ νωρίτερα);
-
Αυτοδυναμία τελικά ρε παιδιά?
Τϊ φαίνεται?εδιτ: παπαθανασιου στο μέγκα δίνει ρεσιτάλ
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εγώ ψήφισα και τους δύο, λες να'κανα μλκια???Οχι,αν εβαλες πρωτο το ψηφοδελτιο του Πασοκ
Αυτοδυναμία τελικά ρε παιδιά?
Τϊ φαίνεται?99% Ναι.Θεσμικα.Τωρα αν ο ΓΑΠ θελησει πανω απο 160 βουλευτες και ξαναπαει σ'εκλογες,ειναι παιζεται...
-
Ο παπαθανασίου δεν κρατιέται
πάντως πολύ θα γουστάρω να πέσει έξω ο νικολακόπουλος και να μη βγει αυτοδυναμία
(τί στροφή είναι αυτή του pretender )
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στα exit poll ΣΚΑΙ - λοιπών καναλιών. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(τί στροφή είναι αυτή του pretender )
προς τα που αυτη τη φορα?διοτι μεχρι τωρα ηταν προς τη ΝΔ
-
δλδ ο προπονητής δεν θα αλλάξει πλέον?
Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο κεφάλαιο, τον Μπαγιεβιτς
Πρέπει να νοιώθετε περήφανοι όσοι τον ψηφίσατε@μφ : τα χωνε στη ΝΔ τώρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@μφ : τα χωνε στη ΝΔ τώρα
ε ειπαμε ειναι δημοσιογραφος,αλλα δεν ειναι και ηλιθιος
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ερώτηση: Γιατί τόση ώρα ψιλοβγαίνουν αποτελέσματα στα κανάλια και στο ekloges.ypes.gr δεν υπάρχει τίποτα; Δεν είναι ξεφτίλα να 'προμοτάρονται' τόσο πολύ τα κανάλια(την ώρα μάλιστα που το exit poll το γνωρίζαμε πολύ νωρίτερα);http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html ... a_map.html
τωρα εδωσε το πρωτο αποτελεσμα. -
Υποψη οτι το ΠΑΣΟΚ εχει 2 μουσουλμανους στην Ροδοπη που δεν τους θεωρει δικους του,αν ειναι με 151-154 βουλευτες δεν θα χαρουν καθολου,θελουν 155+
-
μητσοτάκης στο μέγκα τώρα
εδιτ γμτ, υιός μητσοτάτάκης
-
Πολλη ησυχια επεσε στο θεμα
-
γιατί άραγε
-
Η γνώμη μου είναι ότι Καραμανλής τέλος από σήμερα. Ή παραιτείται ή πάει σε εκτακτο συνέδριο όπου τον ...παραιτούν !
Εκλογές 2009