-
Σε όσους απαντήσανε στο ερώτημά μου θερμά ευχαριστώ......
-
-
Όποια είναι γερά και μπορείς άφοβα να πατάς επάνω τους.
-
καλημερα σε ολους. Κ εγω μετα απο 3000 χλμ δεν εχω τιποτα ιδιαιτερα προβληματα (εξαιρειται το ανεβοκατεβασμα των στροφων στις 2900-3100 κ ενα ελαφρυ τραβηγμα προς τα δεξια του τιμονιου, μαλλον θα λυθει με ζυγοσταθμιση? ) Τα πλαινα σκαλοπατια στην μιση τιμη απο που μπορουμε να τα παρουμε? που αναφερει ο john παραπανω .
-
Μιας που μιλαμε για αξεσουαρ, εχει βρει κανενας τροπο να βαλουμε μονο τις νικελ γριλιες του πακετου S-line?
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Μιας που μιλαμε για αξεσουαρ, εχει βρει κανενας τροπο να βαλουμε μονο τις νικελ γριλιες του πακετου S-line?
Ειναι ελαφρα πιο μεγαλες απο τις δικες μας και δεν μπαινουν .
-
Δεν μπορείς... δες αυτό...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1350#p1582685 -
Νεώτερα για το τρέμουλο τιμονιού. Στα 3.800 χιλ μου έγινε αντικατάσταση (σε εγγύηση) δισκόπλακες και τακάκια και το τρέμουλο είχε εξαφανιστεί. Στις 7.500 χιλ εμφανίστηκε πάλι το ίδιο.
Η Διακύμανση στροφών μετά από αναβάθμιση του κιβωτίου ταχυτήτων έχει περιοριστεί και θέλει πολύ προσοχή για να γίνει αντιληπτή, να δούμε όμως και για αυτό μετά από κάποια χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Δεν μπορείς... δες αυτό...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1350#p1582685Ωχ...ευχαριστω...
Δηλαδη, αν καποιος αποφασισει εκ των υστερων να βαλει το πακετο s-line δεν εχει τυχη? Πρεπει να το παραγγειλει ετσι απο το εργοστασιο? -
Διαφωνώ κάθετα όταν βλέπω SUV με σκαλοπάτια.
Όταν πάιρνεις ψηλό αμάξωμα σε νοιάζει η απόσταση από το έδαφος για τις εκτός δρόμου δυνατότητες.
Όταν βάζεις σκαλοπάτια μειώνεις την απόσταση από το έδαφος και συνεπώς τις εκτός δρόμου εξορμήσεις.
Οταν βλέπω σκαλοπάτια πάει ο νους μου αμέσως σε λάθος επιλογή.
Βλέπω κάτι X5 με σκαλοπάτια και γελάω! Πάρε ρε φίλε 535i station να είσαι παλικάρι.
ΙΜΟ, μην τα βάλεις! -
Τα σκαλοπάτια τα βάζουν κυρίως για δύο λόγους. Για να μπαίνουν πιο εύκολα (ιδίως οι γυναίκες τους) και γιατί κάποιος που κατάλαβε ότι υπήρχε κι άλλο χρήμα για ξόδεμα , τους έπεισε ότι είναι καλό και χρήσιμο εξτρά...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα σκαλοπάτια τα βάζουν κυρίως για δύο λόγους. Για να μπαίνουν πιο εύκολα (ιδίως οι γυναίκες τους) και γιατί κάποιος που κατάλαβε ότι υπήρχε κι άλλο χρήμα για ξόδεμα , τους έπεισε ότι είναι καλό και χρήσιμο εξτρά...Πολλοί συνειδητοποιουν εκ των υστέρων ότι το SUV είναι δύσκολο στην επιβίβαση - αποβίβαση για παιδιά, ενώ και οι γυναίκες με ψιλοτάκουνα έχουν θέμα. Και με σκαλοπάτι όμως το πρόβλημα στην επιβίβαση- αποβίβαση δεν λύνεται γιατί μετά ελοχεύει ο κίνδυνος γλυστρίματος στο σκαλοπάτι
-
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Λοιπόν πάμε στο update για το update.Μετά το ταξίδι διαπίστωσα οτι το σκορτσάρισμα εξακολουθεί να υπάρχει κατά 30% περίπου,οχι βέβαια με την ίδια ένταση ούτε με την ίδια συχνότητα,αλλά υπάρχει.Κανόνισα λοιπόν τρίτο ραντεβού για αύριο το πρωί με την ελπίδα οτι αυτή τη φορά το πρόβλημα θα λυθεί γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κολλητοί με τους αντιπροσωπάκηδες.Το καλό είναι οτι μου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης τουλάχιστον και έτσι γυρίζω στη δουλειά χωρίς επιπλέον χάσιμο χρόνου.Καινούρια ενημέρωση αύριο -
Αν αναφέρεσαι στις γρίλιες της μασκας ναι υπάρχει τρόπος να τις βάλεις, αλλάζοντας απλά τη μάσκα!
Την αλλαγή αυτή την έκανα εγώ στο δικό μου όταν πρωτοπήρα το αυτοκίνητο. Η μάσκα Sline μαζί με την τοποθέτηση μου κόστισε γύρω στα 400 ευρώ, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Δεν χρειάζεται αλλαγή προφυλακτήρα...Ωχ...ευχαριστω...
Δηλαδη, αν καποιος αποφασισει εκ των υστερων να βαλει το πακετο s-line δεν εχει τυχη? Πρεπει να το παραγγειλει ετσι απο το εργοστασιο?Αναφέρεσαι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό πακέτο Sline?
Αν αναφέρεσαι στο εσωτερικό που περιλαμβάνει καθίσματα bucket με το λογότυπο Sline, 3ακτινο τιμόνι Sline, μοχλό ταχυτήτων Sline, λογότυπα στα σκαλοπάτια, μαύρη οροφή, σπορ ανάρτηση και ζάντες 19' ή 20' και αλουμίνιο στο σκαλοπάτι του πορτ παγκάζ χλωμό...
Αν αναφέρεσαι στο εξωτερικό υπάρχει τρόπος αντικαθιστώντας προφυλακτήρα μάσκα εμπρός, προφυλακτήρα πίσω με διαχύτες και πλαινά, αλλά θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι!Δε συμφέρει...Και κάτι σχετικό με κατανάλωση. Επιστρέφοντας σήμερα από εκλογές με ταχύτητες κοντά στα 150 πέτυχα κατανάλωση 11.6 l/100 km, που ήταν η χαμηλότερη που έχω πετύχει σε ταξίδι...Έκλεισα αισίως τις 8500 και δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε, ότι οσο στρώνει το αμάξι τόσο μειώνεται η κατανάλωση...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Λοιπόν πάμε στο update για το update.Μετά το ταξίδι διαπίστωσα οτι το σκορτσάρισμα εξακολουθεί να υπάρχει κατά 30% περίπου,οχι βέβαια με την ίδια ένταση ούτε με την ίδια συχνότητα,αλλά υπάρχει.Κανόνισα λοιπόν τρίτο ραντεβού για αύριο το πρωί με την ελπίδα οτι αυτή τη φορά το πρόβλημα θα λυθεί γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κολλητοί με τους αντιπροσωπάκηδες.Το καλό είναι οτι μου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης τουλάχιστον και έτσι γυρίζω στη δουλειά χωρίς επιπλέον χάσιμο χρόνου.Καινούρια ενημέρωση αύριοΓειά σας κύριοι. Παρακολουθώ τις απόψεις σας εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Φαίνεται λοιπόν γενικότερα ότι αν σε κάποιους υπάρχει κάποιο ζήτημα με το αυτ/το, αυτό είναι το σκαμπανέβασμα στροφών στα s-tronic. Αν κάποιος ξέρει, είναι δυνατόν στο Ρώρρη να μην έχουν ιδέα για Q5 και σκαμπανέβασμα στροφών;;;;;;;;;;
Περιμένω το αυτοκίνητο σε 2 μήνες και τους το έχω αναφέρει ήδη 2-3 φορές, αλλά η επίσημη απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο τέτοιο πρόβλημα...... Τόσοι και τόσοι το έχουν αναφέρει, κανένας από Ρώρρη..... -
Ο χρήστης douchnas έγραψε:
Λοιπόν πάμε στο update για το update.Μετά το ταξίδι διαπίστωσα οτι το σκορτσάρισμα εξακολουθεί να υπάρχει κατά 30% περίπου,οχι βέβαια με την ίδια ένταση ούτε με την ίδια συχνότητα,αλλά υπάρχει.Κανόνισα λοιπόν τρίτο ραντεβού για αύριο το πρωί με την ελπίδα οτι αυτή τη φορά το πρόβλημα θα λυθεί γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κολλητοί με τους αντιπροσωπάκηδες.Το καλό είναι οτι μου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης τουλάχιστον και έτσι γυρίζω στη δουλειά χωρίς επιπλέον χάσιμο χρόνου.Καινούρια ενημέρωση αύριοΓειά σας κύριοι. Παρακολουθώ τις απόψεις σας εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Φαίνεται λοιπόν γενικότερα ότι αν σε κάποιους υπάρχει κάποιο ζήτημα με το αυτ/το, αυτό είναι το σκαμπανέβασμα στροφών στα s-tronic. Αν κάποιος ξέρει, είναι δυνατόν στο Ρώρρη να μην έχουν ιδέα για Q5 και σκαμπανέβασμα στροφών;;;;;;;;;;
Περιμένω το αυτοκίνητο σε 2 μήνες και τους το έχω αναφέρει ήδη 2-3 φορές, αλλά η επίσημη απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο τέτοιο πρόβλημα...... Τόσοι και τόσοι το έχουν αναφέρει, **κανένας από Ρώρρη.....[/**quote]Το ροχαλητό πάει σύννεφο!!!
Είναι γνωστό πως, το καλύτερο συνεργείο πανελλαδικά είναι του Μπουρμά (1ο και στις μετρήσεις εντός Κοσμοκάρ). Απευθεινθείτε εκεί.
-
Ο χρήστης douchnas έγραψε:
Περιμένω το αυτοκίνητο σε 2 μήνες και τους το έχω αναφέρει ήδη 2-3 φορές, αλλά η επίσημη απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο τέτοιο πρόβλημα...... Τόσοι και τόσοι το έχουν αναφέρει, κανένας από Ρώρρη.....Και στον Ρώρρη το ξέρουν και παντού το ξέρουν...
Απλά είναι η πολιτική τους να κάνουν πως δεν ξέρουν.. οπότε μην κάνεις τον κόπο να τους ρωτάς γιατί σωστή απάντηση δεν θα πάρεις.
Πάντως μην αγχώνεσαι,μέχρι να το παραλάβεις θα έχει βγει το σχετικό update,αν δεν εχει βγει ηδη δηλαδή. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Περιμένω το αυτοκίνητο σε 2 μήνες και τους το έχω αναφέρει ήδη 2-3 φορές, αλλά η επίσημη απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο τέτοιο πρόβλημα...... Τόσοι και τόσοι το έχουν αναφέρει, κανένας από Ρώρρη.....Και στον Ρώρρη το ξέρουν και παντού το ξέρουν...
Απλά είναι η πολιτική τους να κάνουν πως δεν ξέρουν.. οπότε μην κάνεις τον κόπο να τους ρωτάς γιατί σωστή απάντηση δεν θα πάρεις.
Πάντως μην αγχώνεσαι,μέχρι να το παραλάβεις θα έχει βγει το σχετικό update,αν δεν εχει βγει ηδη δηλαδή.Σ' ευχαριστώ Άρη για την απάντηση!
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Αν αναφέρεσαι στις γρίλιες της μασκας ναι υπάρχει τρόπος να τις βάλεις, αλλάζοντας απλά τη μάσκα!
Την αλλαγή αυτή την έκανα εγώ στο δικό μου όταν πρωτοπήρα το αυτοκίνητο. Η μάσκα Sline μαζί με την τοποθέτηση μου κόστισε γύρω στα 400 ευρώ, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Δεν χρειάζεται αλλαγή προφυλακτήρα...Ωχ ναι, μονο τις γριλιες θελω! Αν μπορεις (εστω με pm) να μου πεις που εβαλες την μασκα, θα σου ειμαι υποχρεος!
Thanks! -
Την αλλαγή αυτή την έκανα εγώ στο δικό μου όταν πρωτοπήρα το αυτοκίνητο. Η μάσκα Sline μαζί με την τοποθέτηση μου κόστισε γύρω στα 400 ευρώ, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Δεν χρειάζεται αλλαγή προφυλακτήρα...Εγω ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν γινεται.Ειναι λιγο πιο μεγαλη και κοστιζει περιπου 200+ Ευρω.Πες μας σε παρακαλω τι ανταλακτικα χρειαστηκες (και αν εχεις την αποδειξη τους κωδικους)
AUDI Q5