-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΠΕΤΟΥΣΗ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΠΕΤΟΥΣΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Αν ο Γιάννης κάνει κανονικά αναγνωρίσεις και όχι ξεπέτα λόγω χρόνου, τον περιμένω πολύ ψηλά στη γενική....Καλή επιτυχία σε όλους!!! Και εμείς πάλι εξέδρα....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΠΕΤΟΥΣΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Αν ο Γιάννης κάνει κανονικά αναγνωρίσεις και όχι ξεπέτα λόγω χρόνου, τον περιμένω πολύ ψηλά στη γενική....Καλή επιτυχία σε όλους!!! Και εμείς πάλι εξέδρα....
ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΛΛΟΝ.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 11 .ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ 1 ΜΗΝΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ Ρ Α Λ Λ Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ.Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΑΡΑ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΟΙΠΑ ΜΟΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΝΗΡΟΣ
-
Ο χρήστης Pirelli 2002 έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΟΙΠΑ ΜΟΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΝΗΡΟΣΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Με μικρα γραμματα ρε παιδια!
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΟΙΠΑ ΜΟΛΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΝΗΡΟΣ
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Είσαι εκτός θέματος για δύο λόγους: (α) το πλήρωμα που υποννοεί ο Pirelli 2002 είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (β) (και κυριότερο) εφ΄όσον δεν καταγγέλει τίποτα (έγκαιρα, να φάει ο παραβάτης το 5λεπτο του, όχι κατόπιν εορτής...) παρά μόνο ανώνυμα μέσω ενός Forum, δηλ. σε 'κουβέντες καφενείου', τότε είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
Για να στο θέσω διαφορετικά: πείσε με ότι πολλοί Κρητικοί αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν τις ειδικές του ράλι Κρήτης και δεν κάνουν δοκιμές με τα αγωνιστικά τους (άστο, ρητορικό... δεν μπορείς να με πείσεις...)
-
Εγώ μαζί σου μάστορα, έχεις απόλυτο δίκιο στα πρώτα αλλά...
Ο χρήστης nass έγραψε:
...πείσε με ότι πολλοί Κρητικοί αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν τις ειδικές του ράλι Κρήτης και δεν κάνουν δοκιμές......αναγνωρίσεις θες να πεις, πιστεύω ότι είναι αρκετοί...
...με τα αγωνιστικά τους (άστο, ρητορικό... δεν μπορείς να με πείσεις...)
...δεν παίζει αυτό που λες, ξέχνα το, άντε να υπάρχουνε μια δυο περιπτώσεις...
...και δεν έχω κανένα λόγο να καλύψω κανένα... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Είσαι εκτός θέματος για δύο λόγους: (α) το πλήρωμα που υποννοεί ο Pirelli 2002 είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (β) (και κυριότερο) εφ΄όσον δεν καταγγέλει τίποτα (έγκαιρα, να φάει ο παραβάτης το 5λεπτο του, όχι κατόπιν εορτής...) παρά μόνο ανώνυμα μέσω ενός Forum, δηλ. σε 'κουβέντες καφενείου', τότε είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
Για να στο θέσω διαφορετικά: πείσε με ότι πολλοί Κρητικοί αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν τις ειδικές του ράλι Κρήτης και δεν κάνουν δοκιμές με τα αγωνιστικά τους (άστο, ρητορικό... δεν μπορείς να με πείσεις...)
ΦΙΛΕ ΝΑΣΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΙΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ....
-
Για να δούμε....Αυτή τη φορά θα δούμε κάπου και δημοσιευμένους χάρτες της διαδρομής;;;;
Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.....
-
Αγαπητέ nass,
στο Σελινούντα Κυριακή 4/10 ανέβαινε σε ρυθμό αγώνα αγωνιστικό Peugeot 106 1,3 με λευκό ρολ-κέιτζ, κιτρινοκόκκινα αυτοκόλλητα, πατρονάρισμα 'Aegean' και το όνομα 'Θεοδωρακόπουλος' στα τζάμια (συμμετέχων με αυτό το όνομα δεν υπάρχει...). Δεν υπήρχε συνοδηγός και ο οδηγός ήταν περίπου 25-30 ετών. Μάρτυρες του γεγονότος ήταν ένα πλήρωμα με μαύρο Golf που είχε αυτοκόλλητα του ΑΟΠ, εγώ και πλήρωμα γνωστό από τα χώματα που μάλιστα πήρε τηλέφωνο επιτόπου στέλεχος του ΑΟΠ για να ενημερώσει.Ο κανονισμός για τις αναγνωρίσεις λέει: 'Στους παραβάτες αλλά και για όποιους υπάρξει καταγγελία **από την Oργάνωση **ή από τον Παρατηρητή Aσφαλείας ή από Kριτές γεγονότων, αρμόδιους για την τήρηση των ανωτέρω, ή Αστυνομικό Οργανο, επιβάλλονται ποινές που μπορεί να φτάσουν μέχρι την απαγόρευση εκκίνησης στον αγώνα, τη μη επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής και την αναφορά στην ΕΘΕΑ.'
Άρα, εγώ και οι υπόλοιποι μάρτυρες που δεν έχουμε καμία από αυτές τις ιδιότητες δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απολύτως τίποτα. Επιπλέον, προσωπικά αμφιβάλλω πολύ για το ότι κάποιος που **δε συμμετέχει **στο Αχαιός θα έκανε βόλτα με το αγωνιστικό του στο Σελινούντα παραμονές του αγώνα.
Οπότε, οι ερωτήσεις που απευθύνω σε εσένα είναι: Η **αναφορά **αυτή (σίγουρα δεν πρόκειται για καταγγελία) θα σβηστεί; Αν ναι, μήπως η αναγραφή του ονόματός μου αρκεί για να μη σβηστεί; Επίσης, τι μέσα δίνονται προκειμένου να υπάρξει καταγγελία και οι απαραίτητες κυρώσεις;
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Αγαπητέ nass,
στο Σελινούντα Κυριακή 4/10 ανέβαινε σε ρυθμό αγώνα αγωνιστικό Peugeot 106 1,3 με λευκό ρολ-κέιτζ, κιτρινοκόκκινα αυτοκόλλητα, πατρονάρισμα 'Aegean' και το όνομα 'Θεοδωρακόπουλος' στα τζάμια (συμμετέχων με αυτό το όνομα δεν υπάρχει...). Δεν υπήρχε συνοδηγός και ο οδηγός ήταν περίπου 25-30 ετών. Μάρτυρες του γεγονότος ήταν ένα πλήρωμα με μαύρο Golf που είχε αυτοκόλλητα του ΑΟΠ, εγώ και πλήρωμα γνωστό από τα χώματα που μάλιστα πήρε τηλέφωνο επιτόπου στέλεχος του ΑΟΠ για να ενημερώσει.Ο κανονισμός για τις αναγνωρίσεις λέει: 'Στους παραβάτες αλλά και για όποιους υπάρξει καταγγελία **από την Oργάνωση **ή από τον Παρατηρητή Aσφαλείας ή από Kριτές γεγονότων, αρμόδιους για την τήρηση των ανωτέρω, ή Αστυνομικό Οργανο, επιβάλλονται ποινές που μπορεί να φτάσουν μέχρι την απαγόρευση εκκίνησης στον αγώνα, τη μη επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής και την αναφορά στην ΕΘΕΑ.'
Άρα, εγώ και οι υπόλοιποι μάρτυρες που δεν έχουμε καμία από αυτές τις ιδιότητες δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απολύτως τίποτα. Επιπλέον, προσωπικά αμφιβάλλω πολύ για το ότι κάποιος που **δε συμμετέχει **στο Αχαιός θα έκανε βόλτα με το αγωνιστικό του στο Σελινούντα παραμονές του αγώνα.
Οπότε, οι ερωτήσεις που απευθύνω σε εσένα είναι: Η **αναφορά **αυτή (σίγουρα δεν πρόκειται για καταγγελία) θα σβηστεί; Αν ναι, μήπως η αναγραφή του ονόματός μου αρκεί για να μη σβηστεί; Επίσης, τι μέσα δίνονται προκειμένου να υπάρξει καταγγελία και οι απαραίτητες κυρώσεις;
Αν με ρωτάς ως moderator, να σου πω πως ο φίλος Pirelli 2002 ξέρει πολύ καλά γιατί σβήστηκε η αναφορά του: διότι περιείχε όνομα (έστω και συγκαλυμένο, μια απλή ματιά στις συμμετοχές αρκούσε για να καταλάβει κανείς περί τίνος επρόκειτο) και καμία τεκμηρίωση και ως εκ τούτου δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου, η οποία απαγορεύεται από τον κανονισμό (Moderator)
Αν πάλι με ρωτάς ως εμπλεκόμενο στους Ελληνικούς αγώνες, να σου πω πως ο κανονισμός προβλέπει συγκεκριμένες ιδιότητες προσώπων που μπορούν να καταγγείλουν κάτι τέτοιο διότι, και πολύ σωστά, δεν θεωρεί a priori καλόπιστη οποιαδήποτε σχετική καταγγελία και απαιτεί την έξωθεν καλή μαρτυρία. Δεν υποννοώ ότι ψεύδεσαι (αν και η καταγγελία σου δεν περιλαμβάνει το σημαντικότερο, ποιός ήταν ο παραβάτης...), καθόλου, αλλά δεν μπορώ να υποθέσω ότι όλοι όσοι κάνουν τέτοιες καταγγελίες έχουν αγαθές προθέσεις -οπότε καλύτερα να ξεφύγουν 5 ένοχοι παρά να 'στηθεί' ένας αθώος.
Πιστεύω πως αν οι λέσχες ήθελαν θα είχαν περιορίσει αυτά τα φαινόμενα με απλά μέτρα (α) μη διαρροή των διαδρομών (υπάρχουν ενδεχομένως και άλλες πηγές διαρροών, εδώ αναφέρομαι στις λέσχες) (β) συννενόηση με την Αστυνομία να σταματάει στον οποιοδήποτε Σελινούντα και να δίνει κλήση σε όλους όσους υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας ή κινούνται με αγωνιστικό αυτοκίνητο (κλήση για: θόρυβο, ΚΤΕΟ, οτιδήποτε). Θα μου πεις: 'θα γίνουν οι λέσχες χαφιέδες' ? Ε, αφού οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι δεν μπορούν να προστατεύσουν τους αγώνες, ας γίνει και αυτό. Αλλά όσο ισχύει η εξίσωση 'αγωνιζόμενος' = 'πελάτης' = 'δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα' τόσο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Τουλάχιστον η απελευθέρωση του αριθμού των περασμάτων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ήταν ένα σωστό μέτρο -αλλά όπως φαίνεται δεν αρκεί.
-
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ FORUM ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ POST.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΙΡΚΟΥΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΡΤ.
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 'ΓΙΝΕ ΠΡΘΤΑΘΛΗΤΗΣ' ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΟΙ ΤΟΤΕ 'ΔΑΣΚΑΛΟΙ' ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΝΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΗΘΟΣ.ΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΘΕΟΔ.ΝΙΚ.ΚΟΥΛΗΣ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά όσο ισχύει η εξίσωση 'αγωνιζόμενος' = 'πελάτης' = 'δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα' τόσο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Ναι αλλα η λεσχη δεν εχει πελατη μονο αυτον που κανει δοκιμες με το αγωνιστικο.
εχει και πελατες ολους τους αλλους που καταλαβαινουν οτι το να κανει καποιος δοκιμες με το αγωνιστικο ειναι κακο και μπορει να δημιουργησει φοβερα προβληματα και το να μην τιμωρειται ειναι ανισοτητα και αδυναμια της λεσχης.
δεν πρπεπει μια λεσχη να δειχνει ' χαρακτηρα ' σε τετοιες περιπτωσεις ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πιστεύω πως αν οι λέσχες ήθελαν θα είχαν περιορίσει αυτά τα φαινόμενα με απλά μέτραΠου ειναι η συσκευη ρανταρ της ΕΘΕΑ ?
( και ενας λογικος ανθρωπος να την χειριζεται ? ) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
μη διαρροή των διαδρομώννα διαφωνησω λιγο εδω ?
καποιος ειχε γραψει εδω παλιοτερα οτι αυτο θα μαζευε τους αγωνιζομενους να κανουν απο 5 περασματα (μεσος ορος πες βρε αδερφε ) μεσα σε ενα σ-κ.
καλυτερα δεν ειναι να απλωθουν λιγο , σε δυο η τρια σαββατα - κυριακες ? -
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
Πιστεύω πως αν οι λέσχες ήθελαν θα είχαν περιορίσει αυτά τα φαινόμενα με απλά μέτρα
Που ειναι η συσκευη ρανταρ της ΕΘΕΑ ?
( και ενας λογικος ανθρωπος να την χειριζεται ? )Και να 'πέφτει σύρμα' σε γνωστούς και φίλους
-
Αλλά όσο ισχύει η εξίσωση 'αγωνιζόμενος' = 'πελάτης' = 'δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα' τόσο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Ναι αλλα η λεσχη δεν εχει πελατη μονο αυτον που κανει δοκιμες με το αγωνιστικο.
εχει και πελατες ολους τους αλλους που καταλαβαινουν οτι το να κανει καποιος δοκιμες με το αγωνιστικο ειναι κακο και μπορει να δημιουργησει φοβερα προβληματα και το να μην τιμωρειται ειναι ανισοτητα και αδυναμια της λεσχης.
δεν πρπεπει μια λεσχη να δειχνει ' χαρακτηρα ' σε τετοιες περιπτωσεις ?Ρητορικό ερώτημα...
Για να μην παρεξηγηθώ, οι λέσχες δεν είναι αιτία του προβλήματος, η αιτία είναι η λάθος νοοτροπία πολλών αγωνιζομένων (αυτό που λέει ο theokoulis παραπάνω). Αλλά νομίζω πως οι λέσχες κρατούν στα χέρια τους κάποια από τα κλειδιά για τη λύση του προβλήματος. Ομως δυστυχώς πολλές φορές επικρατεί η κακώς εννοούμενη πελατειακή νοοτροπία ('αυστηρός έλεγχος αναγνωρίσεων' = 'κακή λέσχη', 'αυστηρός τεχνικός έλεγχος' = 'κακή λέσχη', 'αυστηρός έλεγχος παράνομου service' = 'κακή λέσχη' κτλ.)
-
μη διαρροή των διαδρομών
να διαφωνησω λιγο εδω ?
καποιος ειχε γραψει εδω παλιοτερα οτι αυτο θα μαζευε τους αγωνιζομενους να κανουν απο 5 περασματα (μεσος ορος πες βρε αδερφε ) μεσα σε ενα σ-κ.
καλυτερα δεν ειναι να απλωθουν λιγο , σε δυο η τρια σαββατα - κυριακες ?Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα 'απλωθούν' δηλ. αντί να κάνουν 5 περάσματα σε ένα ΣΚ θα κάνουν 3 το ένα ΣΚ, 1 το άλλο ΣΚ και 1 το παράλλο ΣΚ. Αλλά ότι θα κάνουν (και μάλιστα όσοι έχουν ευχέρεια χρόνου ή/και χρημάτων) 5 σε κάθε ΣΚ. Οπότε ο περιορισμός του χρόνου είναι σωστός και ως προς την ανοχή των τοπικών κοινωνιών και ως προς την προστασία των 'ασθενέστερων' αγωνιζόμενων από όσους έχουν τρόπο να κατασκηνώνουν στις ειδικές.
Αν όμως οι ειδικές διαρρέουν 2 μήνες πριν, τότε 'δε σώνεται' διότι ξεσκίζεται ο άλλος τότε στις δοκιμές με αγωνιστικό ακόμα και το 'σωστό' ΣΚ είναι
-
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΙΣΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΒΑΤΑΝΕΝ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ 'ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ' ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΕΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ APR.TA ΠΕΡΙ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ 'ΛΕΣΧΕΣ'ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
ΘΕΟΔ.ΝΙΚ.ΚΟΥΛΗΣ
34o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2009