-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eιδα το G.I.JOE
Πολυ πολυ δραση χωρις σταματημο
Περιμενουμε δευτερο στη σειρα...Δν ειναι ταινια που θα μεινει στην ιστορια αλλα μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια
γαμάτη! Δραση Δραση Δραση !
Πανικος συνεχεια
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιδα το G.I.JOE
Πολυ πολυ δραση χωρις σταματημο
Περιμενουμε δευτερο στη σειρα...Δν ειναι ταινια που θα μεινει στην ιστορια αλλα μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια
γαμάτη! Δραση Δραση Δραση !
Πανικος συνεχεια
είχαν πει οι πρωταγωνιστές ότι καταστράφηκαν για την ταινία 120 ( ) αυτοκίνητα!!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Έχει βρεί κανείς σε καλή ποιότητα το transformers 2??FXG dvdrip μια χαρά ήταν Α/Βου 9/9 αλλά η ταινία δε βλεπόταν, βαρέθηκα τη ζωή μου.
Αυτή η Μέγκαν Φοξ είναι για πολλές αμαρτίες αλλά απο ηθοποιία.. -
Isabel Lucas
http://www.neonpunch.com/wp-content/upl ... ucas_7.jpg
-
sienna miller
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
δε θυμαμαι να παρατηρησα κατι τετοιο στο σινεμα,αλλα επειδη κατεβαζω κι ενα cam,θα το τσεκαρω
ρε γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? περιμενε να βγει σε καλη ποιοτητα? γιατι να στραβωνεσαι με τις κωλοκαμερες? και καλο TS να ειναι , παλι χαλια ειναι
μου θυμισες τωρα ενα γνωστο μου που δεν περιμενε και ειδε το wolverine workprint χωρις τα ειδικα εφφε και ξενερωσε τη ζωη του μετα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχει βρεί κανείς σε καλή ποιότητα το transformers 2??
FXG dvdrip μια χαρά ήταν Α/Βου 9/9 αλλά η ταινία δε βλεπόταν, βαρέθηκα τη ζωή μου.
Αυτή η Μέγκαν Φοξ είναι για πολλές αμαρτίες αλλά απο ηθοποιία..Κυκλοφορει και στα 720p
Δεν μας νοιαζει η ταινια...αλλα η Μεγκαν
-
Δε πιστεύω να pixelιάζει το βυζί σε αυτή την ανάλυση ε?
-
Η θα δεις την ...ταινια οπως πρεπει ή δεν θα τη δεις καθολου
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Έχει βρεί κανείς σε καλή ποιότητα το transformers 2??
FXG dvdrip μια χαρά ήταν Α/Βου 9/9 αλλά η ταινία δε βλεπόταν, βαρέθηκα τη ζωή μου.
Αυτή η Μέγκαν Φοξ είναι για πολλές αμαρτίες αλλά απο ηθοποιία..Κυκλοφορει και στα 720p
Δεν μας νοιαζει η ταινια...αλλα η Μεγκαν
ψιλοκαλο το 720 το περιμενα λιγο καλυτερο απο αποψη ποιοτητας, αλλα σε καμια περιπτωση upscaled μαπα..
(σε τηλεοραση εννοειται , οχι μονιτορ pc )η ταινια ατελειωτη και η δραση ασταματητη..
ειδικα εφφε μεχρι αηδιας και επιληψιαςκαλυτερη απο την προηγουμενη, ηταν ακριβως αυτο που περιμενα να δω..περασαν ευχαριστα οι 2,5 ωρες οι οποιες δεν χρειαζοταν να ειναι 2,5
(δεν ηταν και αρχοντας των δακτυλιδιων )
η κοπελα μου προς το τελος ηθελε να με σφαξει και εγω δε θα την ξαναβλεπα -
Συνειδητοποιείτε οτι οι σκηνές μαχών μεταξύ autobots/decepticons είναι απλά κενά πλάνα με τη κάμερα έτσι;
Πρέπει να καλοπέρασαν όταν τις έφτιαχναν τις σκηνές, να τραβάνε το κενό.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? περιμενε να βγει σε καλη ποιοτητα? γιατι να στραβωνεσαι με τις κωλοκαμερες? και καλο TS να ειναι , παλι χαλια ειναι
μου θυμισες τωρα ενα γνωστο μου που δεν περιμενε και ειδε το wolverine workprint χωρις τα ειδικα εφφε και ξενερωσε τη ζωη του μετα
Την ειδα και στον σινεμα,απλα εχω και κατι υποχρεωσεις
Δε πιστεύω να pixelιάζει το βυζί σε αυτή την ανάλυση ε?
Μπα,οχι.
Λιγακι ο κωλος μονο,αλλα ειναι αναμενομενο,μιλαμε για πολυ High Definition κωλο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Συνειδητοποιείτε οτι οι σκηνές μαχών μεταξύ autobots/decepticons είναι απλά κενά πλάνα με τη κάμερα έτσι;
Πρέπει να καλοπέρασαν όταν τις έφτιαχναν τις σκηνές, να τραβάνε το κενό..η αληθεια ειναι οτι στις μαχες πολυ συχνα δεν καταλαβαινεις τι γινεται..
και υπερβολικα μεγαλη λεπτομερεια τα ρομποτ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι στις μαχες πολυ συχνα δεν καταλαβαινεις τι γινεται..
φταιει η σκηνοθετικη αποψη του Bay,που τον παιρνει ο υπνος στο σετ και ξεχναει να φωναξει 'cut!'(και στο post-production)
-
Χθες, ένα άγνωστό μου άτομο, έχοντας δει μόνο φωτογραφίες μου στο flickr, μου πρότεινε μια ταινία. Με κέντρισε το σκηνικό αλλά και αυτά που βρήκα για την ταινία και μετά από κάμποσο ζόρι, (δεν είναι στις hot είναι και στα σουηδικά οπότε δυσκολεύτηκα να βρω υπότιτλους ακόμα και αγγλικούς) την είχα χθες βράδυ και κάθησα και την είδα σε μεταμεσονύχτια ιδιωτική προβολή.
Τη βρήκα ιδιαίτερη και μου άρεσε. 'Ισως νάναι και το θέμα. Anyway, πρόκειται για την ταινία:
Everlasting Moments ή Maria Larssons eviga ögonblick στο πρωτότυπο.
-
Στα σουηδικά ε?
Θα την προτείνω -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στα σουηδικά ε?
Θα την προτείνωΜόνο αυτό σούλειπε εσένα τώρα
Όταν ο άλλος έχει την ευκαιρία του αγαπητέ (sic), έχει και παράταση να το ξανασκεφτεί και την κάνει με ελαφρά και δικαιολογίες αυτού που φωτογραφίζεις συνήθως εσύ, απλά δε λέει.
Μερικά άτομα, τα πιο πολλά, είναι για light καταστάσεις και 'περιορισμένης ευθύνης'. Τέτοια βρίσκεις με το τσουβάλι, βρωμάει ο τόπος.Αλήθεια που αναφέρεσαι;
-
μα προφανώς σε ένα συνάδελφο που δουλεύει στην ΑΒΒ στη Στοκχόλμη πού πήγε ο νους σου
-
Γνωρίζει κανείς τον τίτλο της ταινίας που περιγράφει την εκλογή Γελτσιν με τη βοήθεια 2 αμερικανων image makers.
Είχε προβληθεί από την tv αυτή τη χρονιά αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
1 από τους 2 αμερικάνους ήταν ο 'μύγας' Jeff Goldblum -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τον τίτλο της ταινίας που περιγράφει την εκλογή Γελτσιν με τη βοήθεια 2 αμερικανων image makers.
Είχε προβληθεί από την tv αυτή τη χρονιά αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
1 από τους 2 αμερικάνους ήταν ο 'μύγας' Jeff GoldblumThe Yeltsin Project ή Spinning Boris, μάλλον αυτό ψάχνεις.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]