-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
υπάρχει ένα θέμα με τα πλευρικά Μαλακάσας.
το μόνο που φαίνεται λογικό είναι να πληρώνεις στην είσοδο προς Λαμία και στην έξοδο προς Αθήνα.
αλλιώς το Κηφισιά Μαλακάσα και πίσω πχ θα είναι 1,85+0,80+1,85Μα θα πληρωνουμε και την εισοδο για αθηνα ???? στις Αφιδνες...?
Ναι.
υπάρχει ένα θέμα με τα πλευρικά Μαλακάσας.
το μόνο που φαίνεται λογικό είναι να πληρώνεις στην είσοδο προς Λαμία και στην έξοδο προς Αθήνα.
αλλιώς το Κηφισιά Μαλακάσα και πίσω πχ θα είναι 1,85+0,80+1,85Και στην 'έξοδο προς Αθήνα' να πληρώνεις δηλαδή, και 5 λεπτά αργότερα στην 'είσοδο της Αθήνας' στις Αφίδνες?
-
στην μαλακασα θα πληρωνεις στην εξοδο,αμα κινεισαι απο λαμια και βγεις στον κομβο...επισης θα πληρωνεις αν απο μαλακασα κινηθεις προς λαμια..δεν θα πληρωνεις δηλαδη δυο φορες..
-
οτι λέει ο snowaddicted ρε παιδιά.
όταν λέμε έξοδο, είσαι στη ΕΟ και βγαίνεις!, πάντα με αναφορά την ΕΟ μιλάμε και κατεύθυνση προς κάπου -
Οπότε π.χ για Κηφισιά-Ορωπό και πίσω μέσω κόμβου Μαλακάσας θα πληρώνεις μόνο στις Αφίδνες (1.85χ2)?
Ποιο είναι το 'θέμα' το οποίο έγραψες ότι υπάρχει με τα πλευρικά της Μαλακάσας? -
ολα οκ,δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο θεμα..απλα θα τα 'σκαμε' και στην επιστροφη το 1.85 στις αφιδνες.. το μονο που ελπιζω να λειτουργησει γρηγορα ειναι το e-pass(δεν ξερω πως θα το ονομασει) της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ωστε να δουμε και εκπτωσεις..οποιος ξερει καποια πληροφορια καλοδεχουμενη
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Οπότε π.χ για Κηφισιά-Ορωπό και πίσω μέσω κόμβου Μαλακάσας θα πληρώνεις μόνο στις Αφίδνες (1.85χ2)?
Ποιο είναι το 'θέμα' το οποίο έγραψες ότι υπάρχει με τα πλευρικά της Μαλακάσας?το 'θέμα' είναι οτι θα πληρώνεις στην έξοδο, για Μαλακάσα στο ρεύμα προς Αθήνα.
πρωτόγνωρο για την Ελλάδα να πληρώνεις σε έξοδο. αυτό μόνο.
Α και κάνω υποθέσεις πως θα είναι,δεν έχω inside info. -
Αν πληρώνεις στην έξοδο μόνο, τότε τι δουλειά είχε ο υπάλληλος στην είσοδο της Ε.Ο. από Καπανδρίτι προς Λαμία;
Μερικές απόψεις έχουν πολύ γέλιο πάντως.
Έχουμε μάθει στην Ελλάδα ότι για να γίνει κάτι σωστά πρέπει να το χρυσοπληρώσουμε πρώτα.Εγώ που μένω Καπανδρίτι έχω δύο επιλογές:
Ή θα πληρώνω 0,06 το χιλιόμετρο για Αθήνα (1,85/31χλμ) με συνολικό κόστος το μήνα 150+ ευρώ, ή θα χρησιμοποιώ τον επίτηδες απαξιωμένο από το ΥΠΕΧΩΔΕ (που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ολοκληρωμένες συμβάσεις με τον ιδιώτη) παράδρομο που έχει τα μαύρα του τα χάλια. -
1.05 τα πανιά για να γεμίζουμε ρέστα όλα τα ταλιράκια!
Να δεις που θα τους άφήσω καμμια μέρα 21 κέρματα των 5 σεντς -
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Εγώ που μένω Καπανδρίτι έχω δύο επιλογές:
Ή θα πληρώνω 0,06 το χιλιόμετρο για Αθήνα (1,85/31χλμ) με συνολικό κόστος το μήνα 150+ ευρώ, ή θα χρησιμοποιώ τον επίτηδες απαξιωμένο από το ΥΠΕΧΩΔΕ (που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ολοκληρωμένες συμβάσεις με τον ιδιώτη) παράδρομο που έχει τα μαύρα του τα χάλια.Μια χαρά...
Από περιέργεια, πώς σου βγαίνει 150+ το μήνα Αλέξη? Μπαίνεις κι Α.Ο.? Έχω μια φίλη που μένει στον κόμβο Μαλακάσας (100μ από το γεφυράκι). Μέχρι πριν λίγους μήνες για να πάει στη δουλειά της (από την οποία έβγαζε ~800ε/μήνα καθαρά) αναγκαζόταν να παίρνει Ε.Ο, μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού και μετά Α.Ο. προς Κάντζα. Σήμερα το κόστος για ένα πήγαινε-έλα (ευτυχώς την παράτησε αυτή τη δουλειά...) μόνο σε διόδια θα ήταν 200 Ευρώ το μήνα (κάτι λιγότερο με e-pass). Βάλε και τις βενζίνες, έβγαινε κάπου 350 ευρώ το μήνα σε οδοιπορικά (με ibiza 1.4)...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η νέα τιμολογιακή πολιτική στα διόδια :Δηλαδή δεν θα μπουν διόδια στον νέο αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου-Χαλκίδας;
-
Απο τη στιγμη που ειναι μερος της συμβασης παραχωρησης, καποια στιγμη θα μπουν κανονικα
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Αν πληρώνεις στην έξοδο μόνο, τότε τι δουλειά είχε ο υπάλληλος στην είσοδο της Ε.Ο. από Καπανδρίτι προς Λαμία;cool alexi διάβασε πως γράφω τη διάταξη πλευρικών και ξαναέλα αν κάτι δεν σου βγάζει νόημα, νομίζω οτι είναι σαφής η περιγραφή.
τώρα για το πρόβλημα σου περί κόστος πηγαινοέλα στο Καπανδρίτι δεν έχω να πω κάτι. δίκαιο έχεις να παραπονιέσαι για το παράδρομο και τη (κακή) κατάσταση του, αλλά νομίζω λίγο άδικο να περιμένεις να υπάρχουν τσάμπα υποδομές που θα σε πηγαίνουν καθημερινά στην δουλειά σου με την ταχύτητα αυτοκινητόδρομου.
αλήθεια ο προαστιακός Αθήνα-Χαλκίδα δεν σε εξυπηρετεί? -
Δουλεύει ο προαστιακός για Χαλκίδα
Τελευταία ενημέρωση το καλοκαίρι ήθελε να χρησιμοποιούνται λεωφορεία...Όταν επανέλθει δεν νομίζω να τίθεται θέμα, προαστιακός και μόνο
-
δουλεύει, τώρα με τη συχνότητα και ακρίβεια ας μας πουν τυχόν χρήστες.
-
Από email της φίλης που μένει στη Μαλακάσα...
απ¨οτι εχω δει τωρα που κανουν τα εργα, ειναι ετοιμα δηλαδη τα διοδια ειναι σε ολες τις εξοδους απο την εθνικη. δηλαδη εχει στην εξοδο για μαλακασα, στην εξοδο για καπανδριτι κλπ. Ενταξει, δεν παιζει αυτο το σκηνικο.. Δηλαδη εγω αν δουλευω Αθηνα οταν γυριζω πρεπει να πληρωσω 2 διοδια. Να μην σχολιασω την κατασταση των δρομων. Ειμαι εξαλλη με ολα αυτα. Πρεπει να νοικιασω ενα διαμερισμα καπου προς Ερυθραια αλλα παλι καταληγουμε στο γνωστο θεμα. Πως θα νοικιασεις χωρις ενα σταθερο εισιδημα; τι να πω, Θα παρω τα βουνα σε λιγο. Θα μας τρελανουν.
Οσο για τον παραδρομο δεν μπορεις να φανταστεις τι κινηση εχει. Μιλαμε για τρελη κινηση. Για ουρες χιλιομετρων που σε αναγκαζουν με την κουραση που εχεις να πεις δεν βαριεσαι θα παω απο τα διοδια. Δεν ξερω τι θα γινει στον παραδρομο αλλα αποκλειεται να τον αφησουν ετσι. -
ούτε τη φίλη σου βολεύει ο προαστιακός?
αν έχεις να πληρώσεις σε όλες τις εξόδους θα είναι πραγματικά τραγικό. δεν το νομίζω πάντως, -
απ το πινακάκι που παρέθεσα, η λογική λέει ότι πληρώνεις όλα τα μετωπικά διόδια (Μ) και απο κει και πέρα την ταρίφα της εξόδου που θα βγείς στα πλευρικά διόδια (Π)
-
τότε βγαίνει φθηνότερο το Αθήνα Χαλκίδα απο το Αθήνα Καπανδρίτι
εκτός και να τα διόδια στο Σχηματάρι Χαλκίδα έπονται σε λίγοκαλά αν ισχύει 1,852 + 1,052 για Αθήνα Καπανδρίτι = 5,8 , τύφλα να έχει η εξωτική Θήβα....
-
Δεν περιμένω να γίνουν υποδομές από το τίποτα αλλά ήδη πληρώνω πολλά για να έχω σαν ανταπόδοση τίποτα. Δηλαδή από όλα αυτά που πληρώνουμε τόσα χρόνια τίποτα δεν πήγε για τους δρόμους, πρέπει να έρθει ο ιδιώτης με τα διόδια για να πληρώσουμε και άλλα για να γίνει κάτι;;;
Είναι τέτοια η ασυδοσία τους που μας έχουνε πείσει πως μόνο αυτός είναι ο τρόπος.Αν θέλανε πραγματικά και τους ενδιέφερε το κόστος ανά χιλιόμετρο θα καταργούσαν τα μετωπικά διόδια και θα χρησιμοποιούσαν μόνο τα πλευρικά σε όλες τις εξόδους με πραγματικό κόστος 0.031/χλμ. το οποίο είναι και χωρίς ΦΠΑ.
ΥΓ Ωραίες οι υποδομές με τα μπαλώματα και τις καμένες λάμπες.
Αυξηση διοδίων (ξανά!)