-
Tι μυστηριο και αυτο?Ειναι δυνατον το επισημο dvd του wrc να εχει δωθει σε αλλο περιοδικο και οχι στο επισημο περιοδικου του wrc?Λογικά το ιδιο dvd θα εμφανιστει και με το rallyxs...
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!εχει μεσα 3 video με 3 ολοκληρες ειδικες χωρις να μιλαει κανις!!!!!!!!!!αυτο εψαχνα!!!καμεα απο το cokptic χωρις να μιλαει κανεις απο την αρχη της ειδικης εως το τελος!!!!!με τους μακινεν μπερνς και λεμπ!!!!!!!!απιστευτο!!
-
ΠΟΙΟ ΡΕ ΦΑΜΠΟΥΚΛΑ ΤΟ RALLYXS?
-
οχι καποιο αλλο!
-
Επιτελους καταφερα και βρηκα το περιοδικο με το DVD σημερα.
Πραγματικα φοβερο,πιστευω πως καθε φιλος των τεσσαρων τροχων πρεπει να το εχει στην συλλογη του. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!εχει μεσα 3 video με 3 ολοκληρες ειδικες χωρις να μιλαει κανις!!!!!!!!!!αυτο εψαχνα!!!καμεα απο το cokptic χωρις να μιλαει κανεις απο την αρχη της ειδικης εως το τελος!!!!!με τους μακινεν μπερνς και λεμπ!!!!!!!!απιστευτο!!Και τον Solberg δεν εχει,ή κανω λάθος;
-
makinen
-
corect!
-
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του rallyXS 30/12/2003
Zούμε με τον Πέτερ Σόλμπεργκ λεπτό προς λεπτό την τελική πορεία του προς τον τίτλο και τις πρώτες 24 ώρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Aκόμα, διαβάστε τη γνώμη των ομάδων για το παιχνίδι του τίτλου, γνωρίστε το… ησυχαστήριο του Xάρι Pοβάνπερα και πάρτε μια γεύση από τη νέα ζωή του Zιλ Πανιζί..Eπίσης, στο νέο τεύχος του rallyXS, ΔΩPO MIA AΦIΣA του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το 2003, Πέτερ Σόλμπεργκ και συνέντευξη με τον πρωταθλητή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Pάλι, Σωκράτη Tσολακίδη. Aνασκόπηση της ελληνικής αγωνιστικής χρονιάς αγώνα προς αγώνα και όλοι οι νέοι Έλληνες που θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Apoti fenete den exi anaskopisi tou 2003 se dvd!!!
-
Κρατώντας το τεύχος 13 του rallyxs στα χέρια μου, είδα με μεγάλη μου χαρά, ότι μεγάλο μέρος της ύλης του περιοδικού αφορά πλέον καθαρά τεχνικά-αγωνιστικά θέματα χωρίς βέβαια να λείπουν και τα 'τουριστικά' και life style θέματα.
Δεν ξέρω αν έγινε περιστασιακά ή αν αφορά μια γενική αλλαγή γραμμής του περιοδικού.Ελπίζω στο δεύτερο γιατί σε γενικές γραμμές το rallyxs ήταν και είναι πολύ καλό, αλλά άφηνε λίγο ακάλυπτους εμάς που θέλαμε περισσότερο αγωνιστικά και τεχνικά θέματα.
Θα δούμε! -
ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ GROUP B.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ OCTAVIA(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ AUDI,TA LANCIA S4,TA PEUGEOT T16 KΛΠ!ΑΜΑΡΤΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η LANCIA STRATOS;Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ FORMULA ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ,ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ SKODA KAI TO VOLVO.ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ! -
Ο χρήστης MATALIONEN έγραψε:
ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ GROUP B.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ OCTAVIA(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ AUDI,TA LANCIA S4,TA PEUGEOT T16 KΛΠ!ΑΜΑΡΤΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η LANCIA STRATOS;Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ FORMULA ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ,ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ SKODA KAI TO VOLVO.ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!Πιστεύω ότι θα δούμε και άλλες φορές θέματα με τέτοιο περιεχόμενο στην πορεία του περιοδικού και δεν ήταν μια τελεσίδικη αξιολόγηση των αυτοκινήτων.Πολλά άλλα αυτοκίνητα που μας άρεσαν ή όχι, άφησαν εποχή στην ιστορία των rally, αλλά από τους συντάκτες τέτοιων άρθρων πρέπει να υπολογισθούν και άλλα πράγματα σε μια τέτοια αξιολόγηση.
-
Πιστεύω ότι θα δούμε και άλλες φορές θέματα με τέτοιο περιεχόμενο στην πορεία του περιοδικού και δεν ήταν μια τελεσίδικη αξιολόγηση των αυτοκινήτων.Πολλά άλλα αυτοκίνητα που μας άρεσαν ή όχι, άφησαν εποχή στην ιστορία των rally, αλλά από τους συντάκτες τέτοιων άρθρων πρέπει να υπολογισθούν και άλλα πράγματα σε μια τέτοια αξιολόγηση.[/quote]
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ GROUP B ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ WRC ΤΟΥ ΤΩΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.
-
Γράφουν νεοι βρετανοι μάλλον ανιστοριτοι που θέλουν να υποστηρίζουν την προσπάθεια της ISC...
Πάντως στους τροχούς έχουν γραφτεί κατεβατα για τους πραγματικούς θρύλους του χώρου. Τόσο σε μηχανές όσο και σε ανθρώπους...
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γράφουν νεοι βρετανοι μάλλον ανιστοριτοι που θέλουν να υποστηρίζουν την προσπάθεια της ISC...
Πάντως στους τροχούς έχουν γραφτεί κατεβατα για τους πραγματικούς θρύλους του χώρου. Τόσο σε μηχανές όσο και σε ανθρώπους...
ΣΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!!!!
-
Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά έχασα το προηγούμενο RALLY XS ΤΕΥΧΟΣ 13
Υπάρχει τρόπος να το βρώ;να μου σταλεί και να πληρωσω αντικαταβολη?
-
To αρθρο του Α.Τεμπερίδη στο τρέχον τεύχος (6/04) είναι το περσινό
-
Πειράζει που είμαι συνδρομήτρια και παρόλο που ο μήνας έχει 14, ακόμα δεν έχω παραλάβει το τρέχον τεύχος
Ευτυχώς που πήρα την Αγγλική έκδοση απο το Service Park του Ράλυ Ακρόπολις -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πειράζει που είμαι συνδρομήτρια και παρόλο που ο μήνας έχει 14, ακόμα δεν έχω παραλάβει το τρέχον τεύχος
Ευτυχώς που πήρα την Αγγλική έκδοση απο το Service Park του Ράλυ ΑκρόπολιςΔεν πειράζει, θα κρατήσεις για ενθύμιο και ολοκαίνουργιο και πεντακάθαρο το official πρόγραμμα του 51ου...
-
χαχαχα
ναι αναμνηστικό για τα παιδια μου
Rally XS