-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
διορθώνω το post σου:Εγώ είμαι αυτός που μύησε τον καμμένο στο forum
Υ.Γ. Σόρρυ για τα off-topic
Επίσης (μη ντρέπεσαι να το πεις ρε ) ήμασταν συμφοιτητές στο πολυτεχνείο και ήμουν...ο ταξιτζής του. (απλά το σπίτι του ήταν στο δρόμο μου για το πολυτεχνείο )
end of
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γνωρίζεστε ?To θέμα είναι πόσο καλά...
Για να επανέλθουμε αργ/λη έχει το πιο φθηνό shell πάνω στην Κύπρου με καλή ποιότητα αλλά μερικές φορές με λιγότερη ποσότητα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζεστε ?
To θέμα είναι πόσο καλά...
Για να επανέλθουμε αργ/λη έχει το πιο φθηνό shell πάνω στην Κύπρου με καλή ποιότητα αλλά μερικές φορές με λιγότερη ποσότητα.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος είχε φάει πρόστιμα στο παρελθόν για νοθευμένη βενζίνη.
-
Ο χρήστης iparout έγραψε:
Γνωρίζεστε ?
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος είχε φάει πρόστιμα στο παρελθόν για νοθευμένη βενζίνη.
Εγώ πάλι δε νομίζω. Πάντως σχεδόν πάντα η νοθεία είναι στο diesel και στην 100άρα και τα αποφεύγω και τα δύο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζεστε ?
Εγώ πάλι δε νομίζω.
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm
Νούμερο 15.
-
Εγώ πάλι δε νομίζω.
Νούμερο 15.
Είναι πρόσφατο? (δεν βλέπω ημ/ν'ια κάπου)
Είδος Καυσίμου: SU
Ποσοστό Ανάμειξης ή Υπερβασης σε θείο: 5,5% -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ πάλι δε νομίζω.
Νούμερο 15.
Είναι πρόσφατο? (δεν βλέπω ημ/ν'ια κάπου)
Είδος Καυσίμου: SU
Ποσοστό Ανάμειξης ή Υπερβασης σε θείο: 5,5%Το δείγμα είναι του 2003, αν διαβάζω καλά και πάνω-πάνω ατο link αναφέρονται ΦΕΚ του 2005. Έχει σημασία, όμως ? Εσύ θα πήγαινες σε κάποιον που στο παρελθόν έχει πιαστεί να νοθεύει τα καυσιμά του ?
BTW, και το 14 στην παραπάνω λίστα ο ίδιος είναι.
Δεν έχει σημασία.. Back to the topic..
-
Αφού νοθεύει την σούπερ αμόλυβδη (που είναι το κλασσικό) γιατί να με πολυνοιάζει?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αφού νοθεύει την σούπερ αμόλυβδη (που είναι το κλασσικό) γιατί να με πολυνοιάζει?γιατί βάζουν οι άλλοι.
βασικά γιατί το ότι νοθεύει την 100στάρα, δε σημαίνει ότι δε νοθεύει και τις άλλες (ή ότι τις νοθεύει -αν το προτιμάς έτσι-).
Από τη στιγμή που σκέφτηκε να κλέψει τον πελάτη και το έκανε, τι θα τον σταματήσει να κάνει το επόμενο βήμα (νοθεία στο πετρέλαιο, στην super, στην 'απλή' αμόλυβδη κτλ)? -
Αφού νοθεύει την σούπερ αμόλυβδη (που είναι το κλασσικό) γιατί να με πολυνοιάζει?
γιατί βάζουν οι άλλοι.
βασικά γιατί το ότι νοθεύει την 100στάρα, δε σημαίνει ότι δε νοθεύει και τις άλλες (ή ότι τις νοθεύει -αν το προτιμάς έτσι-).
Από τη στιγμή που σκέφτηκε να κλέψει τον πελάτη και το έκανε, τι θα τον σταματήσει να κάνει το επόμενο βήμα (νοθεία στο πετρέλαιο, στην super, στην 'απλή' αμόλυβδη κτλ)?Απλά πιστεύω ότι κατά 99% νοθεύεται η SU και το diesel. Εκεί είναι το κέρδος και ο πελάτης δεν το πολυκαταλαβαίνει (ειδικά ο SU ).
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
(...)και ο πελάτης δεν το πολυκαταλαβαίνει (ειδικά ο SU ).κι όμως αν θες, την καταλαβαίνεις.
Το νιώθεις το αμάξι πιο ράθυμο κτλ.Απλά αν βάλεις σε μισογεμάτο τεπόζετο και πριν είχες (όντως) 100στάρα, τότε μπορεί να μην το καταλάβεις την 1η φορά...θα το καταλάβεις τη 2η ή την 3η κτλ ή αν γίνει τόσο σταδιακά η αλλαγή λειτουργίας του μοτέρ να το καταλάβεις όταν αλλάξεις βενζινάδικο για 1-2 γεμίσματα. -
(...)και ο πελάτης δεν το πολυκαταλαβαίνει (ειδικά ο SU ).
κι όμως αν θες, την καταλαβαίνεις.
Το νιώθεις το αμάξι πιο ράθυμο κτλ.Απλά αν βάλεις σε μισογεμάτο τεπόζετο και πριν είχες (όντως) 100στάρα, τότε μπορεί να μην το καταλάβεις την 1η φορά...θα το καταλάβεις τη 2η ή την 3η κτλ ή αν γίνει τόσο σταδιακά η αλλαγή λειτουργίας του μοτέρ να το καταλάβεις όταν αλλάξεις βενζινάδικο για 1-2 γεμίσματα.Τι ποσοστό του κόσμου πιστεύεις ότι καταλαβαίνει ότι η βενζίνη που πλήρωσε για 100, έβαλε 95?
-
Μα καλά, είμαστε σοβαροί ? Καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε για το αν θα βάζαμε βενζίνη από βενζινάδικο που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει πιαστεί να τη νοθεύει, με το σκεπτικό ότι 'Ε, εντάξει, δεν νοθεύει τη βενζίνη που βάζω εγώ, νοθεύει αυτή που βάζουν οι άλλοι..'
Anyways, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του...
Back on topic, please..
Έβαλα 95άρα από το βενζινάδικο EKO-Καλυψώ (λευκό σήμα) στη Βάρης-Κορωπίου και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος..
-
0.975 Αχιλλεως και Αμφιθεας γωνια Π.Φαληρο---> Jetoil
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τι ποσοστό του κόσμου πιστεύεις ότι καταλαβαίνει ότι η βενζίνη που πλήρωσε για 100, έβαλε 95?Το ίδιο ποσοστό ποσοστό που ασχολείται πραγματικά και σοβαρά με το 'άθλημα' του αυτοκινήτου και δεν έχει δει το αμάξι, τις 'πάντες' ( ) και τα 'χειρόφρενα' ως μέσο επίδειξης και επιβολής.
έχει όμως σημασία?
Προσωπικά ακόμα κι αν έβαζα 95άρα, θα σταματούσα να βάζω από αυτόν γιατί η προσέλευση κόσμου είναι αυτό που τον επιβραβεύει.
Αν έβλεπε ότι με το που ανακοινωνόταν η νοθεία, έπεφτε τουλάχιστον 50-60% ο τζίρος, για να έρθει να μας πει μετά αν θα έχει τα κότσια (όταν ο τζίρος θα επανέλθει σε 'παλιές' καλές εποχές) να ξανακάνει νοθεία.
Επίσης το ότι πιάστηκε να νοθεύει μόνο 100στάρα, δε σημαίνει ότι όντως νοθεύει μόνο την 100στάρα...Εγώ και για νοθευμένο πετρέλαιο κίνησης να ακούσω (που πραγματικά δε με αγγίζει καθόλου ως καύσιμο), δεν ξαναπατάω στο μαγαζί του.-
Που να έχει την καλύτερη βενζίνη στην 100στάρα ή στην 95άρα ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού...
Προτιμώ να δώσω 1-2-5€ παραπάνω το μήνα σε βενζίνη και να επιβραβεύσω αυτόν που δεν κλέβει και δε νοθεύει (ή έστω αποδεδειγμένα δεν έχει κλέψει/νοθεύσει κτλ).
Μόνο εμείς ως αγοραστές μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το επάγγελμα του βενζινά.Είμαι κάπου λάθος?
ΥΓ:iparout, τα ίδια λέμε με άλλα λόγια
-
ξερω πολλους κλεφτες που εχουν μεγαλες ουρες ειτε λογω του καλου σημειου που βρισκονται ειτε λογω της 'καλης' τιμης τους..
(που δεν ειναι καλη οταν σε κλεβουν σε ποσοτητα )ο κοσμος εδω δεν λεει τιποτα.. το μονο που μου λεει ειναι οι βλαβες στο vag com
(δεν εχω βγαλει ποτε για βενζινη )προτιμω λοιπον να ακβριβοπληρωνω τη καλη μου βενζινη και οταν η μανικα λεει 30 λιτρα να βλεπω και το δεικτη μου να ανεβαινει 30 λιτρα (γιατι μου χει τυχει να βλεπω 15 στην αντλια και να μου ανεβαινει 10 )
και προτιμω το αυτοκινητο να αποδιδει παντα τελεια ..δε θα κατσω να το ψαξω παραπανω..
τον τελευταιο καιρο που αποφασισα να πειραματστω ξενερωσα και γυρισα στο παλιο μου..οι περισσοτεροι κλεφτες (δε μιλω για τους εγκληματιες που νοθευουν) , σε κλεβουν σε ποσοτητα ξεδιαντροπα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προτιμω λοιπον να ακβριβοπληρωνω τη καλη μου βενζινη και οταν η μανικα λεει 30 λιτρα να βλεπω και το δεικτη μου να ανεβαινει 30 λιτρα (...)Πώς μετράς τα λίτρα που μπήκαν? (εκτός από το νούμερο που γράφει η αντλία προφανώς?)
Έχει το vag com τέτοια μέτρηση?Αν είναι να το εκμεταλλευτώ... -
Μα καλά, είμαστε σοβαροί ? Καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε για το αν θα βάζαμε βενζίνη από βενζινάδικο που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει πιαστεί να τη νοθεύει, με το σκεπτικό ότι 'Ε, εντάξει, δεν νοθεύει τη βενζίνη που βάζω εγώ, νοθεύει αυτή που βάζουν οι άλλοι..'Anyways, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του...
Εγώ δεν είμαι σοβαρός.
(κακή ποιότητα δεν έχει πάντως στην 95άρα)Το ίδιο ποσοστό ποσοστό που ασχολείται πραγματικά και σοβαρά με το 'άθλημα' του αυτοκινήτου και δεν έχει δει το αμάξι, τις 'πάντες' ( ) και τα 'χειρόφρενα' ως μέσο επίδειξης και επιβολής.
Άρα εξετάζουμε τους λίγους που ασχολούνται και όχι το σύνολο που βάζει βενζίνη. Εγώ ρώτησα:
Τι ποσοστό του κόσμου πιστεύεις ότι καταλαβαίνει ότι η βενζίνη που πλήρωσε για 100, έβαλε 95?
-
προτιμω λοιπον να ακβριβοπληρωνω τη καλη μου βενζινη και οταν η μανικα λεει 30 λιτρα να βλεπω και το δεικτη μου να ανεβαινει 30 λιτρα (...)
Πώς μετράς τα λίτρα που μπήκαν? (εκτός από το νούμερο που γράφει η αντλία προφανώς?)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
προτιμω λοιπον να ακβριβοπληρωνω τη καλη μου βενζινη και οταν η μανικα λεει 30 λιτρα να βλεπω και το δεικτη μου να ανεβαινει 30 λιτρα (...)
Πώς μετράς τα λίτρα που μπήκαν? (εκτός από το νούμερο που γράφει η αντλία προφανώς?)
έγραψες...
Φτηνή και καλή βενζίνη στα Ν.Προάστια ?