-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν υπήρχε κριτής ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο στην πίστα (πχ. κομμάτια από jersey), τότε έπρεπε να εμφανίζουν κίτρινη. Οταν τελείωνε ο κριτής το σκούπισμα και την εν γένει αποκατάσταση της κανονικής κατάστασης αλλά έμενε νερό στην πίστα τότε ριγέ. Η ριγέ δε σημαίνει αυτονόητα 'κίνδυνος', είναι στην κρίση του οδηγού αν θα μειώσει ταχύτητα.
(Προσοχή, συνδυασμός ριγέ με κίτρινη ισοδυναμεί με κόκκινη!)Pragmatika me mperdepses.....
Yellow flag:
This is a signal of danger and should be shown to drivers in two ways with the following meanings:
Single waved: Reduce your speed, do not overtake and be prepared to change direction. There is a hazard beside or partly on the track.
Double waved: Reduce your speed, do not overtake and be prepared to change direction or stop. There is a hazard wholly or partly blocking the track.
Yellow flags should normally be shown only at the marshals' post immediately preceding the hazard.In some cases however the Clerk of the Course may order them to be shown at more than one marshals' post preceding an incident.
Overtaking is not permitted between the first yellow flag and the green flag displayed after the incident.
Yellow flags should not be shown in the pit lane unless there is an incident of which the driver should be made aware
c) Yellow flag with red stripes:
This should be shown motionless to inform drivers that there is a deterioration of adhesion due to oil or water on the track in the area beyond the flag.
This flag should be displayed, for at least (depending on the circumstances) 4 laps unless the surface returns to normal beforehand. It is not however necessary for the sector beyond where this flag is being shown to show a green flag.
To oti o syndiasmos aytwn ton 2 shmainei aytomatos kokkinh prwth fora to akoyw..... Exw akoysei omws oti an bgoyn se syndiasmo h kinoymenh kitrinh exei megalyterh ephrroh ths rige.... Eixa paromoio 8ema perisy se agwna sto Dubai kai moy to ekshgoysane kai oi stewards kai o clerck of the course....
-
Οταν ο ίδιος κριτής δείξει κίτρινη 'χιαστί' με κιτρινοκόκκινη ριγέ τότε ισοδυναμεί με κόκκινη σημαία.
Αυτό σε μπέρδεψε ? Μάλλον δεν το έγραψα και καλά ε ?
Στο ίδιο Κ μπορούν να είναι μία κίτρινη και μία ριγέ. Δεδομένου του μη υποχρεωτικού χαρακτήρα της ριγέ (ουσιαστικά είναι μια πληροφοριακή σημαία ('informs the driver...' λέει ο ISC που παρέθεσες) 'παιδιά προσοχή γλυστράει' αλλά αν είσαι ο Senna στο Donington το 93 τη γράφεις στα (τεράστια...) @@ σου και συνεχίζεις σα να ήταν στεγνό αέρα-πατέρα προσπερνώντας τους πάντες) και αντίστοιχα του υποχρεωτικού χαρακτήρα της κίτρινης (απαγορεύεται το προσπέρασμα, μειώστε ταχύτητα) προφανώς η κίτρινη έχει προτεραιότητα αν δειχτούν από το ίδιο Κ.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Καλα, μην τρελαθουμε...
Βια να ηταν 2000...
Και εμεις που κατσαμε μεχρι τελους να ημασταν 800-1000Τι λες ρε φίλε? Εγώ που είμαι από Πάτρα και μπορώ να υπολογίσω απείρως καλύτερα από εσένα λέω με βεβαιότητα πως ήταν αρκετά περισσότεροι από 10.000 και μάλιστα ο κόσμος ανανεώθηκε αρκετές φορές εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας του αγώνα...
Εχεις παει σε καποια σχολη για αυτου του ειδους τους υπολογισμους?
-
Ο Μπιρσιμ την οργανωσε;
-
Θεωρώ ότι έγινε κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο έδωσε άλλο χρώμα στους αγώνες μας γενικότερα.. και θα μιλάμε καιρό γι'αυτό. Τρομερή ιδέα η οποία τελικά υλοποιήθηκε και μακάρι να υπάρξουν ανάλογες-καλύτερες παρόμοιες ιδέες οι οποίες θα υλοποιηθούν στο μέλλον. Όμως όπως ανέφεραν προηγουμένως άλλοι φορουμίτες.. Υπήρξαν και διάφορα θέματα ασφαλείας και κόστους.. Θα μου πείτε 'το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού', τα τζέρσευ με το νερό, ναι. Αλλά ήταν σαν τσιμεντένιες πλάκες..
Οκ λοιπόν προχωράς έτσι. Αλλά δε μπορείς να μη το αναφέρεις.. Ούτε μπορείς να πεις.. από τη στιγμή που θα γίνει ένας τέτοιος αγώνας στον οδηγό 'κοίταξε, πρόσεξε μη το πλακώσεις πολύ, χτυπήσεις και μετά είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις καινούριο κάρτ!' Λέω εγώ.. Αυτά δε γίνονται τόσο απλά.. Στη τρέλα, την αδρεναλίνη στη πρώτη φορά διεξαγωγής ενός αγώνα και μάλιστα σε χιλιάδες κόσμο.. κάτι το οποίο δε παρατηρείται ούτε σε αγώνες πρωταθλήματος.. (Τώρα μετά από το PICK, αν και άργησαν, άντε ας πούμε ότι μαθεύτηκε λίγο παραπάνω το κάρτ στην Ελλάδα.. Λέμε τώρα..). Τρομερή ιδέα, ναι.. αλλά όταν τα κόστη είναι πολύ ακριβά -διαμονές, φαγητά, συμμετοχή και φυσικά πολλά κτυπήματα και τούμπες.... αυτά μεταφράζονται σε χρήματα.. Δλδ δε γίνεται να μη το πεις.. Να ξαναγίνει ναι. ΜΕ χίλια.. Αλλά πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο? -
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Να ξαναγίνει ναι. ΜΕ χίλια.. Αλλά πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο?Όχι, διαφωνώ, το καρτ να μην ξαναγίνει...Να γίνει WTCC ή καμία F1 που να περνάει και από τη γέφυρα του Ρίου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Μπιρσιμ την οργανωσε;Πραγματι, αφου να φανταστεις φωναζαν απο τα μικροφωνα τους 2000 θεατες να πηγαινουν απο το ενα σημειο στο αλλο για να βγουν οι φωτο και να φαινονται πολλοι
-
-
Οπως ηδη θα γνωρίζουν οι παρευρισκομενοι, μεταξύ αλλων ελαβε μερος και η ομαδα Formula Student του Πανεπιστημιου Πατρων. Εκτος των αλλων ειχαμε την ευκαιρια να κανουμε και καποιους γυρους επειδειξης μαζι με Formula BMW, Formula Renault και Formula Gloria. Ακολουθει on-board βιντεο απο το φορμουλάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=Amej_aO7 ... r_embedded
-
Πρώτ' απ' όλα να πω συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σημεία που μπορούν να βελτιωθούν (άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο), αλλά μόνο και μόνο το ότι έγινε αγώνας μέσα στην πόλη ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα!
Εύχομαι του χρόνου ο αγώνας να προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα (αν γίνεται να 'ναι και διεθνής ακόμη καλύτερα - θα δικαιώσει τη λέξη International στην ονομασία του αγώνα), ώστε να έχει πέρα από το θέαμα και βαθμολογικό ενδιαφέρον!
Από τα χειρότερα σημεία της διοργάνωσης νομίζω ότι ήταν η κατάσταση που επικράτησε με τις κίτρινες σημαίες. Βέβαια δε θεωρώ ότι έγινε στο σημείο αυτό κάποιο σφάλμα από μέρους των διοργανωτών. Στο βίντεο που τράβηξα στον ημιτελικό της SUPER 125 στην οδό Κορίνθου, μεταξύ Ερμού και Αγίου Νικολάου, οι οδηγοί δεν κόβουν όσο πρέπει ενώ οι άνθρωποι της διοργάνωσης βρίσκονται μέσα στην πίστα και μετά τη στροφή έχουν γίνει ατυχήματα. Κίτρινες σημαίες έχουν βγει σε δύο σημεία οπότε η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι θέμα κακής προειδοποίησης... Ακολουθεί το βίντεο και μετά μία σύντομη περιγραφή των επίμαχων σημείων:
http://www.youtube.com/watch?v=mZrssT-Kpdw
0:09 - 0:11 - Ο κριτής κάνει έντονα νοήματα στους οδηγούς που αγνοούν τις κίτρινες σημαίες!!!
0:18 - 0:23 - Εννοώ οι κριτές βρίσκονται εντός της πίστας τα καρτ κινούνται με μεγάλη ταχύτητα! Οι χειρονομίες του κριτή στο 0:23 δείχνουν την αγανάκτησή του. (Λίγα δευτερόλεπτα πριν έχει αναγκαστεί να κάνει εσπευσμένα στην άκρη γιατί το καρτ που έρχεται δεν έχει κόψει ταχύτητα όσο θα έπρεπε!) Στο 0:18 ακούγεται και άλλη σύγκρουση υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας. ( Σε λίγο θα φανεί στο πλάνο ο οδηγός που εγκαταλείπει).
0:30 - 0:40 Ο οδηγός μαζεύει το καρτ του...
0:55 - 1:10 Τα καρτ κινούνται αρκετά γρήγορα ενώ οι κριτές μαζεύουν τα νερά.
1:16 - 1:22 Ο κριτής διαμαρτύρεται στον άνθρωπο του Α.Ο.Π. για τις σημαίες γιατί βλέπει ότι τα καρτ δεν κόβουν ταχύτητα, ενώ οι κριτές βρίσκονται μέσα στην πίστα!!! Όμως όπως πολύ σωστά απαντά ο άνθρωπος του Α.Ο.Π. κίτρινες σημαίες έχουν βγει ήδη. Συγκεκριμένα σε δύο σημεία και έχει βγει και μία πινακίδα (θα φανεί αργότερα) της οποίας δυστυχώς έβλεπα το πίσω μέρος. (Υποθέτω ότι θα ήταν η πινακίδα για ολισθηρό οδόστρωμα.)
1:43 Ακούγεται και άλλη σύγκρουση με τα προστατευτικά.
1:44-1:45 Οι κριτές κάνουν έντονα νοήματα στους οδηγούς που εξακολουθούν να έρχονται με μεγάλη ταχύτητα υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας κι ενώ έχει συμβεί κι άλλο ατύχημα αμέσως μετά το S.
1:57 - 2:00 Φαίνονται τα 2 καρτ που ενεπλάκησαν στο ατύχημα.
2:17 - 2:20 Φαίνεται η αγανάκτηση του ανθρώπου του Α.Ο.Π για την κατάσταση που επικράτησε.
2:20 - 2:24 Έρχεται καρτ με μεγάλη ταχύτητα ενώ κριτές βρίσκονται μέσα στην πίστα.
2:25 - 2:30 Να κι ένας οδηγός που αποφασίζει να κόψει! Επιτέλους! (Είναι το 21).
2:53 - 3:00 Φουλ ταχύτητα το 99 με την κίτρινη σημαία να κυματίζει...
3:02 - 3:06 Κάποιος φωνάζει να σταματήσει ο αγώνας (δε θυμάμαι αν είναι κριτής ή κάποιος από το κοινό - δε βοηθάει και το πλάνο).
3:13 - 3:21 Να και κάποιος που κόβει!
3:37 - 3:44 Το 99 πάλι με φουλ γκάζι! Ο κριτής μαζεύεται μέσα από τα προστατευτικά... (Δεξιά στο πρώτο S φαίνεται η κίτρινη σημαία).
3:45 - 3:49 Κάποιος φωνάζει για το 99... να γίνει κάτι για να συμμορφωθεί με την κίτρινη σημαία. (Και πάλι δε ξέρω αν είναι κριτής ή ο κόσμος. Φίλος μου που στεκόταν δίπλα μου και του μίλησα σήμερα είπε πως ήταν κριτής. Το αναφέρω με επιφύλαξη μιας και ο ίδιος δεν το θυμάμαι καθόλου...)
4:56 - 4:00 Ένα καρτ στην άκρη. Ίσως από βλάβη;
Ευτυχώς σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του οποίους παρακολούθησα μέχρι της 2:30 στη Μαιζώνος δεν υπήρξαν παρόμοια προβλήματα.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στις κατηγορίες Extreme και SUPER δε φορούσαν όλοι κολάρα, αντίθετα με τις κατηγορίες των μικρών. Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνες καρτ οπότε εδώ ζητάω τα φώτα σας για τον κανονισμό, αλλά μου φαίνεται λογικό ότι τουλάχιστον το κολάρο πρέπει να είναι για λόγους ασφαλείας υποχρεωτικό. (Ψάχνοντας σε σε σελίδες εταιριών που ασχολούνται με τους αγώνες είδα ότι υπάρχουν κι άλλα προστατευτικά: θώρακες, επιγονατίδες, προστατευτικά για τους αγκώνες κλπ.αλλά ρωτάω για τα κολάρα γιατί η χρήση τους μου φαίνεται απαραίτητη).
Δε ξέρω αν υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος. Θα ήταν ωραίο όλη η διαδρομή να καλύπτεται από κάμερες. Δεν είναι και τόσο μεγάλη ώστε να χρειάζεται πολύς εξοπλισμός.
Το πρόγραμμα είχε καθυστερήσει καμιά ώρα πριν καν βγουν οι δύο κόκκινες σημαίες.
Αλήθεια με τα δύο ατυχήματα τι έγινε; Στο πρώτο ο εκφωνητής είπε ότι ο οδηγός είναι καλά. Ένα μικροτραυματισμός. Στο ατύχημα της Junior πήγαν όλα καλά;
Πριν κλείσω θα ήθελα να κάνω και μία αναφορά στα βίντεο karting στο Μονακό για τα οποία κάποιος έδωσε link πιο πριν. Εκεί ακόμη και οι κριτές φοράνε στολή και κράνος. Μακάρι να φτάσουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο.
Κλείνοντας να ευχηθώ και πάλι τα καλύτερα για τη διοργάνωση του 2010 και μακάρι να δούμε και αγώνες με μονοθέσια στην Πάτρα (π.χ. Formula 3).
-
Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
1. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στις κατηγορίες Extreme και SUPER δε φορούσαν όλοι κολάρα, αντίθετα με τις κατηγορίες των μικρών. Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνες καρτ οπότε εδώ ζητάω τα φώτα σας για τον κανονισμό, αλλά μου φαίνεται λογικό ότι τουλάχιστον το κολάρο πρέπει να είναι για λόγους ασφαλείας υποχρεωτικό. (Ψάχνοντας σε σε σελίδες εταιριών που ασχολούνται με τους αγώνες είδα ότι υπάρχουν κι άλλα προστατευτικά: θώρακες, επιγονατίδες, προστατευτικά για τους αγκώνες κλπ.αλλά ρωτάω για τα κολάρα γιατί η χρήση τους μου φαίνεται απαραίτητη).
2. Αλήθεια με τα δύο ατυχήματα τι έγινε; Στο πρώτο ο εκφωνητής είπε ότι ο οδηγός είναι καλά. Ένα μικροτραυματισμός. Στο ατύχημα της Junior πήγαν όλα καλά;
-
Απο οσο ξερω, το καλαρο δεν ειναι υποχρεωτικο και ολα τα παιδια που ενεπλακησαν σε ατυχηματα ειναι καλα. Επισης σε οτι αφορα το βιντεο που περιγραφεις αν δεν κανω λαθος ειναι απο το Σαββατο που υπηρχε αρκετη απειρια σε ολους. Νομιζω οτι την Κυριακη ολα κυλησαν πολυ πιο ομαλα και οι ζημιες ηταν λιγοτερες. Τελος, για τις καμερες που λες, ξερω οτι οι αγωνες μαγνητοσκοπηθηκαν και το υλικο πιθανοτατα θα καταληξει σε καποιο καναλι (ή τελοσπαντω γινονται διαπραγματευσεις για αυτο).
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απο οσο ξερω, το καλαρο δεν ειναι υποχρεωτικο και ολα τα παιδια που ενεπλακησαν σε ατυχηματα ειναι καλα. Επισης σε οτι αφορα το βιντεο που περιγραφεις αν δεν κανω λαθος ειναι απο το Σαββατο που υπηρχε αρκετη απειρια σε ολους. Νομιζω οτι την Κυριακη ολα κυλησαν πολυ πιο ομαλα και οι ζημιες ηταν λιγοτερες. Τελος, για τις καμερες που λες, ξερω οτι οι αγωνες μαγνητοσκοπηθηκαν και το υλικο πιθανοτατα θα καταληξει σε καποιο καναλι (ή τελοσπαντω γινονται διαπραγματευσεις για αυτο).**Το βίντεο το τράβηξα Κυριακή γύρω στις 10:30, εγώ ο ίδιος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς τη μέρα και την ώρα. Και τι έλλειψη εμπειρίας να υπάρχει από οδηγούς που τρέχουν στη SUPER; Φαντάζομαι δε θα 'ναι ο πρώτος τους αγώνας! Επίσης φαντάζομαι ότι το πρώτο που θα μαθαίνει κάποιος οδηγός είναι οι κανόνες ασφαλείας!
Ευτυχώς μετά τον ημιτελικό της SUPER δεν παρατήρησα από κανέναν οδηγό παρόμοια συμπεριφορά. Και παρακολούθησα τους αγώνες μέχρι τις 2:30**. Το συγκεκριμένο όμως πεντάλεπτο επικράτησε πραγματικά χάος. Και αυτό που με παρακίνησε ώστε να ανεβάσω το βίντεο και να το σχολιάσω είναι ότι είχαν βγει ήδη δύο κίτρινες σημαίες, μία πινακίδα και άνθρωποι της διοργάνωσης έκαναν έντονα νεύματα με τα χέρια στους διερχόμενους οδηγούς. Παρ' όλ' αυτά κανείς δεν κόβει (μόνο 1 είδα και φαίνεται και στο βίντεο) με αποτέλεσμα να γίνουν και άλλα ατυχήματα.
-
Ευτυχώς μετά τον ημιτελικό της SUPER δεν παρατήρησα από κανέναν οδηγό παρόμοια συμπεριφορά.Αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο απο ολα. Οχι δεν ηταν ο πρωτος τους αγωνας γενικα, αλλα ηταν ο πρωτος αγωνας ολων σε πιστα πολης και η διαφορα ειναι τεραστια. Λαθη παρεπτιτοντως εγιναν και απο εμπειροτατους οδηγους, το καλο ομως ειναι οτι πολλοι μετα το τελος των αγωνων ελεγαν οτι αν ξεκιναγε απο την αρχη το διημερο θα ηταν πιο υπομονετικοι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ευτυχώς μετά τον ημιτελικό της SUPER δεν παρατήρησα από κανέναν οδηγό παρόμοια συμπεριφορά.
Αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο απο ολα. Οχι δεν ηταν ο πρωτος τους αγωνας γενικα, αλλα ηταν ο πρωτος αγωνας ολων σε πιστα πολης και η διαφορα ειναι τεραστια. Λαθη παρεπτιτοντως εγιναν και απο εμπειροτατους οδηγους, το καλο ομως ειναι οτι πολλοι μετα το τελος των αγωνων ελεγαν οτι αν ξεκιναγε απο την αρχη το διημερο θα ηταν πιο υπομονετικοι.
Σίγουρα μετράει. Αλλά μόλις είδα να επικρατεί αυτή η κατάσταση αγανάκτησα. Οι κριτές εκτός από τα προβλεπόμενα (σημαίες και πινακίδες) έκαναν και νεύματα με τα χέρια. Ακούγονταν και αποδοκιμασίες από τον κόσμο και μάλιστα ακόμη και το κοινό έκανε νεύματα στους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα. Επικράτησε για μερικά λεπτά χάος λόγω της στάσης των περισσοτέρων οδηγών να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις. Π.χ. το ατύχημα που γίνεται στο 1:43 (γύρω στο 2:00 φαίνονται 3-4 καρτ ακινητοποιημένα - στο 1:43 ακούγεται ο ήχος της σύγκρουσης ) θα είχε αποφευχθεί αν είχαν κάνει το αυτονόητο και είχαν συμμορφωθεί με την κίτρινη σημαία. Οι κριτές δεν ήξεραν που να πρωτοτρέξουν γιατί μέσα σε 5 λεπτά έγιναν ένα σωρό ατυχήματα.
Το υπόλοιπο του αγώνα (μετά τη λήξη του πρώτου σκέλους των ημιτελικών) το είδα από τη Μαιζώνος και εκεί ευτυχώς στις κίτρινες σημαίες όλα πήγαν καλά. Πάντως οι οδηγοί φέρουν βαρύτατη ευθύνη στο σημείο αυτό. Θα μπορούσε εύκολα κάποιος κριτής να είχε τραυματιστεί. (Δε ξέρω πόσο καλά φαίνεται στο βίντεο λόγω του κλειστού πλάνου στο βίντεο, αλλά τα καρτ περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα ενώ οι κριτές ήταν μέσα στην πίστα και προσπαθούσαν να βάλουν τα προστατευτικά στη θέση τους και να σκουπίσουν τα νερά). Το χειρότερο είναι ότι η κατάσταση αυτή κράτησε όχι για 1, αλλά για μερικούς συνεχόμενους γύρους και πιστεύω ότι σήκωνε κάλλιστα μαύρη σημαία.
-
http://www.youtube.com/watch?v=EIbhgACiV4g
Ο ημιτελικός της Extreme, το πρωί της Κυριακής. Ταχύτητα, οδήγηση στο όριο και μία εντυπωσιακή επαφή με τα jersey στο 4 λεπτό του βίντεο.
-
http://www.youtube.com/watch?v=EIbhgACiV4gΟ ημιτελικός της Extreme, το πρωί της Κυριακής. Ταχύτητα, οδήγηση στο όριο και μία εντυπωσιακή επαφή με τα jersey στο 4 λεπτό του βίντεο.
Το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί κατά της 11 παρά. Επειδή βλέπω τα βίντεο των επόμενων αγώνων που έχω τραβήξει και τρέχει η Mini και αργότερα πάλι η Extreme υπάρχει η πιθανότητα οι αγώνες να έχουν φύγει από το πρόγραμμα από την αρχή και το βίντεο τελικά να είναι το Warm Up. Αν θυμάται κανείς τι ώρα άρχισαν οι ημιτελικοί ας το πει να διορθώσω τον τίτλο στο προηγούμενο βίντεο και να ανεβάσω και μερικά ακόμη σωστά...
-
http://www.youtube.com/watch?v=G182BGNvxvE
Ο ημιτελικός της κατηγορίας mini. Η κινηματογράφηση έγινε μεταξύ Πλατείας Γεωργίου και Ερμού.
-
http://www.youtube.com/watch?v=FB95iN7cg_I
Πλάνα από τον ημιτελικό της κατηγορίας Super. Η λήψη του video έγινε μεταξύ Πλατείας Γεωργίου και Ερμού.
-
Video από τον ημιτελικό της Elevator:
http://www.youtube.com/watch?v=tgVDqTILV3s
Και από τα events:
http://www.youtube.com/watch?v=-HjwevjcDOI - Baby karts
http://www.youtube.com/watch?v=xgpmZPUGbiM - Formula BMW, Renault, Gloria και η SAE του Πανεπιστημίου Πατρών
Το μονοθέσιο που γράφει Ford (το μαύρο), τι μονοθέσιο είναι παιδιά; Σαν τα Gloria μου φαίνεται εμένα...
1ο & 2o Patras International Circuit for Kart