-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και η Ferrari θα πληρώσει δύο συμβόλαια οδηγών για το 2010?Και μ@μώ τα μάνατζμεντ
καλά να πάθουν...τι λαμακία εν ψυχρώ ήταν η χωρίς λόγο μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του ΚΡ ;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090920103457.shtmlRaikkonen and McLaren
The Mirror cited 'paddock sources' in claiming that Raikkonen is prepared to vacate his contracted Ferrari seat in 2010, but only if the famous Italian outfit pays his salary. The newspaper estimated Raikkonen's 2010 Ferrari contract at nearly US $49m
... να πάει στην ευχή του Θεού ...
Nando έλα στην Σκουντερω
Και η Ferrari θα πληρώσει δύο συμβόλαια οδηγών για το 2010?
Και μ@μώ τα μάνατζμεντ
... λεφτα έχομε κυριε ... τι θέτε
-
Να δω τι θα γίνει αν έρθει ο μεσσίας Αλόνζος, δεν καταφέρει να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει το Μουτζέλο σε 3 μέρες και αρχίσει η γκρίνια από όλες τις πάντες...
Έτσι όπως τα περιγράφει το άρθρο καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο KR.
Λέει ότι υπέγραψε ένα προσύμφωνο με την McLaren το οποίο όμως ισχύει ΜΟΝΟ ΑΝ η Ferrari του πληρώσει το συμβόλαιο του για το 2010. Υπάρχει περίπτωση η Ferrari να πληρώνει αδρά κάποιον που θα τρέχει για τη McLaren; Αυτά μόνο ο Γιαννακόπουλος με τον Volkov τα έκανε...
Εγώ πιστεύω ότι είναι παιχνίδι του manager του σαν απάντηση στις φήμες περί Alonso στη Ferrari που ακούγονται όλη τη χρονιά και φυσικά μειώνουν την αξία του πελάτη του.
Και στην τελική εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θέση για το 2010 αν τελικά οι Ιταλοί είναι τόσο μαλάκες κ εξαγοράσουν ένα παχυλό συμβόλαιο για να έρθει ο μεσσίας... -
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4016.shtml
Alonso summoned to Renault crash-gate hearing
http://www.youtube.com/watch?v=C5afokCq ... re=related
-
μα το θεο, ηδη βαρεθηκα να ασχολουμαι με τους καραγκιοζιδες της ρενω. Αστειο καταντησε
-
Όξω οι προδότες από τη McLaren
Μακριά οι μπεκρήδες από το Woking.
Ούτε σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Paragon να μην πατήσει.
Ουστ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΦέρτε τον Rosberg χθες.
-
Να ερθει να μας πει πως εκανε το donut ο μαγκακος...
Σε εμας ειχε φερει μαζι του ολη την γκαντεμια... -
Περί KR
Αν ο KR θέλει να φύγει καλώς να πάει εκεί που θέλει. Τώρα να θέλει και να πληρωθεί για αυτό .... είναι λίγο μαλακία...
Η Φερράρι έχει ανακοινώσει ότι το Line-Up των οδηγών της για το 2010 δεν αλλάζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Τώρα αν υποθέσουμε ότι πάει στην McLaren στη θέση του HK να ρωτήσω τι θα κάνει εκεί με τον LH?? ή μήπως θα γίνει #2 οδηγός στην παλαιά του ομάδα.
Περί Renault
Αύριο θα έχει πολύ γέλιο....
ΥΓ. Αν τον θέλει η McLaren τον μπεκρή... ας πληρώσει 10 μύρια ρε αδελφέ και να τον πάρει τον Φιλανδό.... Οδηγούς βρίσκουμε....
-
χμμμμ
μονο εγω τον θελω παλι στην Μακλαρεν δηλαδη για να τρελαθω;;;;
αντε Κιμι ΕΛΑ!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
χμμμμμονο εγω τον θελω στην Μακλαρεν δηλαδη για να τρελαθω;;;;
Δεν νομίζω ότι κανένας νοήμων άνθρωπος προτιμά τον HK από τον KR όσον αφορά το οδηγικό ταλέντο. Το πόσο καλός στην συνεργασία είναι ο Heiki δεν το γνωρίζω αλλά το γεγονός και μόνον ότι κοιτούν για αντικαταστάτη του HK στην McLaren αυτό λέει πολλά.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όξω οι προδότες από τη McLarenΜακριά οι μπεκρήδες από το Woking.
Ούτε σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Paragon να μην πατήσει.
Ουστ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΦέρτε τον Rosberg χθες.
Καθένας με τον πόνο του
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
χμμμμμονο εγω τον θελω παλι στην Μακλαρεν δηλαδη για να τρελαθω;;;;
αντε Κιμι ΕΛΑ!!!!!
Μεγειά Μεγειά, καλορίζικος και καλοφάγωτος να τον χαιρόσαστε
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3457.shtml
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Nando έλα στην Σκουντερω
Χα!! Μετά τις κωλοτούμπες των fan της McLaren όταν πήραν τον Alonso, τώρα είμαι έτοιμος να διαβάσω και αυτές των tifosi... Ααααααχχχχχχ! Πώς γυρνάνε οι καιροί...!
-Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα ήθελα να δω τον FA στα κόκκινα-(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αγαπητέ st.devote)
-
ε ρε, αμα ερθει και παρει μπροστα ο ναντο, θα τρεχουν ολοι οι δηθεν τσαμπιονς να κρυφτουν
Εμενα μου αρκει να φυγει το φιλανδικο παλτο. αμα ερθει και ο ναντο, ακομα καλυτερα
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ε ρε, αμα ερθει και παρει μπροστα ο ναντο, θα τρεχουν ολοι οι δηθεν τσαμπιονς να κρυφτουνΕμενα μου αρκει να φυγει το φιλανδικο παλτο. αμα ερθει και ο ναντο, ακομα καλυτερα
Και όχι μόνο αυτό, το ότι θα το φορτωθει το παλτό η ΜακΛαρεν ακόμη καλύτερα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να δω τι θα γίνει αν έρθει ο μεσσίας Αλόνζος, δεν καταφέρει να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει το Μουτζέλο σε 3 μέρες και αρχίσει η γκρίνια από όλες τις πάντες...Πάντως για το γκρέμισμα δεν ανησυχώ.
Έχει δείξει ιδιαίτερες ικανότητες κατεδάφισης με τα spy- και crash- gates -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Καθένας με τον πόνο τουΘεωρείς ότι έχει κάτι να προσφέρει πλέον στην McLaren ο Raikkonen, ή τον προτιμάς από τον Rosberg;
Χα!! Μετά τις κωλοτούμπες των fan της McLaren όταν πήραν τον Alonso, τώρα είμαι έτοιμος να διαβάσω και αυτές των tifosi... Ααααααχχχχχχ! Πώς γυρνάνε οι καιροί...!
-Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα ήθελα να δω τον FA στα κόκκινα-Τις κωλοτούμπες των tifosi τις έχεις ήδη διαβάσει από όταν ο Alonso τα έσπασε με την McLaren, όταν από αχώνευτος Γκαστόνε που πανηγυρίζει προκλητικά και μετενσάκωση του σατανά, μετατράπηκε σε οδηγάρα, πρότυπο ηθικής και διακαή πόθο των απανταχού ferraristi.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
-Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα ήθελα να δω τον FA στα κόκκινα-... θα απαντήσω για λογαριασμό μου ( και όχι εκ μερους των απανταχού Tifosi )
Ως φίλος της Σκουντέρω επιθυμώ το μονοθέσιο μας να το οδηγά ο καλύτερος εν ενεργεία πιλότος.
Δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του , τα ήθη του , τα έθιμα του .
Θέλω να παίρνει το 101% των δυνατοτήτων του μονοθεσίου και να φέρνει στην πίστα - μέσω της εξέλιξη του - άλλο τόσο .
Εκτιμώ ότι πιο κοντά στά πρότυπα-εικόνα που έχω θέσει για το που λέμε 'οδηγός της ομάδας μου' ... σήμερα .. είναι ο Φερνάντος .
Τις κωλοτούμπες των tifosi τις έχεις ήδη διαβάσει από όταν ο Alonso τα έσπασε με την McLaren, όταν από αχώνευτος Γκαστόνε που πανηγυρίζει προκλητικά και μετενσάκωση του σατανά, μετατράπηκε σε οδηγάρα, πρότυπο ηθικής και διακαή πόθο των απανταχού ferraristi.
... όλοι οι χαρακτηρισμοί που δίνεις για τους 'παλαιούς χαρακτηρισμούς' των Tifosi για τον Ναντο ( περι ηθικής / σατανά / Γκαστονε κτλ ) ελάχιστα εχουν σχέση με την οδηγική του ικανότητα .
Στην τελική μαζί με τον Μικα ήταν οι μοναδικοί που κέρδισαν στα ίσα τον ΜΣ ( μέγιστο κριτήριο οδηγικής ικανότητας για τους απανταχού Φερραρίστες ). Αν μη τη άλλο αυτό λέει αρκετά ( για μένα πολλά )
-
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Αλόνζος ναι μεν είναι 2 φορές παγκόσμιος αλλά μεσσίας δεν είναι. Η σύγχρονη F1 ένα μεσσία γνώρισε και αυτός λεγόταν Michael... χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε και τη δράση των αποστόλων του (Brawn και σια... ).
Απλά αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο ας πούμε marketing.
Χάνει ο Αlonso; Φτου σου Renault.
Κερδίζει ο Alonso; Ήρωαααα, παλικάριιιι, τεράστιεεε, τρισυπόστατεεεε κλπ
Κερδίζει ο Alonso με πουστιά Briatore; Yo no hablo español...Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για οδηγό μαχητή που έστω και μηντιακά 'ματώνει τη φανέλα', κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ψυχρή αντίληψη του Raikkonen επί των πραγμάτων.
@ripper
Συνήθως όταν η ομάδα σου παίρνει παίχτη της αντίπαλης ομάδας που θεωρείται κωλόπαιδο, χαίρεσαι γιατί θα τον βρίζουν οι άλλοι...
Τον Alonso βέβαια έχουν φτάσει να τον βρίζουν όλοι... γι' αυτό φοβάμαι περίπτωση επανάληψης ιστορίας με Prost. -
Διάφορα Νέα - Σεπτέμβριος 2009