-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
cosneo λες για τον λύκο ή για το devido;... για το devido ... δυστυχώς γιατί έχω φάει απο εκεί.
-
Απο τα γυραδικα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ ποια ειναι πιο καλα ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Απο τα γυραδικα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ ποια ειναι πιο καλα ;Εγώ παίρνω delivery συνήθως απο το Γυράδικο. Του Μάκη μου φαίνεται πιο λιπαρός ο γύρος του και γενικά τα σάντουιτς του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
cosneo λες για τον λύκο ή για το devido;
... για το devido ... δυστυχώς γιατί έχω φάει απο εκεί.
Έλα μωρέ, στην τοστιέρα σκοτώνονται τα μικρόβια...
Το γυράδικο έχει άνοστο γύρο IMHO. Μόνο η ποσότητα είναι εντυπωσιακή... Προτιμώ το 15 που είναι και δίπλα μου.
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Απο τα γυραδικα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ ποια ειναι πιο καλα ;Εγώ από Μάκη παίρνω. Μου αρέσει που τον κάνει ξεροψημένο. Εκτός βέβαια του ότι είναι νόστιμος και σε καλές ποσότητες.
ΥΓ: Αν δεν είναι λιπαρός ο γύρος, καλύτερα να πάρω φιλέτο κοτόπουλο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mια φορά έφαγα από το devido, όταν πήγαινα φροντιστήριο στον Βακάλη. Καλός μου είχε φανει, σίγουρα καλύτερος από την γατοτροφή (όχι για γάτες, από γάτες) που είχε εκείνο το γυραδικο ακριβώς κάτω από τον Βακάλη. Πώς το λέγαν να δεις Θυμάμαι πριν το Πασχα είχε κάνει γύρο καλαμαράκι και είχε πάρει ένα σάντουιτς ο φυσικός μας. Στην πρώτη μπουκιά έφυγε το πιτόγυρο σούμπιτο από το παράθυρο.Τη Γυροmania λες....είχε πάρει και φωτιά κάπου το 1999.....Είχε πάντως καλό γύρο από γαλοπούλα κατά τη γνώμη μου. 350 δραχμές...α ρε εποχές.
Μοσχαρίσιος γύρος από το Λιχούδη και ξερό ψωμί
-
Α να μπραβο, γυρομανια...
Οντως το γαλοπουλο ηταν καλό. Τα υπόλοιπα, άσε.. Αφού ανα περιόδους εξαφανίζονταν οι γάτες που ταήζαμε στα διαλείμματα.
Την φωτιά δεν την θυμάμαι, εγώ 02-03 πήγαινα εκεί... -
Η Γυρομανία ήταν το μαγαζί που ήταν λίγο πριν το Ελληνικό (το ζαχαροπλαστείο) που είχε διάφορους γύρους? Ο ντόνερ (με τον κιμά) ... νόστιμος ήταν αν και άγνωστης προέλευσης.
Γενικά πάντως δούλεψε πολύ αυτό το μαγαζί. -
Ναι, αυτό...
-
Είχα στενοχωρηθεί όταν έκλεισε γιατί δεν ήξερα που αλλού έχουν ντόνερ και απο τότε έχω να φάω!
-
Απέναντι ήταν το καλό. Ο 'Πρίγκιπας'. Γύρο στα κάρβουνα. Αντί για θερμάστρα αερίου, είχε θήκες για κάρβουνα...
Απίστευτος γύρος
Αλλά συνθήκες υγειηνής απαράδεκτες. Ήταν και σε ένα χαμόσπιτο που το έριξαν για να γίνει οικοδομή... Μιλάμε γύρω στο 1997... -
Φιλε cosneo τον χτυπησα τελικα τον ναργιλε απο την εκθεση
ευχαριστω για την πληροφορια . -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είχα στενοχωρηθεί όταν έκλεισε γιατί δεν ήξερα που αλλού έχουν ντόνερ και απο τότε έχω να φάω!Ντονέρ έχει στο Κόσμος, στο μαγαζί με τον 'προεδρικό' γύρο. Έχω δοκιμάσει από εκεί και παρόλο που δεν είναι σαν τον τούρκικο, είναι αρκετά καλός.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είχα στενοχωρηθεί όταν έκλεισε γιατί δεν ήξερα που αλλού έχουν ντόνερ και απο τότε έχω να φάω!
Ντονέρ έχει στο Κόσμος, στο μαγαζί με τον 'προεδρικό' γύρο. Έχω δοκιμάσει από εκεί και παρόλο που δεν είναι σαν τον τούρκικο, είναι αρκετά καλός.
Θα το έχω στα υπόψιν. Ευχαριστώ.
Φιλε cosneo τον χτυπησα τελικα τον ναργιλε απο την εκθεση
ευχαριστω για την πληροφορια .Να' σαι καλά!
-
Ωραία συζήτηση!
-
Πάντα έτσι δεν καταλήγει;
Χρήστο δοκιμάστε από Τούμπα. Ωραία γυράδικα υπάρχουν ακόμα, αλλά δεν δοκιμάζετε αρκετά!
drdino
Αν το 15 είναι αυτό που δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα στα αριστερά στην Παπάφη, δηλώνω την καταψήφισή του! Πολύ λάδι η πίτα, ο γύρος χοντροκομμένος αλλά όχι όπως η Λαδόκολλα στο Διονυσίου το καλοκαίρι (:inlove: αααααχχχ) και τα σουβλάκια όχι ιδιαίτερα.Δοκιμάστε και Σωκράτη. Το φόρουμ εμίλησε και εγώ δοκιμάζω!
Ααααααα
Και θα το ξεχνούσα
Η περιοχή Δελφών-Φαλήρου έχει μεγάλο σουξέ τις τελευταίες μέρες. Χθες κάτι πιστολιές έπαιξαν το βράδυ στην οδό Χρυσοχόου και Κύπρου, κάτι πρεζάκια κλπ. Το μεσημέρι φυσικά είχαμε τα ΕΛΤΑ στην Κων/πόλεως και παραπροχθές, τον Αλβανό που άνοιγε πυρ. Κάτι γίνεται εκεί τελευταία (βάλτε και την ληστεία και τον τραυματισμό 2 ατόμων στην Εμπορική της Παρασκευοπούλου) και δεν το έχουμε καταλάβει.Δεν έχει που δεν έχει γυράδικο της προκοπής, θα φάω και καμιά σφαίρα εκεί πέρα.
Κάποιος έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο και έναν φίλο μου επειδή τόλμησε να κορνάρει κάποιον που άργησε στο φανάρι. Αυτός ο κάποιος είναι η 3η φορά που έχει road rage, όπως έμαθαν μετά στο Τμήμα όπου έπεσαν οι απαραίτητες μηνύσεις. Ο γνωστός μου έκανε μποξ πριν κανα δύο χρόνια.
-
Η αυτοδικία δεν είναι λύση, αλλά ούτε η κόρνα σε κάποιον που όταν ανάβει το πράσινο, δεν έχει ήδη πατημένο συμπλέκτη και πρώτη στο κιβώτιο.
Ο Χρήστος μπαίνει στη shortlist προς δοκιμή..
-
Καλά ναι, δεν λέω. Αλλά αν ο άλλος έμενε π.χ. στην Αθήνα, θα έπρεπε να δείρει 4 εκατομμύρια άτομα; Η κόρνα στο φανάρι (που δεν ξέρουμε ο άλλος πόσο μπορεί να άργησε), δεν πρόκειται να σκοτώσει κάποιον ή να τον κάνει να κινδυνέψει. Λίγη ψυχραιμία...
Υ.Γ. Ούτε και εμένα μου αρέσει η κόρνα, και δεν πατάω στο φανάρι.
Χρήστο για να έχεις πλήρη εικόνα, δοκίμασε μέχρι τις 10 το βράδυ. Και φυσικά, πάντα 2η φορά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σταμάτησε σε γυράδικο στη περιοχή ... Μαρτίου με Ολγας ...Δεν μου προκαλεί έκπληξη...
έχω πετύχει και στη Λαμπράκη να ξεφορτώνονται έτοιμοι (με τις σούβλες εννοώ) γυροι και πλαστικά κουβαδάκια με σαλάτες σε πορτμπαγκάζ ΙΧ και με καυσωνα χωρίς καν ένα περιτύλιγμα, ένα νάυλον, κάτι τελος πάντων ...
Πάει το HAACP... ( )
-
τον τελευταίο καιρό τα συστήματα ειδοποίησης άφιξης (πως διαολο τα λεν) των αστικών λεωφορείων δεν την πολυπαλεύουν ή είναι ιδέα μου;
Posts προς Θεσσαλονικείς