-
Φανταζεστε να κρατησουν την αυξηση των τελων και να αποσυρουν την αποσυρση?
Φαση θα εχει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιζει να παει περιπατο η αποσυρση.Μακάρι!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Παιζει να παει περιπατο η αποσυρση.
Μακάρι!
Πήγε περίπατο η απόσυρση, όπως και τα τέλη, όπως και ο πράσινος δακτύλιος κλπ
Αφού δεν υπάρχει πλέον κάποιος για να τα ψηφίσει . Και από ότι φαίνεται τουλάχιστον για το 2010 τη γλυτώσαμε... (αν και προσωπικά δε με συμφέρει καθ'ότι μετά το 2005). -
Οποτε περιμενουνμε να δουμε τι θα γινει.........
Σας ευχαριστω ολους που απαντησατε στα ερωτηματα μου και εχω αποφασισει οτι σε ενδεχομενη αγορα
αυτοκινητου τρια ειναι τα μοντελα:Nissan note,C4Matrix Hyundai.Μεταχειρισμενο παντα.Ειτε του 05 η του 04.
Εχω καιρο να αποφασισω να δω καλυτερα και απο κοντα την αγορα.
Τα ξαναλεμε.
Ενας απλος αυτοκινητηστης. -
Ο χρήστης polmoutz έγραψε:
Οποτε περιμενουνμε να δουμε τι θα γινει.........
Σας ευχαριστω ολους που απαντησατε στα ερωτηματα μου και εχω αποφασισει οτι σε ενδεχομενη αγορα
αυτοκινητου τρια ειναι τα μοντελα:Nissan note,C4Matrix Hyundai.Μεταχειρισμενο παντα.Ειτε του 05 η του 04.
Εχω καιρο να αποφασισω να δω καλυτερα και απο κοντα την αγορα.
Τα ξαναλεμε.
Ενας απλος αυτοκινητηστης.Δεν τιθεται καν τετοιο τριλλημα... Οπως και να εχει μοιαζει να τη γλιτωνουμε προσωρινα..
-
Καλησπέρα σε ολα τα μέλη
Παιδία μία συμβουλή εχω να σας δώσω ότι και να ακούτε μην σας πιάνει πανικός με το παραμικρό.
Εδώ και καμποσο καιρό εχω ενα αγροτικό skoda felicia πετέλαιο μοντελο 1996.Το αμάξι έχει όλα του τα αναλώσιμα καινουργια , καθόλου σκουριες -σαπίσματα(απο Αυστρια ηρθε) κατανάλωση κάπου στα 5-6 λίτρα ανα 100 και λιγα σχετικα χλμ για τα χρονια του(132.000) την ώρα που κινητηρες ομοιοι με αυτον εχουν βγάλει 500.000 χλμ ανετα.Το αμάξι αγοραστηκε για προχειρο δηλαδη καθημερινη μετακινηση (χωρις να σκαω αν θα μου το γδάρουν) αγροτικές εργασίες και λοιπές μικρομεταφορες για να μην ταλαιπορούνται τα νεα αμαξια τις οικογένειας.Οταν άκουσα για το μέτρο
είχα τις ιδιες αντιδράσεις με εσάς .Σκεφτόμουν δε την άμεση αντικατάσταση του παρολο το είχα παρει προσφατα (αρχές του 2009)χάνοντας χρηματα φυσικά απο την αγορά του.Όταν όμως είδα ότι για ένα νέο αμαξι σε αυτη την κατηγορία έπρεπε να χρεωθω καπου στα 6-7 χιλιαρικα (πάντα για ενα αμάξι που κανει τις αγγαρείες ) λογικέυτηκα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά που σου δίνει το κράτος για επιδότηση αλλάγης πληρώνεις σε τοκους τα περισσότερα(150-200Ε με το καλημέρα για έξοδα φακέλου) δεν υπάρχει και κανενας λόγος να τρελλενόμαστε στο κάτω κάτω για μενα ειναι καπου 8Ε επιβαρυνση το μήνα σε τέληΓια ενα διακανονισμο για 6000-7000 θα ηθελα 150-200 Ε το μήνα ,
μικτη ασφάλεια αφου θα το χρώσταγα , σερβις στην αντιπροσωπεία για την εγγυηση =Ασε τα τρώω σουβλακια και ξεμπερδευω !! [b][/b]
Ελπίζω να σας βοήθησα! -
Είναι μιά άποψη και αυτή!
Όταν όμως έχεις είδη πληρώσει ακριβά το τίμημα του παλαιού και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να πληρώσεις περισσότερα τότε φίλε μου αλλάζει το πράμα!
Τότε μάλλον ξεχνάς και τα σουβλάκια και το γυρίζεις σε λακέρδα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είναι μιά άποψη και αυτή!
Όταν όμως έχεις είδη πληρώσει ακριβά το τίμημα του παλαιού και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να πληρώσεις περισσότερα τότε φίλε μου αλλάζει το πράμα!
Τότε μάλλον ξεχνάς και τα σουβλάκια και το γυρίζεις σε λακέρδα!Γιατί μήπως το χρωστάω και δεν το ξέρω??
-
Τελικα δεν την γλυτωσαμε.
Μας την φορεσαν.
Δ Κατηγοριας Πολιτης....τι κανω?