-
Παιδια ειμαστε οφφ τοπικ,εδω ασχολουμαστε με τα σαπια τα S3 και τα μυρια προβληματα που βγαζουν οπως αποδεικνυεται κι απ τις προσφατες περιπετειες του κιουση..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..
χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
Θα βρεξει σημερα....καλυτερα να μην βγαλετε τις αλφα εξω
(Χιουμορ βασισμενο στις παλιες καλες στιγμες των ηλεκτρικων της Ιταλικης και οχι μονο βιομηχανιας )
Βρέχει εδώ και ώρα στη Μεταμόρφωση... και την έπλυνα χθες!!
φίλε άσε φτηνά την γλίτωσα εγώ σήμερα... το είχα πάρει μαζί μου γραφείο για να το πλύνω αλλά δεν πρόλαβα τελικά! Δεν παίρνω στα σοβαρά πολλά πράγματα τελευταία αλλά το site αυτό και το περιοδικό το αγαπάω ρε γαμώτο, κι ας το καταστρέφουν μερικοί μερικοί...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Την έπλυνες ή την τέσταρες εν όψη χειμώνα...Την τεστάρω 6 χειμώνες τώρα με απροσδόκητα καλά αποτελέσματα...
Τον έβδομο θα τον περάσει σε χέρια άλλου, ελπίζω το ίδιο καλού δοκιμαστή! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ολα τα λεφτά!
Την τεστάρω 6 χειμώνες τώρα με απροσδόκητα καλά αποτελέσματα...
Άρε τυχερέ σε ζηλεύω...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ειναι κοτα ο κιουσης,δεν προκειται να το παρει απο κει. Αν το αποφασισει παντως και εχετε προβλημα και με το αλλο S3 παρτε τηλ εμενα η τον στεφανο να ρθουμε να σας μαζεψουμε με αλφα..
χουμορ βελερεφοντη,μην το παρεις παλι στα σοβαρα..
Θα βρεξει σημερα....καλυτερα να μην βγαλετε τις αλφα εξω
(Χιουμορ βασισμενο στις παλιες καλες στιγμες των ηλεκτρικων της Ιταλικης και οχι μονο βιομηχανιας )
Βρέχει εδώ και ώρα στη Μεταμόρφωση... και την έπλυνα χθες!!
φίλε άσε φτηνά την γλίτωσα εγώ σήμερα... το είχα πάρει μαζί μου γραφείο για να το πλύνω αλλά δεν πρόλαβα τελικά! Δεν παίρνω στα σοβαρά πολλά πράγματα τελευταία αλλά το site αυτό και το περιοδικό το αγαπάω ρε γαμώτο, κι ας το καταστρέφουν μερικοί μερικοί...
To site πάει στο διάολο γιατί πες περνάς την ώρα σου ευχάριστα και με ένα θέμα που σε ενδιαφέρει.. Αλλά το περιοδικό γιατί??
Μάλλον τα χεις τα χρονάκια σου... No offence!
-
Εχει αουδι σου λεει ο ανθρωπος...μεσηλιξ δλδ τουλαχιστον.. γερασε και δεν εμαθε που λενε μερικοι..
-
Ολα τα λεφτά!
Άρε τυχερέ σε ζηλεύω...
Κοροιδεύεις προφανώς...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχει αουδι σου λεει ο ανθρωπος...μεσηλιξ δλδ τουλαχιστον.. γερασε και δεν εμαθε που λενε μερικοι..Εμπειρία λέγεται...
Κοροιδεύεις προφανώς...
Καθόλου.
-
Την έπλυνες ή την τέσταρες εν όψη χειμώνα...
Τον έβδομο θα τον περάσει σε χέρια άλλου, ελπίζω το ίδιο καλού δοκιμαστή!πάνω στον τυχερό χρόνο θα το πουλήσεις! όχι ρε φίλε stefan! κράτατο άλλον ένα χρόνο...
τι λές να πάρεις ?
35
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Την έπλυνες ή την τέσταρες εν όψη χειμώνα...
Τον έβδομο θα τον περάσει σε χέρια άλλου, ελπίζω το ίδιο καλού δοκιμαστή!πάνω στον τυχερό χρόνο θα το πουλήσεις! όχι ρε φίλε stefan! κράτατο άλλον ένα χρόνο...
τι λές να πάρεις ?
35
Έχω πάρει ήδη...
Μου ρίχνεις 10 χρονάκια...
-
Μηπως ξεφυγαμε απο το θεμα ;
-
Εχει αουδι σου λεει ο ανθρωπος...μεσηλιξ δλδ τουλαχιστον.. γερασε και δεν εμαθε που λενε μερικοι..
Εμπειρία λέγεται...
Εμεις το λεμε μασημα κουτοχορτου.. Το να σε 'αναγκαζουν' να παρεις κατι γιατι ετσι λενε πολλοι..και οχι να παρεις αυτο που πραγματικα θελεις..οταν ψαξει ο καθενας σας βαθεια μεσα του θα σας αναψουν λαμπακια με το που σκεφτειτε αλφα. Και ΑΥΤΟ θελει εμπειρια.
-
Εμπειρία λέγεται...
Κοροιδεύεις προφανώς...
Καθόλου.
Για μια ταπεινή 1.6 μιλάμε...μη φανταστείς...
Αν θες παντως είναι προς πώλησιν...Γυφτουλας Mode: ON
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως ξεφυγαμε απο το θεμα ;συγγνώμη αλλά χιούμορ κάνουμε...
πάντως για να επανέλθω, σήμερα πρωί στην Αττική τράβαγε γερά με τον δροσερό, πια, καιρό! Μου είχε λείψει λιγουλάκι το γκάζι...
-
qsis τι εγινε ρε? βγαλατε συμπερασμα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμπειρία λέγεται...
Εμεις το λεμε μασημα κουτοχορτου.. Το να σε 'αναγκαζουν' να παρεις κατι γιατι ετσι λενε πολλοι..και οχι να παρεις αυτο που πραγματικα θελεις..οταν ψαξει ο καθενας σας βαθεια μεσα του θα σας αναψουν λαμπακια με το που σκεφτειτε αλφα. Και ΑΥΤΟ θελει εμπειρια.
Πςςςςς...τι είπες τώρα?? Μεγάλη κουβέντα ξεστόμισες! Δηλ με 4 Αlfa στο ενεργητικό μου και 1 ακόμα soon to come είμαι τέρας εμπειρίας! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Α ρε Alfa!
ΥΓ: Θα μας φάει σύντομα η λογοκρισία!
-
Αν θες παντως είναι προς πώλησιν...Τυχερός είσαι που δεν μπάζει... όχι που την έχεις... (αν και το ένα συνεπάγεται του άλλου σε βάθος χρόνου).
Εσείς να το λέτε όπως θέλετε...
Άλλωστε η εμπειρία και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν απαραίτητα...
Οι σοφές αποφάσεις πάντως σπάνια είναι απόρρεια συναισθήματος.Άσχετο (κοινώς on-topic) αλλά τα πισω φώτα του S3 sportback είναι πολύ όμορφα... δεν το είχα πετύχει νύχτα.
-
Αν θες παντως είναι προς πώλησιν...Τυχερός είσαι που δεν μπάζει... όχι που την έχεις... (αν και το ένα συνεπάγεται του άλλου σε βάθος χρόνου).
Εσείς να το λέτε όπως θέλετε...
Άλλωστε η εμπειρία και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν απαραίτητα...
Οι σοφές αποφάσεις πάντως σπάνια είναι απόρρεια συναισθήματος.Άσχετο (κοινώς on-topic) αλλά τα πισω φώτα του S3 sportback είναι πολύ όμορφα... δεν το είχα πετύχει νύχτα.
ναι είναι πολύ όμορφα όπως και του hatchback! τα οποία και έχω βάλει στο δικό μου καθότι pre facelift!
-
λοιπον τωρα γυρισα
για να μπω κατευθειαν στο ψητο, δε θα χρειαστει να παρω αλφα ηταν τελικα ενας πολλαπλασιαστης
στο παρασυνθημα, φαινεται οτι στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια ειχα την ατυχια να συνεργαστω με τους 2 χειροτερους ανθρωπους.
Να σημειωσω εδω οτι τελικα υπαρχουν καλοι και εξυπηρετικοι ανθρωποι εκει μεσα οι οποιοι ελυσαν το προβλημα σε 20 λεπτα και ετσι δε θα μεινω χωρις αυτοκινητο!!!ο ενας απο αυτους (τους 2 χειροτερους) , ο οποιος μου εκανε την επεκταση δε δουλευει πια εκει και απο οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα πρεπει να ηταν λιγο λαμογιο
με λιγα λογια με εσωσε το οτι ειχα κρατησει την αποδειξη της αντιπροσωπειας για την επεκταση, καθως η αιτηση μου δεν ειχε φτασει ποτε στην ασφαλιστικη
η αντιπροσωπεια δεσμευτηκε απο δευτερα κιολας να ρυθμισει το θεμα ετσι ωστε να εχω κανονικα καλυψη.
και φυσικα δεν πληρωσα το πολλαπλασιαστη.πριν ομως παμε στους καλους και ευγενικους ανθρωπους που τελικα με εξυπηρετησαν , ας παμε στο ατομο που υποτιθεται οτι με εξυπηρετουσε.
ο συγκεκριμενος οχι μονο ηταν αδιαφορος, αλλα και αγενης.δεν δεχοταν με τιποτα να μας εξυπηρετησει και τελικα του εβαλαν χερι οι συναδελφοι του και οταν δεν εβρισκε τα χαρτια της επεκτασης ηταν ετοιμος παρα την υπαρξη της αποδειξης να μας αφησει ξεκρεμαστους λεγοντας οτι δεν ξερει τιποτα και πρεπει να δουμε το συμβολαιο (που δεν υπηρχε) και αλλα ωραια.
οταν μαλιστα ο πατερας μου αρχισε να φωναζει και να ζηταει καποιον ανωτερο του, αυτος ελεγε οτι δεν υπαρχει πιο ανωτεροςτελικα οπως ειπα πηγαμε σε αλλους συμβουλους (μετα απο καποια καντιλια βρεθηκαν οι ανωτεροι ) , καθως δεν εβγαινε ακρη με τον αλλον που μας εγραφε, ο οποιοι εβαλαν αμεσως το αυτοκινητο μεσα και μας αλλαξαν τον καμμενο πολλαπλασιαστη.
(δεν τους αλλαξαν ολους ομως, μονο τον εναν )
ενας αλλος πολυ ευγενικος κυριος (ο οποιος ηταν τρομερα συνεργασιμος και μαλλον προσπαθουσε να ηρεμησει τον πατερα μου) μας ειπε οτι οι πολλαπλασιαστες ειναι συνηθες προβλημα και δεν ειναι κατι τρομερο.αυτος παντα εχει εναν στο πορτ μπαγκαζ του
επισης με διαβεβαιωσαν οτι παρολο που το οδηγησα (λιγα χλμ και αργα) δεν υπαρχει θεμα με τους καταλυτες, ειδικα αφου πηγαινα με χαμηλες στροφες. μου ειπαν παντως να εχω το νου μου και οτι καλο ειναι να το ακινητοποιω σε τετοιες περιπτωσεις.
αν εμφανισω προβλημα στους καταλυτες απλα θα αναψει το λαμπακι, δε θα χασω τιποτα σε αποδοση.απλα το καναμε (εκανα μαλλον ) θριλερ για κατι που ηταν πολυ απλο και μπορουσε να ειχε λυθει σε 2 λεπτα (εστω η διαγνωση, οχι 'θα το δουμε την τριτη και μπορει να το παρεις παρασκευη')
οι ανθρωποι που μας εξυπηρετησαν ηταν , ξαναλεω, ευγενεστατοι παρα τον εκνευρισμο του πατερα μου ο οποιος κατεβαζε καντιλια.
ο αλλος ηταν αμετανοητος φυσικαο πατερας στη αρχη απειλουσε με μυνησεις για τα λεφτα που δωσαμε αλλα δεν πηγαν εκει που επρεπε , αλλα θα το παραβλεψει εφοσον το θεμα ρυθμιστει οπως υποσχεθηκαν.
οσο για τον υπαλληλο που δινει κακη εικονα για την εταιρεια του σκοπευει να το κυνηγησει (το αφεντικο ελειπε , ομως δευτερα τριτη πού θα παει , θα το πετυχει )αυτα!
παντως φαινοταν οτι ειναι πολλαπλασιαστες γιατι οπως ειπα πριν 6 μηνες επαθα ακριβως το ιδιο στο clio (μαλιστα αυτο το κινουσαμε μια βδομαδα ετσι ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον τωρα γυρισαγια να μπω κατευθειαν στο ψητο, δε θα χρειαστει να παρω αλφα ηταν τελικα ενας πολλαπλασιαστης
Τυχερός στην ατυχία σου!! Άτυχος γιατί δεν θα πάρεις Alfa...
Τυχερός γιατί η ζημιά είναι μικρή και δεν θα χρειαστεί να κυκλοφορείς με Citroen...YΓ: I told you so!! Μυριζε πολλαπλασιαστές η δουλειά..ειδικά αφού μιλάγαμε για VAG αμάξι...
AUDI S3