-
Έστησα στον φορητό μου ( ΙΒΜ R61 )το MAC OS X 10.5.7. Είναι πλήρως λειτουργικό ( εκτός από την ασύρματη κάρτα δικτύου και το Bluetooth ( μάλλον φταίω εγώ που δεν τα ενεργοποίησα από την εγκατάσταση των Windows που είχα πριν ).
Ωραίο και σταθερό λειτουργικό και προσπαθώ να δω τι μπορώ να κάνω με αυτό που δεν έκανα με το άλλο και για να είμαι ειλικρινής μου λείπουν τα εργαλεία ( MMC πχ ) που χρειάζονται λόγω της δουλειάς μου. αξιόλογο πάντως για οικιακή χρήση. -
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
Yπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη ?Θα βγει αμεσα κατι καλυτερο?
-
Για τι είδους χρήση?
Βολεύεσαι με μόνο 600 pixels κάθετη ανάλυση? -
Τα laptop του Πλαισίου έχουν κάτι αρνητικό; Συγκεκριμένα το turbo-x dominus gtx99-450 στα 2.400 Ευρώ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 93607E889CΕίμαι μεταξύ αυτού που ανέφερα και του Sony vaio VGN-AW31ZJ/B στις 2.000Ευρώ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 93607E889CΣτα specs το turbo του ρίχνει αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία, ποιότητα κλπ. Η διαφορά της τιμής δεν αποτελεί κριτίριο.
-
Αν πάρεις τον turbo-x, να απαιτήσεις να σου βάλουν Windows 7 ή να περιμένεις κανένα μήνα ώσπου να κυκλοφορήσουν επισήμως (αν το Πλαίσιο δεν έχει από τώρα διαθέσιμες ειδικές άδειες για κατασκευαστές).
-
Αναβάθμιση σε Windows 7!
Από τις 26 Ιουνίου και μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 7, με την αγορά κάθε desktop ή laptop υπολογιστή Turbo-X με προεγκατεστημένο λειτουργικό Windows Vista Home Premium, Business ή Ultimate, αποκτάτε το προνόμιο δωρεάν αναβάθμισης από την Microsoft στη νέα έκδοση Windows 7, αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία της.
Αναμονή δεν γίνεται λόγω προθεσμίας που ήδη τρέχει και κοντεύει να λήξει.
Ο πωλητής είπε ότι τα turbo είναι αμερικάνικης προέλευσης (?) Δεν μπορώ να βρω reviews με αυτή την ονομασία πουθενά. Κάποιος που γνωρίζει την ονομασία τους σε άλλη χώρα;
Κανένας με turbo-x laptop??? -
Ψάχνω να αγοράσω Wireless Modem-Router για DSL over ISDN καθώς τώρα έχω το άθλιο BaudTec modem του Conn-x, συνδεδεμένο σε ένα switch ώστε να έχουν internet οι διάφορες συσκευές. Με τη νέα αγορά σκοπεύω να τα συνδέω όλα στο modem, ώστε να καταργήσω το switch και να υπάρχει και wireless για τα διάφορα laptop που τριγυρίζουν στο σπίτι.
Απαιτείται να έχει καλό admin interface (ιδίως σε θέματα port forwarding) και τουλάχιστον 4 εξόδους Ethernet. Στα συν η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίσης wireless με κουμπάκι πάνω στη συσκευή (με παράλληλη δυνατότητα από το admin του router). Διατίθενται μέχρι 70 €, 80 € MAX.
Έχετε να προτείνετε κάτι;
Μια γρήγορη ματιά στο e-shop.gr έδειξε άπειρα μοντέλα της Zyxel, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει η εν λόγω εταιρεία;
Και αυτό δείχνει ενδιαφέρον, ένα Netgear που δούλεψα πρόσφατα μου φάνηκε καλό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι over PSTN ή ISDN.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Οι υπότιτλοι έχουν συνήθως επέκταση '.srt'. Αν τα ΄χεις βρει κάνεις αυτό που λέει ο tazz.δαναε εσυ δεν ελεγες οτι δεν ειναι καλο να κλεβουμε?
πώς και ξερεις απο srt????
-
Arrows, πήρα πρόσφατα ένα ασύρματο netgear στην φίλη μου και τρώει συνέχεια κολλήματα, μπουκώνει, χωρίς να ανεβοκατεβάζει τπτ. έχω ένα sagem που μου χε στείλει η otenet εδώ κ ένα χρόνο και είναι απροβλημάτιστο. τα zyxel λένε ότι είναι σκυλιά, όπως και τα 3com. επίσης αν θες μπορείς να πάρεις ένα 1-port router και ένα gigabit switch, όπως 3com, και θα είσαι τζιτζί. router που να υποστηρίζει gigabit ethernet δεν έχω δει ακόμα
-
Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να ξεφορτωθώ το παλιό switch έχοντας πλέον μόνο 1 modem-router.....αλλιώς μπορώ κάλλιστα να κρατήσω την υπάρχουσα διάταξη και απλά να 'ζήσω' με τις ηλιθιότητες του Baudtec.
Οι Η/Υ μου συνδέονται στα 100 Mbps οπότε αυτή η ταχύτητα μου αρκεί...αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν ευθύνεται το 5 ετών switch μου ή οι κάρτες δικτύου που έχουν οι μητρικές τους πλακέτες...
UPDATE: Έλεγξα το switch.....3com Office Connect (Dual Speed) Switch 5.........έχει θύρες για Ethernet 10/100. H ειρωνεία είναι ότι η συσκευή μου έχει ονομα Office Connect Dual Speed αλλά product number που αντιστοιχεί σε άλλο μοντέλο (το σκέτο 'Office Connect Switch 5)...
Μένει να δω τις κάρτες δικτύου των μητρικών τώρα..αν και νομίζω ότι και οι δύο υποστηρίζουν 10/100/1000
UPDATE #2: Και οι δύο υποστηρίζουν Gigabit LAN...........να λοιπόν που για άλλο ξεκίνησα και έμαθα ότι το switch μου περιόριζε τη μέγιστη ταχύτητα στο δίκτυό μου...όχι βέβαια ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σπάνια χρησιμοποιείται για μεταφορές μεγάλων αρχείων, ενώ το internet μας δεν φτάνει ούτε τα 20 mbps...
Συνεπώς πλέον ψάχνουμε είτε για το αρχικώς περιγραφέν μοντεμάκι είτε για αυτό που είπες, και αν ξαναπάρω switch θα είναι πάλι της 3com καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι υπότιτλοι έχουν συνήθως επέκταση '.srt'. Αν τα ΄χεις βρει κάνεις αυτό που λέει ο tazz.
δαναε εσυ δεν ελεγες οτι δεν ειναι καλο να κλεβουμε?
πώς και ξερεις απο srt????
Τhanks παιδια
-
παντως αν εχουν αλλη επεκταση , πχ sub καντην εσυ srt
και αν θες να γραψεις την ταινια σε cd ή dvd και να την παιξεις σε καποιο dvd τηλεορασης που βλεπει srt φροντισε να μην ειναι πολυ μεγαλο το ονομα των αρχειων (avi , srt) γιατι μπορει να μην διαβαζει ολοκληρα τα ονοματα και τελικα να μη βλεπεις υποτιτλους
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1288032&category=1000000422&page=2&MEMORY_SIZE=1024+MB&catalog=21Yπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη ?Θα βγει αμεσα κατι καλυτερο?
Τσέκαρε και αυτό:
ΕΕΕPC1008Η...
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τσέκαρε και αυτό:
ΕΕΕPC1008Η...
Καλο φαινεται...για πες 3-4 πραματακια
-
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τσέκαρε και αυτό:
ΕΕΕPC1008Η...Καλο φαινεται...για πες 3-4 πραματακια
Διαθέτει ίδια χαρακτηριστικά με το 1000Η, έχει 1 usb λιγότερη και δεν θυμάμαι με την μπαταρία του τί παίζει αλλά νομίζω ότι έχει και αυτό μεγάλη αυτονομία.
Είναι λίγο ακριβότερο.http://www.plaisio.gr/productcompare.as ... BE0E96297F
-
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμερα
-
Και τι γράφει;!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]