-
Ο χρήστης APR έγραψε:
αλλα εκτος απο εναν , κανεις αλλος δεν ανυσηχει αν αυριο η ομοσπονδια ειναι το μεγαλυτερο τσιρκο ολων των εποχων του αθληματος ..............Μα αυτοι εχουν τραβηξει τις γραμμες τους και βλεπουν (αν βλεπουν) απο μακρυα. Η σιωπη τους ειναι φυσιολογικη ανεξαρτητα αν εγω ή εσυ την κρινουμε σωστη ή οχι. Το θεμα ειναι τι κανουν οι υπολοιποι ενεργα εμπλεκομενοι που ξερουν τι γινεται και ειτε σιωπουν, ειτε σπευδουν να παρουν πλευρα. Λες και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αν ενα πρωταθληματικο ραλι με ωραιες ειδικες πιανει με το ζορι 40 συμμετοχες, το εργακι θυμιζει πρωταθλημα ταχυτητας σε fast forward.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κατά συνέπεια η διένεξης μεταξύ ΕΛΠΑ και ΑΟΘ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.Αν του σκιζει τον προγραμματισμο καθε αλλο παρα αδιαφορη του ειναι, αλλα τουλαχιστον απο την επομενη χρονια την κοπαναει και εξασφαλιζει οτι πλεον του ειναι.
-
μεσιε αντωνη,εδω οι 300(τι τρακοσιοι,καμια 50αρια ειναι....) εχουν να αντιμετωπισουν ουτε προβληματικους(αλτσχαιμερ,καταρρακτες,κλπ) ουτε πολεμιστες....αλλα μονο ΕΦΙΑΛΤΕΣ...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κατά συνέπεια η διένεξης μεταξύ ΕΛΠΑ και ΑΟΘ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Αν του σκιζει τον προγραμματισμο καθε αλλο παρα αδιαφορη του ειναι, αλλα τουλαχιστον απο την επομενη χρονια την κοπαναει και εξασφαλιζει οτι πλεον του ειναι.
Φίλε μου συμφωνώ, εμείς τι πρέπει να κάνουμε?.
Παρατηρητές του αδιεξόδου?, η ενεργά σύσσωμα αντιδρώντες?.
ΑΝΤΩΝΗΣΜε όλο το συμπάθιο και σεβασμό για όλες τις απόψεις... και μάλιστα μερικές πράγματι ενδιαφέρουσες, φοβάμαι πως δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος της ανισότητας δυνάμεων... ακόμη και σε επίπεδο αλζχάιμερ, πάρκινσον κλπ. για δες τε αυτό και αναλογιστείτε ... http://greekmotorsport.blogspot.com/200 ... nault.html
Όπως έγραψα και κάπου πιο πάνω η πορεία του motorsport στην χώρα μας είναι προδιαγραμμένη και συγκεκριμένη εδώ και πολλά χρόνια άσχετα από το ποιος 'υπηρετεί'. Η πορεία αυτή δεν παρέκκλινε ποτέ από τον βασικό κεντρικό της άξονα τα τελευταία 40 χρόνια που μπορώ να θυμάμαι. Πέρασαν κυβερνήσεις επί κυβερνήσεων πέρασε χούντα... ξανά κυβερνήσεις αλλά η 'αρχή' ακλόνητη και σταθερή... δεν μπόρεσε να την αγγίξει ουδείς, ούτε η εφορία ούτε η δικαιοσύνη για ατασθαλίες... ούτε κανείς!!!
Αυτό δεν λέει τίποτα σε κανένα σας???Είμαι από τους πρώτους που δεν συμφέρει αυτή η κατάσταση αλλά και εγώ το κατάλαβα πολύ αργά, για εμένα...
Η αλλαγή που όλοι μας θέλουμε μπορεί να έλθει μόνο ξεκινώντας με 'λευκή κόλα'. Αυτό όμως μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει θέληση 'από μέσα'. Και δεν εννοώ μέσα από την οποιαδήποτε ΕΛΠΑ, ΕΘΕΑ κλπ.
Αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά δεν χρειάζεται να την ασπασθεί κανείς...
Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος -
....και για να το συνεχίσω λίγο... εδώ θα βρείτε τους 'εθνοπατέρες του παγκόσμιου motorport'
JULY 1, 1993
BY JOE SAWARDIn the movie Butch Cassidy and the Sundance Kid, the two outlaws are pursued by a group of law men who they cannot identify and who don't give up. Motor racing folk feel the same way about the FIA World Motor Sport Council, which decides the rules of the sport... Who are those guys?
.....
συνέχεια στο: http://www.grandprix.com/ft/ft00152.htmlΟι περισσότεροι από αυτούς τήρησαν τον όρκο τους και έκαναν ότι νόμιζαν καλό για το σπορ γενικά αλλά και για τις πατρίδες τους ειδικά. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο και για τους δικούς μας συμμετέχοντες... (το Ακρόπολις δεν είναι αρκετό...).
Και σε αυτό τον τομέα της σύγχρονης ιστορίας μας δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τους δικούς μας ανθρώπους... ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και για τους πολιτικούς μας ανεξάρτητα από χρώμα...Ευτυχώς που κάτι έχουμε να λέμε για την π.Χ ιστορία μας. (...τρίζουν τα κόκαλα τους, φοβάμαι...) γιατί για την σύγχρονη... ξέρω πολλούς που δεν διστάζουν να πουν πως δεν αισθάνονται και πολύ καλά που είναι σύγχρονοι Έλληνες...
(συγνώμη παρασύρθηκα...)
Γιάννης Λουκόπουλος
-
Θα μου επιτρέψετε να μη συμμεριστώ το περιεχόμενο της κουβέντας και να ρίξω το βάρος σε πολύ πιο στοιχειώδη ζητήματα επιβίωσης.
Αυτή τη στιγμή, με τη διαρκή μείωση των συμμετοχών στα ράλλυ την τελευταία πενταετία, η οποία προήλθε σε μεγάλο βαθμό από ουτοπικές ή χλιδάτες ιδέες και από την καταστροφική ως εγκληματική άποψη 'τρέχει όποιος έχει πολλά λεφτά' τίθεται πλέον ζήτημα στοιχειώδους επιβίωσης των ράλλυ. Ξέρετε πολλούς ηλίθιους οργανωτές που θα ζητάνε ράλλυ των 35 ως 40 συμμετοχών βάζοντας χιλιάρικα από την τσέπη τους; Εγώ όχι. Ή μήπως ξέρετε πολλούς οδηγούς που θα δεχτούν κι άλλη αύξηση των παραβόλων προκειμένου να είναι εφικτή η οργάνωση αγώνων με λίγες συμμετοχές; Και πάλι όχι.
Άρα η άποψή μου είναι ότι πολύ σύντομα θα δούμε (κι άλλες) λέσχες να αρνούνται αγώνες. Ήδη μιλώντας με παλιό συναθλητή που τώρα είναι και παράγοντας λέσχης, μου είπε ότι για να μη βάλει χρήματα από την τσέπη του στο πρωταθληματικό ράλλυ που διοργανώνει θέλει τουλάχιστον 65 συμμετοχές, αλλιώς δεν έχει λόγο να το διοργανώσει.
Δείτε τις συμμετοχές του Φωκίδας, ενός αγώνα κοντά στη Αθήνα, με υπέροχες ειδικές που όμως απαγορευόταν να διαφημιστούν πριν λήξει η διορία για δήλωση συμμετοχής (άλλη κουταμάρα κι αυτή). Συμμετέχουν περίπου 30 πανάκριβα ή απλώς ακριβά αυτοκίνητα και μετά ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ. Οι 'φτωχοί' έχουν μετακομίσει στα σπριντ, στις αναβάσεις ή στον καναπέ τους. Αν συνεχιστεί αυτό, είτε με Ομοσπονδίες είτε με ό,τι άλλο, πολύ σύντομα οι λέσχες θα εξοντωθούν οικονομικά, θα αρνούνται να πάρουν ράλλυ και τα ράλλυ δε θα μπορούν να επιβιώσουν. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Αυτά τα γράφω ζητώντας να κατατεθούν ΚΑΙ εδώ απόψεις για το τι πρέπει να αλλάξει και τι πρέπει να γίνει. Θα παρακαλούσα να μην ακουστούν γκρίνιες αλλά μόνο προτάσεις.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε να μη συμμεριστώ το περιεχόμενο της κουβέντας και να ρίξω το βάρος σε πολύ πιο στοιχειώδη ζητήματα επιβίωσης.
Αυτή τη στιγμή, με τη διαρκή μείωση των συμμετοχών στα ράλλυ την τελευταία πενταετία, η οποία προήλθε σε μεγάλο βαθμό από ουτοπικές ή χλιδάτες ιδέες και από την καταστροφική ως εγκληματική άποψη 'τρέχει όποιος έχει πολλά λεφτά' τίθεται πλέον ζήτημα στοιχειώδους επιβίωσης των ράλλυ. Ξέρετε πολλούς ηλίθιους οργανωτές που θα ζητάνε ράλλυ των 35 ως 40 συμμετοχών βάζοντας χιλιάρικα από την τσέπη τους; Εγώ όχι. Ή μήπως ξέρετε πολλούς οδηγούς που θα δεχτούν κι άλλη αύξηση των παραβόλων προκειμένου να είναι εφικτή η οργάνωση αγώνων με λίγες συμμετοχές; Και πάλι όχι.
Άρα η άποψή μου είναι ότι πολύ σύντομα θα δούμε (κι άλλες) λέσχες να αρνούνται αγώνες. Ήδη μιλώντας με παλιό συναθλητή που τώρα είναι και παράγοντας λέσχης, μου είπε ότι για να μη βάλει χρήματα από την τσέπη του στο πρωταθληματικό ράλλυ που διοργανώνει θέλει τουλάχιστον 65 συμμετοχές, αλλιώς δεν έχει λόγο να το διοργανώσει.
Δείτε τις συμμετοχές του Φωκίδας, ενός αγώνα κοντά στη Αθήνα, με υπέροχες ειδικές που όμως απαγορευόταν να διαφημιστούν πριν λήξει η διορία για δήλωση συμμετοχής (άλλη κουταμάρα κι αυτή). Συμμετέχουν περίπου 30 πανάκριβα ή απλώς ακριβά αυτοκίνητα και μετά ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ. Οι 'φτωχοί' έχουν μετακομίσει στα σπριντ, στις αναβάσεις ή στον καναπέ τους. Αν συνεχιστεί αυτό, είτε με Ομοσπονδίες είτε με ό,τι άλλο, πολύ σύντομα οι λέσχες θα εξοντωθούν οικονομικά, θα αρνούνται να πάρουν ράλλυ και τα ράλλυ δε θα μπορούν να επιβιώσουν. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Αυτά τα γράφω ζητώντας να κατατεθούν ΚΑΙ εδώ απόψεις για το τι πρέπει να αλλάξει και τι πρέπει να γίνει. Θα παρακαλούσα να μην ακουστούν γκρίνιες αλλά μόνο προτάσεις.
Εεεεεεεεεεεεε δεν παίζεστε με τίποτα....!!!!!!!!!!!!!!
Αφού δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε δεν θα σας βάλω άλλα δύσκολα...
Ο λόγος αυτής της κατάντιας είναι το ότι βλέπετε το δένδρο και χάνετε το δάσος....!!!!!
Σε απλά νεο-Ελληνικά ' Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι' αν κάποιες λέσχες δεν βγαίνουν, δεν μπαίνουν και όλα τα άλλα... εδώ ο κόσμος καίγεται και το 'μαντρί' χτενίζεται...
Ασχοληθείτε με την άνω κουτσούφλιανη και αν περνάνε οι ειδικές από εκεί και καλά είναι όλα.
Περαστικά (αν και αμφιβάλω...)
Γιάννης Λουκόπουλος
-
E αυτη ειναι πραγματικα καταθεση απογοητευσης απο σκεπτομενο ανθρωπο του χωρου ........
Αχ ρε Γιαννη , τι διαλεξες κι εσυ να αγαπησεις ........
Η υποθεση ειναι οτι , ακομα και σοβαρα ατομα που ασχολουντε με το σπορ , οπως ο yugo εδω , παρασυροντε απ'την το μικροβιο , αν θες που τρεχει μεσα μας οταν περιμενει το και η αντιστοιχη αδρεναλινη να εκτοξευτει , ωστε τα βασικα και που γνωριζει και αναφερει σε αλλες στιγμες .... να παραμεριζοντε σαν να μην υπαρχουν .
Φαινεται οτι τον απασχολει το δεντρο ΤΩΡΑ , αλλα η αληθεια ειναι οτι τον ποναει το δασος περισσοτερο απο παρα πολλους ....... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
.......................Αχ ρε Γιαννη , τι διαλεξες κι εσυ να αγαπησεις ........
Εμμμ, Χρίστο μου είμουνα ζωηρούλης μικρός... δεν άκουγα τη μάνα μου που μου έλεγε να γίνω δικηγόρος ή γιατρός... να οικονομήσω... να καλοπαντρευτώ... να...να...
Εδώ σε αυτή τη ζωή εξοφλούνται όλα τα γραμμάτια...Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι στο σλόγκαν σου...
'..... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !... ούτε με πραξικόπημα... 'Ναι δεν είναι κάτι προσωπικό για τον Yugo. Το ξέρω ότι τον πονάει πολύ το θέμα.
Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος
-
Ισχυει φυσικα ουτε και με πραξικοπημα , γιατι οπως ειπες , κι επι χουντας επιβιοσαν και και με οποιαδηποτε κατασταση ....... εκει θα ειναι εκτος ................
αν ερθει το τελος απο εντολη (εδω .....κατωθεν ), και βαλουν αλλα αστερια
να φροντισουν .... τον χωρο .
Αν και μερικοι , ονειρευοντε οτι μετα τις εκλογες , θα σφηξουν κατι βρομοκ@λ@# εκει μεσα .......
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εδώ όπως φαίνεται ο ειδικός τύπος είναι ένα κύκλωμα (κλικο-μάγαζο) συν ότι θέλει να πληρώνεται για τις σελίδες του......., η τηλεόραση είναι ανύπαρκτη στην παρακμή της....
Σορι αλλα αυτο ειναι μυθος. Επειδη βοηθαω τα δυο πιτσιρικια που τρεχουν εξω με τα ΔΤ τους, σε πληροφορω οτι δεν εχω βρει κλειστη πορτα σε περιοδικα, σε εφημεριδες και στην τηλεοραση. Μερικες φορες μαλιστα εχουν γινει πραγματα που ουτε θα φανταζομουν ποτε. Το διδαγμα ειναι οτι αν το θεμα ειναι οντως ενδιαφερον, ολοι βοηθουν. Οσο μπορουν και οσο παιρνει σε ενα θεμα που δεν αφορα ολη την κοινωνια βεβαια. Ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα σου πει ο Παυλος και ο Λαμπρος.
Συγγνώμη αν έχω χάσει κάποιο έργο, αλλά έχει κάποιο από τα μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά μας συστηματικό αφιέρωμα σε αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων 2009? ......τα έχω κόψει προ πολλού, αλλά από ότι ακούω δεν έχει αλλάξει κάτι. (αφιέρωμα εννοούμε τουλάχιστον 1 σελιδούλα με 2-3 φωτογραφίες, όχι 3 σειρές).
Όσο για τηλεόραση, υπάρχει μόνο η καλή προσπάθεια στο τηλεαστυ, αλλα φαίνεται χωρίς απήχηση στο ευρύτερο κοινό ώστε να ενδιαφερθούν χορηγοί. Την άλλη ωραία και σοβαρή προσπάθεια της ΟΕΠΑ, που θα είχε πολύ μεγάλη προβολή, την φάγανε οι διάφοροι ανίκανοι λιμοντοκόροι.
Μόνο στο internet πάμε καλά, φτου μας και πιάνω και ξύλο.
sorry για το off topic. -
H ουσια ειναι αυτα που λεει ο κυριος Γιαννης,δυστυχως,και εγω μαλιστα θα την χαρακτηριζα πραγματικοτητα ,και οχι απογοητευση.
Παντως πιστευω οτι με την ομοσπονδια πολλα θα αλλαξουν.....χαχαχαχαχαχαχαχ
ps. τι εγινε ,δεν ρωταει κανεις για συμβολαια ασφαλιστικα πλεον.....
αραγε αν φετος(χτυπα ξυλο!!!!!!!!)γινει ατυχημα τι διαφορετικο θα γινει σε σχεση με λιγο παλαιοτερα....
...μια πραγματικοτητα....
greek rally drivers use more than two balls!haha ....or one less head....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ps. τι εγινε ,δεν ρωταει κανεις για συμβολαια ασφαλιστικα πλεον.....
αραγε αν φετος(χτυπα ξυλο!!!!!!!!)γινει ατυχημα τι διαφορετικο θα γινει σε σχεση με λιγο παλαιοτερα....
...μια πραγματικοτητα....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ' ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!...........................
....ΥΣΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ......
-
Συνομιλητές/συνάδελφοι ή ότι άλλο βρίσκεστε εδώ μέσα, με το συμπάθειο, αλλά τόσες ημέρες τώρα ρώτησα κάτι και κανείς από όλους δε μου απάντησε.
Επαναλαμβάνω λοιπόν:
Ο ΣΟΑΑ με ποιά ομοσπονδία συμπλέει; Με αυτήν που εκπορεύεται από την ΕΛΠΑ, ή με την άλλη την ΕΛΟΑΜ που όλα δείχνουν ότι επαναδραστηριοποιείται;
Αν με την πρώτη δε θα έπρεπε κάποιος να μας ενημερώσει (αφού βέβαια μας πει και πότε έφυγε ο σύνδεσμος από την ΕΛΟΑΜ), να ζητήσει τη γνώγμη μας;
Θα απαντήσει κανείς ή να θεωρήσω πως δεν ξέρουμε την τύφλα στα μάτια μας;
Κι αν δεν ξέρουμε από που και ως που δικαιολογούμαστε να ασκούμε κριτική και να ζητάμε τα ρέστα;
Και πάλι με το συμπάθειο που σας τάραξα, αλλά μάλλον εκτός του σοβαρού θέματος συζητάτε όλες αυτές τις ημέρες.
ΝΤ -
Συναδελφε ..... περιμενεις απαντηση με βουλα και υπογραφη απ'οτι ψιλιαζομαι ........και μαλιστα απο εδω μεσα , που το οργανο σου εχει δηλωσει οτι αυτην εδω την Πνυκα δεν την αναγνωριζει (επισημα ) .
Ολοι οι αλλοι , ακομα κι κρυφοπ@#στες μπαινουν και τα μαθαινουν ολα ( και φυσικα εκεινοι δεν μπορουν και να απαντουν εδω ) , και το ιδιο κανουν και οι τα τελευταια χρονια .
-
Ποιά ΕΛΟΑΜ, αυτήν προ 18ετίας ? Που 'παντρεύτηκε' την Express Service ? (από τα μεγαλύτερα στρατηγικά λάθη όλων των εποχών, ίσως αν δεν είχε γίνει να είχαμε ομοσπονδία τώρα) Να υποθέσω ότι ο 'γάμος' συνεχίζεται ?
Θα καταλήξουμε σαν τις μηχανές, να υποθέσω ? Με 10 ομοσπονδίες και 0 σοβαρούς αγώνες ? Απλά για να έχουν όλοι και από μία καρέκλα 'Προέδρου' με την απαραίτητη αυλή 'σωματείων-σφραγίδας' και την συνέχιση της ηγεμονίας τους στο δήμο τους, άντε στο νομό τους ?
@ivan
Ο ΣΟΑΑ δεν θα έπρεπε να είναι με ΚΑΜΙΑ ομοσπονδία. Οπως δεν είναι με καμία ομοσπονδία το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών σε ΚΑΝΕΝΑ άθλημα Στο ποδόσφαιρο παίζονται εκατομμύρια και ο ΠΣΑΠ κάνει βέβαια το lobbying του, δουλειά του είναι, αλλά δεν είναι στην ΕΠΟ. Στη διοίκηση της F1 δε συμμετέχει ο GPDA. Γιατί θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο στους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα ? Σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα αθλήματα οι διοίκηση ασκείται από τα 'σωματεία', clubs, ομίλους, λέσχες, όπως θέλετε πείτε το. Η συμμετοχή των αθλητών και είναι καινοφανής και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. -
Σε παρακαλω Νασο,το θεμα ειναι ...σοβαρο....
χαχαχαχαχαχαχα ....καλο κυριε Νικο!!παρεπιπτοντως κυριε Νικο ,σας απαντησα στην σελιδα 20,
επιγραμματικα η απαντηση ειναι αυτο που ειχατε αναρωτηθει,οτι δλδ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!ενδεχομενως μαλιστα να εχει δικιο ο Νασος,επι της ουσιας λεει οτι(οπως παντα στο Ελλαντα)(δεν ξερω αν εχει δικιο) εχουμε μπερδεψει τους ρολους
(η αληθεια ειναι πως εχουμε μπερδεψει τα παντα.....)αλλα.....με την ομοσπονδια....οοοοοολα θα φτιαξουν (παραμυθι στυλ!!!!χαχαχαχ)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@ivan
Ο ΣΟΑΑ δεν θα έπρεπε να είναι με ΚΑΜΙΑ ομοσπονδία. Οπως δεν είναι με καμία ομοσπονδία το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών σε ΚΑΝΕΝΑ άθλημα ..+1
Γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να είναι ή με την μία ή με την άλλη. Οποια (λογικά) προσφέρει καλύτερα προιόντα στους οδηγούς θα έχει την περισσότερη υποστήριξη.
Αν μπορεί να έχει καλές σχέσεις και με τις δύο (και νομικά επιτρέπεται), γιατί όχι ? -
.........Επι της ουσιας Αγη,σου απαντησα με το παραπανω που λεω στον Κωστα,οτι αυτοι που πληρωνουν(και εχουν καθε λογο με δεδομενο οτι το μεγιστο μεσο αναδειξης ενος τουτου-αυτοκινητου-πως το λενε,ειναι ο μηχανοκινητος αθλητισμος,αν δεν το θεωρουμε αυτο δεδομενο*,σαφως ειναι ακυρη η σκεψη μου) πρεπει να επιβαλουν (τελικα) την γνωμη τους ,ωστε να πετυχουν το καλυτερο για αυτους.
......
Λίγο αργοπορημένη η τοποθέτησή μου, αυτό που αναφέρεις για πίεση των εταιρειών ,γίνετε όταν ήδη δίνουν κάτι που μπορούν να σταματήσουν να το δίνουν για να πιέσουν μια κατάσταση στην ομοσπονδία π.χ .
Εδώ δε δίνουν τίποτα. Πως θα μπορούσαν να πιέσουν για κάτι. Εδώ είμαστε στο 1ο στάδιο ακόμα που πρέπει να προσελκυσθούν αυτοί που μπορούν να διοργανώσουν εκδηλώσεις που θα φέρουν κόσμο και μέσα και έξω(αγωνιζόμενους και θεατές).
Και επειδή η συζήτηση έχει προχωρήσει, καλά τα λες και εσύ και ο κος SPEEDY, αλλά κάπου θα υπάρχουν κάποιοι που θα τα βλέπουν ακόμα λίγο αισιόδοξα τα πράγματα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει φως.
Σύμπνοια δεν υπάρχει σίγουρα. -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
.........Επι της ουσιας Αγη,σου απαντησα με το παραπανω που λεω στον Κωστα,οτι αυτοι που πληρωνουν(και εχουν καθε λογο με δεδομενο οτι το μεγιστο μεσο αναδειξης ενος τουτου-αυτοκινητου-πως το λενε,ειναι ο μηχανοκινητος αθλητισμος,αν δεν το θεωρουμε αυτο δεδομενο*,σαφως ειναι ακυρη η σκεψη μου) πρεπει να επιβαλουν (τελικα) την γνωμη τους ,ωστε να πετυχουν το καλυτερο για αυτους.
......
Λίγο αργοπορημένη η τοποθέτησή μου, αυτό που αναφέρεις για πίεση των εταιρειών ,γίνετε όταν ήδη δίνουν κάτι που μπορούν να σταματήσουν να το δίνουν για να πιέσουν μια κατάσταση στην ομοσπονδία π.χ .
Εδώ δε δίνουν τίποτα. Πως θα μπορούσαν να πιέσουν για κάτι. Εδώ είμαστε στο 1ο στάδιο ακόμα που πρέπει να προσελκυσθούν αυτοί που μπορούν να διοργανώσουν εκδηλώσεις που θα φέρουν κόσμο και μέσα και έξω(αγωνιζόμενους και θεατές).
Και επειδή η συζήτηση έχει προχωρήσει, καλά τα λες και εσύ και ο κος SPEEDY, αλλά κάπου θα υπάρχουν κάποιοι που θα τα βλέπουν ακόμα λίγο αισιόδοξα τα πράγματα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει φως.
Σύμπνοια δεν υπάρχει σίγουρα.ε,σαφως αναφερομαι στην περιπτωση που ασχολιοντουσαν με το θεμα....
φως?ναι υπαρχει καπου ενα κερακι που σβηνει με το παραμικρο αερα!
αν θες φως αλλαξε δωματιο που εχουν ακομα ρευμα!!!
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???