-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και κατι αλλο για το 160..πιστευεις οτι το οτι εριξαν την ιπποδυναμη απο 170 σε 160 μπορει να βελτιωσει τοσο πολυ την αξιοπιστια?10 αλογα δεν ειναι τιποτα, το μοτερ ειναι το ιδιο και ειναι μια χαρα
Εσυ καλυτερα κρατα τα επιχειρηματα για το S1,οταν μετο καλο βγει με το ιδιο μοτερ στα 200 αλογα και μην τα καις εδω μεσα.Διοτι προβλεπω και κει πολλες 'εκρηξεις' κινητηρων που μου ειπε ο γνωστος μου,που του ειπε ο γνωστος του,που του ειπε ο γνωστος του...
-
στατιστικη της που......ς το αδελφικο περιοδικο του auto motor and sport??????
το αλλο με τον τοτο το ξερεις???????
κ στην πρωτη θεση φιγουραρει η alfa 147που παρεπιπτοντως μαστιγωνεται απο τα απειρα ηλεκτρικα της προβληματα μαρκας bosch?? πολυ περιεργο ρε φιλαρακι.
παρεπιπτοντως δουλευω σε μια nissan, κ δεν εχω ξαναδει τοσο απογοητευμενους πελατες σαν της wv.ερχονται να το δωσουν κ να ησυχασουν. -
η αναρτηση ομως κοστιζει (για αυτο και η fiat δεν την εβαλε ) και τα εσωτερικα κοστιζουν επισης..
οι ημιακαμπτοι της fiat κοπανανε σαν κουτσουρα , μπορει εσενα να μη σε ενοχλει εμενα με ενοχλει..το λεον για παραδειγμα ειναι πολυ πιο χαλια μεσα απο το golf , αρα περα απο το σημα υπαρχει λογος που ειναι φθηνοτερο (διατηρει την καλη αναρτηση γιατι ετσι ειναι το πλαισιο)
το μοτερ του golf δεν ψοφαει μετα τις 5000 σαλ και ειναι και ελαφρως πιο οικονομικο.
η vw εριξε καποια λεφτα για να κανει το προιον της κορυφαιο , εχει και το ονομα , αρα καπως πρεπει να τιμολογησει
με 400 ευρω σου κανουν και αυτοι την εγγυηση απο 2 χρονια σε 4.
εγω καταλαβαινω αυτα που μου λες (οικονομικο ζητητμα, οικογενειαρχης) , ομως παλι καλα να λες που υπαρχουν και εναλλακτικες.
δε μπορουν να αρεσουν σε ολους τα ιδια, αλλα μην παμε να βγαλουμε ανωτερο και πιο αξιοπιστο το bravo απο το golf γιατι απλα εστι μας αρεσει..
σε τιποτα δεν ειναι καλυτερο εκτος απο την τιμη και για αυτο υπαρχει λογος..
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
κ στην πρωτη θεση φιγουραρει η alfa 147που παρεπιπτοντως μαστιγωνεται απο τα απειρα ηλεκτρικα της προβληματα μαρκας bosch?? πολυ περιεργο ρε φιλαρακι.
παρεπιπτοντως δουλευω σε μια nissan, κ δεν εχω ξαναδει τοσο απογοητευμενους πελατες σαν της wv.ερχονται να το δωσουν κ να ησυχασουν.κοιτα φιλε μου με αυτα που λες κανεις μπαμ για το ποση πλυση εγκεφαλου εχεις υποστει απο συγκεκριμενα ατομα..
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες , αλλα υποχρεωση σου να εχεις κριτικη σκεψη...
φιλικα παντα
-
η αναρτηση ομως κοστιζει (για αυτο και η fiat δεν την εβαλε ) και τα εσωτερικα κοστιζουν επισης..
οι ημιακαμπτοι της fiat κοπανανε σαν κουτσουρα , μπορει εσενα να μη σε ενοχλει εμενα με ενοχλει..το λεον για παραδειγμα ειναι πολυ πιο χαλια μεσα απο το golf , αρα περα απο το σημα υπαρχει λογος που ειναι φθηνοτερο (διατηρει την καλη αναρτηση γιατι ετσι ειναι το πλαισιο)
το μοτερ του golf δεν ψοφαει μετα τις 5000 σαλ και ειναι και ελαφρως πιο οικονομικο.
η vw εριξε καποια λεφτα για να κανει το προιον της κορυφαιο , εχει και το ονομα , αρα καπως πρεπει να τιμολογησει
με 400 ευρω σου κανουν και αυτοι την εγγυηση απο 2 χρονια σε 4.
εγω καταλαβαινω αυτα που μου λες (οικονομικο ζητητμα, οικογενειαρχης) , ομως παλι καλα να λες που υπαρχουν και εναλλακτικες.
δε μπορουν να αρεσουν σε ολους τα ιδια, αλλα μην παμε να βγαλουμε ανωτερο και πιο αξιοπιστο το bravo απο το golf γιατι απλα εστι μας αρεσει..
σε τιποτα δεν ειναι καλυτερο εκτος απο την τιμη και για αυτο υπαρχει λογος..
εχεις golf?
-
εχω audi ειναι το ιδιο
-
ναι οσο ιδια ειναι η ferrari με το fiat!!!!!
-
παρεπιπτοντως δουλευω σε μια nissan, κ δεν εχω ξαναδει τοσο απογοητευμενους πελατες σαν της wv.ερχονται να το δωσουν κ να ησυχασουν.κοιτα φιλε μου με αυτα που λες κανεις μπαμ για το ποση πλυση εγκεφαλου εχεις υποστει απο συγκεκριμενα ατομα..
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες , αλλα υποχρεωση σου να εχεις κριτικη σκεψη...
φιλικα παντα
εχεις κανει ψυχολογος ?
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ναι οσο ιδια ειναι η ferrari με το fiat!!!!!ε το Α3 ειναι αρκετα ιδιο, αν ειχα Α4 και πανω τοτε θα μιλουσαμε για ριζικες διαφορες...
μαλιστα εχω ξαναπει οτι το golf 6 ειναι καλυτερο απο το υπαρχον Α3
στο επομενο Α3 που θα αλλαξει και το πλαισιο των golf θα δουμε (πιστευω) τον βασιλια των μικρομεσαιων
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
φιλικα παντα
εχεις κανει ψυχολογος ?
ναι εκανα κι απο αυτο ενα φεγγαρι...
απλα αντιστοιχα πραγματα με αυτα που λες εχω διαβασει κι αλλου στο internet και δε μου φαινεται τυχαιο..
απλα ο φανατισμος δεν κανει καλο.
ολοι μας εχουμε προτιμησεις αλλα καλο ειναι να βλεπουμε και τα καλα των αλλων... -
ε το Α3 ειναι αρκετα ιδιο, αν ειχα Α4 και πανω τοτε θα μιλουσαμε για ριζικες διαφορες...
στο επομενο Α3 που θα αλλαξει και το πλαισιο των golf θα δουμε (πιστευω) τον βασιλια των μικρομεσαιων
βασιλιας των μικρομεσαιων??
-
φιλικα παντα
εχεις κανει ψυχολογος ?
ναι εκανα κι απο αυτο ενα φεγγαρι...
απλα αντιστοιχα πραγματα με αυτα που λες εχω διαβασει κι αλλου στο internet και δε μου φαινεται τυχαιο..
απλα ο φανατισμος δεν κανει καλο.
ολοι μας εχουμε προτιμησεις αλλα καλο ειναι να βλεπουμε και τα καλα των αλλων...εχεις απολυτο δικιο αλλα εσυ δεν βλεπεις κανενα καλο στον αλλον, πως θες να σε κρινει κ εκεινος αναλογα ?
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ε το Α3 ειναι αρκετα ιδιο, αν ειχα Α4 και πανω τοτε θα μιλουσαμε για ριζικες διαφορες...
ναι γινομαι υπερβολικος
θα ειναι το καλυτερο με λιγα λογια..στη γκολφω εγινε μεγαλο αλμα , πιστευω οτι στο Α3 η διαφορα θα ειναι δραματικη και δε θα χει αντιπαλο
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο αλλα εσυ δεν βλεπεις κανενα καλο στον αλλον, πως θες να σε κρινει κ εκεινος αναλογα ?
κοιτα δεν παρακολουθεις το φορουμ για αυτο σου φαινεται οτι δε βρισκω τιποτα καλο..
φτανει να σου πω οτι μερικοι με θεωρουν κρυφοιταλο , μονο και μονο γιατι παντα προσπαθω να βρω κατι καλο σε αυτα
απλα οπως απολυτα μιλησες εσυ στην αρχη , αντιστοιχα απολυτη απαντηση πηρες..
μια χαρα ειναι τα ιταλικα και εχουν λογικες τιμες (συνηθως ) για αυτο που παιρνεις.το ιδιο ισχυει και για τα vw δεν ειναι τοσο πολυ γτπ
-
ναι γινομαι υπερβολικος
θα ειναι το καλυτερο με λιγα λογια..στη γκολφω εγινε μεγαλο αλμα , πιστευω οτι στο Α3 η διαφορα θα ειναι δραματικη και δε θα χει αντιπαλο
ισως εχει την 149 κ το renault megane
-
η renault δε νομιζω οτι παιζει καν στη κατηγορια των premium και επειδη τα χω φαει στη μαπα δεν ταχω και σε πολλη εκτιμηση (ασε που εξωτερικα το νεο megane δε μου αρεσει καθολου)
η κοντρα θα υπαρξει αναμεσα στα premium bmw 1, 149/milano , Α3 οι αλλοι λογω κοστους δε μπορουν να τους ανταγωνιστουν σε ποιοτητα
-
εχεις απολυτο δικιο αλλα εσυ δεν βλεπεις κανενα καλο στον αλλον, πως θες να σε κρινει κ εκεινος αναλογα ?
κοιτα δεν παρακολουθεις το φορουμ για αυτο σου φαινεται οτι δε βρισκω τιποτα καλο..
φτανει να σου πω οτι μερικοι με θεωρουν κρυφοιταλο , μονο και μονο γιατι παντα προσπαθω να βρω κατι καλο σε αυτα
απλα οπως απολυτα μιλησες εσυ στην αρχη , αντιστοιχα απολυτη απαντηση πηρες..
μια χαρα ειναι τα ιταλικα και εχουν λογικες τιμες (συνηθως ) για αυτο που παιρνεις.το ιδιο ισχυει και για τα vw δεν ειναι τοσο πολυ γτπ
δεν παρακολουθω αυτο το φορουμ αλλα εκτιμω αυτο εδω το περιοδικο.για να μεινουμε στο θεμα μας, να πω οτι η διαφορα υπερ του bravo δεν ειναι μονο στην τιμη οπως λες , αλλα κ στον εξοπλισμος στα αντιστοιχα χρηματα κ στον ενα χρονο παραπανω της εγγυησης κ στο κοστος συντηρησης . η εμφανιση,ειναι πολλες λεπτομεριες που του δινουν ποντους κ αλλες που του αφαιρουν. κ τελικα καπου κερδιζει κ καπου χανει.
-
η renault δε νομιζω οτι παιζει καν στη κατηγορια των premium και επειδη τα χω φαει στη μαπα δεν ταχω και σε πολλη εκτιμηση (ασε που εξωτερικα το νεο megane δε μου αρεσει καθολου)η κοντρα θα υπαρξει αναμεσα στα premium bmw 1, 149/milano , Α3 οι αλλοι λογω κοστους δε μπορουν να τους ανταγωνιστουν σε ποιοτητα
εχεις δικιο για τα renault απλα το εθεσα επειδη ειναι φρεσκο σαν αμαξωμα αλλα σιγουρα δεν εχει κ κυρος να πρωταγωνιστησει
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
η renault δε νομιζω οτι παιζει καν στη κατηγορια των premium και επειδη τα χω φαει στη μαπα δεν ταχω και σε πολλη εκτιμηση (ασε που εξωτερικα το νεο megane δε μου αρεσει καθολου)
η κοντρα θα υπαρξει αναμεσα στα premium bmw 1, 149/milano , Α3 οι αλλοι λογω κοστους δε μπορουν να τους ανταγωνιστουν σε ποιοτητα
εχεις δικιο για τα renault απλα το εθεσα επειδη ειναι φρεσκο σαν αμαξωμα αλλα σιγουρα δεν εχει κ κυρος να πρωταγωνιστησει
κύρος δεν εχει, αλλά εννοείται οτι ειναι αξια εκτίμησης
-
σε εξοπλισμο μπιχλιμπιδια , σχημα ,τιμη ειναι κλεφτες στη vw
τουλαχιστον πλεον σου βαζουν ραδιοφωνοτο 6αρακι παντως μπορεις να το παρεις σε χαμηλη τιμη αν κανεις καποιες εκπτωσεις σε εξοπλισμο και ακομα και 'γυμνο' εχει τα απαραιτητα δε θα σου λειψει κατι
το παιρνεις και λευκο να γλιτωσεις και το 800αρι του μεταλλικου και εισαι μια χαρα..αν παντως οντως εχεις οικογενεια εχε στο νου σου την ανεση του golf , εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κυλισης
VW GOLF 160 Vs FIAT BRAVO 150