-
-
Έκανες κλικ πάνω της; Ή δεν βλέπεις ούτε το thumbnail?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκανες κλικ πάνω της; Ή δεν βλέπεις ούτε το thumbnail?Εκανα κλικ αλλα δεν βλεπω φωτο
-
No comments are made yet
Αυτο μου γραφει οταν ανοιγη
-
Κοίτα πιο πάνω από κει που λέει αυτό, είναι μακρόστενη η εικόνα Κανε ξανα κλικ εκει
-
Τωρα το ειδα οκ
κωδικους και τυπο κινητηρα ετσι φωτο δεν εχεις? -
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει ο δεξιός καθρέπτης του 307 1400cc mod 2001;
Κάποιο κ@λόπαιδο μου τον έσπασε.Όχι το κρύσταλλο αλλά τον άξονα και δεν κρατιέται σε ένα σημείο,με τον αέρα κλείνει... -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει ο δεξιός καθρέπτης του 307 1400cc mod 2001;
Κάποιο κ@λόπαιδο μου τον έσπασε.Όχι το κρύσταλλο αλλά τον άξονα και δεν κρατιέται σε ένα σημείο,με τον αέρα κλείνει...Aυριο μπορω να σου απαντησω
Σε ενδιαφερει και για μεταχειρησμενο?
-
Κάποιο κ@λόπαιδο μου τον έσπασε.Όχι το κρύσταλλο αλλά τον άξονα και δεν κρατιέται σε ένα σημείο,με τον αέρα κλείνει...*ΕΞΩΤ.ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
RIGHT- ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΜΟΝΑ AND ΕΞΩΤ ΚΑΘΡ ΧΕΙΡΟΚ ΑΝΑΔΙΠΛ AND ΕΞ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡ ΕΛΕΓΧΟΣ AND ΜΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ SINCE DAM 1049377*
160 ευρώ δείχνει τιμή το servicebox της Peugeot, με κωδικό ανταλλακτικού 00008153F3 (T5F 8 81G76A), αν δεν κάνω κάτι λάθος στο ψάξιμο.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Κάποιο κ@λόπαιδο μου τον έσπασε.Όχι το κρύσταλλο αλλά τον άξονα και δεν κρατιέται σε ένα σημείο,με τον αέρα κλείνει...Aυριο μπορω να σου απαντησω
Αν καινούριος κάνει 160€ όπως είπε ο TakisB με ενδιαφέρει και μεταχειρισμένος.Το χρώμα πώς θα ταιριάξει όμως;
Δε φτιάχνεται;Δεν υπάρχουν μεμονωμένα ανταλλακτικά;Μόνο κομπλέ πάνε;
-
Αν καινούριος κάνει 160€ όπως είπε ο TakisB με ενδιαφέρει και μεταχειρισμένος.Το χρώμα πώς θα ταιριάξει όμως;
Δε φτιάχνεται;Δεν υπάρχουν μεμονωμένα ανταλλακτικά;Μόνο κομπλέ πάνε;
Αναλογα που εχει σπασει ,οπως λες πιο πανω δεν στεκεται και κλεινει με τον αερα οποτε χλομω το βλεπω να υπαρχει καποιο ανταλακτικο για μεσα
-
-
Θα προσπαθήσω να περιγράψω τι έπαθε ο καθρέπτης.Όταν παρκάρω,κλείνω πάντα και τους δύο καθρέπτες για να μην τους σπάσει είτε αμάξι/μηχανή είτε πεζός.Πάω το απόγευμα να πάρω το αμάξι,και μόλις ανοίγω τον καθρέπτη,με ελάχιστη δύναμη αντί να ακούσω το 'κλασικό ντούπ' και να 'μπλοκάρει ο καθρέπτης στο σημείο έκτασης,αυτός πήγε προς το εμπρός μέρος.Θεωρώ ότι πρέπει να έχει κάποιο ελατήριο,χωρίς να έχω δει ποτέ πώς είναι μέσα,απλώς το φαντάζομαι,και σαν να χάλασε αυτό.Τέλος πάντων,το πρωί θα περάσω από ένα συνεργείο να το δουν να μου πουν τι έχει και τι γίνεται και βλέπουμε.
-
-
Πρόσφατα άλλαξα τον χειροκίνητο καθρέπτη του 306 μου γιατί είχε σπάσει το σύστημα που το κινεί. Κόστος; 30€
(Μεταχειρισμένος, αλλά SFW?) -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Ξεκίνησα να πλύνω το αμάξι κάτω από την πιλοτή και βρέθηκα στα καλά καθούμενα με χοντρή βλάβη.Το αμάξι κλειδωμένο, άρχισα να ρίχνω νερό με το λάστιχο (όχι πιεστικό) και εντελώς ξαφνικά άρχισε και δούλευε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, μετά από λίγο άρχισε να βαραει ο συνεργεμος και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούσα να το βγάλω και δεν φτάνει αυτό άναψαν και τα μεσαία φώτα και τα μικρά μια άναβαν μια σβηνανε και το αποκορύφωμα, ξεκίνησαν και η μπροστινή υαλοκαθαριστήρες και το καντράν μέσα να έχει γίνει χριστουγεννιάτικο δέντρο και'γω να έχω μείνει με τα κλειδιά στο χέρι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.
Βγάζω τον πόλο της μπαταρίας σβήνουν φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ο συνεργεμος εξακολουθούσε και βάραγε, φυσικό θα μου πείτε, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν reset αλλά δεν έγινε τίποτα.
Να μην σας ταλαιπωρώ, για καλή μου τύχη κάποιος γείτονας είναι ηλεκτρολόγος στη peugeot, άρχιζε να το ψάχνει και μετά από καμιά ώρα το βρήκε.Κάτω από το τιμόνι και λίγο αριστερά υπάρχει η κεντρική μονάδα που η διαστάσεις είναι λίγο πιο μικρές από ένα φύλο Α4 αλλά με πέντε περίπου πόντους πάχος, από την μια μεριά έχει δυο πλακέτες και από την άλλη βάσεις για να κάτσουν επάνω ρελεδες, δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την ανέφερε την συγκεκριμένη μονάδα.
Λοιπόν, είχε πάρει νερό και μάλιστα στην πλακέτα και σε ορισμένες βάσεις είχαν πιάσει και άλατα και ορισμένα κομμάτια είχαν σαπίσει.
Ποιος ξέρη τώρα ποσό θα κοστίσει αυτό το πράγμα και το θέμα είναι ότι για να βάλεις το καινούργιο θα πρέπει να βρω και από πού δακρύζει μέσα νερό.
Το αυτοκίνητο το πήρα καινούργιο, ποτέ δεν πήγε σε φανοποιό και ποτέ δεν έγινε αλλαγή παρμπριζΠαιδιά ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας.
Ακόμα το αυτοκίνητο είναι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της peugeot και ακόμα τίποτα. Δεν μπορούν να προγραμματίσουν της ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και έχουν αρχίσει το ψάξιμο, πολύ φοβάμαι ότι θα έχω μπλεξίματα.
Όταν θα έχω νέα θα ενημερώσω. -
Καινούρια BSI ή μτχ;
-
ένα καλό καθάρισμα στα καλώδια γειώσεων (στους ακροδέκτες) είναι επιβεβλημένο και πιθανόν να λύσει το πρόβλημα.
-
Σε ένα συνεργείο μου είπαν 150€ για γνήσιο καινούριο καθρέπτη,και 75€ για ιμιτασιόν καινούριο.Σε μια σελίδα βρήκα ιμιτασιόν με 38€.Μάλλον ιμιτασιόν θα βάλω.Προς το παρόν τον τύλιξα με μια μονωτική ταινία!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καινούρια BSI ή μτχ;Καινούργια είναι, μτχ. BSI δεν γίνεται να μπει γιατί είναι επάνω το immobilizer, αυτό σημαίνει ότι με το που θα μπουν η κωδικοί είναι για το συγκεκριμένο αμάξι
PEUGEOT FORUM