-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέρετε κανένα που να το θέλει:
viewtopic.php?f=9&t=37569
Νίκο είναι αυτό που σου πήρα εγώ από εδώ ε??
Yes mate
γιατι δε το βαζεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ξέρετε κανένα που να το θέλει:
viewtopic.php?f=9&t=37569
Νίκο είναι αυτό που σου πήρα εγώ από εδώ ε??
Yes mate
γιατι δε το βαζεις?
Γιατί χρειάζεται να κινείται το αυτοκίνητο συχνά ώστε να κυκλοφορεί το υγρό και να αλλάζεται κάθε χρόνο γιατί 'τρώει' τα σωληνάκια. Επίσης στη BMW το μηχάνημα που έχουν κάνει εξαέρωση και πλήρωση του συστήματος. Είναι κλειστό και δε δέχεται άλλο υγρό.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εμένα κάνει θόρυβο ο πιτσιρικάς πίσω...!!! και δεν εχω καν M pack
Ερώτηση
Αέρα κάθε πότε πότε βάζετε.... πέφτει ο αέρας και το σύστημα δε με προειδοποιεί....
Δήλαδή αν από το 30 πέσει στο 20 σιγά σιγά ..... δε το θεωρεί βλάβη?
Αέρα πάντα κάθε φορά που φουλάρω......και με τέτοιες καταναλώσεις που έχει, 1-2 φορές το μήνα.....
Πόσο γρήγορα πάει από το 30 στο 20? Μήπως χάνει από κάπου....
μετά από 3 εβδομάδες μάλλον
Τώρα δ ετο μετράω γιατί ειναι σκληρό το αμάξι (είμαι σίγουρος ότι δεν επεσε)
Ισως λόγω ζέστης και διακοπών να έχανε πιο πολύ αέρα///Τσεκάρω ξανα και σας λέω
Χτες φουλαρα και βαρέθηκα να βάλω αερα (το 8,8 του υπολογιστή το βγάζει 9,15....) -
Σχετικά με το suspension kit, είπανε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούνε τιμή. Όοοοοταν με πάρουν τηλέφωνο, PuntoLord θα σε ενημερώσω (αν δεν έχεις ενημερωθεί ήδη:p).
Καλημέρα,
Έχω ήδη την 1η απάντηση από την BMW Αδαμίδης (Θεσνίκη), το κόστος αγοράς είναι 1275 ευρώ και τοποθέτησης 700 ευρώ.
Καλημέρα,
Τα 'όργανα' συνεχίζονται, μόλις έλαβα email από την BMW Τρικαλιώτης (Θεσνίκη), εκεί το κόστος αγοράς είναι 1282 ευρώ και τοποθέτησης 991 ευρώ.
Καλά πάμε, ανεβαίνουμε σε τιμές....
Καλησπέρα,
Σήμερα έλαβα και το 3ο τελευταίο email-απάντηση από έτερη αντιπροσωπεία BMW (Iωαννίδης), επειδή η απάντηση είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η, την παραθέτω αυτούσια:
'*ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΕΤ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤ/ΤΑ.
ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ*'
Μα καλά, αυτούς θα εμπιστευτώ βρε παιδιά εγώ για το σέρβις του αυτ/του μου??? Που πάω ξεβράκωτος στα @γγ@@ρια......
ΥΓ: Σήμερα έμαθα κι ένα καλό, με κάποιο έξτρα κόστος, η BMW εδώ μου παρατείνει την εγγύηση κατά 1 ή 2 έτη ακόμα.....θα μάθω τιμή και θα το κάνω οπωσδήποτε (εάν είναι λογική η τιμή βέβαια).
-
Γάντι του ταιριάζει το επώνυμο του μάστορα.
Στείλτου ένα μέιλ και ζήτα του μισό κιλό φέτα και 3 κονσέρβες χυμό ντομάτας για BMW 320d. Από αυτά θα έχει σίγουρα.
-
ρε συ λόρδε...καταρχάς έχεις ένα αμάξι που είναι 1ον τετρακύλινδρο και 2ο και κυριότερο diesel.Τι ψάχνεσαι με σπορ αναρτήσεις?
Πούλα το και πάρε μία Μ3 να έχεις να μετράς και κυλίνδρους να περνά η ώρα
Και τότε...το συζητάμε για sport ανάρτηση...Ρε στα καλά του καθουμένου μερικοί που έχουν και περίεργες απαιτήσεις.Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γάντι του ταιριάζει το επώνυμο του μάστορα.Στείλτου ένα μέιλ και ζήτα του μισό κιλό φέτα και 3 κονσέρβες χυμό ντομάτας για BMW 320d. Από αυτά θα έχει σίγουρα.
Ρώτησέ τον μόνο πόσο αν κάνει παραδόσεις εμπορεύματος και στη Γερμανία ή δεν έχει επεκταθεί ακόμα οπότε αναγκαστικά...περιμένεις!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γάντι του ταιριάζει το επώνυμο του μάστορα.Στείλτου ένα μέιλ και ζήτα του μισό κιλό φέτα και 3 κονσέρβες χυμό ντομάτας για BMW 320d. Από αυτά θα έχει σίγουρα.
ρε συ λόρδε...καταρχάς έχεις ένα αμάξι που είναι 1ον τετρακύλινδρο και 2ο και κυριότερο diesel.Τι ψάχνεσαι με σπορ αναρτήσεις?
Πούλα το και πάρε μία Μ3 να έχεις να μετράς και κυλίνδρους να περνά η ώρα
Και τότε...το συζητάμε για sport ανάρτηση...Ρε στα καλά του καθουμένου μερικοί που έχουν και περίεργες απαιτήσεις.
.....Δεν έχεις άδικο, την πουλάω εγώ, βάζεις τα υπόλοιπα για την Μ3 εσύ??
Πλάκα-πλάκα είπα να συνεχίσω την αλληλογραφία με τον συγκεκριμένο τύπο, έχω και μερικές ιδέες για το τι να του γράψω:
-
Το αυτ/τό μου είναι μετατροπή σε 5κύλινδρο, μπορώ να το βάλω τελικά??
-
Όταν λέτε 'μεγαλύτερα αυτ/τα' εννοείτε σε μήκος ή πλάτος??
Αθάνατε Ελληνάρα Μαστρο-Μήτσοοοοο
-
-
-
Το αυτ/τό μου είναι μετατροπή σε 5κύλινδρο, μπορώ να το βάλω τελικά??
-
Όταν λέτε 'μεγαλύτερα αυτ/τα' εννοείτε σε μήκος ή πλάτος??
-
-
Απλώς απίστευτος ο τύπος. Με τι ευκολία εκτοξεύουν τα τούβλα, έχοντας και αυστηρό ύφος.
Επιστήμονας.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Απλώς απίστευτος ο τύπος. Με τι ευκολία εκτοξεύουν τα τούβλα, έχοντας και αυστηρό ύφος.Επιστήμονας.
Και το χειρότερο είναι ότι βγάζουν και λεφτά
-
Άρα, τι να την κάνεις την επέκταση εγγύησης ρε Πουντολόρδε μου; Για να συνεχίσεις να έχεις πάρε-δώσε με αυτά τα ζώα;
Απ' ό,τι ξέρω, το καλύτερο εξειδικευμένο (μη εξουσιοδοτημένο βεβαίως) συνεργείο για BMW στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Άργος... Εγώ εκεί θα πηγαίνω, εκτός απροόπτου, αν πάρω BMW.
Κράτα τα λ7 της επέκτασης εγγύησης και κάνε τα έξοδα ετήσιας μετάβασης στο Άργος (προμηθεύεσαι και πορτοκάλια κατ' ευθείαν απ' την παραγωγή) -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Άρα, τι να την κάνεις την επέκταση εγγύησης ρε Πουντολόρδε μου; Για να συνεχίσεις να έχεις πάρε-δώσε με αυτά τα ζώα;
Απ' ό,τι ξέρω, το καλύτερο εξειδικευμένο (μη εξουσιοδοτημένο βεβαίως) συνεργείο για BMW στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Άργος... Εγώ εκεί θα πηγαίνω, εκτός απροόπτου, αν πάρω BMW.
Κράτα τα λ7 της επέκτασης εγγύησης και κάνε τα έξοδα ετήσιας μετάβασης στο Άργος (προμηθεύεσαι και πορτοκάλια κατ' ευθείαν απ' την παραγωγή)Δεν το 'έπιασες' φίλε μου αγαπητέ, η επέκταση εγγύησης θα χρησιμεύσει για την πλήρη αποζημίωση από τους Ελληναράδες ανευθύνους των αντιπροσωπειών σε περίπτωση που 'κάτι δεν πάει καλά' με το αμάξι. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα τους κοτσάρω στη μάπα την εγγύηση των +2 ετών και άστους να τραγουδάνε, εξάλλου το ποσό δεν περιμένω να είναι και τόσο τρομερό (300-500 ευρώ υποθέτω).
Όσο για το συνεργείο για σέρβις, θα γίνει ενδελεχής έλεγχος των αντιπροσωπειών Β.Ελλάδος και θα αποφασίσω που θα πηγαίνω μετά. Ήδη με την απάντησή του αυτή, εξαιρέθηκε ο Ιωαννίδης (νομοί Σερρών - Δράμας - Καβάλας) και με βόλευε κιόλας.
ΥΓ: Το Άργος είναι πολύ μακριά, είμαι Β.Ελλάδα
-
Ναι, πολύ θα συγκινηθούν με το να τους τρίψεις το χαρτί. Έλα ρε συ, κάνεις λες και δεν έζησες ποτέ στην Ελλάδα...
Επέκταση εγγύησης σημαίνει +2 χρονια σκλαβιας στα επισημα με τους Ασχετίδηδες. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
προσεχε με τα επιθετα των υπαλληλων των αντιπροσωπειων, γιατι θα κανεις και συ ενα μηνα να μας ξαναδεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γάντι του ταιριάζει το επώνυμο του μάστορα.
Στείλτου ένα μέιλ και ζήτα του μισό κιλό φέτα και 3 κονσέρβες χυμό ντομάτας για BMW 320d. Από αυτά θα έχει σίγουρα.
προσεχε με τα επιθετα των υπαλληλων των αντιπροσωπειων, γιατι θα κανεις και συ ενα μηνα να μας ξαναδεις
εσύ είσαι ήδη σε ban!μη μιλάς...
-
ε μα κι αυτοι επιτηδες το κανουν...? μπαινεις σε πειρασμο να σχολιασεις να πεις εστω ενα μικρουλι τοσα δα ασημαντο αστειακι
-
Άαααα...για επέκταση εγγύησης μιλάτε??
Έχω να σας πω ιστορία.
Πάω το καλοκαίρι στη BMW (Κουλούρης). Ρωτάω: 'υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης'? Μου λέτε ρωτήστε στο service. Πάω στο service ρωτάω...λέει δε γνωρίζω, καλέστε τη BMW Hellas. Παίρνω τη BMW Hellas, λένε ναι υπάρχει και λέγεται Service Inclusive, θα μιλήσετε με μια αντιπροσωπεία. Δώστε μου λέω το Κουλούρη ( ).
Με συνδέουν...ξανά τα ίδια. Από την έκθεση, στο service. Τους λέω, δεν είναι δυνατόν να μη ξέρετε τι πουλάτε και πως, πόσο κάνει και τι περιλαμβάνει! Δεν είναι δυνατόν!!! Μου λένε θα μάθουμε λεπτομέρειες και θα σας καλέσουμε ...όντως με πήραν μετά από ΔΥΟ ημέρες, αλλά είχα ήδη καλέσει το Σπανό.
Υπάρχει λοιπόν το Service Inclusive που αποτελείται από 3 προγράμματα. Στο τρίτο του, περιλαμβάνει μου είπαν 'κάποιο είδους πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης' αλλά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ του αυτοκινήτου και το κόστος είναι περίπου 1.000 ευρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, πολύ θα συγκινηθούν με το να τους τρίψεις το χαρτί. Έλα ρε συ, κάνεις λες και δεν έζησες ποτέ στην Ελλάδα...
Επέκταση εγγύησης σημαίνει +2 χρονια σκλαβιας στα επισημα με τους Ασχετίδηδες.Κοίτα να δεις πως το σκέφτομαι, το 1ο σέρβις γίνεται σε λίγες μέρες, λίγους μήνες πριν κλείσει τα 2 έτη, άρα για βλάβες θα είναι καλυμμένο για άλλα 2 έτη και ίσως προλάβει να κάνει άλλο 1 σέρβις σε αυτούς.....τουλάχιστον στο θέμα βλαβών θα υπάρχει εγγύηση και δεν θα κάνουν τον Κινέζο...
-
Μάριε για το θέμα της εγγύησης, εγώ που το αγόρασα απο πάνω μεταχειρισμένο πήρα ένα χρόνο πανευρωπαϊκή εγγύηση, την Europlus Guarantee (η οποία νομίζω είναι η μόνη που ισχύει και αναγνωρίζεται απο την BMW Hellas) με ασήμαντο κόστος (200 €) και ήδη έχει βγάλει τα λεφτά της, (αλλαγή κολώνας τιμονιού 500 €). Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα δυό χρόνια. Όσο για την αναγνώριση στην αντιπροσωπεία, εδώ στη Βέροια κανένα πρόβλημα εκτός απο σχετική γραφειοκρατική καθυστέρηση. Θα έρχεσαι εδώ για σέρβις να πίνουμε και καφέ (και όχι μόνο )
-
Γενικά ότι χαλάσει κοστίζει...
Το θέμα είναι να μη χαλάει.
BMW FORUM