-
Πόσο να το δώσω ρε παιδια??ξέρει κανείς???full extra αδούλευτο αλλα ψάχνω για μεγαλύτερο (mazda,bmw,audi)...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???σε κάποιες αντιπροσωπείες πηγαν να μου το φανε για ενα κομματι ψωμί!!και μπορεί να αγορασθεί σύμφωνα με το νόμο και με απόσυρση ενω έχει και χαμηλα τέλη κυκλοφορίας...ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ...
-
Πόσο να το δώσω ρε παιδια??ξέρει κανείς???full extra αδούλευτο αλλα ψάχνω για μεγαλύτερο (mazda,bmw,audi)...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???σε κάποιες αντιπροσωπείες πηγαν να μου το φανε για ενα κομματι ψωμί!!και μπορεί να αγορασθεί σύμφωνα με το νόμο και με απόσυρση ενω έχει και χαμηλα τέλη κυκλοφορίας...ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ...
-
-
Δεν θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά για ένα κομμάτι ψωμί θα το δώσεις ούτως ή άλλως... Είναι καινούριο μεν, αλλά η Rover έχει κλείσει και είναι στα χέρια κινέζων. Ακόμη και συνεργείο είναι δύσκολο να βρεθεί στην επαρχία, ενώ και τα ανταλλακτικά, μπορεί τώρα να υπάρχουν, αλλά δεν ξέρεις αν θα υπάρχουν σε 3-4 χρόνια...
Άρα ο άλλος θα το σκεφτεί ξανά και ξανά...Καλά κουράγια εύχομαι.
-
Δύσκολη η κατάσταση για Rover δυστυχώς. Το συγκεκριμένο αμάξι πρέπει να ήταν και απ τα τελευταία που πουλήθηκαν γενικώς στην Ελλάδα, σκέψου ότι δεν πρόκειται απλά για περασμένο μοντέλο αλλά για περασμένη... εταιρεία. Η μεταπωλητική τους αξία είναι ανύπαρκτη σχεδόν, o πατέρας ενός φίλου μου ήθελε να δώσει ένα Rover 75 με 40.000χλμ που έχει και η καλύτερη προσφορά που βρήκε ήταν τα 3500 ευρώ. Οι περισσότεροι δεν το κοιτάζουν καν, από φόβο έλλειψης ανταλλακτικών καθώς και δυσκολίας μεταπώλησης.
Ίσως θα ήταν καλύτερη ιδέα να το κρατήσεις. -
Ρίξε πάντως μία ματιά στο www.car.gr που έχει αγγελίες με μεταχειρισμένα για να δεις πόσο πάει στην αγορά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ρίξε πάντως μία ματιά στο http://www.car.gr που έχει αγγελίες με μεταχειρισμένα για να δεις πόσο πάει στην αγορά...To ότι ζητάνε τόσα δεν σημαίνει και ότι πωλούνται ε... κόψε κάμποσα για να βρεις την πραγματική τιμή πώλησής τους τελικά.
-
Ήταν πολύ κακή επιλογή από την αρχή δυστυχώς. Τώρα ή θα το δώσεις για ψίχουλα (λιγότερο από ένα κομμάτι ψωμί ) ή θα το κρατήσεις να περνάτε μαζί τις κρύες νύχτες του χειμώνα. (αν δεν καίει κ αυτό τις φλάτζες)
-
Φίλος και συνάδελφος, αντίστοιχο αυτοκίνητο το είχε βάλει σε αγγελία (πριν την μείωση του ΕΤΤ),και το έδινε 1500...και τελικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς... αποφάσισε να το κρατήσει μέχρι να λιώσει ...η απόσυρση ίσως τελικά να είναι η καλύτερη λύση...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ρίξε πάντως μία ματιά στο http://www.car.gr που έχει αγγελίες με μεταχειρισμένα για να δεις πόσο πάει στην αγορά...
To ότι ζητάνε τόσα δεν σημαίνει και ότι πωλούνται ε... κόψε κάμποσα για να βρεις την πραγματική τιμή πώλησής τους τελικά.
E, καλά... απλά παίρνεις μία ιδέα για ένα σημείο εκκίνησης...
-
Ο χρήστης antouan64 έγραψε:
Πόσο να το δώσω ρε παιδια??ξέρει κανείς???full extra αδούλευτο αλλα ψάχνω για μεγαλύτερο (mazda,bmw,audi)...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???σε κάποιες αντιπροσωπείες πηγαν να μου το φανε για ενα κομματι ψωμί!!και μπορεί να αγορασθεί σύμφωνα με το νόμο και με απόσυρση ενω έχει και χαμηλα τέλη κυκλοφορίας...ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ...5.000 ??????
-
-
8 χιλιάρικα...ουτε ευρώ παρακάτω.....
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
8 χιλιάρικα...ουτε ευρώ παρακάτω..... -
Ξεκίνα το από 5000. Μπορεί κάποιος ηλικιωμένος συνταξιούχος που δεν γνωρίζει πολλά από αυτοκίνητα (ή δώσει για απόσυρση το αυτοκίνητο που πήρε όταν έπιασε την πρώτη του δουλειά και θέλει να πάρει μια κούρσα...) να δελεαστεί και να το πάρει. Εννοείται ότι ξεκινάς από 5000 και στην πορεία μάλλον θα πέσεις αρκετά. Συν ότι δεν είναι αυτοκίνητο που φεύγει γρήγορα οπότε υπομονή.
Υ.Γ. Πάρκαρέ το έξω από ένα καπή και βάλε ένα μεγάλο πωλητήριο..
-
Βάλτο σε ενα κεντρικο σημείο που περνά πολυς κόσμος και θα το πουλήσεις 7.000 καλα είναι!!
-
Νομίζω πιο εύκολο είναι να το πάρει κάποιος γνωστός σαν 'ευκαιρεία' παρά από εφημερίδα κλπ. Βάλε κ ένα πωλητήριο πάνω, δεν ξέρεις ποτέ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
gela gela alla sto car.gr i timi pezei 7-8500 meso oro peripou.....
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
Ναι. Και είναι εκεί κατά μέσο όρο 2-3 μήνες και θα μείνουν πολύ ακόμα μέχρι να πέσουν στη μισή τιμή
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
Γι'αυτό είναι όλα απούλητα!!!
Sos!!!Rover 45 2005 με 20000 xlm.