-
αυτές τις πλάκες να μην είχαμε τι καλά θα ΄μασταν
βρήκα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yawn: αυτές τις πλάκες να μην είχαμε τι καλά θα ΄μαστανβρήκα...
που την είδες την πλάκα
όσες φορές ασχολήθηκες με το linux είχες προβλήματα τα οποία δεν μπορούσες να λύσεις συν οτι (όπως το βλέπω εγω) δεν έχει καταλάβει τη φιλοσοφία του (βλ. εγκατάσταση πακέτων κλπ)
παιδευεσαι ενω δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις παραχορίσεις που χρειάζονται είτε λογο του λειτουργικού είτε λόγο των συνηθειών που έχεις απο τα win
υγ
αν έκανα πλάκα θα εγραφα να πάρεις Mac -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όσες φορές ασχολήθηκες με το linux είχες προβλήματα τα οποία δεν μπορούσες να λύσεις συν οτι (όπως το βλέπω εγω) δεν έχει καταλάβει τη φιλοσοφία του (βλ. εγκατάσταση πακέτων κλπ)
παιδευεσαι ενω δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις παραχορίσεις που χρειάζονται είτε λογο του λειτουργικού είτε λόγο των συνηθειών που έχεις απο τα win
Το βασικότερο που θα έπρεπε να έχει καταλάβει το έχει καταλάβει. Δλδ να μπαίνει σε ένα φόρουμ και να ρωτάει
Τι σκατά, σου έχει αναθέσει ο λίνους να ξεσκαρτάρεις τους users; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:yawn: αυτές τις πλάκες να μην είχαμε τι καλά θα ΄μασταν
βρήκα...
που την είδες την πλάκα
καλύτερα να μην απάνταγες.
Μάλιστα. Εδωσα VLC στο synaptic και δεν μου έβγαλε τίποτα. Για ποια φιλοσοφία μου λες? Τα έβαλα μόνος μου γκουγκλάροντας κάτι που θα έπρεπε να κάνω πρώτα πριν ρωτήσω εδώ μέσα και λάβω τα ποστ που ακολούθησαν.
αυτό πως το κατάλαβες? Καθόμαστε μαζί δίπλα και με ξέρεις και τόσο καλά? Εχω δοκιμάσει πάμπολλες διανομές. Το Asus είναι το πειραματόζωό μου. Για να παιδεύομαι το κάνω.
υγ
αν έκανα πλάκα θα εγραφα να πάρεις MacΖούπερ!
-
ο συνηθισμένος τρόπος εγκατάστασης πακέτων στο γιουμπάντου είναι ο εξής:
-
ψάχνουμε στο synaptic
-
αν υπάρχει κάνουμε εγκατάσταση απο εκεί
-
αν δεν υπάρχει ψαχνουμε και προσθέτουμε το κατάλληλο repository (στο ubuntu υπάρχουν τα πάντα)
-
αυτό που προσθέσαμε θα εμφανιστεί στο Synaptic και κάνουμε εγκατάσταση απο εκεί
-
αν δεν υπάρχει τίποτα κάνουμε compile απο source (αλλά πλέον αυτό είναι σπάνιο)
παρόμοιος ο τρόπος και για αλλες διανομές
μετά απο την ενασχόληση σου με το linux θα έπρεπε να είχες καταλάβει τουλάχιστον αυτό
αλλά εσυ -συνηθισμένος απο τα win- θες να κατεβάζεις απο το internet και να κάνεις κλίκ
φυσικά και δεν γνωριζόμαστε
αυτό που κρίνω είναι τα ποστ σου και τα προβλήματα που έχεις αναφέρει κατα καιρούς σε σχέση με το linux
-
-
Φαγώθηκες
Εξετάσεις θα δώσει και θα πρέπει να ξέρει 'το εκείνο και το άλλο'; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Φαγώθηκες
Εξετάσεις θα δώσει και θα πρέπει να ξέρει 'το εκείνο και το άλλο';πρέπει να δικαιολογίσω τα χρήματα που μου δίνει
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
whatevsEγω διορθωση εκανα, την ιστορια την εμαθα για σημερα.
Κι εγώ διόρθωση στη διόρθωση έκανα.
Btw, Ν700 λες το 770 IT ;
Ναι, έκανα κι εγώ λάθος με τη σειρά μου. Εννοούσα το 770. Δεν υπάρχει N700.
Off topic. Παρατηρώ την εξής συμπεριφορά σε αυτό το θέμα, όπως και σε αρκετά άλλα: Είναι κάποιοι χρήστες του φόρουμ που κάνουν μία ερώτηση, περιμένοντας απάντηση στο πιάτο. Εάν κάποιος απαντήσει με ένα μεγάλο επεξηγηματικό μήνυμα, λαμβάνει πίσω αντιμετώπιση του στυλ 'δε ρώτησα όλα αυτά, παράτα μας, δώσε λύση στο πρόβλημά μου ΤΩΡΑ ή μην απαντάς', ή κάτι αντίστοιχο.
Το θέμα όμως είναι ότι με μία 'καλή' απάντηση, που δε θα είναι της μίας γραμμής, βοηθάς τον άλλον να κατανοήσει το πώς μπορεί να σκεφτεί ώστε να βρει μόνος του τη λύση σε κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως, δίνοντάς του την ξερή απάντηση της μίας γραμμής, θα συνεχίσεις να βλέπεις ερωτήσεις για το κάθε τι μικρό που παρουσιάζεται.
Τα δύο ποστ του j.marr παραπάνω, με τα οποία συμφωνώ 100%, τα λένε όλα, κατά τη γνώμη μου.
-
E καλά συγνώμη και που ρώτησα .... Κανείς δεν σας τράβηξε από το αυτί να απαντήσετε. Οποιος γνωρίζει και όποιος θέλει απαντά.
Την επομένη φορά προτιμώ να κόψω τα χέρια μου να γράψω απορία μου από το να μπω στην διαδικασία να απολογούμαι και να διαβάζω αυτά που διαβάζω από τους από πάνω.
Ατουταλε και μπαρδον.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κι εγώ διόρθωση στη διόρθωση έκανα.
Απλα δεν καταλαβα για το post μου επιδεχεται διορθωση
-
Απλα δεν καταλαβα για το post μου επιδεχεται διορθωσηΝαι, βασικά ήταν μία παρεξήγηση, μη σε ανησυχεί. Το original post που είχε το λάθος από τούς άσχετους του in.gr δεν το έβλεπα, γιατί έχω μπλοκάρει αυτόν που το έγραψε λόγω ενός παλαιότερου ρατσιστικού σχόλιου που είχε γράψει.
Καταραμένα forums.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E καλά συγνώμη και που ρώτησα .... Κανείς δεν σας τράβηξε από το αυτί να απαντήσετε. Οποιος γνωρίζει και όποιος θέλει απαντά.Την επομένη φορά προτιμώ να κόψω τα χέρια μου να γράψω απορία μου από το να μπω στην διαδικασία να απολογούμαι και να διαβάζω αυτά που διαβάζω από τους από πάνω.
Ατουταλε και μπαρδον.
Ρώτα ότι θες, άστον να γκαρίζει αυτόν
-
Elteo, νομιζω οτι ψαχνεις σε λαθος forum... τα εξειδικευμενα fora ειναι μακραν καλυτερα για τετοιες αποριες. Επισης τετοια προβληματα που πραγματικα ειναι πολυ συνηθισμενα καθως ειναι 'στανταρ' απαιτησεις και ολοι οι νεοι που βαζουν την ιδια διανομη με σενα θα τα εχουν αντιμετωπισει ('πως να δουλεψει το wi fi στην πιο δημοφιλη διανομη του κοσμου', 'player για την πιο δημοφιλη διανομη') εχουν σιγουρα απαντηθει πολλακις. Μια επισκεψη στο google ή στο search του αντιστοιχου σχετικου με τη διανομη σου forum κατα πασα πιθανοτητα θα σου λυσει το προβλημα πολυ πιο ευκολα/γρηγορα/νωρις απ'το να ρωτησεις σε ενα forum αυτοκινητου...
στα λεω αυτα επειδη προσωπικα δεν ξερω/ δε θυμαμαι τη λυση στα προβληματα σου, παρ'ολο που πρεπει να τα αντιμετωπισα στο eee -
για να μη λέτε οτι δε βοηθάω (xkcd to the rescue)
οσο για το wifi ο διακόπτης είναι στο ON ??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
video player που να παίζει τα πάντα από real media εώς avi υπάρχει για ubuntu 9.04? Γιατί στο synaptic δεν υπάρχει τίποτα. edit βρήκα εκτός synapticεπίσης πως θα κανω να δουλέψει το wifi στο eee 7' μου?
Βάλε VLC...
Από την σελίδα VLC:
Ubuntu Jaunty Jackalope 9.04, Ubuntu Hardy Heron LTS 8.04
Open Synaptic (System -> Administration -> Synaptic Package Manager). In Settings -> Repositories, make sure you have a 'multiverse' repository activated.
Για τα Repositories δες Repositories Ubuntu
Και ο σωστός τρόπος είναι όντως αυτός...
-
VLC:
Για το Ubuntu δεν ξέρω αλλά στο SUSE προσθέτω το pacman στις πηγές λογισμικού και το εγκαθιστώ από εκεί (και κάθε τόσο το ενημερώνουν κλπ). -
-
-
Οδηγός για το Compiz FusionΟ τύπος έχει την Comic Sans MS ως system font.
Αν είναι δυνατόν. Άλλοι ξεκινούν petitions για να ησυχάσουμε απ'αυτό το έκτρωμα, και αυτός το βάζει στο desktop του.
-
LiNuX Forum