-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
I wonder why...
because you masterbate teh lotzz
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
I wonder why...
because you masterbate teh lotzz
hell yeah
+1 anytime -
Snow Leopard's out. It's hidin' time for ya pussyboyz.
-
I wonder why...
Επειδη ειναι τετραγωνο και εχει ανακλινομενη οθωνη;;;;
-
Επισης ειναι κι απο αλουμινιο.Χμμμ η Nokia θα πρεπει να εκλεψε τα λιγοστα αποθεματα του πλανητη απο την Apple
Παντως αν τρεχει Windows 7,και επιτρεπει Full HD decoding θα ειναι σουπερ το μηχανημα
-
Νταξ...ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
κλασικος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ, αν εχει νορμαλ τιμη 99% το τσιμπησα. Αφου παρω το ΟΚ απο τον τρισκαταρτο τον κορσαιρ ο οποιος με συμβουλευει για αυτα τα θεματα (πλακα πλακα ευτυχως δεν τον εχω ακουσει ποτε )
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ...ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!κλασικος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ, αν εχει νορμαλ τιμη 99% το τσιμπησα. Αφου παρω το ΟΚ απο τον τρισκαταρτο τον κορσαιρ ο οποιος με συμβουλευει για αυτα τα θεματα (πλακα πλακα ευτυχως δεν τον εχω ακουσει ποτε )
Βλέπεις την αντίφαση;
-
Νταξ...ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!κλασικος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ, αν εχει νορμαλ τιμη 99% το τσιμπησα. Αφου παρω το ΟΚ απο τον τρισκαταρτο τον κορσαιρ ο οποιος με συμβουλευει για αυτα τα θεματα (πλακα πλακα ευτυχως δεν τον εχω ακουσει ποτε )
μες την βλακεια αυτο το σκυλι μια ζωη... αν ηξερε και τι ελεγε...
-
:lol:Snow Leopard's out. It's hidin' time for ya pussyboyz.
ahhh shut the fuck up u bitchin betty...
Bad luck number for u and your pittyfull OS: 7
-
Τι προσδοκιες εχεις για 'νορμαλ τιμη'?Οταν χρεωνουν το Ν97 600 ευρω μπορεις να φανταστεις τι θα ζητανε γι αυτο.Εξαλλου δεν ειναι και κατηγορια netbook για να αναγκαστουν να το 'σκοτωσουν' με μια τιμη κοντα στο 500ρικο.Εγω βλεπω ν'ακουμπαει τα 800+ ευρω,και θα τραβαμε τις booklets μας
-
MSI NETON AP1900-05 BLACK
Το έχει πάρει κανείς; Οθόνη τι λέει; Τι λέτε γενικός; Αξίζει; -
αν έχει κανένας λογαριασμό στο blogthea.gr μπορεί να μου στείλει ένα πμ;
_
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
MSI NETON AP1900-05 BLACK
Το έχει πάρει κανείς; Οθόνη τι λέει; Τι λέτε γενικός; Αξίζει;Μόνο για νετ και εφαρμογές γραφείου και αν δεν έχεις χώρο ίσως και να αξίζει...
Σε κανένα γραφείο ή κατάστημα να τρέχει καμμιά εμπορική εφαρμογή επίσης καλό είναι.Για κανονικό desktop μηχάνημα όχι.
Καμμία ευελιξία, όλα σε ένα άρα από αναβάθμιση μηδέν, δεν μπορεί να τρέξει τίποτα βαρύ, παιχνίδια μηδέν... -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Νταξ...ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
κλασικος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ, αν εχει νορμαλ τιμη 99% το τσιμπησα. Αφου παρω το ΟΚ απο τον τρισκαταρτο τον κορσαιρ ο οποιος με συμβουλευει για αυτα τα θεματα (πλακα πλακα ευτυχως δεν τον εχω ακουσει ποτε )
Τι προσδοκιες εχεις για 'νορμαλ τιμη'?Οταν χρεωνουν το Ν97 600 ευρω μπορεις να φανταστεις τι θα ζητανε γι αυτο.Εξαλλου δεν ειναι και κατηγορια netbook για να αναγκαστουν να το 'σκοτωσουν' με μια τιμη κοντα στο 500ρικο.Εγω βλεπω ν'ακουμπαει τα 800+ ευρω,και θα τραβαμε τις booklets μας
Nokia Booklet 3G to run $799?
*
The Booklet will boast a 1.6GHz Intel Atom Z530, and will reportedly boast a 120GB HDD, plus integrated 3G, a swappable SIM card, A-GPS, Bluetooth and WiFi.*
http://www.engadget.com/2009/08/25/noki ... o-run-799/ -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μόνο για νετ και εφαρμογές γραφείου και αν δεν έχεις χώρο ίσως και να αξίζει...
Σε κανένα γραφείο ή κατάστημα να τρέχει καμμιά εμπορική εφαρμογή επίσης καλό είναι.Για κανονικό desktop μηχάνημα όχι.
Καμμία ευελιξία, όλα σε ένα άρα από αναβάθμιση μηδέν, δεν μπορεί να τρέξει τίποτα βαρύ, παιχνίδια μηδέν...Thanks...
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα netbook.
Εξωτερικά μου αρέσει το παρακάτω:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho ... 11112.html
Λέει τίποτα ή να δω κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω ένα netbook.
Εξωτερικά μου αρέσει το παρακάτω:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho ... 11112.html
Λέει τίποτα ή να δω κάτι άλλο;
Πολυ καλό... εξαιρετικό... αλλά... ΟΧΙ! Εχει μια χτυπητη αδυναμία: Ανάλυση οθόνης 1024χ576
Η καθετη ανάλυση είναι πολύ κομμένη και πολλά menu θα χάνονται στο κάτω μέρος τους. Τα 600 ειναι το barely minimum. Οπότε δεν το κοιτάς.
Η περιμένεις τα νέα netbook της HP sometime in the next months... τα οποί έρχονται με πολυ καλες αναλύσεις και specs, η αλλιώς επιλέγεις κάτι ποιο κλασσικό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 514E175564
-
Επίσης να προσθέσω ότι 3cell battery = no go σε αυτά τα μηχανάκια...
Το συγκεκριμένο έχει μόνο 80άρη δίσκο στις 4200 σε αντίθεση με τους 120-160 (5600rpm) των υπολοίπων.Αν κοιτάς για κάτι μουράτο τότε δες αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 4999BF945E
-
Το E-Shop τα έχει από 369.00 € !!!!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Το E-Shop τα έχει από 369.00 € !!!!Μην μπερδεύεσαι, άλλο το 1000 άλλο το 1008...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]