-
είναι υπηρεσιακό,όχι δικό μου
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
είναι υπηρεσιακό,όχι δικό μουOK,ένα σετ κεφαλής τότε,πλάνη, πάνω, start και goooooo
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
OK,ένα σετ κεφαλής τότε,πλάνη, πάνω, start και goooooo
με την προϋπόθεση να βγει η βίδα,ειδάλλως
-
Θα βγει λέμε,εδω βγάλαν το μπουκάλι της Βίσσυ απ το ενάμιση μέτρο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Θα βγει λέμε,εδω βγάλαν το μπουκάλι της Βίσσυ απ το ενάμιση μέτρο
δεν παίζεσαι
-
Nα κανω μια ερωτηση:Ειχε ποτε η ΕΛ.ΑΣ. περιπολικα Σιτροεν Ξαρα Μπρεικ μη ανανεωμενα(οπως ειναι σ'αυτη την φωτογραφια,αλλα σε στεισον βαγκον αντι για χατσμπακ http://www.policeworldwide.com/pictures ... 9msm1c.JPG).Πειτε μου αν ειχε ποτε τετοια περιπολικα η ΕΛ.ΑΣ. και αν ναι,καντε ποστ καμια φωτο αν ειναι ευκολο,ΟΚ;
-
Ο χρήστης DemisHellas94 έγραψε:
Nα κανω μια ερωτηση:Ειχε ποτε η ΕΛ.ΑΣ. περιπολικα Σιτροεν Ξαρα Μπρεικ μη ανανεωμενα(οπως ειναι σ'αυτη την φωτογραφια,αλλα σε στεισον βαγκον αντι για χατσμπακ http://www.policeworldwide.com/pictures ... 9msm1c.JPG).Πειτε μου αν ειχε ποτε τετοια περιπολικα η ΕΛ.ΑΣ. και αν ναι,καντε ποστ καμια φωτο αν ειναι ευκολο,ΟΚ;Για xsara 1 δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε περιπολικο station αλλα σιγουρα ασφαλητικο μπορει και να υπηρχε
Ειχα παει στην ΓΑΔΑ με εναν γνωστο οπου μπηκα στο υπογειο γκαραζ και εβλεπες απο ασθενοφορα μεχρι και ταχι ασφαλητικα -
Xsara Break ΥΠΗΡΧΕ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ σαν συμβατικο,ειχε παλια 2 το Α.Τ. Παγκρατιου.Σαν περιπολικο νομιζω ειχα δει ενα μια φορα στην Αθηνα,ενω μια αλλη φορα ειχα δει ενα σε ενα επεισοδιο της σειρας του ALPHA .Αν βρει κανεις καμια ακρη,να μου πει.
Υ.Γ.Σε πολλες ταινιες,σειρες κλπ δεν χρησιμοποιουνται παντα πραγματικα περιπολικα,οποτε αμφιβαλλω λιγο. -
ΚΟΜΜΈΝΗΣ ΒΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
είχαμε μείνει περιμένοντας τον να με επισκεφτεί στον χώρο μου και να μου πετάξει την βίδα έξω.
ήρθε εποχούμενος σε σκούτερ,και φορώντας τα γάντια του έπιασε δουλειά.

περνά το χειλ-κοιλ

και δοκιμάζει μια βίδα αν βιδώνει καλά.

και το μπλοκ είναι έτοιμο να δεχτεί το καπάκι και να ενωθούν εις σάρκα μια
και όλα αυτά μόνο με 70ευρω+ΦΠΑ.
σορι για την ποιότητα των φώτο -
Δε σΕ είπα εγώ?
Αιντε καλορίζικα,δε θα μας την πουν οι Ιταλοί κι από πάνω για τα μπλοκEDIT:Τα μπουζόνια της κεφαλής θα τα αλλάξτε όλα με καινούρια
-
ποτέ τα ίδια μπουλόνια.
το σφίξιμο με μοίρες δεν είναι για να παίζεις -
Τον τροπο δεν μας ειπες που το εβγαλε .......
Το εφαγε με το τρυπανη και ανοιξε βολτες? -
εναλλάσσοντας ψηλό(5mm) χοντρό τρυπάνι(10mm) έφαγε την σπασμένη βίδα(είχε κάτι τρυπάνια θάνατο)
μετά πέρασε κολαούζο να καθαρίσει τις βόλτες και έβαλε διπλό χειλ-κοιλ.
και παπαλα.- -
Μαλιστα αρα χωρις να αλαξει διαμετρο στο μπουζωνι ......
Τωρα ειμαστε λιγο εκτος θεματος αλλα τετοια τρυπανια που βρισκουμε ,
εχω κατι κοβαλτιου αλλα μετα απο λιγο χρηση τα παιζουν -
η διάμετρος δεν αλλάζει.παραμένει ίδια.
τον ρώτησα για τα τρυπάνια 2-3 φορές αλλά απάντηση δεν πήρα,σίγουρα στην σ.πατση ρωτώντας θα βρεις.
θα το ψάξω με πρώτη ευκαιρία και θα σου πω. -
το καλυτερο thread και λογω citroen φυσικα και λογω citroenακιδων
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ SAXO
αν χρειαστείτε ελατήρια σιαγόνων για πίσω (λες και έχει μπροστά ) δεν υπάρχουν.
παραγγελιά από γαλλια μεριά σε 10 ημέρες. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ SAXO
αν χρειαστείτε ελατήρια σιαγόνων για πίσω (λες και έχει μπροστά ) δεν υπάρχουν.
παραγγελιά από γαλλια μεριά σε 10 ημέρες.Μια χαρά είναι το δεκαήμερο Ειδικά για Αύγουστο μήνα
-
Να μια καλη ευκαιρια για να αναβαθμιστουν οι ''ταμπουρατοι'' και να βαλουν κανενα δισκοφρενακι πισω να φαινεται και πιο ομορφος ο τροχος με ζαντουλα...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Να μια καλη ευκαιρια για να αναβαθμιστουν οι ''ταμπουρατοι'' και να βαλουν κανενα δισκοφρενακι πισω να φαινεται και πιο ομορφος ο τροχος με ζαντουλα...+1
CITROËN FORUM