-
Εξοδα φακελου για χρηματοδοτηση 960€? Πανω απο 200€ δεν ειναι,μπας και εχουν καταργηθει κιολας.
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Λοιπόν, με πήραν από την αντιπροσωπεία να με ρωτήσουν τί πρόβλημα έχω (τους πήραν από τα Κεντρικά πρώτα και τους είπαν ότι τους έδωσα στεγνά). Και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ως εκθεσειακό είχε ήδη τιμολογηθεί και ότι αν θέλω να λάβω την επιδότηση των 1900 ευρώ από την Lancia πρέπει να πάρουν τηλέφωνο στις κεντρικές αποθήκες (ή τελωνεία δε ξέρω που ακριβώς έχουν τις νέες παραλαβές) και να δούμε αν υπάρχουν αυτοκίνητα που να πληρούν τις προϋποθέσεις της επιδότησης. Υπόψιν όμως ότι θα χάσω πλέον τα μειωμένα τέλη (+700 ευρώ) και συν ότι θα πρέπει να πληρώσω μέσω Lancia Credit που έχει έξοδα χαρτοφυλακίου κάπου 960 ευρώ. Δλδ μία ή άλλη θα μας έρθει αλλά και πάλι δεν είμαι και λογιστής. Εσείς τί λέτε? Τουλάχιστον να ξέρει ο αντιπρόσωπος ότι δεν είμαι κανά ζωό που δε το ψάχνει έστω και αν την πάτησα.. Ευχαριστώ παιδιά.ισχύει ακόμη η μείωση των τελών αφού σχεδόν όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν καβατζάρει αυτοκίνητα... άσε που πήρε σιγανή επέκταση μέχρι το φθινόπωρο. Όσο για την τιμή συμφωνώ με τους άλλους! Πρέπει να σου κάνουνε καλύτερη τιμή αφού είναι εκθεσιακό!!!!!!!!!!!!!!
Τόσα καταστήματα υπάρχουν, πάρε το από αλλού! Καλή τύχη σου εύχομαι (ειλικρινά)
-
Νομίζω πως γενικώς είναι παράνομα τα 'έξοδα φακέλου', αλλά 960 δεν είναι με τίποτα... Συνήθως ~150 είναι. Σου το πλάσσαραν έτσι για να στο φέρουν 'μία ή άλλη'...
Πάρε τηλ να μάθεις πόσο χρεώνει η Lancia Credit τα έξοδα φακέλου...Γάτος ο αντιπρόσωπας! Όντως πάσσαρε το εκθεσιακό ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!
-
Μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο που ήταν εκτελωνισμένο για να προλάβουμε την 7/8!! Περίμενα μήπως δω κάποια ανακοίνωση για παράταση του μέτρου αλλά δεν είδα κάτι και βιάστηκα να το κλείσω.. Από την άλλη κάποια παγίδα θα κρύβει και η χρηματοδότηση Lancia Credit και ίσως το φοβάμαι λίγο. Όχι πως τώρα στη Τράπεζα που συνεργάζεται η αντιπροσωπεία θα είναι καλύτερα). Έχει κάποιος εμπειρία από την χρηματοδότηση Lancia με την προσφορά?
Edit: Τη πάτησα χοντρά αλλά πλέον να δω τί σώζεται!!
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο που ήταν εκτελωνισμένο για να προλάβουμε την 7/8!! Περίμενα μήπως δω κάποια ανακοίνωση για παράταση του μέτρου αλλά δεν είδα κάτι και βιάστηκα να το κλείσω.. Από την άλλη κάποια παγίδα θα κρύβει και η χρηματοδότηση Lancia Credit και ίσως το φοβάμαι λίγο. Όχι πως τώρα στη Τράπεζα που συνεργάζεται η αντιπροσωπεία θα είναι καλύτερα). Έχει κάποιος εμπειρία από την χρηματοδότηση Lancia με την προσφορά?Edit: Τη πάτησα χοντρά αλλά πλέον να δω τί σώζεται!!
Τίποτα δεν πάτησες! Πάρε το μετρητό σου και σε άλλον αντιπρόσωπο! Ακυρώσε τα όλα (ή μάλλον απείλησε ότι θα τα ακυρώσεις) και πήγαινε αλλού. Και να χάσεις τώρα ένα μικροποσό στο τέλος θα βγεις κερδισμένος από την καλύτερη προσφορά άλλου αντιπροσώπου! Κι εσύ βρε παιδί μου όμως ασυγκράτητος! Κάνε μια γύρα πρώτα! Αμάξι παίρνεις όχι πουκάμισο! Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση έχοντας πάρει 2 αυτοκίνητα από τον Παζαρό στη Κηφισίας έχω μείνει ευχαριστημένος (αν εξαιρέσουμε την ασχετοσύνη των πωλητών που ισχύει σχεδόν παντού)!
-
Είμαι από επαρχία και υπάρχει μόνο μία αντιπροσωπεία. Αλλιώς έπρεπε να πάω σε άλλο νομό. Είπα να πάω σε δικιά μας αντιπροσωπεία ώστε μετά να έχω και εύκολη πρόσβαση σε service και τέτοια..
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Λοιπόν, με πήραν από την αντιπροσωπεία να με ρωτήσουν τί πρόβλημα έχω (τους πήραν από τα Κεντρικά πρώτα και τους είπαν ότι τους έδωσα στεγνά). Και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ως εκθεσειακό είχε ήδη τιμολογηθεί και ότι αν θέλω να λάβω την επιδότηση των 1900 ευρώ από την Lancia πρέπει να πάρουν τηλέφωνο στις κεντρικές αποθήκες (ή τελωνεία δε ξέρω που ακριβώς έχουν τις νέες παραλαβές) και να δούμε αν υπάρχουν αυτοκίνητα που να πληρούν τις προϋποθέσεις της επιδότησης. Υπόψιν όμως ότι θα χάσω πλέον τα μειωμένα τέλη (+700 ευρώ) και συν ότι θα πρέπει να πληρώσω μέσω Lancia Credit που έχει έξοδα χαρτοφυλακίου κάπου 960 ευρώ. Δλδ μία ή άλλη θα μας έρθει αλλά και πάλι δεν είμαι και λογιστής. Εσείς τί λέτε? Τουλάχιστον να ξέρει ο αντιπρόσωπος ότι δεν είμαι κανά ζωό που δε το ψάχνει έστω και αν την πάτησα.. Ευχαριστώ παιδιά.Eμένα μου είχαν πει ότι ήταν 500Ε.Βασικά τους πωλητές τους συμφέρει να πάρεις δάνειο από την Τράπεζα που συνεργάζονται για να πάρουν την προμήθεια.Γι΄αυτό και δε θέλουν πελάτες που πληρώνουν τις μετρητοίς.Ούτως ή άλλως τα λεφτά τους θα τα πάρουν από την Τράπεζα.Απλά έτσι βγάζουν και μια προμήθεια 250Ε.Αν το πάρεις μέσω Lancia Credit δεν παίρνουν τίποτα.Στην τελική δεν είναι πολύ μεγάλες οι διαφορές. Αν σου έδωσε το εκθεσιακό μπορείς να ακυρώσεις τη συμφωνία γιατί δε σε ενημέρωσε.
Συνήθως στα εκθεσιακά κάνουν μία έκπτωση ή κάποια δώρα.Και δεν είναι δώρο το 2ο κλειδί.Έλεος 20Ε στοιχίζει , τέτοια έλεγε και ο δικός μου ο απατεώνας και μετά από 5 μήνες φαλίρησε.
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Είμαι από επαρχία και υπάρχει μόνο μία αντιπροσωπεία. Αλλιώς έπρεπε να πάω σε άλλο νομό. Είπα να πάω σε δικιά μας αντιπροσωπεία ώστε μετά να έχω και εύκολη πρόσβαση σε service και τέτοια..Ξεκίνα τα τηλέφωνα να μάθεις τι παίζει στις αντιπροσωπείες στις κοντινές σου περιοχές και πράττεις αναλόγως. Μπορεί να προκύψουν διάφορα...απτο να βρεις καλύτερες προσφορές μέχρι αυτοκίνητα με καλύτερο εξοπλισμό σε άλλα χρώματα κτλ!! Στην τελική και ένα μικρό ταξιδάκι ώστε στο γυρισμό να την ψιλοστρώσεις κιόλας δεν είναι κακό! Και δε το λέω τόσο από την άποψη των χρημάτων όσο για να δείξεις στον εξυπνάκια αντιπρόσωπο ότι δεν μασάς κουτόχορτο και να το σκεφτεί ξανά πρωτού κάνει τα ίδια στον επόμενο!
-
Πήγαινε σε άλλο νομό. Δεν είναι τόσο σημαντικό να ταξιδεύεις λίγο για το service...
Πόσα χλμ μακρυά είναι η άλλη αντιπροσωπεία? -
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Νομίζω πως γενικώς είναι παράνομα τα 'έξοδα φακέλου', αλλά 960 δεν είναι με τίποτα... Συνήθως ~150 είναι. Σου το πλάσσαραν έτσι για να στο φέρουν 'μία ή άλλη'...
Πάρε τηλ να μάθεις πόσο χρεώνει η Lancia Credit τα έξοδα φακέλου...Γάτος ο αντιπρόσωπας! Όντως πάσσαρε το εκθεσιακό ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!
εμενα για πουντο 1.4 μου ειπαν εξοδα φακελου 820 ευρω
-
Πάρε τηλέφωνα σε αντιπροσωπείες στην Αθήνα και μάθε για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει. Το σερβις το κάνεις παντού, απ' όπου κι αν αγόρασεις.
-
Με το πρόγραμμα της Lancia ίσως βγει πιο οικονομικά γιατί στην ουσία πληρώνεις 18.460 σε 72 δόσεις με 5.5% επιτόκιο ενώ εδώ κανόνισα με 5.500 προκαταβολή και τα υπόλοιπα 16.500 σε δόσεις με 8% επιτόκιο περίπου. Νομίζω συμφέρει από Lancia αντί με την Τράπεζα του αντιπροσώπου. Το θέμα πάντως είναι ότι έχασα τελείως την εμπιστοσύνη μου στον αντιπρόσωπο και περιμένω κάποια διαδικαστικά από την Τράπεζα (είχα ήδη βάλει την προκαταβολή και είχε εγκριθεί το δάνειο) ώστε να το ακυρώσω.. Συνήθως σε εκθεσειακά μοντέλα πόσο κατεβάζουν την τιμή?
Lancia Delta vs Alfa Romeo 147