-
Το Arena ειναι ανωτερο κατασκευαστικα.
Το μενου του δεν μου φανηκε γρηγορο, οχι οτι του 5800 παει σφαιρα.Καμερα και αναλυση οθονης καλυτερη στο arena,
μεγεθος οθονης και τιμη , το 5800. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το Arena ειναι ανωτερο κατασκευαστικα.
Το μενου του δεν μου φανηκε γρηγορο, οχι οτι του 5800 παει σφαιρα.Καμερα και αναλυση οθονης καλυτερη στο arena,
μεγεθος οθονης και τιμη , το 5800.Ευχαριστώ για την απάντηση .
Εχεις κάποιο απο αυτα τα 2? Εχεις δει φωτογραφίες απο το 5800? γιατι λένε οτι ειναι χάλια οι φωτογραφίες? ειμαι φανατική της Νοκια και τώρα που θέλω να πάρω ενα κινητό αφης εχω ακούσει για το 5800 οτι 'κολλάει', οτι δεν ανταποκρίνεται αμέσως στην αφη, οτι η κάμερα δεν ειναι καλη και αλλα. Εχω μπερδευτεί γιατι θέλω Nokia αλλα εχω τρομοκρατηθεί με αυτα που εχω διαβάσει. Δεν θελω να το πάρω και μετα να μην μπορώ να βγάλω φωτογραφίες ή να πατάω την οθόνη και να μην ανταποκρίνεται. Πήγα σε ενα κατάστημα με κίνητα και ο υπάλληλος εκεί ηταν κατηγορηματικός οτι το Νοκια είναι καλυτερο. δεν ξερω, μπερδευτηκα.
Η τιμή δεν με απασχολεί γιατι με το συμβόλαιο θα δώσω ακριβως την ιδια διαφορά γι'αυτά τα 2. -
Η αληθεια ειναι οτι το module που εβαλε η Nokia για καμερα δεν ειναι και το καλυτερο
αλλα οχι σε σημειο που να σε ... τρομοκρατει.
Βγαζει κανονικες φωτογραφιες, εχει φλας και αρκετες σκηνες κλπ κλπ.
Ουτε καλες ουτε κακες κατα την γνωμη μου.Δεν το τσεκαρες στο καταστημα που πηγες ; Καμια macro καποια μακρυνη προχειρη
ωστε να δεις αν σε ικανοποιει ;
Στην αφη δεν εχω προβλημα, απλα η πιεση που απαιτει δεν γινεται με το κατω μερος
του δακτυλου αλλα με την μυτη του.
Αν το χειριστηκες νομιζω με καταλαβες.Τωρα το να το πατας και να μην ανταποκρινεται μου φαινεται υπερβολικο.
Δεν τον προσεξα, ισως φταει ο τροπος που το πατας. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το module που εβαλε η Nokia για καμερα δεν ειναι και το καλυτερο
αλλα οχι σε σημειο που να σε ... τρομοκρατει.
Βγαζει κανονικες φωτογραφιες, εχει φλας και αρκετες σκηνες κλπ κλπ.
Ουτε καλες ουτε κακες κατα την γνωμη μου.Δεν το τσεκαρες στο καταστημα που πηγες ; Καμια macro καποια μακρυνη προχειρη
ωστε να δεις αν σε ικανοποιει ;
Στην αφη δεν εχω προβλημα, απλα η πιεση που απαιτει δεν γινεται με το κατω μερος
του δακτυλου αλλα με την μυτη του.
Αν το χειριστηκες νομιζω με καταλαβες.Τωρα το να το πατας και να μην ανταποκρινεται μου φαινεται υπερβολικο.
Δεν τον προσεξα, ισως φταει ο τροπος που το πατας.Στα καταστηματα που εχω παει εχουν αυτα τα ψευτικα κινητα που απλα βλεπεις πως ειναι το κινητο. Ειδα στο youTube βιντεακια και διαβασα σχολια απο εδω και απο εκει και ηταν αρνητικα τα περισσοτερα σχολια.
Χρησιμοποιω αρκετα τη φωτογραφικη στα κινητα και ηθελα μια καλη φωτογραφικη, δεν σου λεω επαγγελματικη, αλλα να μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες ανα πασα στιγμη και να ειναι καλες.
Το νοκια 6500 slide που ειχε βγαλει η νοκια πριν ενα χρονο περιπου το ειχες δει? και αυτο εχει 3,2 αναλυση και εχει καλουτσικες φωτο. Αν ειναι η φωτογραφικη του 5800 ειναι λιγο καλυτερη απο το 6500 θα το παρω αμεσως. Αλλα ποιος μπορει να μας το πει αυτο????? δεν ξερω. -
Καλυτερη απο του 6500 slide δεν ειναι. Ισως καταφερνει να ερθει στα ιδια.
Αν θελεις κατι πανω απο αυτο, το 5800 δεν κανει.Πηγαινε σε ενα καταστημα Πλαισιο ή σε καποιο που το εχουν live
ωστε να λυθουν ολες οι αποριες σου. -
Ο χρήστης laura έγραψε:
Πήγα σε ενα κατάστημα με κίνητα και ο υπάλληλος εκεί ηταν κατηγορηματικός οτι το Νοκια είναι καλυτερο.http://www.engadgetmobile.com/2009/03/3 ... ic-review/
'The AM / PM thing also starkly demonstrates 5th Edition's core problem: wide swaths of it are simply 3.2 carry-overs that have been gently reworked to become 'usable' without a physical keypad. Needless to say, it feels like Nokia's being dragged kicking and screaming into the world of touch. Maybe it is.'
-
Εντάξει άμα το συγκρίνουν με την οθόνη του iphone, που είναι 'the best in the world... ever', αυτά τα συμπεράσματα θα βγάλουν.
Όλες οι υπόλοιπες οθόνες αφής μοιάζουν κατασκευασμένες πριν 5 χρόνια, μπροστά σε αυτή του iPhone. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εντάξει άμα το συγκρίνουν με την οθόνη του iphone, που είναι 'the best in the world... ever', αυτά τα συμπεράσματα θα βγάλουν.
Όλες οι υπόλοιπες οθόνες αφής μοιάζουν κατασκευασμένες πριν 5 χρόνια, μπροστά σε αυτή του iPhone.Βασικα.... τιποτα το ιδιαιτερο δεν ειναι η οθονη του iPhone... Υπαρχουν αλλα κινητα με σαφως καλυτερη οθονη και ευτυχως χωρις OLED.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όλες οι υπόλοιπες οθόνες αφής μοιάζουν κατασκευασμένες πριν 5 χρόνια, μπροστά σε αυτή του iPhone.Βασικα.... τιποτα το ιδιαιτερο δεν ειναι η οθονη του iPhone... Υπαρχουν αλλα κινητα με σαφως καλυτερη οθονη και ευτυχως χωρις OLED.
Μιλάω κυρίως για τον τρόπο που ανταποκρίνεται στα 'αγγίγματα' και όχι για την ποιότητα απεικόνισης.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μιλάω κυρίως για τον τρόπο που ανταποκρίνεται στα 'αγγίγματα' και όχι για την ποιότητα απεικόνισης.
Ναι, οκ... οντως ειναι πολυ ωραιο... αλλα...πχ τα WM και τo Symbian απλα δεν θα μπορουσαν να δουλεψουν με capacitive touch! Εξαρταται απο την φυση του λειτουργικου!
-
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
HTC Hero Android Smartphone (G2 Touch) ReviewΣκουπιδαριο του κερατα... Another open sauce crap το οποιο πιθανα θα ειναι ενα ακομα βεγγαλικο. Το ονομα της Google και η σχεση της με το privacy ειναι ενας εξαιρετικος λογος για να μην πλησιασω καν! Δεν πλησιαζει καν τα WM...
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:hahaiv:μουνας γελακι ε?
-
Όταν διαβάζω κακαριές ναι.
-
εχει κανεις το lg kp500 cookie???? να πει εντυπωσεις!!! κατι αλλο εναλλακτικο???.....ξερω οτι εχει την δευτερη μικροτερη ακτινοβολια στη αγορα!!
-
Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα κινητο.
Εμενα βεβαια με νευριαζει η οθονη του (αφη) αλλα πιστεψε με
για καποιον που δινει τα ~150€ για touch κινητο δεν θα υπαρξει προβλημα. -
Προς τους iphoneακιδες ξερει κανεις τι παιζει για να βαλω το psx simulator τσαμπε?????
-
απο βιντεο πως ειναι ...εχει 12frame/sec και ενα samsung που εχω βαλει στο ματι 14....το lg εχει καλο βιντεο???
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]