-
Προς Niko147
Ορισμός του team player:
Ούτε έχετε καταλάβει τι έγραψε ο Παπαδόπουλος. Δεν μου κάνει εντύπωση...
-
Ο Σούμι ήταν μια ομάδα μόνος του που λέμε... Εξ' ου και τo team player.
http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=f89d ... itrate=300
Video από Mugello
-
http://video.sky.it/videoportale/index. ... 1355439001
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπορούμε να μάθουμε χρόνους???
O Σούμι έκανε 67 γύρους με την F2007 με λάστιχα GP2 slick για διαφημιστικά events .... χρόνος .... 1:23.736
Ο Μασσα με την F60 έκανε .... 1:23.981
Ο Μασσα με την F2007 και με τα λάστιχα με αυλακώσεις (τεχνολογίας 07 ) .... 1:20.194
Ο Μπαντοερ με την F2007 και με τα λάστιχα με αυλακώσεις (τεχνολογίας 07 ) ....1:21.847
υγ ... μονο και μονο γιατι τα ζητησες ...δεν νομιζω ότι οδηγουν καπου ( νομιζω ότι καπου διαβασα οτι η F2007 του Σουμι ειναι χωρίς TC )
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θοδωρη αν και σεβομαι την αποψη σου, νομιζω οτι ο χαρακτηρας/προσωπικοτητα Σουμαχερ λιγο μας εχει λειψει. Εχουμε πολυ καλυτερες στο γκριντ. Ενδεχομενως βεβαια να εχει λειψει στους τιφοζι ο δουλευταρας, επιμονος, τελειομανης οδηγος, ειδικα γιατι εχουν μπλεξει με ενα τυπο που εχει τελειωσει απο την F1 κανα δυο χρονια τωρα και απλα φτιαχνει την καβαντζα του.Κουβεντούλα κάνουμε.
Άσχετως αν είναι συμπαθής ο Σουμάχερ ή όχι δεν παύει να είναι μεγάλη προσωπικότητα τόσο αγωνιστικά όσο και γενικά στο χώρο της F1. Άλλωστε θυμάσαι καλά τι σούργελο ήταν η Φεράρι πριν πάει ο Γερμανός εκεί και κυριολεκτικά τους κάνει και αυτούς 'Γερμανούς'.Όλα τα σπορ χρειάζονται προσωπικότηες σαν τον Σούμι. Καλούς τεχνικά οδηγούς μπορεί να έχει και τώρα η F1 αλλά προσωπικότητες σαν τον Σουμάχερ δεν νομίζω ότι έχει.
Και μια και το έφερε η κουβέντα για τον Ραϊκόνεν, βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!
Σαν να είναι χθες θυμάμαι ότι ήσουν θαυμαστής του και μάλιστα μου 'έβαζες' και χέρι που θύμωνα όταν ο Τάκης ο Πουρναράκης τον αποθέωνε σε κάθε αγώνα ακόμα και αν έκανε παπαριές!
Τώρα όμως που του την έχετε πέσει όλοι, αρχίζω και τον συμπαθώ εγώ αφού θα γίνει και δικός μας ραλιτζής.
Να τον δω να κουτρουβαλάει Ακροπολική κατηφόρα με GradePunto και ας πεθάνω!!! -
Έλα ρε? Σοβαρά? Γιατί γράφτηκε ότι δεν είναι team player και υπονοήθηκε ότι το κάνει για τα λεφτάΜε αλλα λογια δεν απαιτησε κατι παραπανω απο τα 5 φετινα και τα αλλα 5 που ασφαλιζει για του χρονου. Καλοσυνη του, δεν λεω
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και μια και το έφερε η κουβέντα για τον Ραϊκόνεν, βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!
Σαν να είναι χθες θυμάμαι ότι ήσουν θαυμαστής του και μάλιστα μου 'έβαζες' και χέρι που θύμωνα όταν ο Τάκης ο Πουρναράκης τον αποθέωνε σε κάθε αγώνα ακόμα και αν έκανε παπαριές!Υπαρχει μια διαφορα, το οτι καποιος οδηγος ειναι πλεον στα τελευταια του και τα εχει ολα γραμμενα δε σβηνει το τι εκανε οταν ηταν στα ντουζενια του. Εγω δεν ειπα οτι ειναι γενικα λιγος, απλα οτι απο τι στιγμη που πηρε αυτο που ηθελε μας τελειωσε. Μιση ντροπη δικη του, μιση των Ιταλων που προφανως πιστευουν και στον Αγιο Βασιλη.
Τώρα όμως που του την έχετε πέσει όλοι, αρχίζω και τον συμπαθώ εγώ αφού θα γίνει και δικός μας ραλιτζής. Να τον δω να κουτρουβαλάει Ακροπολική κατηφόρα με GradePunto και ας πεθάνω!!!
Προσωπικα πιστευω οτι αν οι Ιταλοι του δωσουν αλλο ενα συμβολαιο ακομη και για αγωνες καταναλωσης βοτκα θα ειναι για πισσα και πουπουλα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προσωπικα πιστευω οτι αν οι Ιταλοι του δωσουν αλλο ενα συμβολαιο ακομη και για αγωνες καταναλωσης βοτκα θα ειναι για πισσα και πουπουλα.Μα γιατί; Σε αυτή την περίπτωση έχει 7 παγκόσμια πρωταθλήματα στο τσεπάκι του!
-
Η επιλογή του γερμανού εξυπηρετεί κυρίως το marketing.Τόσο της Ferrari,η οποία βλέπει πάλι όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται επάνω της,όσο και της FIA,καθώς θα αυξηθεί η τηλεθέαση και η προσέλευση στην πίστα,γεγονός που κάνει τον wannabe Warhol νάνο να τρίβει τα χεράκια του.Εντούτοις είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή:
Αφενός η Ferrari δεν 'καίει' στο τιμόνι της F60 κάποιον νέο πιλότο (Bortolotti) και δεν ταπεινώνει τον Massa,δείχνοντάς του ότι προσανατολίζεται στην αντικατάστασή του,σε μια δύσκολη στιγμή για το βραζιλιάνο,που είναι ακόμα εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ξαναπιάσει τιμόνι.
Αφετέρου με τον Michelone στο μονοθέσιο ελάχιστα πράγματα διακυβεύονται.Τόσο για τον ίδιο όσο και για την επιλογή της Ferrari:αν η απόδοση του δεν είναι η αναμενόμενη...θα φταίει το μονοθέσιο (στο μονοθέσιο του γερμανού μην έχετε καμία αμφιβολία.... ότι θα γίνουν πειραματισμοί,παρότι τυπικά η εξέλιξη της F60 έχει τερματιστεί).Αν πάλι τα πάει καλά,αυτό θα οφείλεται στον ίδιο...ο οποίος θα έχει βοηθήσει στην βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου.To αν θα βρεθεί μπρος ή πίσω από το φινλανδό είναι δευτερευούσης σημασίας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γερμανός,μολονότι 40φεύγα,χωρίς να εχει δοκιμάσει ποτέ την F60 και οδηγήσει στη Valencia,έχει τέτοιο επαγγελματισμό και οδηγική πάστα,που θα είναι ταχύτερος από το 80% των σημερινών παλιάτσων του grid.
-
[οφφ τοπικ]
Η F2007 με slicks
[/οφφ τοπικ]
-
οεο! εγώ σήμερα το διάβασα! α ρε μεγάλε και τελευταίος να βγείς θα γουστάρουμε!
μήνυμα προς μακλάρεν: διώξτε τον κοβαλάινεν για όσο καιρό θα τρέχει ο Σουμάχερ και φέρτε τον άλλον φιλανδό με το όνομα Χάκινεν!
θέλω να δω κόντρα Σουμάχερ - Αλόνσο απο τα παλιά!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
θέλω να δω κόντρα Σουμάχερ - Αλόνσο απο τα παλιά!
δεν θα δεις τουλάχιστον στην Βαλένθια γιατί τους απέκλεισαν οι γραφειοκράτες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Προς Niko147Ορισμός του team player:
Έλεος ρε συ...τουλάχιστον θα μπορούσες (πέρα από τα ειρωνικά σου σχόλια που πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί τέτοιο ύφος) να έγραφες τα επιχειρήματά σου ωραία και καλά γιατί πιστεύεις ότι ΔΕΝ είναι (και από το παραπάνω προκύπτει ότι κατά τη γνώμη σου δεν ήταν ΠΟΤΕ) team player ο Schumi, κάτι που σε ομάδες όπως στη F1 αν δεν είσαι team player και αν δεν υποστηρίζεις και βοηθάς την ομάδα σου...είσαι τελειωμένος.
Ο Schumacher θα μπορούσε (επαναλαμβάνω) να τα είχε γράψει όλα και να καθόταν στο σπιτάκι του πίνοντας καφέ μπροστά στη λίμνη Κόμο. Αλλά αφενός γουστάρει αυτό που έκανε (ή κάνει) και αγαπάει την ομάδα του τόσο πολύ που θέλει να μπει πάλι μέσα σε μονοθέσιο και να βγει στη πίστα.
Τα λεφτά δεν είναι πάντα το παν...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
[οφφ τοπικ]Η F2007 με slicks
[/οφφ τοπικ]
+1
Απλά λείπει λίγο ροζάκι απο το κράνος.....
-
Προς Niko147
Ορισμός του team player:
Έλεος ρε συ...τουλάχιστον θα μπορούσες (πέρα από τα ειρωνικά σου σχόλια που πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί τέτοιο ύφος) να έγραφες τα επιχειρήματά σου ωραία και καλά γιατί πιστεύεις ότι ΔΕΝ είναι (και από το παραπάνω προκύπτει ότι κατά τη γνώμη σου δεν ήταν ΠΟΤΕ) team player ο Schumi, κάτι που σε ομάδες όπως στη F1 αν δεν είσαι team player και αν δεν υποστηρίζεις και βοηθάς την ομάδα σου...είσαι τελειωμένος.
Ο Schumacher θα μπορούσε (επαναλαμβάνω) να τα είχε γράψει όλα και να καθόταν στο σπιτάκι του πίνοντας καφέ μπροστά στη λίμνη Κόμο. Αλλά αφενός γουστάρει αυτό που έκανε (ή κάνει) και αγαπάει την ομάδα του τόσο πολύ που θέλει να μπει πάλι μέσα σε μονοθέσιο και να βγει στη πίστα.
Τα λεφτά δεν είναι πάντα το παν...
γιατί αναλώνεστε σε συζητήσεις περί team player? σημασία έχει να κερδίζεις πρωταθλήματα και να έρχονται λεφτά στην ομάδα. τί μας νοιάζει εμάς αν ο Σουμάχερ ήταν ομαδικός. γουστάραμε που τον βλέπαμε (και που θα τον ξαναδούμε) και αυτό αρκεί.
-
...βαρέθηκα πια να διαβάζω σχόλια σουμαχερολόγων, αντισουμαχερολόγων και το κοντο και μακρύ του κάθε χαρούμενου ή πικραμένου.
Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, στο βιβλίο της ιστορίας της F1 o Schumacher είναι ΕΞΩΦΥΛΛΟ και ένθετο ΑΦΙΣΣΑ!
Δεν μπορώ άλλο... -
Ο χρήστης Gilles27 έγραψε:
...βαρέθηκα πια να διαβάζω σχόλια σουμαχερολόγων, αντισουμαχερολόγων και το κοντο και μακρύ του κάθε χαρούμενου ή πικραμένου.
Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, στο βιβλίο της ιστορίας της F1 o Schumacher είναι ΕΞΩΦΥΛΛΟ και ένθετο ΑΦΙΣΣΑ!
Δεν μπορώ άλλο...Νομίζω το βιβλιο της ιστορίας της F1 έχει πολλα εξώφυλλα... Τωρα επεδιή καποοι ξεκίνησαν να παρακολουθουν Φ1 τισ αρχες των 00s με αποτέλεσμα ο Γερμανός να έχει τόσους οπαδουσ καθώς ο Μπρον έπαιρνε τα πρωταθλήματα για πάρτυ της Φερράρι, δεν τον κάνει ούτε εξώφυλλο ούτε αφισα και εσυ Gilles27 γνωρίζεις ακόμα καλύτερα για ποιουσ μιλάω............
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Δεν μπορώ άλλο...Νομίζω το βιβλιο της ιστορίας της F1 έχει πολλα εξώφυλλα... Τωρα επεδιή καποοι ξεκίνησαν να παρακολουθουν Φ1 τισ αρχες των 00s με αποτέλεσμα ο Γερμανός να έχει τόσους οπαδουσ καθώς ο Μπρον έπαιρνε τα πρωταθλήματα για πάρτυ της Φερράρι, δεν τον κάνει ούτε εξώφυλλο ούτε αφισα και εσυ Gilles27 γνωρίζεις ακόμα καλύτερα για ποιουσ μιλάω............
Όταν γράφουμε κάπου και αυτό θα το διαβάσουν κάποιοι άλλοι πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, περισσότερο βασισμένοι στην λογική και λιγότερο στο συναίσθημα.
Κι εμένα αν ψέξεις μέσα μου, στα όνειρά μου, άλλοι έρχονται με πηγαίνουν βόλτα... είναι όμως αποκλειστικά και μόνο για μένα για κανένα άλλον. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...
Ας μου επιτραπεί και κάτι άσχετο, αφιερωμένο σε εκείνους που βλέπουν απο τα 00s και μετά, οι άλλοι ξέρουν...
http://video.yahoo.com/watch/186136/838485 -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
[οφφ τοπικ]
Η F2007 με slicks
[/οφφ τοπικ]
+1
Απλά λείπει λίγο ροζάκι απο το κράνος.....
ποσο αθλιες ηταν τελικα οι αυλακωμενες κουμουτσες
-
Οι αυλακωτές κουμούτσες όπως λες το 1998 είχαν παρουσιαστεί ως ο σωτήρας στο πιο φτωχό από πλήθος προσπερασμάτων πρωτάθλημα της Φ1.
Δέκα χρόνια μετά τα σλικ επιστρέφουν ως σωτήρες....
Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Τώρα τα περί team-player. Το 2007 με το κινητήρα της Φερράρι να έχει παραδώσει το πνεύμα στην Ιαπωνία και τον Alonso να στέφεται πρακτικά πρωταθλητής ο MS πήγε και χαιρέτησε όλους τους μηχανικούς του. Αυτό είναι ο ορισμός του team player. Ο Γερμανός ως Γερμανός δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει τη δυναμική της ομαδικότητας. Από την άλλη πχ ο Alonso δεν έχει διστάσει όποτε κάτι έχει πάει άσχημα να τα ρίξει σε όλους πλην αυτού. Δικαιολογημένος και ο Alonso λόγω του Μεσογειακού του ταμπεραμέντου. Αν σκεφτούμε ότι ο τελευταίος Ισπανός που από όσο θυμάμαι είχε αναγνωρίσει το λάθος ήταν ο Κορτέζ δεν θα περιμένα και κάτι διαφορετικό.
Επιστροφή Schumacher