-
H επιστροφη Σουμαχερ ειναι ευχης εργον, γιατί επιτελους θα παρθουν καποιες σοβαρες αποφασεις για τον μπεκρή στη σκουντερία. Λογικα στο πιτς φιτιλι, θα κοψει τις βοτκες, θα αρχισει να μαθαινει τα ονοματα των μηχανικων του, τι ρόλο βαράει το καθε εξάρτημα στο μονοθέσιο, μέχρι και πως λέγεται το φωτοτυπικό στα αγγλικά. Αν δεν κανει κατι ολα τα παραπανω, ελπιζω αυτή η καλοστημένη φάρσα που έστησε ο Ντενις στη Φερραρι (και αυτοι την εφαγαν μέχρι τελους) να λαβει συντομα τελος.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Α ρε Μιχαλη τι τους εχεις κανει..
Εμένα προσωπικά μου έχει κλάσει μια μάντρα.
Ίσα ίσα που όπως έγραψα πριν, χαίρομαι που επιστρέφει (έστω και για λίγο)
Εσένα προσωπικά κιόλας τι να σου έχει κάνει?
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...
Κατά τα άλλα team player ε;
Κοίτα να δεις, ανάγκη από λεφτά δεν έχει...και αν δε γούσταρε την ομάδα και βεβαίως αυτό που κάνει θα τους έλεγε 'αποκλείεται, έχω πάρει σύνταξη'.
Δε νομίζω να του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό...think about it. Προφανώς και δε λέω ότι είναι μόνο αυτό, αλλά αν δεν ήταν team player και αν δε γούσταρε αυτό που κάνει και βεβαίως την ομάδα, θα καθόταν στο 'σπιτάκι' του στη Λίμνη Κόμο και να άφηνε τους άλλους να κόψουν το λαιμό τους να βρούνε οδηγό...
-
O Schumacher αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο Mugello και γυρνάει αδιάκοπα από το πρωί με μια F2007 την οποία του παραχώρησε ευγενικά κάποιος ιδιώτης. Ρωτήσανε τον Μοντεζέμολα αν θα είναι ανταγωνιστικός ο Schumacher και αυτός απάντησε 'δεν είμαστε στην F1 για να γελάμε, δεν τον έχω δει τόσο ενθουσιώδη ποτέ μου'.
Αυτά για όσους είχαν ενδοιασμούς για το motivation του Γερμανού, σε πρώτη φάση. Άμα μάθω και χρόνους, θα δούμε και πόση ταχύτητα έχασε στα 3 χρόνια που έχει να τρέξει σε αγώνα. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κοίτα να δεις, ανάγκη από λεφτά δεν έχει...Βεβαια αυτο δεν το ξερουμε ντε και καλα. Στο κατω κατω κριση περασαμε/περναμε, λεφτα χαθηκαν σε 'σιγουρες' επενδυσεις αρα; Επισης επειδη ο Γερμανος ειναι αυτος που ειναι μπορει να υπαρχει και θεμα εγωϊσμου.
ΥΓ Αυτο το κολπακι με το παλιο μονοθεσιο σιγουρα θα ξεσηκωσει αντιδρασεις...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κοίτα να δεις, ανάγκη από λεφτά δεν έχει...
Βεβαια αυτο δεν το ξερουμε ντε και καλα. Στο κατω κατω κριση περασαμε/περναμε, λεφτα χαθηκαν σε 'σιγουρες' επενδυσεις αρα; Επισης επειδη ο Γερμανος ειναι αυτος που ειναι μπορει να υπαρχει και θεμα εγωϊσμου.
Θα μπορούσε, αλλά 100% δεν μπορεί να θεωρηθεί δοκιμές εξέλιξης αφού ουδεμία σχέση έχει με το φετινό. Μόνο λάστιχα μπορεί να πει κανείς πως μπορείς να εξελίξεις οδηγώντας μονοθέσιο παλαιότερων ετών, άρα ούτε αυτό παίζει τη σήμερον ημέρα. Το τεστ δεν το διοργανώνει η Ferrari, σαν ιδιωτικό trackday είναι κλεισμένο δηλαδή, οπότε το μόνο που κάνει είναι να βελτιώνει το βαθμό ετοιμότητας του Schumacher για την επιστροφή του. Δε νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα με αυτό.
-
Ένα πουλάκι μου είπε, ότι θα φάει ΖΩΝΤΑΝΟ τον άμοιρο Φινλανδό (μαζί με την ημικατεστραμμένη συκωταριά του) και θα το σκεφτεί μάλιστα αν θα φτύσει στο τέλος τα κοκαλάκια του
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κοίτα να δεις, ανάγκη από λεφτά δεν έχει...
Βεβαια αυτο δεν το ξερουμε ντε και καλα. Στο κατω κατω κριση περασαμε/περναμε, λεφτα χαθηκαν σε 'σιγουρες' επενδυσεις αρα; Επισης επειδη ο Γερμανος ειναι αυτος που ειναι μπορει να υπαρχει και θεμα εγωϊσμου.
Πάντως, όλη του τη ζωή έκανε πολύ πετυχημένες συμφωνίες, θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να έχει έρθει σε σημείο που να χρειάζεται οπωσδήποτε να ξανατρέξει.
Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα πάντως, ενώ και το autosport επιβεβαιώνει πως γυρίζει με την F2007 στο Mugello.
-
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ
@ST. DEVOTE: ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ CAPS ON ΟΥΤΕ ΕΙΝΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΦΩ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΕΕΚΛΙΣ ΠΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! -
Άρα για να μην ξεχάσετε να γράφετε Ελληνικά, μπορείτε να γράφετε πεζά και με τόνους.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
............................................................
@ST. DEVOTE: ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ CAPS ON ΟΥΤΕ ΕΙΝΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΦΩ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ........................................Και τον κανονισμο τον γραφω .....και αυτον με κεφαλαια......
-
Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα να επιτρέψουν στη Ferrari να σπάσει το testing ban και να κάνει μία μέρα testing με την F60 o Schumacher. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο, αλλά εμένα μου δείχνει το πόσο πολύ αντιλαμβάνονται την ώθηση που θα πάρει το σπορ με την επιστροφή του Γερμανού, με επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση των εσόδων στο άμεσο μέλλον. Ομολογώ πως δεν περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση, μπράβο στις ομάδες από μένα.
-
Ρε γεροντα βλεπεις πολυ μπροστα, θεωρητικα ο Μιχαλακης για Βαλενθια εχει δεσμευτει μονο.
-
ΑΝ τελικά τρέξει, πιστεύω θα είναι για παραπάνω από έναν αγώνα. Spa και ειδικά Monza, σιγά μην βάλουν άλλον. Μόνο για τον Felipe θα σταματούσε η Ferrari να έχει τον Schumacher στο μονοθέσιο, πιστεύω. Αν καταφέρει να είναι έτοιμος για Spa και Monza ο Μassa, τι να πω; ΜΑΚΑΡΙ, αλλά χλωμό.
-
Φαντάζεστε να εμπλακεί σε κανένα ατύχημα και να βγάλει εκτός, πχ. τον Μπάττον????
-
That's rich! Schumacher won't be earning a penny for his sensational F1 comeback
http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... eback.html
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
That's rich! Schumacher won't be earning a penny for his sensational F1 comebackhttp://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... eback.html
Έλα ρε? Σοβαρά? Γιατί γράφτηκε ότι δεν είναι team player και υπονοήθηκε ότι το κάνει για τα λεφτά
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
Αφού είναι team player ο ΜΣ...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα να επιτρέψουν στη Ferrari να σπάσει το testing ban και να κάνει μία μέρα testing με την F60 o Schumacher. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο, αλλά εμένα μου δείχνει το πόσο πολύ αντιλαμβάνονται την ώθηση που θα πάρει το σπορ με την επιστροφή του Γερμανού, με επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση των εσόδων στο άμεσο μέλλον. Ομολογώ πως δεν περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση, μπράβο στις ομάδες από μένα.Γειά σου ρε Μάνο! Είσαι μεγάλος!
Επιβεβαιώθηκες...
Schumacher back behind the wheel at Mugello
31/07/09 17:12
Michael Schumacher kicked off his on-track preparations for his sensational Formula One return on Friday, lapping the Mugello circuit near Florence in a two-year old Ferrari F2007.
Due to the in-season testing ban, the test had to be handled by Ferrari's separate 'F1 Clienti' department, with the 40-year-old German at the wheel of a privately-owned single seater, albeit equipped with slick tyres.
**Behind the scenes however the Maranello-based team was circulating a letter to its F1 rivals, asking for a special exemption from the test ban so that Schumacher may try the F60 prior to his Valencia return.
'If they wanted to be fair he should be able to test with the (2009) car at a Ferrari track,' triple world champion Niki Lauda told the Die Welt newspaper.
Indeed, it is believed the Formula One Teams' Association accepted Ferrari's request, although the final decision would have to be taken by the sport's governing body, the FIA.**
E.A. CAPSIS International
Source: GMMΜπορούμε να μάθουμε χρόνους???
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα να επιτρέψουν στη Ferrari να σπάσει το testing ban και να κάνει μία μέρα testing με την F60 o Schumacher. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο, αλλά εμένα μου δείχνει το πόσο πολύ αντιλαμβάνονται την ώθηση που θα πάρει το σπορ με την επιστροφή του Γερμανού, με επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση των εσόδων στο άμεσο μέλλον. Ομολογώ πως δεν περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση, μπράβο στις ομάδες από μένα.ΠΑΡΑΓΚΑ !!!!
-
*‘Subject: Request for MSC
‘Dear All,
‘As you are all aware of Michael Schumacher has accepted to evaluate the possibility to replace Felipe Massa until he will be able to compete again in the Championship.
‘Michael has however been away from F1 racing and from any kind of car racing since 2006 with the exception of a limited amount of testing for us in 2007.‘In order to properly evaluate the possibility for his comeback we are therefore herewith requesting all competitors to the 2009 Championship as well as the FIA for the possibility to perform one day of official testing before the Valencia Grand Prix in derogation to Art. 22.1 c) of the 2009 Sporting Regulations and of the Testing Agreement. We would be grateful if you could confirm your agreement to the aforesaid.
‘With kind regards,
‘Massimo Rivola
‘Direttore Sportivo – Sporting Director’
* -
Ο ΜΣ ειναι με Slicks του GP2 που προμηθεύει η Bridge για τα διαφορα διαφημιστικα event ( ειναι 7-8 σεκ πιο αργα από το race pace .... διαβαζω στο φορουμ του autosport )
Επιστροφή Schumacher