-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
O Μιχαλάκης οποιαδήποτε στιγμή γουστάρει γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε Ferrari και ξεκινάει τα cocktails σε αιώρα στις Μαλδίβες. Σιγά μην του στείλαν και τους μπράβους.
Tα ιταλικά media να πάνε να παίξουν με κανένα γιουσουφάκι του επιπέδου τους. Για τις συνομιλίες του Silvio καλά είναι. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.Και μενα λιγο τραβηγμενο μου φαινεται αυτο.Εχει προσφερει τοσα στην Σκουντερια ο ΜΣ..γιατι να φερθουν ετσι?
-
Για την περιουσία που έχει ο MS, 5μύρια είναι ασήμαντη ποσότητα
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
O Μιχαλάκης οποιαδήποτε στιγμή γουστάρει γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε Ferrari και ξεκινάει τα cocktails σε αιώρα στις Μαλδίβες. Σιγά μην του στείλαν και τους μπράβους.
Tα ιταλικά media να πάνε να παίξουν με κανένα γιουσουφάκι του επιπέδου τους. Για τις συνομιλίες του Silvio καλά είναι. -
χμμ να εμφανιστω ετσι στο γκριντ??Αχχχ αυτα τα καπελακια!!!
-
Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του Michael είναι απίστευτα εύστοχες
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Tα ιταλικά media να πάνε να παίξουν με κανένα γιουσουφάκι του επιπέδου τους. Για τις συνομιλίες του Silvio καλά είναι.Χαχαχα, θα είναι και η προφορά κατάλληλη...
-
Kαλα γιατι δεν παιζω και Τζοκερ?
Επειδη τελικα ειμαι μεσα σε ολα και ο Μιχαλακης θα τρεξει,απλα θα αναφερω οτι ο Κιμι μπροστα στην παρουσια του Μιχαλη δυο πραγματα μπορει να κανει: 1) Nα το παρει εγωιστικα και να τον δουμε εντελως μα εντελως πιο επιθετικο και γρηγορο στην συνεχεια.(υπαρχει ιστορικο γι΄αυτο).2) Να κανει απλα οτι εκανε μεχρι τωρα ριχνοντας την οδηγηση σε φιλοσσοφιες τυπου αν δεν ηταν αυτο θα πηγαινα καλυτερα η ημουν ατυχος η το μονοθεσιο και καθε αλλη μ,,,,,,,ια!.Δεν παω για διακοπες!
Και κατι ακομα.Θα δουμε και καμια γωνια καμπερ της προκοπης βρε παιδι μου .Επιτελους καποιος να ασχοληθει σοβαρα με την ρυθμιση του μονοθεσιου ! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.Αφού είναι team player ο ΜΣ...
-
Ωραιος ο Μιχαλης!.Τωρα και πιο πολυ κονομημενος!
Ωχι δεν θα ετρεχε! -
Κονομημένος ή όχι έχει δώσει και 100 εκατομμύρια στα θύματα από το τσουνάμι κύριοι
-
Και καλα εκανε αφου τα ειχε και τα εδωσε χωρις να χαλασει τις διακοπες του ο ανθρωπος!
Οδηγαρα και φιλανθρωπος!
Αγωνια μεχρι να τον επομενο αγωνα.
Ας κανω το κουπε 600 αλογα (αφου γινεται) ως τοτε! -
Όπα μισό λεπτό, 10 εκατομμύρια είχε δώσει.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αφού είναι team player ο ΜΣ...
Σωστα, ειπε να μαζεψει μερικα εκατομμυρια, τωρα που ειναι στην αρχη της καριερας του
Α ρε Μιχαλη τι τους εχεις κανει..
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Α ρε Μιχαλη τι τους εχεις κανει..Εμένα προσωπικά μου έχει κλάσει μια μάντρα.
Ίσα ίσα που όπως έγραψα πριν, χαίρομαι που επιστρέφει (έστω και για λίγο)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εμένα προσωπικά μου έχει κλάσει μια μάντρα.
Εσένα προσωπικά κιόλας τι να σου έχει κάνει? Έβγαλες superlicence και δε μας το είπες?
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του Michael είναι απίστευτα εύστοχεςΕγώ τό 'χω πει από παλιά, είμαι σίγουρος πως βάζει τα παιδιά του και διαλέγουν ρούχα γι αυτόν. Παλιά με τα καουμπόικα καπέλα και τις αγκράφες και τις μπότες, του τα διάλεγε ο Mick. Τώρα αυτό με το λιλά και το λευκό μου κάνει σε Gina-Maria.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμένα προσωπικά μου έχει κλάσει μια μάντρα.
Εσένα προσωπικά κιόλας τι να σου έχει κάνει?
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...
Κατά τα άλλα team player ε;
-
Καλημέρα
Δεν έχω διαβάσει τι έχουν γράψει οι φίλοι παραπάνω αλλά η γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αν δεν υπήρχε λόγος για την επιστροφή Σουμάχερ θα έπρεπε να εφεύρουν ένα λόγο για να γίνει αυτό.
Η F1 αυτή την στιγμή (όπως και τα ραλλυ που τα γνωρίζω καλύτερα) στερείται προσωπικότητων ανάλογων του Σουμάχερ.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ αν θα είναι ανταγωνιστικός. Κατα την γνώμη μου θα είναι - νομίζω ο Σουμάχερ δεν θα επέστρεφε αν δεν μπορούσε ακόμα σε επίπεδο κορυφής.Εν τέλει για να μην μακρυγορώ γιατί είναι και καλοκαίρι.
Πολύ σπουδαίο γεγονός η επιστροφή του Γερμανού και για το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι και τους λάτρεις των αγώνων, αλλά και για όλους όσοι εμπλέκονται επιχειρηματικά με το σπορ αφού θα δουν τα έσοδα τους να αυξάνονται από την αναμενόμενη αύξηση του ενδιαφέροντος για την F1.
-
Θοδωρη αν και σεβομαι την αποψη σου, νομιζω οτι ο χαρακτηρας/προσωπικοτητα Σουμαχερ λιγο μας εχει λειψει. Εχουμε πολυ καλυτερες στο γκριντ. Ενδεχομενως βεβαια να εχει λειψει στους τιφοζι ο δουλευταρας, επιμονος, τελειομανης οδηγος, ειδικα γιατι εχουν μπλεξει με ενα τυπο που εχει τελειωσει απο την F1 κανα δυο χρονια τωρα και απλα φτιαχνει την καβαντζα του.
Επιστροφή Schumacher