-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
μια προταση ανα ποστ διαβαζεις fν1μ; Η εχεις προβληματα κατανοησης της απλης Ελληνικης
Έλα ρόμπα έγινες...
Το ειπες οντως
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε νομιζω να στραφει εναντιον του MS αυτο που παει να κανει.Δεν θα ενταχθει ως κανονικος οδηγος απλα θα αντικαταστησει τον Μασσα προσωρινα.Το μονοθεσιο που θα οδηγησει δεν ειναι και οτι καλυτερο ενω ο ιδιος (οπως ολοι γνωριζουν) δεν ειναι και στην καλυτερη φυσικη κατασταση.Κανεις δεν ειπε οτι θα κανει πρωταθλητισμο,ουτε θα στιριχτει η ομαδα πανω του να ανακαμψει απλα θα αντικαταστησει.Τωρα γιατι η σκουντερια κανει αυτη την κινηση δεν μπορω να καταλαβω.Ισως αν εβαζε τον Gene να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο τον Μασσα,με οτι συμαινει αυτο για το μελλον.Γιατί το κάνει? Γιατί είναι μανούλες στο marketing και τα media
Που θα πάει η τηλεθέαση άραγε στη Βαλένθια?
Εντάξει, δε λέω ότι το έκαναν ΜΟΝΟ γι'αυτό...και κάθισαν σε ένα τραπέζι ο Μπέρνι με τον Λούκα και είπαν...'τι θα κάνουμε για να αναστήσουμε τη F1, θα φωνάξουμε το Σούμι', αλλά είναι αποτέλεσμά του νομίζω.
Βεβαίως θέλει @@ να πάρεις τέτοια απόφαση αν είσαι ο Σούμι, γνωρίζοντας τι τον περιμένει με τον κάθε τελειωμένο να τον περιμένει στη γωνία για να τον κατασπαράξει, και γι'αυτό και μόνο χρειάζεται ένα μεγάλο 'μπράβο'.
Όπως σωστά γράφτηκε, δε θα διαγράψει μια και ίσως παραπάνω άσχημες επιδόσεις ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα και δε περιμένει ο κόσμος να αποδείξει κάτι τώρα και δεν έχω την απαίτηση να τερματίζει 1ος καθώς το μονοθέσιο είναι άθλιο, αλλά νομίζω θα δώσουν αρκετό θέαμα οι κόντρες του με τους wannabe 'αντικαταστάτες' του.
Για φανταστείτε πάντως να φέρει τη Ferrari 1η στο grid, κάτι που δε μπορούσε να κάνει έως τώρα ούτε ο Φελίπε, ούτε ο Κίμις...
Αντικειμενικά πάντως, η Φερράρι δεν είχε άλλη λύση. Ποιόν θα έπαιρνε και για πόσους αγώνες? Ποιός θα δεχόταν να τρέξει ίσως και για ένα μόνο αγώνα? Μη ξεχνάτε ότι δεν έχει βγει (ακόμα) επίσημη ανακοίνωση για το πόσους αγώνες θα χάσει ο Φελίπε.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο SCHUMACHER!!OFFICIAL:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0859.shtml
Πάλι καλά που δεν φώναξαν κανένα εκ Lauda, Berger, ..Έλεος!!
-
Νομίζω ότι ένα νεκρό grand-prix όπως αυτό της Valencia θα πάρει άλλο ενδιαφέρον. Επιπλέον μετά έχουμε Spa και Monza.
Κατά πάσα πιθανότητα ο MS θα είναι το ίδιο ή λιγότερο γρήγορος του KR με ένα μονοθέσιο το οποίο δεν θα έχει καμία εξέλιξη.
Αν όμως δεν συμβεί αυτό τότε θα έχουμε αρκετό ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο SCHUMACHER!!
OFFICIAL:
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι αυτες οι υπερβολες.
Ακους εκει Berger και Lauda.
Τοσο πολυ σας πειραζει που παιζει να γυρισει πισω για να τρεξει? -
Με το που είπε το ΝΑΙ ,
Αμέσως νάτα τα ποστ .... King of the Ring .... Λούστρος of the ring ....
Ορισμένοι δεν σας σώζει ....... τίποτα.
Σεβασμός στον Παππού**Καλά έκανε και είπε NAΙ για να βοηθήσει την ομάδα. ΑΝ ? **
Εχει ήδη κάνει δοκιμές και έχει δεί ότι μπορεί να το πάει το μηχάνημα με τις αλλαγές και τα Nitro .
Αν αντέχει σωματικά σε 40-50-60 γύρους .
Αν μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη για την 3η Θέση.
Γιατι δεν έχει τίποτα να αποδείξει .
Γιατι δεν παίζει ρόλο τι θέση θα παίρνει .**Δεν έκανε καλά που είπε ΝΑΙ
**
Αν προσπαθήσει να κερδίσει με όποιον τρόπο ...
Αν στείλει κόσμο στον τοίχο .... με τον χαρακτήρα που έχει .
Αν παρκάρει στις στροφές ....
Αν η συνολική συλογή βαθμών θα μπορούσε να επιτευχθει απο άλλον αντικαταστάτη .
Αν το κάνει μόνο για λόγους marketing .
Στατιστικά είναι ο μεγαλύτερος οδηγός - Και για πολλούς είναι και οδηγικά.
-
-
FORZA MICHAEL!!!
Forza Ferrari!
(Σαραντάρηδες όλου του κόσμου ενωθείτε!)
-
με το ακουσμα της ειδησης βλεπω μερικοι ηπιατε ξυδακι...
Νταξει... οσο παιξατε παιξατε... τα κεφαλια μεσα τωρα
THE BOSS IS HERE
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο SCHUMACHER!!
OFFICIAL:
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι αυτες οι υπερβολες.
Ακους εκει Berger και Lauda.
Τοσο πολυ σας πειραζει που παιζει να γυρισει πισω για να τρεξει?Τι παίζει?
ΓΥΡΙΣΕ!
Ε ρε τι έχει να γίνει στη Βαλένθιααα
-
«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Felipe είναι θετικά. Για ακόμα μία φορά θέλω να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Εγώ από την πλευρά μου συναντήθηκα με τον Domenicali και τον Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ για να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και το κεφάλαιο της Formula 1 έχει κλείσει οριστικά εδώ και πολύ καιρό για μένα, για λόγους πίστης στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όμως, επειδή παραμένω πάντα αγωνιζόμενος, δεν μπορώ να κρύψω ότι αγωνιώ για αυτή τη νέα πρόκληση», δήλωσε ο Γερμανός.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16733
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Felipe είναι θετικά. Για ακόμα μία φορά θέλω να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Εγώ από την πλευρά μου συναντήθηκα με τον Domenicali και τον Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ για να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και το κεφάλαιο της Formula 1 έχει κλείσει οριστικά εδώ και πολύ καιρό για μένα, για λόγους πίστης στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όμως, επειδή παραμένω πάντα αγωνιζόμενος, δεν μπορώ να κρύψω ότι αγωνιώ για αυτή τη νέα πρόκληση», δήλωσε ο Γερμανός.http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16733
Γεια σου ρε Σούμι!!!
Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο άνθρωπος ότι είναι team player και πρωταθλητής και ΕΚΤΟΣ πίστας.
Έτσι να για να μαθαίνουν μερικοί ΜΒΕ...
-
«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Felipe είναι θετικά. Για ακόμα μία φορά θέλω να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Εγώ από την πλευρά μου συναντήθηκα με τον Domenicali και τον Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ για να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και το κεφάλαιο της Formula 1 έχει κλείσει οριστικά εδώ και πολύ καιρό για μένα, για λόγους πίστης στην ομάδα δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όμως, επειδή παραμένω πάντα αγωνιζόμενος, δεν μπορώ να κρύψω ότι αγωνιώ για αυτή τη νέα πρόκληση», δήλωσε ο Γερμανός.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16733
Γεια σου ρε Σούμι!!!
Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο άνθρωπος ότι είναι team player και πρωταθλητής και ΕΚΤΟΣ πίστας.
Έτσι να για να μαθαίνουν μερικοί ΜΒΕ...
Που κολλάει τώρα ο ΜΒΕ;
Τον φοβάστε πολύ, ε;
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Τον φοβάστε πολύ, ε;Είδες εσύ ΜΒΕ και τσίμπησες ε?
Ναι, ναι...το 'φοβόμαστε' (τι εννοείς δε καταλαβαίνω, αλλά πάμε...). Τον 'φοβόμαστε' τόσο πολύ, που θα μέχρι και χάνει το πρωτάθλημα ο Button επειδή πήρε τη πρώτη του νίκη. Λες να πάει για τον δεύτερο τίτλο φέτος?
-
Το μόνο που μένει τώρα είναι να γυρίσει ο jpm, και με βλέπω να ξανα-αρρωσταίνω με την F1 χαχα
Ζητάω πολλά;
-
The next logical explanation is that Μιχαλάκης took some very bad investment decisions and now is looking for some way to ρεφάρει τα σπασμένα.
Έχει και κόρες να προικίσει ο άνθρωπος -
Τον φοβάστε πολύ, ε;
Είδες εσύ ΜΒΕ και τσίμπησες ε?
Ναι, ναι...το 'φοβόμαστε' (τι εννοείς δε καταλαβαίνω, αλλά πάμε...). Τον 'φοβόμαστε' τόσο πολύ, που θα μέχρι και χάνει το πρωτάθλημα ο Button επειδή πήρε τη πρώτη του νίκη. Λες να πάει για τον δεύτερο τίτλο φέτος?
Δεν μου απάντησες που κολλάει ο MBE σε αυτά που δήλωσε ο Michael.
-
MICHAEL SCHUMACHER:
THE RESURRECTIONΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 40 ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ..................
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
MICHAEL SCHUMACHER:
Αντέ και στα δικά σου ! Να ξαναζωντανέψει καμιά Χερέθ
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
MICHAEL SCHUMACHER:
Αντέ και στα δικά σου ! Να ξαναζωντανέψει καμιά Χερέθ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ USF1 ΕΛΠΙΖΩ............
Επιστροφή Schumacher