-
Συγχαρητήρια στο φίλο μου Λευτέρη που αποδικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο του κάνοντας ένα πολύ καλο χρόνο στην πρώτη του επαφη με το MG και το χώμα
-
Συνχαρητηρια στον Αλιγυζακη για την επιδοση του . Αν δεν κανω λαθος τον περασαν μονο 4-5 EVO , πετυχενοντας ή 5ο ή 6ο χρονο γενικης . Τρομερη επιδοση αν αναλογιστει κανεις , οτι δεν εχει μεγαλη εμπηρια στους αγωνες και διν στο χωμα που ηταν η πρωτη του εμφανηση . Επισης το αυτοκινητο το συγκεκριμενο το οδηγουσε για πρωτη φορα , με οτι αυτο συνεπαγετε . Δεν γνωριζω αν το αγορασε 'η το νοικιασε , αλλα πιστευω πως με περισοτερη εντιβη στο σπορ θα παει πολυ καλα .
YΓ. Το MG ειναι του φιλουμου του Γιωργου ... ?
Αν το δω θα καταλαβω -
συνχαρητηρια και απο εμενα στο Αλιγυζακη 6ο χρονο γενικης Μιχαλη
μπραβο του -
Χίλια μπράβο και πάντα καλοί τερματισμοί!!!
-
αν καποιος νεος οδηγος θελει να τρεξει στο ραλλυ-κρητης,πρεπει να εχει τρεξει 1 η 2 αγωνες πριν?
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
αν καποιος νεος οδηγος θελει να τρεξει στο ραλλυ-κρητης,πρεπει να εχει τρεξει 1 η 2 αγωνες πριν?Δύο sprint ή δύο αναβάσεις ή ένα και ένα...
-
Αν και καθυστερημένα τα ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Λευτέρη για την άψογη παρουσία
-
ok ευχαριστω ... αρα δεν τρεχουμε φετος ραλλυ κρητης...
-
ok ευχαριστω ... αρα δεν τρεχουμε φετος ραλλυ κρητης...περσι εκανες αγωνες ταχυτητας .εκανες και αναβαση φετος.
αρα μπορεις φιλε μου.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ -
δεν ξερω αν ισχυει ... εκανα τελος 2008 1 αγωνα ταχυτητα κ αρχες του 2009 1 αναβαση....
-
Mεσα εισαι , μονο κανονησε να βρεις συνοδηγο και οτι λειπει απο τ΄΄αμαξι ΠΧ πυροσβεση , καθισμα κ.λ.π , αντε ξεκαλουπωνε .
-
οκ... σιγα σιγα φτιαχνετε το αμαξακι...αν πεισω κ τον ψηλο-σταυρουλακη- να ερθει...thanks μιχαλη
-
οκ... σιγα σιγα φτιαχνετε το αμαξακι...αν πεισω κ τον ψηλο-σταυρουλακη- να ερθει...thanks μιχαληΤί είπαμε ότι κερνάς για να κατέβω συνοδηγός σου?
-
κερναω φαγητο στο εστιατοριο μου... γιωργο πες μου ομως στανταρ για να ετοιμασω το αμαξι κ να σου κρατησω κ τραπεζι...
-
κερναω φαγητο στο εστιατοριο μου... γιωργο πες μου ομως στανταρ για να ετοιμασω το αμαξι κ να σου κρατησω κ τραπεζι...Εγώ για καμιά φραγκάτη Μαλλιώτισσα έλεγα αν κερνούσες
Θα σε πάρω τηλ μόλις δω κάποια πράγματα πώς θα πάνε μέχρι αρχές Αυγούστου, αν και πιστεύω ότι θα μιλήσουμε από κοντά τον Αύγουστο. -
θα τηλεφωνηθουμε ,να σου πω κιολας γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα... θα τα κανονισουμε για τις μαλιωτισσες...
-
θα τηλεφωνηθουμε ,να σου πω κιολας γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα... θα τα κανονισουμε για τις μαλιωτισσες...να με περιμενεις στη κρητη, στην αναβαση ομαλου... (δν ξερω αν με θυμασαι,ο κανε απτο σαξοκλαμπ)
Γιωργο ακους και συ? κοιτα μη δε σε δω θα σου κοψω τις μαντιναδες.
Τα δεοντα.
-
ελα kane... λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να παω ομαλο... παρε τον γιωργο κ ελατε μαλια...
-
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 9&Itemid=1
Για ρίξτε μία ματιά εδώ -
12-13 Σεπτεμβρη παιζει Καστελακι . Για οσους θελουν να ξεσκουριασουν και κυριος για τους συνοδηγους σχεδον θα ξεχασουν να διαβαζουν , ετσι οπως εγινε το πραγμα φετος .
Επισης ειναι μια καλη ευκαιρια ενοψη Ραλλυ Κρητης , αλλα και για τους νεους οδηγους που χρειαζοντε 2 σπριντ για να κανουν Ραλλυ .
Aγώνες στην Κρήτη...