-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Παντως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,δεν εχεις να προσαψεις και κατι στο Land Cruiser...Μονο κατι περιεργους συνειρμους με Hilux κάνεις...Aλλα και για το ML μπορεις να κανεις συνειρμους με κιτρινη φυλη ή το Vito της δουλειας μου κτλ...It works both ways you see...! Και μετα μου λετε ολοι οι αστερατοι οτι δεν ψωνιζετε για το σημα αλλα στην πρωτη ευκαιρια κραζεται την Τουότα γιατι ειναι λα'ι'κη μαρκα...Τουλαχιστον το Hilux δεν θα δεν ηταν ο καλυτερος φιλος της οδικης και ΑΝ ηταν τουλαχιστον θα σε αντιμετοπιζαν με σοβαροτητα και επαγγελματισμο...Μακαρι να μην ειχα επιλεξει κι εγω το Vito αλλα δυστηχως δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση...
Τα Vito είναι κάτι Mercedes φορτηγάκια που χρησιμοποιούν οι αθίγγανοι του Ζεφυρίου για τις 'δουλειές' τους ?
Έχω ακούσει ότι όταν τα δεις (λένε) με κάτι μαυριδερούς μέσα, καλύτερα ν' αλλάξεις πορεία ...Ε, συγγνώμη, αλλά δεν κρατήθηκα όταν βλέπω να λέγεται ως βασικό μείον του θηρίου (Land Cruiser) το ότι προκαλεί σε κάποιους συνειρμούς με Hilux ...
Kαλα εισαι απλα ακυρος ετσι...? Δεν κραζω εγω το Land Cruiser Χριστιανε μου, κραζω τον αλλο 2 ποστ απο πανω που το κραζει και το αποκαλει Hilux...Αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις...? Και απλα ελπιζω για την ομαλη διεξαγωγη της συζητησης μας να μην εννοουσες κατι προσωπικα λεγοντας τις χαριτωμενιες περι ανθιγγανων απο πανω...
-
delete
-
οτι να ναι γραφετε.
ο ενας λεει οτι τα μερσεντες ειναι αχρηστα οαλλος οτι τα οδηγοτν τα φορτηγακια τσιγγανοι αλλος λεει οτι για να δωσει 90.000 επρεπε να το ψαξει.
τι να ψαξει ρε φιλε ,με τοσα λεφτα εννοειται οτι παιρνεις αμαξαρα οχι αμαξι.παιδια ειμαι μεταξυ πορσε και μαζερατι .ποιο απτα δυο να παρω;
ειναι καλα αμαξια η να παρω κανα τουοτα; -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
πολλές παλαιότερες Merc είναι με αλβανικές πινακίδες.Kαι BMW μην βγαζουμε την ουρα μας απ'εξω...
Συγνωμη αν σε κουρασαμε να εξηγησεις αλλα παραθεση στο δικο μου ποστ εκανες που εννουσαμε τα ιδια πραγματα και οχι σε καποιον αλλο...Τελος παντων καλη ξεκουραση...! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οτι να ναι γραφετε.
ο ενας λεει οτι τα μερσεντες ειναι αχρηστα οαλλος οτι τα οδηγοτν τα φορτηγακια τσιγγανοι αλλος λεει οτι για να δωσει 90.000 επρεπε να το ψαξει.
τι να ψαξει ρε φιλε ,με τοσα λεφτα εννοειται οτι παιρνεις αμαξαρα οχι αμαξι.παιδια ειμαι μεταξυ πορσε και μαζερατι .ποιο απτα δυο να παρω;
ειναι καλα αμαξια η να παρω κανα τουοτα;Σαφως και τα Mercedes δεν ειναι αχρηστα, σαφως και τα φορτηγακια δεν τα οδηγουν μονο τσιγγανοι και σαφως επισης δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος οταν σκαει 90.000€ να ψαχνει να δει σε φορουμ, που γραφουμε ο καθε ασχετος εγω κι εσυ, τι λεει το αμαξι του ...
Α! Αν κρινω απο την υπογραφη σου και το αβαταρ μαλλον διχασμενος εισαι οποτε παρε και τα 2...
-
το αβαταρ ειναι το σοβαρο η υπογραφη ειναι για γελια
-
delete
-
Nozomi σορρυ που αρπαζομαι κι εγω αλλα τοσες μερες διακοπες με χτυπησε η βαρεμαρα και ο ηλιος...! 7αρα ε...?
By the way,ενταξει η ML ειναι πιο ολοκληρομενο αυτοκινητο και πιο ασφαλτινα προσανατολισμενο χωρις να ειναι μη μου απτου σε χωμα αλλα δυστηχως ειναι γεγονος οτι εχει βγει ελαφρως ''γκρινιαρικο και παθιαρικο'' μοντελο...
-
μην βαρατε ρε
-
Εγώ απλά να επαναλάβω ότι τώρα μετά από 5 χρόνια κυκλοφορίας του μοντέλου θα αγόραζα μια καινούργια ML χωρίς κανένα δισταγμό. θεωρώ ότι όλα αυτά που αντιμετώπισε ο φίλος μας πλέον έχουν λυθεί από το εργοστάσιο
-
Θέλω να διευκρινίσω το θέμα του Landcruiser . Το 2005 ακόμα κυκλοφορούσε το πσλιό μοντέλλο που ήταν αξιόπιστο αλλά η αίσθηση φορτηγού ήταν προφανής , Το ίδιο ισχύει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και γιά το 100 . Το σημερινό μοντέλο είναι πολύ καλύτερο αλλά γιά όλα τα ιαπωνικά ισχύει ότι το εσωτερικό τους είναι παρόμοιο σε αίσθηση και όψη , είτε μιλάμε γιά yaris είτε γιά landcruiser . Οσο γιά το σημερινό ΜL , μπορεί να έχει λύσει τα προβλήματα του , αλλά η αντιπροσωπεία , δεν έχει λύσει τα δικά της .
-
παιδιά να πάρετε ότι θέλετε,αρκεί να έχει άσπρο του πάγου σε δέρμα σαλόνι,
-
Μια εικονα χιλιες λεξεις.....
[img=http://img208.imageshack.us/img208/6871/p7260010.th.jpg]
σημερα με 37 βαθμους κελσιου και δεν ειναι απο ατυχημα ειναι μηχανικη βλαβη.... κριμα....παντως...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μια εικονα χιλιες λεξεις.....[img=http://img208.imageshack.us/img208/6871/p7260010.th.jpg]
σημερα με 37 βαθμους κελσιου και δεν ειναι απο ατυχημα ειναι μηχανικη βλαβη.... κριμα....παντως...
2 μηνών μοντέλο δεν είναι απίθανο να υπαρχει καποια αστοχία. Θα την βρούν και θα δεις ότι οι επόμενες merc δεν θα το παθαίνουν.
Αν το παθαινες σε ενα ιαπωνικό που το έχουν στοκάρει μαζί με άλλα 2,000 μοντέλα του ίδιου τύπου να είσαι σίγουρος ότι και να το έβρισκαν στο εργοστάσιο το πρόβλημα αν παραλάμβανες μετά απο εξι μήνες ή ένα χρόνο το καινούργιο ιαπωνικό σου από τα στοκαρισμένα θα είχε σίγουρα την ίδα βλάβη καθώς εδώ κανένας δεν ασχολείται -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
2 μηνών μοντέλο δεν είναι απίθανο να υπαρχει καποια αστοχία. Θα την βρούν και θα δεις ότι οι επόμενες merc δεν θα το παθαίνουν.
E ρε Παναγιτσα μου τι θα γρφοταν εδω μεσα αν στη θεση της Μερσεντες ηταν κανα Σκοντα κανα Γκολφ κανα Μπραβο κανα Νισαν κανα ΚΙΑ ή κανα Ρενω...
Ουδεις οικτος!!!!
Ξυλο αλυπητο και ειρωνια μεχρι το φεγγαρι...
Ενω τωρα??Ενταξει μωρε η καημενουλα η Μερσεντουλα...Δυο μηνων μωρο ειναι το καημενο.
Δικαιολογειται κι ας στοιχιζει ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ απο τα ως ανω αυτοκινητα της πλεμπας που ποτε δεν πρεπει να εχουν καμμια δικαιολογια!!!!
Αν το παθαινες σε ενα ιαπωνικό ....
Οι πιθανοτητες να το παθεις σε ιαπωνικο ειναι υποδιαιρεση του αριθμου των 'πιθανοτητων' που εικονιζονται φορτωμενες στην ΕΛΠΑ.
Ας πουμε ομως οτι αυτο δεν ειναι και σιγουρο.
Σιγουρο ειναι οτι η αντιμετωπιση που θα ειχε ο κατοχος στην αντιπροσωπεια θα εχει 1000 φορες πιο πολλες 'πιθανοτητες' να ειναι 100 φορες καλυτερη απο τη συμπεριφορα που αντιμετωπισε ο aakris... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Οι πιθανοτητες να το παθεις σε ιαπωνικο ειναι υποδιαιρεση του αριθμου των 'πιθανοτητων' που εικονιζονται φορτωμενες στην ΕΛΠΑ.
Ας πουμε ομως οτι αυτο δεν ειναι και σιγουρο.γιατί ως γνωστών ΌΛΕΣ οι ιαπωνικές εταιρίες και ΌΛΑ τα μοντέλα τους δεν σπάνε δεν χαλάνε
Σιγουρο ειναι οτι η αντιμετωπιση που θα ειχε ο κατοχος στην αντιπροσωπεια θα εχει 1000 φορες πιο πολλες 'πιθανοτητες' να ειναι 100 φορες καλυτερη απο τη συμπεριφορα που αντιμετωπισε ο aakris...
ειδικά αν ο αντιπρόσωπος είναι είναι ο Σ
-
Ρε παιδιά το χω πει αλλά θα το ξαναπώ ΄΄ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΑ΄΄
Μπορείς να πάρεις το πιο ακριβό και να σου βγει πατάτα και με ενα φθηνό να ξεχάσεις τι πάει να πει συνεργείο.
Ο πεθερός μου με Merc του 2005 μοντ.C-200 αγορασμένη από γερμανία εδώ και 1 1/2 χρόνο δεν έχεικάνει κιχ το αμάξι και πάει τέλεια.
Από ιστορίες θα ακούσουμε πολλές , το θέμα είναι ο γενικός κανόνας ποιος είναι και όχι οι εξαιρέσεις οι οποίεσ τον επιβεβαιώνουν.. ( πω πω τι είπα πάλι ο άτιμος..) -
Δε μπορω να φανταστω το χαμο ,αν στην θεση της ηταν η 159
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια εικονα χιλιες λεξεις.....
[img=http://img208.imageshack.us/img208/6871/p7260010.th.jpg]
Αν το παθαινες σε ενα ιαπωνικό που το έχουν στοκάρει μαζί με άλλα 2,000 μοντέλα του ίδιου τύπου να είσαι σίγουρος ότι και να το έβρισκαν στο εργοστάσιο το πρόβλημα αν παραλάμβανες μετά απο εξι μήνες ή ένα χρόνο το καινούργιο ιαπωνικό σου από τα στοκαρισμένα θα είχε σίγουρα την ίδα βλάβη καθώς εδώ κανένας δεν ασχολείταιΠαντως δεν ειναι δικια μου η Ε....ειναι ενος Γερμανου που ειπε να κατεβει Ελλαδα για διακοπες με το καινουργιο του αστερι....Δικο μου ειναι ενα Astra GTC που παρολα τα 98000χλμ του δεν εχει αστοχησει....ακομα....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δε μπορω να φανταστω το χαμο ,αν στην θεση της ηταν η 159και με το δίκιο τους
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ MERCEDES ΠΑΡΕΛΘΟΝ?