-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Super foto
Από Αργοστόλι πας Ληξούρι με την παντόφλα
Στον Μύρτο θέλει λίγο παραπανω προσοχή στο κολύμπι γιατί αν βγάλει αεράκι ή ρεύμα εκεί οι ναυγοσώστες βαράνε υπερωρίεςKubiak να σαι καλα για τις πληροφοριες! το Σαββατο φευγω!
cpp τι εννοεις οτι πας ληξουρι με την παντοφλα???Άντς να μας γράψεις και εσύ τις εμπειρίες σου να είμαι πιο προετοιμασμένος μετά!!!
Παντόφλα μάλλον εννοεί το φερυ στυλ 'Παντόφλας', διότι είδα στον χάρτη ότι Αργοστόλι-Ληξούρι συνδέεται και ακτοπλοϊκά
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Dr D απ'οτι κατάλαβα έχεις πάει πέραν της μίας φοράς Αστυπάλαια ε???
Καλό φαγητό (όπως βλέπεις επιμένω ) καλές παραλίες και χαλαρή διασκέδαση ψάχνουμεΤα στούντιο 'Poseidon' λέγονται και θα έχω αμάξι αν και εξαιτίας του παραλίγο να μήν βρω εισιτήρια
Κοίτα αν αυτός που λές έχει σούπερ παϊδάκια....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο να έχει στο μενού πέρα απο πατάτες,χωριάτικη και καϊζερ
Aπό μηνών με κουβάλαγαν οι γονείς μου... Από το 85 ζήτημα να ΜΗΝ έχω πάει 2-3 φορές στο σύνολο.
Όσα σου είπε ο Γιώργος ισχύουν, αλλά και το κρέας είναι καλό. Ειδικά στη Μαλτεζάνα αν πετύχεις φάση με λαμπρή θα κατσικάκι με γέμιση στο φούρνο ψήνεται για ώρεςΑν δεις ένα μπλε ελεκτρικ 307με πινακίδες Θεσ/νικης, ρίξε χαιρετούρα!
-
Απο παραλιες για Λευκαδα και Κεφαλονια κατεληξα ποιες θα δω...
Αν μπορειτε να μου προτεινετε και μερικα μερη για φαγητο και χαλαρο ποτο,ειμαι κομπλε!!
-
οι Κρητικοί του φόρουμ ξέρετε τπτ για την περιοχή Σκαλέτα στο Ρέθυμνο? έχω βρει κάτι δωμάτια εκεί από γνωστό. είναι σε κεντρική ή απομακρυσμένη περιοχή?
-
φιλε Kubiak να σαι καλα για τις πληροφοριες! σ ευχαριστω πολυ....!!!
ηδη το κειμενο σου εχει φυγει με μαιλ στη φιλη μου για ενημερωση.
ευχαριστω και παλι...!!! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οι Κρητικοί του φόρουμ ξέρετε τπτ για την περιοχή Σκαλέτα στο Ρέθυμνο? έχω βρει κάτι δωμάτια εκεί από γνωστό. είναι σε κεντρική ή απομακρυσμένη περιοχή?Βρίσκεται 15χλμ από το Ρέθυμνο (και 5-6 χλμ από το χωριό μου), πάνω στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου.
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Απο παραλιες για Λευκαδα και Κεφαλονια κατεληξα ποιες θα δω...Αν μπορειτε να μου προτεινετε και μερικα μερη για φαγητο και χαλαρο ποτο,ειμαι κομπλε!!
Θα επιμεινω σε κατι που ηδη εχει ψιλο-αναφερθει απο αλλους....
Προσωπικα θεωρω κακη ιδεα να πας σε 'γνωστες' παραλιες τετοια εποχη.
Παραλιες οπως πχ ο Μυρτος και το Πορτο Κατσικι ειναι υπερβολικα φορτωμενες απο κοσμο.
Εκτος εαν μπορεις να πηγαινεις πχ πριν τις 10,τοτε θα εχει μεν κοσμο αλλα δεν θα γινεται της εκδιδομενης το σιδηρουν καγκελο.Βεβαια μεχρι τις 13.00 τα μαζευεις και φευγεις γιατι πλεον κανεις μπανιο αναμεσα σε αντιηλιακα,ούρα μωρών και οτι αλλο φανταστεις.... -
οι Κρητικοί του φόρουμ ξέρετε τπτ για την περιοχή Σκαλέτα στο Ρέθυμνο? έχω βρει κάτι δωμάτια εκεί από γνωστό. είναι σε κεντρική ή απομακρυσμένη περιοχή?Είναι (αν θυμάμαι καλά), 15-20 λεπτά από την πόλη του Ρεθύμνου και με άμεση πρόσβαση στον ΒΟΑΚ. Ωραία περιοχή, δίπλα στο χωριό του HT, οπότε μπορεί να τον πετύχεις εκεί γύρω αν πας αρχές Αυγούστου.
-
πορτο κατσικι οπωςδηποτε απο μενα.
για ηρεμο ποτο μονο στην πολη στην λευκαδα. -
οι Κρητικοί του φόρουμ ξέρετε τπτ για την περιοχή Σκαλέτα στο Ρέθυμνο? έχω βρει κάτι δωμάτια εκεί από γνωστό. είναι σε κεντρική ή απομακρυσμένη περιοχή?Έχει σχετικά καλή παραλία, αρκεί να μην φυσάει Β/ΒΔ. Είναι κοντά στο Ρέθυμνο (10-15 λεπτά), Χανιά 35-40 λεπτά και Ηράκλειο (35-40 λεπτά). Είναι πάνω στον ΒΟΑΚ σε πολύ επικίνδυνο σημείο (τεράστια ευθεία και στενός δρόμος) που τον περνάνε κάθετα 100άρες πεζοί καθημερινά.
-
O HT πάντως στη Σκαλέτα δεν κολυμπάει σχεδόν ποτέ. Κατεβαίνει νότια συνήθως, κι ας οδηγήσει λίγο παραπάνω
Στη βόρεια ακτη κολυμπάω είτε όταν έχει μπόλικο κύμα(να γουστάρουμε), είτε όταν απλά θέλω μια γρήγορη βουτιά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Dr D απ'οτι κατάλαβα έχεις πάει πέραν της μίας φοράς Αστυπάλαια ε???
Καλό φαγητό (όπως βλέπεις επιμένω ) καλές παραλίες και χαλαρή διασκέδαση ψάχνουμεΤα στούντιο 'Poseidon' λέγονται και θα έχω αμάξι αν και εξαιτίας του παραλίγο να μήν βρω εισιτήρια
Κοίτα αν αυτός που λές έχει σούπερ παϊδάκια....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο να έχει στο μενού πέρα απο πατάτες,χωριάτικη και καϊζερ
Aπό μηνών με κουβάλαγαν οι γονείς μου... Από το 85 ζήτημα να ΜΗΝ έχω πάει 2-3 φορές στο σύνολο.
Όσα σου είπε ο Γιώργος ισχύουν, αλλά και το κρέας είναι καλό. Ειδικά στη Μαλτεζάνα αν πετύχεις φάση με λαμπρή θα κατσικάκι με γέμιση στο φούρνο ψήνεται για ώρεςΑν δεις ένα μπλε ελεκτρικ 307με πινακίδες Θεσ/νικης, ρίξε χαιρετούρα!
DONE
Εγω θα είμαι με ένα μαύρο Ibiza f/l που του λείπουν τα τασια απο την αριστερή μεριά
-
αυριο την κοπαναω για Καλυμνο,με βαπορι απο θεσσαλονικη(bluestar ,19 ωρες δρομολογιο)δυστυχως χωρις να εχω κλεισει καμπινα(ηταν ολες κλειστες)
Απο την καλυμνο θα εξορμησω και σε κανα 2 κοντινα νησιακαμια συμβουλη για τοσο πολυωρο ταξιδι με καραβι?
το μεγιστο που εχω κανει σε καραβι ειναι 4 ωρες -
Mε τον Διαγόρα; Θα μαι και γώ εκεί.
Θα αφήσεις να περάσουν όσες περισσότερες ώρες αντέχεις (-τε) και μετά θα πάρεις κανένα dvd player να δείτε μερικές ταινίες. Λάπιτοπ θα έχεις μαζί σου;
-
Βάλτε παλαιά cult ελληνική τσόντα - παρωδία. Ό,τι πρέπει για τέτοια φάση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τον Διαγόρα; Θα μαι και γώ εκεί.Θα αφήσεις να περάσουν όσες περισσότερες ώρες αντέχεις (-τε) και μετά θα πάρεις κανένα dvd player να δείτε μερικές ταινίες. Λάπιτοπ θα έχεις μαζί σου;
ελα ρε φιλε
σοβαρα?
εσυ που πας?
θα εχω μικρο λαπτοπ,netbook,εχω ριξει και κανα 10 ταινιες μεσα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Θα αφήσεις να περάσουν όσες περισσότερες ώρες αντέχεις (-τε) και μετά θα πάρεις κανένα dvd player να δείτε μερικές ταινίες. Λάπιτοπ θα έχεις μαζί σου;
ελα ρε φιλε
σοβαρα?
εσυ που πας?
θα εχω μικρο λαπτοπ,netbook,εχω ριξει και κανα 10 ταινιες μεσαΚάλυμνο και την επόμενη Αστυπάλαια. Tο κινητό μου πρέπει να το χεις.
Και γω netbook εχω, αλλά δεν έχω ταινίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ελα ρε φιλε
σοβαρα?
εσυ που πας?
θα εχω μικρο λαπτοπ,netbook,εχω ριξει και κανα 10 ταινιες μεσαΚάλυμνο και την επόμενη Αστυπάλαια. Tο κινητό μου πρέπει να το χεις.
Και γω netbook εχω, αλλά δεν έχω ταινίες.
εχει ιντερνετ πανω στο βαπορι?
ειναι καλο πλοιο?εχεις ξαναταξιδεψει με αυτο?
καμπινατος θα εισαι? -
-
τελικα θα παω Σιφνο αλλα αποτι βλεπω χρειαζεται αμαξι.
ποσο κανει ρε παιδια το αμαξι γαι να ερθει με το καραβι;
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009