-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Παύλο ευχαριστώ κατ' αρχάς για την ταχύτατη απάντηση.
Μάλλον τότε θα αρκεστώ στην κάρτα SD. Θα πάω αύριο να πάρω μία SDHC 8 GB. Thanksμην παρεις την 8 GΒ HC την δοκιμασα εγω κ δεν την αναγνωριζει...
-
Κάρτες SD: Στο A4 είχα το Audi Navigation Plus (RNS-E) που είχε 2 slot και έβλεπε μόνο απλές SD αλλά είχε και προβληματάκια με τα ονόματα των τραγουδιών. Δεν ξέρω για το νέο concert και το ΜΜΙ αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι μεγάλου μεγέθους HC SD αφού μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα ταχύτητας ανάγνωσης.
-
Είχα καιρό να ασχοληθώ με το SUVlaki της οικογένειας! Ιδου μερικές πολύ πολύ πρόχειρες βραδυνές φώτος!
Και το γνωστό πρόβλημα με τις αστάθειες...
Youtube Video -
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
:slap: δικό μου λάθος από βιασύνη στο γραφείο...το διόρθωσα !!
αναφέρομαι σε Q5 χωρίς ΜΜΙ που κάποιοι τελικά θέλουμε να συνδέσουμε άλλα καλούδια (όπως navigator, κάμερα οπισθοπορείας, TV ) που να ελέγχονται από την κεντρική μονάδα και να προβάλουν στην εργοστασιακή οθόνη...Εννοούσα τι είναι αυτό που κοστίζει 2150 μπρρρρ...
Πάντως στα μή ΜΜΙ αυτοκίνητα, χρησιμοποιείτε το γνωστό CAN-BUS οπότε τουλάχιστον Bluetooth υπάρχουν πολλές εταιρίες που βγάζουν. Εννοώ κάποιο που να ελέγχετε απο τα χειριστήρια. Για κάμερες και τηλεοράσεις, δεν ξέρω....
Διευκρίνηση: το CAN-BUS υπάρχει φυσικά ΚΑΙ στα ΜΜΙ αυτοκίνητα και χρησιμοποιήτε για την επικοινωνία μεταξύ των χειριστηρίων/οργάνων κτλ μεταξύ τους. Το MMI αφορά το multimedia κομμάτι (TV, bluetooth, καμερες, cd changer, AMI, ενισχυτές/DSP, κτλ)
-
Το πήρα και εγώ ...
Απο εχτές το απόγευμα, μετά απο 2 μήνες και 21 μέρες αναμονής.
Ο αρχικός ενθουσιασμός και τα πρώτα μόλις 100 χλμ που έχω κάνει, φυσικά δεν φτάνουν για να μπορώ να γράψω εντυπώσεις. Πάντως για έναν γκατζετάκια το MMI είναι απίστευτο... Ολη την ώρα έπαιζα με τον φωνητικό έλεγχο σαν μικρό παιδάκι....
Ευχομαι σε όλους πολλά και καλά χιλιόμετρα!!!
ΥΓ: Αν κάποιος έχει το manual σε ηλεκτρονική μορφή αν μπορούσε να μου το στείλει θα του ήμουν υποχρεωμένος. Μου έτυχε το ίδιο πρόβλημα που είχα με το Ford δηλαδή ήρθε μάνιουαλ για άλλο αυτοκίνητο (Α5) και είμαι χαμένος....
ΥΓ2: Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την τοποθέτηση του πομποδέκτη των διοδίων? Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένη περιοχή που πρέπει να τοποθετηθεί?
Ευχαριστώ!
-
Jimstag τι έγινε με τη διακύμανση των στροφών??λύθηκε το πρόβλημα?
Καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε
-
ΥΓ: Αν κάποιος έχει το manual σε ηλεκτρονική μορφή αν μπορούσε να μου το στείλει θα του ήμουν υποχρεωμένος. Μου έτυχε το ίδιο πρόβλημα που είχα με το Ford δηλαδή ήρθε μάνιουαλ για άλλο αυτοκίνητο (Α5) και είμαι χαμένος....
Υπάρχει κάποιος μαυραγορίτης εδω μέσα που το πουλάει έναντι 150 ευρώ!!πως τον λένε.. πως τον λένε..
Σοβαρά τώρα να απαιτήσεις να βγάλουν αντίγραφο απο άλλο και να στο στείλουν με κούριερ!
Καλορίζικο και πάλι -
Όποιος θέλει manual μπορεί να κάνει μια ευτελή κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha bank που θα δώσω και θα το έχει εντός της ημέρας με courier! Δώρο το manual του MMI!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όποιος θέλει manual μπορεί να κάνει μια ευτελή κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha bank που θα δώσω και θα το έχει εντός της ημέρας με courier! Δώρο το manual του MMI!Ψάχνεις χρήματα για να τουρμπίσεις την 147 εεεεε?
Του MMI το έχω...ευτυχώς είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα (και στο A5 του οποίου το manual ήρθε)Οπότε κάνε έκπτωση καλύτερα
Λέγε το λογαριασμό
-
Ο χρήστης nkarama έγραψε:
Όποιος θέλει manual μπορεί να κάνει μια ευτελή κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha bank που θα δώσω και θα το έχει εντός της ημέρας με courier! Δώρο το manual του MMI!
Ψάχνεις χρήματα για να τουρμπίσεις την 147 εεεεε?
Του MMI το έχω...ευτυχώς είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα (και στο A5 του οποίου το manual ήρθε)Οπότε κάνε έκπτωση καλύτερα
Λέγε το λογαριασμό
Πέρα από την πλάκα δυστυχώς δεν έχω scanner στη δουλειά αλλιώς θα μπορούσα να βγάλω τα πολύ βασικά αν και πάλι είναι πρακτικά αδύνατο. Πάντως και του Α5 να διαβάσεις πάλι ΟΚ θα είσαι αφού είναι τα ίδια αυτοκίνητα!
Η 147 μένει ως έχει. Δεν πειράζω ούτε βίδα! Πάει για ιστορικό μετά από 20-25 χρόνια! Αν και ήδη είναι κάπως ιστορική τόσα χρόνια στη παραγωγή! Άρε Alfa...
-
Νέος στο forum χαιρετώ τα μέλη και συγχαίρω τούς ιδρυτές. Έχω παραγγείλει ένα S-Tronic TFSI πού θα κατασκευαστή αυτή την εβδομάδα. Θα είναι το τέταρτο SUV πού θα έχω. Παρακολουθώ
Τις συζητήσεις από την αρχή. Την πρώτη εβδομάδα Ιουνίου οδηγούσα πίσω από ένα Q5 στην
Βάρης- Κορωπίου από όπου και ή φωτογραφία: :
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... 30bpjd.jpg][IMG]http://www.imageshack.gr/files/febot75vzkjzxw30bpjd.jpgΠείστηκα απόλυτα για την χρησιμότητα του χώρου αποσκευών.
Παραθέτω μερικά links για τους φίλους :http://www.diagnosetool.de/index.html http://www.ross-tech.com/vag-com/index.html
http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/pro ... 862_00.pdf -
Γνωρίζει κάποιος, όταν είναι ενεργοποιημένα τα φώτα ημέρας (σε Q5 με xenon) εκτός από τα led μπροστά πρέπει να ανάβουν και φώτα πίσω; Υπάρχει ρύθμιση γι'αυτό;
Το ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι είδα Q5 χωρίς xenon, με ανοικτά τα φώτα ημέρας, να ανάβουν και δύο φώτα πίσω στον προφυλακτήρα.
Ρωτάω απλά από περιέργεια.... -
χα χ αχ α χα χ α χ αχ α χα! η φωτογραφία από Βάρης Κορωπίου απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ! χα χ α χα!
august60 καλωσήρθες στο club και ευχαριστούμε για την δυναμική είσοδό σου!Λοιπόν, το 2150 που ανέφερα σχετικά με τα multimedia καλούδια αφορά έναν αντάπτορα πολυμέσων Kufatec (500€), αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά (250€), κάμερα οπισθοπορεία με προβολή στην οθόνη (200€), navigator Go Limousine με iGo (το destinator τερμάτισε τις αναβαθμίσεις και αποσύρετε.. η εταιρία εξαγοράστηκε) (500€), TV αναλογική (300€) + όλα τα απαραίτητα υλικά + εργατικά = περίπου 2150 λίγο πάνω λίγο κάτω παίζουν οι περισσότεροι... στην Θηβων βρήκα ένα πολύ καλό που είχε εκείνη τη στιγμή στημένο ένα Q5 με όλα αυτά, αλλά με χάλασαν τα τηλεχειριστήρις σε navi & tv (πολύ παίδεμα ρε παιδί μου... θα σκοτωθούμε καμιά ώρα) και αποφάσισα να κάνω υπομονή...
Aris07, η διακύμανση στις στροφές παραμένει, αλλά όπως είχα πει, μόνο σε χαμηλές ταχύτητες με D7 στο κιβώτιο... ίσως είναι 'φυσιολογικό' και πάντως να σου πω την αλήθεια δεν είναι κάτι που με προβληματίζει..εμφανίζεται σπάνι, καθώς δύσκολο να πάς με D7, 70-80 χλμ και 1900στροφές.. ίσως για αυτό να το υποβαθμίζω... τι να πω;
(skek, νομίζω πως τα πίσω με ΧΕΝΟΝ & σκάλα πορείας ανάβουν.. δεν ανάβουν ούτε υπάρχει ρύθμιση, όταν τα βάζεις να ανάβουν με το άναμα του κινητήρα... τότε τα LED μπροστά ανάβουν -για ομορφιά- και μάλιστα πιό δυνατά απ'όταν ανάβουν από τον διακόπτη στη σκάλα πορείας )
κατά τα άλλα, πάει τέλεια.. και μου κάνει εντύπωση η απόλυτη ησυχία ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες! super!!stefan147, άμα τα σκανάρω αναλαμβάνεις marketing & πωλήσεις και μοιράζουμε τα έσοδα!
-
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
χα χ αχ α χα χ α χ αχ α χα! η φωτογραφία από Βάρης Κορωπίου απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ! χα χ α χα!
august60 καλωσήρθες στο club και ευχαριστούμε για την δυναμική είσοδό σου!Λοιπόν, το 2150 που ανέφερα σχετικά με τα multimedia καλούδια αφορά έναν αντάπτορα πολυμέσων Kufatec (500€), αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά (250€), κάμερα οπισθοπορεία με προβολή στην οθόνη (200€), navigator Go Limousine με iGo (το destinator τερμάτισε τις αναβαθμίσεις και αποσύρετε.. η εταιρία εξαγοράστηκε) (500€), TV αναλογική (300€) + όλα τα απαραίτητα υλικά + εργατικά = περίπου 2150 λίγο πάνω λίγο κάτω παίζουν οι περισσότεροι... στην Θηβων βρήκα ένα πολύ καλό που είχε εκείνη τη στιγμή στημένο ένα Q5 με όλα αυτά, αλλά με χάλασαν τα τηλεχειριστήρις σε navi & tv (πολύ παίδεμα ρε παιδί μου... θα σκοτωθούμε καμιά ώρα) και αποφάσισα να κάνω υπομονή...
Aris07, η διακύμανση στις στροφές παραμένει, αλλά όπως είχα πει, μόνο σε χαμηλές ταχύτητες με D7 στο κιβώτιο... ίσως είναι 'φυσιολογικό' και πάντως να σου πω την αλήθεια δεν είναι κάτι που με προβληματίζει..εμφανίζεται σπάνι, καθώς δύσκολο να πάς με D7, 70-80 χλμ και 1900στροφές.. ίσως για αυτό να το υποβαθμίζω... τι να πω;
(skek, νομίζω πως τα πίσω με ΧΕΝΟΝ & σκάλα πορείας ανάβουν.. δεν ανάβουν ούτε υπάρχει ρύθμιση, όταν τα βάζεις να ανάβουν με το άναμα του κινητήρα... τότε τα LED μπροστά ανάβουν -για ομορφιά- και μάλιστα πιό δυνατά απ'όταν ανάβουν από τον διακόπτη στη σκάλα πορείας )
κατά τα άλλα, πάει τέλεια.. και μου κάνει εντύπωση η απόλυτη ησυχία ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες! super!![list=]stefan147, άμα τα σκανάρω αναλαμβάνεις marketing & πωλήσεις και μοιράζουμε τα έσοδα!
[/list]
Ο πρώτος σας πελάτης..στείλτε προσφορά -
Εγώ είμαι του HR δεν ξέρω από πωλήσεις...
-
Λοιπόν last update σχετικά με την διακύμανση των στροφών...
Στην ιταλική audi δεν ξέρουν απο τι προέρχεται και έχουν ρωτήσει τη μαμά audi (γερμανίας).Όταν υπάρξει απάντηση θα ενημερώσω -
Το δικό μου update έχει να κάνει με την κατανάλωση! Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγω το αμάξι τις τελευταίες 4 μέρες (έχω κάνει συμφέρουσα ανταλλαγή με το father!) και έχω την εντύπωση ότι παρατηρείται μια μείωση στην κατανάλωση (γύρω στο 1-1,5λτ) η οποία αρνειται όμως πεισματικά να πέσει κάτω από 14.5λτ. Αυτή τη στιγμή έχει 5.500χλμ το αμάξι και έχει ανοίξει και το μοτέρ αρκετά και πάει καλύτερα.
BTW αν σας κουνηθεί κάνας μάγκας με SL350 (προ facelift με τα 272) μη διστάσετε (μέχρι 3ες βέβαια)...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το δικό μου update έχει να κάνει με την κατανάλωση! Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγω το αμάξι τις τελευταίες 4 μέρες (έχω κάνει συμφέρουσα ανταλλαγή με το father!) και έχω την εντύπωση ότι παρατηρείται μια μείωση στην κατανάλωση (γύρω στο 1-1,5λτ) η οποία αρνειται όμως πεισματικά να πέσει κάτω από 14.5λτ. Αυτή τη στιγμή έχει 5.500χλμ το αμάξι και έχει ανοίξει και το μοτέρ αρκετά και πάει καλύτερα.BTW αν σας κουνηθεί κάνας μάγκας με SL350 (προ facelift με τα 272) μη διστάσετε (μέχρι 3ες βέβαια)...
Εννοείς φαντάζομαι 14,5 l με αποκλειστική χρήση εντός πόλης..
-
πάντως εγώ με 5000+ χλμ [τα 1500 σε ταξίδια και περίπου άλλα τόσα στην (άδεια) Αττική Οδό και τα υπόλοιπα 2000 σε κίνηση-μποτιλιαρίσματα στην Αθήνα και σε στροφές στο Πήλιο], έχω κατανάλωση μικτή συνολική κάτω από 13... και δεν θα έλεγα ότι οδηγώ συντηρητικά... με μποτιλιαρίσματα καθημερινά και με απότομες εκκινήσεις, με dowkicks κάθε τρεις και λίγο και με τέρμα γκάζι πάει εύκολα πολύ παραπάνω, αλλά με γρήγορη αλλά προσεκτική οδήγηση (χωρίς άσκοπη πίεση) παίζω σε αυτά τα νούμερα...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το δικό μου update έχει να κάνει με την κατανάλωση! Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγω το αμάξι τις τελευταίες 4 μέρες (έχω κάνει συμφέρουσα ανταλλαγή με το father!) και έχω την εντύπωση ότι παρατηρείται μια μείωση στην κατανάλωση (γύρω στο 1-1,5λτ) η οποία αρνειται όμως πεισματικά να πέσει κάτω από 14.5λτ. Αυτή τη στιγμή έχει 5.500χλμ το αμάξι και έχει ανοίξει και το μοτέρ αρκετά και πάει καλύτερα.
BTW αν σας κουνηθεί κάνας μάγκας με SL350 (προ facelift με τα 272) μη διστάσετε (μέχρι 3ες βέβαια)...
Εννοείς φαντάζομαι 14,5 l με αποκλειστική χρήση εντός πόλης..
Εντός πόλης αλλά κατά 90% βράδυ με άδειους δρόμους. Η δουλειά μου είναι 5 λεπτά απτο σπίτι οπότε δεν μπλέκω σε κίνηση! Το κυνηγάω αρκετά το αμάξι δεν λέω αλλά και πάλι είναι υψηλό το νούμερο. Περιμένω με τα χιλιόμετρα να πέσει κι αλλο και να δω και στις διακοπές με μικτή χρήση που θα φτάσει (με 13λτ θα είμαι ευχαριστημένος!). Επίσης για το φίλο jim δεν έχω κάνει ποτέ kickdown και ούτε πρόκειται! Μου τη σπάει πολύ! Μου φαίνεται σαν να το βιάζω το αμάξι και συν τις άλλοις το μόνο που δεν του λείπει είναι ροπή για εύκολα προσπεράσματα! Άσε που υπάρχει και το S...
AUDI Q5