Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
πόσα Watt καίνε τα xennon σε σχέση με τα απλά .... μπορεί να έχεις και μείωση στην κατανάλωση
με γεια και να τα χαίρεσαι !!! θα δεις το φως το αληθινό !!!
Thanks.....θα τα δοκιμάσω στο αυριανό πολύ μεγάλο ταξίδι (1800ΚΜ)...
SOS Ερώτηση για τα νέα φώτα: Εάν έχετε τον διακόπτη φώτων στο αυτόματο (Α) και έχετε ρυθμίσει από το BC να ανάβουν φώτα ημέρας, ανάβουν μόνο τα δακτυλίδια ή & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα??
Στο δικό μου ανάβουν & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα, εάν θέλω να ανάψουν μόνο τα δακτυλίδια, θα πρέπει να γυρίσω χειροκίνητα το διακόπτη στην 1η θέση δεξιά (μετά το 0)........έτσι είναι σε όλους εσάς με Bi-Xenon (όχι adaptive)??
Στα φώτα ημέρας ανάβουν ΜΟΝΟ τα δακτυλίδια και τα πίσω φώτα και τα εσωτερικά είναι κάπως πιο φωτισμένα. Δεν ανάβει η πρώτη σκάλα με τα φώτα ημέρας γιατί δεν ανάβουν στο εσωτερικό ούτε τα LED του ατμοσφαιρικού φωτισμού αλλά ούτε και τα όργανα.
Για να ανάψεις τη πρώτη σκάλα, πρέπει να το βγάλεις από το auto χειροκίνητα, όπως λες!
Καλοτάξιδα τώρα τα νέα σου φώτα...αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με τα αλογόνου.
Τέλος, μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι το πακέτο σου έφτασε στο ταχυδρομείο, να πάω να το παραλάβω!