-
Είναι καλό που το ξέρεις θα το έχω υπόψη μου[edit mod mirage]
Τωρα στο θεμα μας οντως πολυ περιεργο που εχει ταμπουρα πισω.Αλλα να ξερεις εγω αυτο που εχω ακουσει για το esp ειναι οτι συνεγραζεται με δισκοφρεννα ουτως ωστε να μην αναπτυσονται μεγαλες θερμοκρασιες. -
Ναι όντως αυτό λέγανε οι dealer's της Ford όταν πουλάγανε πακέτο με το ESP τα πίσω δισκόφρενα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι όντως αυτό λέγανε οι dealer's της Ford όταν πουλάγανε πακέτο με το ESP τα πίσω δισκόφρεναedit mod mirage 2o warn
Και στο θεμα μας τωρα που το ειδα το ειχα διαβασει στο κλαμπ φορντ τζιαρ. -
Ναι και καλώς το διάβασες εκεί γιατί όπως είπα ήταν το επιχείρημα των dealer της Ford για ποίον λόγο τα δισκόφρενα στο Focus II πήγαιναν πακέτο με το έξτρα ESP όταν αυτό ξεκίνησε να πουλιέται. Φυσικά δεν έχει καμία τεχνική βάση ο παραπάνω ισχυρισμός όπως και πολλά από τα όσα λένε οι πωλητές.
-
Όσο δεν έχουν ABS αν φοράνε πίσω ταμπούρα άλλο τόσο δεν έχουν και ESP.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι και καλώς το διάβασες εκεί γιατί όπως είπα ήταν το επιχείρημα των dealer της Ford για ποίον λόγο τα δισκόφρενα στο Focus II πήγαιναν πακέτο με το έξτρα ESP όταν αυτό ξεκίνησε να πουλιέται. Φυσικά δεν έχει καμία τεχνική βάση ο παραπάνω ισχυρισμός όπως και πολλά από τα όσα λένε οι πωλητές.Μαλιστα μαλιστα......Οπως τα λες ειναι.
-
Οι πρώτες φωτογραφίες από το Fiat Grande Punto facelift με αλλαγμένη γρίλια, εσωτερικό, πίσω φώτα και τον νέο MultiAir στα 135ps Euro5.
Y.Γ. το εσωτερικό μου θυμίζει κάτι από παλιό punto.
-
Το καμπυλοειδες σχημα στους κεντρικους αεραγωγους ειναι λιγακι παραξενο. Σαν να μην δενει.
Καποιες φωτογραφιες ακομα θα διευκολυναν και για μια γνωμη για το πλαισιο της γριλιας.
Τα πισω φωτα, υπεροχα.
-
Ψιλοαηδια, τουλαχιστον απο τις φωτο...
207 ρε....
-
Μέσα μου αρέσει, πίσω μου αρέσει, μπροστά θέλω να το δω περισσότερο
(Βρε λες...; ) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ψιλοαηδια, τουλαχιστον απο τις φωτο...207 ρε....
Ε ναι.... ιδιο με το 207 ειναι το Funto τωρα... αηδια both...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το 207 μια χαρα ειναι ρε γεροπαραξενε. Εσενα δε σου αρεσει.
Για το Punto, αν και θα περιμενω να το δω απο κοντα, απογοητευτικα... -
Ε κατσε ρε συ να δουμε καμια φωτο ακομα
Για πιο γενικευμενη αποψη πριν το δουμε απο κοντα.Το 207 imo εχει ομορφη σχεδιαση μεν, πολυ συνηθισμενη στα ματια δε.
Αν και ειναι ωραιο το ολο σχεδιο, φαινεται τυπικο. Dont know why.Θα προτιμουσα να δω το ολο πακετου του GP.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το 207 μια χαρα ειναι ρε γεροπαραξενε. Εσενα δε σου αρεσει.
Για το Punto, αν και θα περιμενω να το δω απο κοντα, απογοητευτικα...Αν το χαμογελο της ορκας το βρισκεις ωραιο... τοτε να το κοιταξεις! Βασικα και τα 2 εχουν πλεον κατι τεραστιες γρυλιες λες και γω δεν ξερω τι τερας κρυβεται απο πισω...
Απορω πως πειραξαν εξωτερικα το ομορφοτερο μικρο οι ιεροσυλοι!
-
Μπροστά και μέσα το facelift είναι
Πίσω ήταν όμορφο κ έμεινε όμορφο.Βασικά το μόνο που χρειαζόταν το αμαξάκι (με το οποίο έρχομαι σε επαφή καθημερινά) ήταν καλύτερα πλαστικά μέσα, κάτι που θα δούμε αν έγινε.
Γιατί κατα τ' άλλα το έκαναν πιο άσχημο (όπως είχε γίνει πιο άσχημο και το προηγούμενο Punto μετά το fl)
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπροστά και μέσα το facelift είναι
Πίσω ήταν όμορφο κ έμεινε όμορφο.Βασικά το μόνο που χρειαζόταν το αμαξάκι (με το οποίο έρχομαι σε επαφή καθημερινά) ήταν καλύτερα πλαστικά μέσα, κάτι που θα δούμε αν έγινε.
Γιατί κατα τ' άλλα το έκαναν πιο άσχημο (όπως είχε γίνει πιο άσχημο και το προηγούμενο Punto μετά το fl)
απο μεσα εγινε πολυ καλυτερο... και με μαλακα πλαστικα σε καποια κομματια!
-
Τελικά αυτό το ρημάδι το 500 μεγάλη ζημιά έκανε...
Όλα τα φιατ τέτοια θέλουν να τα κάνουν μπροστά...
Κρίμα γιατί οι υπόλοιπες αλλαγές ήταν προς το καλύτερο.
Με ζώνουν τα φίδια για το Bravo fl... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μέσα μου αρέσει, πίσω μου αρέσει, μπροστά θέλω να το δω περισσότερο
(Βρε λες...; )(μην σου μπαίνουν τέτοιες σκέψεις )
κατά τ' άλλα το f/l
-
Ποιο γυναικειο δεν μπορουσαν να το κανουν ... ελεος τι αηδια ειναι αυτη
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
:yikes:Ποιο γυναικειο δεν μπορουσαν να το κανουν ... ελεος τι αηδια ειναι αυτη
τωρα το 'γυναικειο' της υποθεσης που το ειδες...
Fiat Grande Punto 2005