-
καθόλου χρόνο
μήπως χάνει το παγούρι,ρίξε ματια από κάτω να δεις αν υπάρχει νερό στο έδαφος
προσωπικά εμένα δεν με ζαλίζεις
άλλωστε μικρά παΐδια είμαστε αν δεν ρωτήσουμε πως θα μάθουμε
ξαναβαλε νερό να δεις. -
Ευχαριστώ για την υπομονή σας!Νερό από κάτω δεν είδα.Θα δω και το πρωί για να σιγουρευτώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για χαλασμένος διακόπτης ή καλωδίωση μου ακούγεται...Ωπα εδω ειμαστε βρηκα πελατη
Εχω καινουρια πολυχειρηστηρια -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Αρχές φθινοπώρου θα το πάω για 'χειμερινή προετοιμασία' και θα τους πω να το δουν και αυτό.Τώρα δεν έχω πρόβλημα.Μια ερώτηση ακόμα (ξέρω,σας έπρηξα αλλά είναι το πρώτο ιδιόκτητο αμάξι,και μεταχειρισμένο...),γέμισα το πρωί με απιονισμένο νερό το δοχείο των υαλοκαθαριστήρων μέχρι τέρμα,και πριν που το είδα το νερό δε φαινόταν!Μήπως παίρνει χρόνο να κατέβει στο δοχείο από το σωλήνα πλήρωσης;Να βαλεις εβιαν
Ελενξε οταν βαζεις τα πιτσιλιστιρια αν τρεχει νερο και απο πουθενα αλλου.Μπορει να εχει κοπει πουθενα η γραμμη και να αδειαζει το νερο. -
Στα 307 (στο δικό μου τουλάχιστον, αλλά και σε άλλα που μου είπαν στο συνεργείο) είναι σύνηθες να ξεκουμπώνει ο λαιμός του δοχείου για το υγρό πλύσης των τζαμιών.
Άρα δεν μπορεί να γεμίσει μέχρι πάνω. Δες την φωτογραφία που έβαlε νωρίτερα ο drdino. -
Πάντως τώρα που το είδα δεν έχει χάσει νερό καθόλου είναι μέχρι τέρμα.Θα δούμε το πρωί πάλι.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Για χαλασμένος διακόπτης ή καλωδίωση μου ακούγεται...
Ωπα εδω ειμαστε βρηκα πελατη
Εχω καινουρια πολυχειρηστηριαστειλε μου με ΠΜ την ονομασια του μαγαζιου σου
-
Πήγα και το είδα.Δεν έχω πρόσβαση,οπότε το αφήνω.Όταν πάω σε συνεργείο θα τους πω να το δουν.Δεν είμαι μηχανικός και δε θα τον κάνω τώρα στα γεράματα!Δεν είναι κρίσιμο θέμα.Μια άλλη ερώτηση.Στις πληροφορίες του κοντέρ μου εμφανίζει για τα λάδια μια ένδειξη η οποία σύμφωνα με το βιβλίο οδηγιών δηλώνει περισσότερο λάδι.Έβγαλα τη ράβδο μέτρησης και δεν είδα κάτι τέτοιο.Το είχε κάνει άλλωστε και ο μηχανικός που έλεγξε το αμάξι.Τι μπορεί να πάθει από το πλεονάζον λιπαντικό ο κινητήρας,και τι μπορώ να κάνω πριν πάθει κάτι;
Ο λόγος που ήμουν αντίθετος σε αυτής της χρονολογίας 307...
Τεσπα, είχες παρκάρει μήπως κάποια στιγμή υπό αρκετή κλίση; Αν οχι τις τελευταιες μια δυο μερες, τοτε μαλλον ειναι απο τον αισθητήρα το πρόβλημα.
Αν είσαι σίγουρος πως δεν εχεις παραπανω λαδια, μην ασχοληθεις παραπανω.Οσο για το παγουρι, αν δεν ειναι αυτο που λεει ο Τακης, τοτε απλα δεν το γεμισες μεχρι επανω καθως καμια φορα παγιδευεται αερας αν το γεμισεις γρηγορα και φευγει κανοντας μπουρμπουληθρες για λιγο μετα.
-
Παραπάνω λάδια δε δίχνει ο δείκτης.Δεν παρκάρω υπό κλίση συνήθως.Εχθές μόνο για περίπου 1 ώρα πάρκαρα σε μικρή ανηφόρα.Εχθές το μεσημέρι.Εντάξει,όσο το ψάχνω θα βρίσκω πραγματάκια,το ήξερα αυτό.Τα λεφτά που μπορούσα να διαθέσω δε μου επέτρεπαν να αγοράσω κάτι καλύτερο.Για το δοχείο νερού,είναι το τελευταίο που με απασχολεί στην παρούσα φάση.Αλλά τι μπορεί να πάθει με περισσότερο λάδι;Θα ήταν προτιμότερο να πάω να τα αλλάξω τώρα;
-
Παραπάνω λάδια δε δίχνει ο δείκτης.Δεν παρκάρω υπό κλίση συνήθως.Εχθές μόνο για περίπου 1 ώρα πάρκα σε μικρή ανηφόρα.Εχθές το μεσημέρι.Εντάξει,όσο το ψάχνω θα βρίσκω πραγματάκια,το ήξερα αυτό.Τα λεφτά που μπορούσα να διαθέσω δε μου επέτρεπαν να αγοράσω κάτι καλύτερο.Για το δοχείο νερού,είναι το τελευταίο που με απασχολεί στην παρούσα φάση.Αλλά τι μπορεί να πάθει με περισσότερο λάδι;Θα ήταν προτιμότερο να πάω να τα αλλάξω τώρα;Αν το λαδι το ελεγξες σε επιπεδο δρομο εχοντας σβηστη τη μηχανη για κανενα τεταρτο και ολα ηταν οκ, μην ανησυχεις.
Τα λαδια είναι καινούρια; -
Το αμάξι ήταν σταθμευμένο από το μεσημέρι στις 12:00 και τα είδα το απόγευμα στις 18:00 σε εντελώς επίπεδο δρόμο.Τα λάδια είναι καινούρια.Θα πω αύριο σε ένα φίλο μηχανικό να τα δει και αυτός να μη γίνει καμιά βλακεία.
-
Μην ανησυχείς τότε.
-
Αλλά τι μπορεί να πάθει με περισσότερο λάδι;Θα ήταν προτιμότερο να πάω να τα αλλάξω τώρα;Αν εχει λιγο περισσοτερο λαδι απλα θα πρεπει να το βγαλεις αρχικα δεν παθαινει τιποτα αλλα αν γινετε συνεχεια θα αρχισει να στα ξερναει απο παντου φλατζες τσιμουχες...κτλ
Καλυτερα να ειναι λιγο κατω απο το max στην ενδειξει του δεικτη λαδιου.....
Αλλα τι ενδειξει αναβει που λεει οτι εχει παραπανω λαδι 5 χρονια ειχαμε 307 δεν ειχα δει κατι τετοιο -
Ο ψηφιακός χιλιομετρητής οταν βαζεις το κλειδι στην δευτερη σκαλα σου δειχνει υπολειπομενα χλμ για σερβις και σταθμη λαδιου. Αν αναβοσβηνει με πληρεις παυλες τοτε εχει παραπανω αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ψηφιακός χιλιομετρητής οταν βαζεις το κλειδι στην δευτερη σκαλα σου δειχνει υπολειπομενα χλμ για σερβις και σταθμη λαδιου. Αν αναβοσβηνει με πληρεις παυλες τοτε εχει παραπανω αν θυμαμαι καλα.Αν θυμαμαι καλα κατι τετραγωνακια ηταν αλλα αυτα εδειχναν μονο σταθμη εκτος κι αν στην κεντρικη οθονη βγαζει καποιο μηνυμα δεν θυμαμαι
-
Οι οδηγίες χρήσης δε γράφουν 'αν αναβοσβήνει' αλλά αν δείχνει έτσι: 000000 έχει περισσότερο και αν δίχνει 0- - - - - -έχει ελάχιστη στάθμη.Πάντως στο δικό μου δεν αναβοσβήνει και δείχνει 000000.
Όπου '0' τετραγωνάκια,δεν μπορώ να τα γράψω εδώ!
-
Οι οδηγίες χρήσης δε γράφουν 'αν αναβοσβήνει' αλλά αν δείχνει έτσι: 000000 έχει περισσότερο και αν δίχνει 0- - - - - -έχει ελάχιστη στάθμη.Πάντως στο δικό μου δεν αναβοσβήνει και δείχνει 000000.Τοτε λογικα ειναι ενταξει
-
Μακάρι να είναι όλα εντάξει διότι δεν έχω όρεξη να τρέχω και να πληρώνω.Τα μόνα που ξέρω ότι χρειάζονται είναι 2 σινεμπλόκ πίσω άξονα,τη νεότερη έκδοση του προγράμματος εγκεφάλου,και κάποια στιγμή θα χρειαστεί πίσω τελικό εξάτμισης.Αυτά μου είπαν ο μηχανικός,ο φαναρτζής και ο ηλεκτρολόγος του εξουσιοδοτημένου που το πήγα πριν την αγορά.
Για τα σινεμπλόκ μου είπαν 25€χ2 αλλά δεν διευκρίνησαν αν είναι με την εργασία ή χωρίς.Είναι λογική τιμή;Εγώ δεν έχω ιδέα.Και 20€ για το update του προγράμματος. -
Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο είπαμε;
-
μαλον δεν το ειπαμε
PEUGEOT FORUM