-
ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ 14ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ??ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ 14ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ??ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Πιο πολύ δουλεύεται το Pirelli. Καλό και αξιόπιστο, κουράζεται δύσκολα. Πέρυσι δούλεψα την τετράδα μου (5αρια για να κρατήσουν...) μέχρι τα λινά Καινούργια πρέπει να έχουν γύρω στα 50 χιλ. το λάστιχο.
Και φέτος με μεταχειρισμένα θα τη βγάλω.Άλλη επιλογή τα Hankook Z2000. επίσης τα φοράει αρκετός κόσμος. Τίμιο λάστιχο για τα λεφτά του, γύρω στα 100 ευρώ το κομμάτι. Κάνει και για ψιλόβροχο, είναι μαλακό και καινούργιο θα πάθεις πλάκα από το κράτημα. Κρατάω επιφύλαξη για το πόσο σκληραίνει με τον καιρό μιας και δεν το έχω φορέσει προσωπικά.
-
Τα Γιοκοχάμα Α048 και Α032 τι λένε???
-
Παλιότερα που φορούσαμε τα Γιοκοχάμα ήταν Γιοκογαμα... Όμως ήταν το απόλυτα φτηνότερο λάστιχο, οπότε αναγκαστικά αυτά παίρναμε. Όπως λέει και ο Λάμπης, το καλύτερο λάστιχο είναι το τσάμπα, το αμέσως καλύτερο είναι το φτηνότερο. Μετά, λόγω καπ αναγκαστικά φορούσαμε τα Μπριτζστοουν, τα οποία με την φτηνότερη τιμή λόγω καπ δεν είχαν ουσιαστικά διαφορά τιμής από τα γιοκογλίστρα. Όχι πως συγκρίνονται βέβαια με τα Πιρέλια, αλλά κρατάνε καλύτερα απο τα γιοκοτσόκο, και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Υ.Γ. Πάντως τα 048 δε νομίζω να τα φορέσαμε ποτέ...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παλιότερα που φορούσαμε τα Γιοκοχάμα ήταν Γιοκογαμα... Όμως ήταν το απόλυτα φτηνότερο λάστιχο, οπότε αναγκαστικά αυτά παίρναμε. Όπως λέει και ο Λάμπης, το καλύτερο λάστιχο είναι το τσάμπα, το αμέσως καλύτερο είναι το φτηνότερο. Μετά, λόγω καπ αναγκαστικά φορούσαμε τα Μπριτζστοουν, τα οποία με την φτηνότερη τιμή λόγω καπ δεν είχαν ουσιαστικά διαφορά τιμής από τα γιοκογλίστρα. Όχι πως συγκρίνονται βέβαια με τα Πιρέλια, αλλά κρατάνε καλύτερα απο τα γιοκοτσόκο, και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Υ.Γ. Πάντως τα 048 δε νομίζω να τα φορέσαμε ποτέ...
Χωρίς πλάκα, απολαυστικό πόστ
-
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:ΤΑ ΠΙΡΕΛΙ-ΤΟΣΟ ΤΑ ΓΙΟΚΟΤΣΟΚΟ-ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ-ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΠΙΤΖΕΣΤΟΝ-ΤΟΣΟ...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παλιότερα που φορούσαμε τα Γιοκοχάμα ήταν Γιοκογαμα... Όμως ήταν το απόλυτα φτηνότερο λάστιχο, οπότε αναγκαστικά αυτά παίρναμε. Όπως λέει και ο Λάμπης, το καλύτερο λάστιχο είναι το τσάμπα, το αμέσως καλύτερο είναι το φτηνότερο. Μετά, λόγω καπ αναγκαστικά φορούσαμε τα Μπριτζστοουν, τα οποία με την φτηνότερη τιμή λόγω καπ δεν είχαν ουσιαστικά διαφορά τιμής από τα γιοκογλίστρα. Όχι πως συγκρίνονται βέβαια με τα Πιρέλια, αλλά κρατάνε καλύτερα απο τα γιοκοτσόκο, και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Υ.Γ. Πάντως τα 048 δε νομίζω να τα φορέσαμε ποτέ...
Λένε ότι είναι απότομα. Τίποτε άλλο.
Λέω να τα φορέσω (048R) και να κάνω το πείραμα
Πάντως είναι πολύ ευαίσθητα στις πιέσεις τα Γιοκοκλάμα. -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ 14ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ??ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εγώ φίλε μου δεν έχω καταλάβει τι είδους λάστιχα αναζητάς για να φτάσες και στην τιμή τους...αναβασιάρικα,ραλιάρικα,για γρήγορες βόλτες?αν γίνεις πιο σαφής σίγουρα θα πάρεις και τις πιο σαφές απαντήσεις.
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εγώ φίλε μου δεν έχω καταλάβει τι είδους λάστιχα αναζητάς για να φτάσες και στην τιμή τους...αναβασιάρικα,ραλιάρικα,για γρήγορες βόλτες?αν γίνεις πιο σαφής σίγουρα θα πάρεις και τις πιο σαφές απαντήσεις.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΡΑΛΛΥ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΡΑΛΛΥ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Για αναβάσεις θα μπορούσα να σε κατατοπίσω πλήρως μιας και ακολουθώ καποιους αγώνες του θεσμού για ραλιάρικα ομως σε θέμα τιμών όχι.Εγώ θα σου πω μια πληροφορία που εχω και ίσως σε βοηθήσει.Εχω ακούσει για τα HANKOOK οτι κάνουνε θάυματα.Δεν ξέρω αν είναι 100% οπως τα έχω ακούσει σε αποδόσεις μιάς και εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει αλλα το μόνο σίγουρο είναι πως η τιμή τους σε σχέση με τους υπόλοιπους οίκους είναι 100% θάυμα.συγνώμη που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο,όχι πως δεν ξέρω αλλες επιλογές απλά τα παιδιά των ραλύ θα σου απαντήσουνε μέσα απο τις εμπειρίες τους και όχι εικαστικά οπως κάνω εγώ τώρα.
Φιλικά
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης -
matador τσέκαρε για pm. Ελπίζω να βοηθάει κάπως.
-
Τα γιοκοχαμα στο ενιαιο περσι τα περναμε 100 ευρω το καμματι!πολυ καλα ηταν και τα 038 και τα 048!τα 048 μασ τα εδωσαν σαν medium αλλα τελικα ηταν πιο μαλακα απ τα 038,κραταγαν καλυτερα αλλα διαρκουσαν λιγοτερο και εβγαζαν λιγοτερα χιλιομετρα!στη ριτσωνα παντως που ηταν και ο μονος αγωνας εκτος πιστας δουλευαν πολυ ωραια!θελουν μεγαλη προσοχη στις πιεσεις οπως ολα τα λαστιχα βεβαια και ειναι αρκετα απολυτα και τα δυο!
el matador αν δεν κανω λαθος θα τρεκσεις 206 junior οποτε γιατι ρωτας αφου με brigestone θα τρεξουμε για τα οποια ακουσα οτι ειναι πολυ καλα στο χωμα αλλα στην ασφαλτο ειναι μετρια! -
Εμεις πάντως θα πάρουμε τα Γιοκοχάμα 048.
14αρια στο 205, ελπίζω να μη γονατίσει
ΤΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ