-
Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να κανονίσουμε καμία συνάντηση στις 24/3 το απόγευμα ή βράδυ, κάπου έξω και να τα πούμε λίγο (με τα γνωστά εξαρτήματα / πιρούνια στο χέρι - τί λέτε να βρεθούμε την προηγούμενη ημέρα κάπου έξω, Θεσσαλονίκη ?
Συνάντηση προ-παρασκευαστική θα είναι κι αυτή.
Θα μιλήσουμε για πιέσεις (στα κουμπιά από το φαί) για ελαφρώματα (των πιάτων από μπροστά μας) και για ειδικά καύσιμα (κρασί, ρετσίνες κλπ).P.S.
- Θα φροντίσω να είναι κι ο φίλος μου ο Λάκης εκεί (=ο Μπριζολάκης)
-
Παίδες συνενόηση με τον Σάκη για λεπτομέρειες άφιξης,θα χαρούμε ιδιαίτερα να τα πούμε απο κοντά και βέβαια μέσα στο πρόγραμμα τον γευστικών εξορμήσεων.Και τρίγωνα θέλουμεεεεεε......
Ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................
Για ΟΛΗ τη μέρα πόσα σετ λάστιχα θέλουμε
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Για ΟΛΗ τη μέρα πόσα σετ λάστιχα θέλουμε
ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ!!!
-
πστ!
να μεινει γομα και για μεγαρα, 'νταξει ??? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να μεινει γομα και για μεγαρα, 'νταξει ???Ποοοολύ χλωμό! Οι Σέρρες τα ξεσκίζουν τα λάστιχα. Εκεί θα δεις τι θα πει να τρως μια τετράδα λάστιχα σε μία μέρα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
να μεινει γομα και για μεγαρα, 'νταξει ???
Ποοοολύ χλωμό! Οι Σέρρες τα ξεσκίζουν τα λάστιχα. Εκεί θα δεις τι θα πει να τρως μια τετράδα λάστιχα σε μία μέρα!
ΑΑΑΑΑΧΧΧ!!!!
Καημένα μού λαστιχάκια!!!Τριαντάφυλλε,δέν θά ανέβεις;
-
οχι, δεν θα παραβρεθω...
Το '10%' καθως και αλλα 'φλεγοντα θεματα', θα αναλυθουν καποια αλλη φορα...Το καλο που τους θελω να μεινει γομα για τα μεγαρα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι, δεν θα παραβρεθω...
Το '10%' καθως και αλλα 'φλεγοντα θεματα', θα αναλυθουν καποια αλλη φορα...Το καλο που τους θελω να μεινει γομα για τα μεγαρα!
Αγόρι μου μην νοιάζεσαι.. απο λάστιχα ξέρεις οτι βρίσκουμε ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ.
Έχουμε τον τρόπο μας,
Γίνεται να σε αφήσουμε χωρίς λάστιχα ???????????????? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
Παρέα μας θα είσαι και το ξέρεις
-
Για να δούμε, πόσοι θα μαζευτούμε.. Προβλέπεται να γίνει η μεγαλύτερη μάζωξη φορουμάδων στην πίστα των Σερρών. Για να έρχονται και άλλοι Βόρειοι μπας και γίνουμε περισσότεροι από 4....Οι εξ Αθήνας, Λάρισας, Ιωαννίνων θα ναι 6 και 2 σίγουροι μέχρι στιγμής είμαστε από Θεσ/νίκη. Δηλώστε συμμετοχές...
-
8α ειναι κανεις σας στα Μεγαρα την κυριακη?
8α ηταν ευχαριστηση μου να γνωρισω καποιους απο εσας! -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Για να δούμε, πόσοι θα μαζευτούμε.. Προβλέπεται να γίνει η μεγαλύτερη μάζωξη φορουμάδων στην πίστα των Σερρών. Για να έρχονται και άλλοι Βόρειοι μπας και γίνουμε περισσότεροι από 4....Οι εξ Αθήνας, Λάρισας, Ιωαννίνων θα ναι 6 και 2 σίγουροι μέχρι στιγμής είμαστε από Θεσ/νίκη. Δηλώστε συμμετοχές...Τι γίνεται δεν βλέπω συμμετοχές.......
Παίδες η πίστα τι παροχές εχεί.Αέρα,γρύλλο,τέντα τέτοια πράγματα.
Εχω παραγγείλει λιακάδα και θέλω να ξέρω αν θα φέρω και καμιά ομπρέλλα θαλλάσης και καρέκλες για την ανάπαυση μεταξύ της δράσης...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Για να δούμε, πόσοι θα μαζευτούμε.. Προβλέπεται να γίνει η μεγαλύτερη μάζωξη φορουμάδων στην πίστα των Σερρών. Για να έρχονται και άλλοι Βόρειοι μπας και γίνουμε περισσότεροι από 4....Οι εξ Αθήνας, Λάρισας, Ιωαννίνων θα ναι 6 και 2 σίγουροι μέχρι στιγμής είμαστε από Θεσ/νίκη. Δηλώστε συμμετοχές...
Τι γίνεται δεν βλέπω συμμετοχές.......
Παίδες η πίστα τι παροχές εχεί.Αέρα,γρύλλο,τέντα τέτοια πράγματα.
Εχω παραγγείλει λιακάδα και θέλω να ξέρω αν θα φέρω και καμιά ομπρέλλα θαλλάσης και καρέκλες για την ανάπαυση μεταξύ της δράσης...
Για αέρα, μόνο αν φυσήξει κανένας τοπικός άνεμος - αλλιώς, κι εσύ κι ο γρύλλος σου, στο διπλανό βενζινάδικο.
Την τέντα τί να την κάνεις ? Μήπως θα βγεις και καθόλου από την πίστα ? -
Ο χρήστης transalko έγραψε:
Για αέρα, μόνο αν φυσήξει κανένας τοπικός άνεμος - αλλιώς, κι εσύ κι ο γρύλλος σου, στο διπλανό βενζινάδικο.
Την τέντα τί να την κάνεις ? Μήπως θα βγεις και καθόλου από την πίστα ?Θα αναγκαστώ να βγώ σηκωτός γιατί θα είμαστε πολλοί και όλοι θα θέλουν να πιούν πολύ βενζίνη.
-
Καί ο καιρός χαλάει.Ηδη έχουμε μπόλικη συνεφιά,καί σίγουρα θά βρέξει σήμερα ή αύριο.
Αγγελε,σίγουρα τήν πήραν τήν παραγγελεία σου; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί ο καιρός χαλάει.Ηδη έχουμε μπόλικη συνεφιά,καί σίγουρα θά βρέξει σήμερα ή αύριο.
Αγγελε,σίγουρα τήν πήραν τήν παραγγελεία σου;Ανδρέα , ρίξε μιά ματιά στον καιρό :
http://www.forecasts.gr
Το συγκεκριμμένο site έχει αρκετά ακριβείς προβλέψεις.
(Είχε κάνει διάνα πέρυσι στην Λίμνη Πλαστήρα !)Θα τα πούμε ...στας Σέρρας (και σήμερα βράδυ πιστεύω )
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αγγελε,σίγουρα τήν πήραν τήν παραγγελεία σου;Την παραγγελία αγαπητέ την παίρνουν πάντα, στην εκτέλεση κολλάνε καμμιά φορά
Όμως εμείς δεν κολλάμε ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ότι και να κάνει εμείς**ΑΤ ΤΗΕ REAL PISTAAAAAAAAA **!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πολύ-πολύ να βρέχει.Πάντα ήθελα να οδηγήσω γρληγορα σε 'γυαλόχαρτο'.Ζήλευα τους δρόμους στο εξωτερικό,μου τρέχανε τα σάλια και θα αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει.
Μόνο καλά νάμαστε και θα σου εξηγήσω απο κοντά πως γίνεται η διασκέδαση ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
**Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ **
-
Έχει κανονιστεί τίποτε για βράδυ ?
Καμιά προ-συνάντηση για αναγνωρίσεις πληρωμάτων και τα σχετικά ? -
Ο χρήστης transalko έγραψε:
Έχει κανονιστεί τίποτε για βράδυ ?
Καμιά προ-συνάντηση για αναγνωρίσεις πληρωμάτων και τα σχετικά ?ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνική συνενόηση με Σάκη και Αντρέα.
Εμείς πάντως κάνουμε δίαιτα. -
O.K.Εγώ θά δουλεύω μέχρι τίς οχτώ-οχτώμιση,οπότε μετά...δίαιτα!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το καλο που τους θελω να μεινει γομα για τα μεγαρα!μπουαχαχα!
Γόμα από κασετίνα μπορεί να έμεινε πάντως...
Πάμε Πίστα(Νο.3)