-
Και ναι επιτέλους τελειώσα το project μου στο pna μου! Παραθέτω μερικές φωτογραφίες
-
Σώπα ρε φίλε! Ωραίος
Μην μου βάζεις ιδέες και ξεπατώσω το 7210
Αλήθεια πώς τα κάνεις αυτά? Δεν έχω ιδέα -
Ουσιαστικά πρόκειται για μία εφαρμογή σαν emulator που μπορείς να φτιάξεις με διάφορες παραμέτρους γραφικά, background κτλπ κτλπ. Είναι απλό στην εφαρμογή (μέσω αρχείο κειμένου τα φτιάχνεις) αλλά πολύ κουραστικό. Διάλεξα ένα και ένα τα εικονίδια που έβαλα αλλά αυτό που με κούρασε περισσότερο είναι που θα στέκεται το κάθε στοιχείο. Δηλαδή σε ποιο pixel x και y διάστασης θα είναι το κάθε εικονίδιο, κείμενο...
-
Ωραίος ddl449!
Με τον τελευταίο χάρτη της teleatlas ελπίζω στο iGo. -
Αφιερωμένο σε όλους εσάς που είστε στο forum!
http://rapidshare.com/files/231352277/GPS_Menu.zip.html
ΥΓ: Υπάρχουν οδηγίες μέσα.
ΥΓ2: Screenshots λιγα ποστς πάνω. -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
manosk το μηχανακι που πηρες θα το επαιρνα κι εγω πριν αποφασισω για moov 330 αλλα κοστιζε πολλα τοτε
Πρεπει να εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης
Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσειςΑν και είμαι αντι-ΗΡ, το συγκεκριμένο μηχανάκι δείχνει καλό και ποιοτικό. Καλά πληκτράκια, ωραίο στην όψη, ποιότητα υλικών αντίστοιχη καλού laptop. Η ποιότητα βέβαια εξαρτάται από την αντοχή στο χρόνο, κάτι για το οποίο απλώς ελπίζω προς το παρόν...
Το Destinator φαντάζομαι ότι είναι ίδιο σε όλες τις συσκευές. Το δοκίμασα 2 φορές. Την πρώτη τα χρειάστηκα γιατί δεν έβρισκε σήμα με τίποτα. Κάποια στιγμή βρήκε, αλλά τότε άρχισε να μου λέει κάτι κουλά, ότι βρίσκομαι εκτός οδικού δικτύου και κάτι τέτοια, αν και στο χάρτη το στίγμα μου ήταν σωστό.
Έκανα reset και άρχισε να δουλεύει καλά.
Μου την έσπασε που λέει πχ Απέχετε [παύση] 200 μέτρα από τον προορισμό σας. Η παύση δηλαδή είναι λίγο ενοχλητική.
Επίσης μου παρουσίασε άλλο ένα περίεργο: όταν πλησίαζα στον προορισμό ακούστηκε ένα ντινγκ αντί για ειδοποίηση να στρίψω. Περίεργο.
Θέλει κι άλλες δοκιμές, ειδικά αφού του βάλω και δικά μου σημεία ενδιαφέροντος.Κάτι που δεν μου άρεσε ήταν το ότι με καλώδιο USB η μεταφορά αρχείων, πχ φωτογραφιών, ήταν πολύ αργή. Πρέπει να έκανε πάνω από τρία τέταρτα για καμιά 300 ΜΒ. Επίσης ένα βιντεάκι AVI από ψηφιακή φωτ. μηχανή δεν το έπαιζε κανονικά, μόνο ο ήχος ακουγόταν. Ίσως θέλει codecs, άρα ψάξιμο. Επειδή δεν έχω χρόνο, θα το κοιτάξω αργότερα.
Επίσης δεν έχω κάνει αναβάθμιση χαρτών και λογισμικού που ίσως χρειάζεται. Θα το δω κι αυτό. Ελπίζω να γίνεται να συνδεθώ με το internet μέσω καλωδίου κι όχι μόνο BT. ΘΑ το δω ΚΑΙ αυτό, είμαι άσχετος με τα μηχανάκια του είδους.
Α, η κάρτα μνήμης είναι των 2 GB, ενώ στα χαρακτηριστικά του καταστήματος έλεγε για 1 GB. -
Για μεταφορά αρχείων, καλύτερα βγάζε την κάρτα και πέρνα τα με card reader.
-
Στα vista τα έχει παίξει το memory reader.
Αλλά δουλεύει στο οξαποδίνουξ. Να που θα φανεί χρήσιμο σε κάτι. -
Κάνε εντιτ πριν πάρουν screenshot
-
manosk δούλεψε μερικές μέρες το destinator και μετά βάλε iGo για να το εκτιμήσεις καλύτερα το δεύτερο...
-
Τελικά δεν το δούλεψε κανένας το μενού μου
Infinity έχεις βάλει poi στο iGo;
-
Ωπ, μου ξέφυγες και μ ενδιαφέρει.
Αλλά έχω PDA -
-
Ναι, δεν έχω καμία απολύτως συμπάθεια στα Turbo-X, αλλά νομίζω ότι έρχονται με πολύ καλό λογισμικό και, κυρίως, με 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών..
Εναλλακτικά, όπως είπαν και άλλοι πριν από εμένα, κοιτάς για ένα φτηνό PNA που ξεκλειδώνει εύκολα, ώστε να του περάσεις ότι θες
-
Προσωπικά ότι turbo-x έχω αγοράσει η έχει πέσει στα χέρια μου είναι άθλιο. Ακόμη και μια τηλεφωνική συσκευή που αγόρασα, την χρησιμοποίησα μία εβδομάδα και αγανάκτησα
-
Ένω τα MLS για παράδειγμα είναι επώνυμα;
-
Ποιος είπε ότι είναι επώνυμα;; Κινέζικα είναι με το τύπωμα της MLS συνήθως
-
Μια απο τα ίδια είναι και τα turbo-X.
Βέβαια αν μιλάμε για κινέζικα μπορείς να χτυπήσεις ωραιότατο pna 5' απο κίνα στα 50-80 ευρώ. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μια απο τα ίδια είναι και τα turbo-X.
Βέβαια αν μιλάμε για κινέζικα μπορείς να χτυπήσεις ωραιότατο pna 5' απο κίνα στα 50-80 ευρώ.Συμφωνώ, δε πρότεινα σε κανέναν να πάρει MLS όπως δε προτείνω να πάρει και Turbo-X
-
Κυκλοφορησαν τα πρωτα pna με iGO8 και χάρτες Ελλάδας DIS 2009.06
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010400
Ενας ακομα χαρτης για το igo
Αναρωτιεμαι τι ψαρια να πιανει σε σχεση με τους μετριους μεχρι στιγμης χαρτες για igo.
Το πηρα αποφαση...GPS