-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στον αγώνα αυτό βγάζω καπέλο στο Μάσσα... Απολάμβανα απίστευτα αυτό που έκανε σε όλο τον αγώνα μπροστά από τη Red Bull του μικρού κι ακόμα περισσότερο όταν συνέχισε να το κάνει προσπαθώντας να σώσει καύσιμο. ΜαχητήςΩς ταύρος στο ζώδιο με ωροσκόπο στο Δίδυμο και τον Ερμή Ανάδρομο όταν γεννήθηκε ο FM ευνοείται από τον ανάδρομο Ερμή. Η Ferrari όμως ως γνήσιος Σκορπιός παρουσιάζει δυσκολία στην επικοινωνία, στις μεταφορές, αναβολές και καθυστερήσεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή πολλοί (κι εγώ μέσα σε αυτούς) βιαστήκαμε να δικάσουμε τη Φερράρι για το δράμα με το καύσιμο και δε περιμέναμε να διαβάσουμε τις δηλώσεις και προχωρήσαμε στις παρακάτω δηλώσεις:Όλοι λένε για την Ferrari, αλλά το χρυσό βατόμουρο της ημέρας πάει στην Red Bull.
Απίστευτα βλακώδης στρατηγική, χαντακώσανε τον Vettel.
Κολλημένοι στις εξατμίσεις του Massa επί έναν ολόκληρο αγώνα!
Έναν γύρο να του δίνανε πριν ή μετά θα τον είχε καταπιεί. Θα ήταν σίγουρα δεύτερος και ίσως και πρώτος.
Δείτε το χρόνο του Vettel με τα σκληρά (1:23:3) 1+ sec γρηγορότερος από όλους τους άλλους!Σε αυτό το ποστ που παρέθεσες δηλαδή εσύ βλέπεις να δικάζω την Ferrari για τα καύσιμα;
Την παλεύεις;Πιστεύεις (ή πιστεύετε) ότι μια ομάδα με τόσα πρωταθλήματα και εμπειρία στη F1 με τόσα μυαλά εκεί μέσα δε μπορεί να υπολογίσει το φορτίο καυσίμου??
Εσύ πιστεύεις ότι 'μια ομάδα με τόσα πρωταθλήματα και εμπειρία στη F1 με τόσα μυαλά εκεί μέσα' μπορεί να ξεχάσει να ανεφοδιάσει έναν οδηγό της;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω ηθελα τον Ρουμπενς να κερδισει!!!Που στην τελικη εστριψε και 1ος!!!FOUL mr Brawn...!!Ο,τι και να κάνουν τα χούφταλα οι αγώνες έχουν ξοφλήσει. Όχι τώρα - εδώ και 10 χρόνια
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Απαγορευεται να τους αφησει να τρεξουν στα ισια? Στο κατω κατω ας προσεχε ο αγγλος να μην τον περναγε στην εκκινηση ο ομοσταβλος του αν ηταν τοσο ταχυτερος.
Αυτή δεν είναι η πεμπτουσία του αθλήματος; Ας σιχτίρ που ασχολούμαι ακόμα γμτ μου
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά όμως αν έδινε απλά στον Button 3 γύρους βαρύτερο μονοθεσιο στο 2ο stint, εκεί ήταν που μετά θα πέφτανε τα τσιμέντα για team orders!Αν συνέβαινε αυτο στο 2ο στοπ ο Button θα είχε χρυση ευκαιρία να περάσει, καθώς ο RB ήταν κάκιστος με τα σκληρα
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... ΑΝ.................
-
Ποιός από εμάς δε θα έκανε ακριβώς το ίδιο αν ήταν στη θέση του Brawn?
Για μένα θα ήταν προτεραιότητα να βάλω περισσότερο καύσιμο στον γρηγορότερο οδηγό μου, επ' ουδενί δε θα ήθελα 'τρενάκι' και συμβιβασμό της θέσης οποιουδήποτε εκ των δύο
-
και ας μην ξεχναμε οτι τα προηγούμενα 2 πρωταθλήματα κρίθηκαν στον 1 βαθμο
-
Αν και όλο κατηγορώ τον Ρούμπενς, σήμερα ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να κερδίσει. Το θέμα δεν είναι μόνο στο ότι δεν άλλαξε στρατηγική από 3 στα 2 όπως ο Μπάτον, αλλά και το ότι αν και 3 πιτ στοπ έκανε τους ίδιους γύρους με τα σκληρά με τους άλλους. Εγώ πραγματικά περίμενα να έχει πριν το τελευταίο του πιτ στοπ 5-10 γύρους με μαλακά ενώ όλοι είχαν σκληρά και να μπεί για ένα στοπ φλας στο τέλος στα σκληρά. Έτσι με τα μαλακά και ελαφρύς ίσως έριχνε κανα δευτερόλεπτο στους άλλους και μπορούσε για τη νίκη (λεμε αν τον αφηνε ο Μπάτον να περάσει).
Κρίμα γιατί πάντα μου άρεζε αυτή η στρατηγική του ένα πιτ στοπ παραπάνω και να πετάς... και την εφαρμόζει μόνο ο Ροςς...
Επίσης δε μου αρέσει αυτό που γίνεται με τα λάστιχα. Μα τι μαλακά λένε και σκληρά, αφού τα μαλακά και πιο γρήγορα είναι και δε φαγώνονται... Έπρεπε τα μαλακά στους 15 γύρους να ήταν τελειωμένα έτσι ώστε να είχαμε και άλλες επιχειρήσεις πολλών πιτ στοπ και να είχε ενδιαφέρον ο αγώνας.
-
Με το που είδα τα δυο Μπραουν εμπρός μετά ένα τέταρτο πήρα το καφεδάκι μου και έκατσα στη βεραντούλα μου απολαμβάνοντας την τέλεια μέρα. Τον αγώνα θα τον δω σήμερα γιατί έχω την επιλογή FF (fast-forward) ώστε να αποφύγω το βαρετό σκέλος του αγώνα και έτσι σε ένα 5άλεπτο ελπίζω να τον 'καθαρίσω'.
Όσο αφορά τον Μπαρικέλο αν του το έκανε αυτό ο Μπράουν ας πρόσεχε τι λαλακίες έλεγε στην αρχή για ισότητες και παπαρούνες, τον έχει φάει στα μούτρα στη Ferrari τόσα χρονιά τώρα εδώ τι θα άλλαζε!? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή πολλοί (κι εγώ μέσα σε αυτούς) βιαστήκαμε να δικάσουμε τη Φερράρι για το δράμα με το καύσιμο και δε περιμέναμε να διαβάσουμε τις δηλώσειςΑπό εδώ: http://www.autosport.com/news/report.php/id/75239
**Chris Dyer: **
'The most important thing this weekend is that the car performance is much improved compared to the previous races. Today we were capable of fighting with the best and we had a great chance of finishing on the podium. On the downside, we can only be disappointed about our reliability and the running of our on-track operation.'After what happened in qualifying yesterday, Kimi had to retire because of a problem with the hydraulics used to control the accelerator. On Felipe's car, the front left wheel fairing broke and at both pit stops we had a refueling problem, the cause of which we have yet to find out. Obviously, we have a lot of work to do. We are all very unhappy for what happened and lament the fact that so much work from the team to improve car performance was not adequately rewarded in the final result.'
Αν (ας) δεχτούμε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα ανεφοδιασμού και στα 2 pit stop.
κ. Dyer, εφόσον το διαπιστώσατε στο 1ο pit stop, τι κάνατε για να το διορθώσετε στο 2ο ...οέο;;[ούτε πειστικές δικαιολογίες δε μπορεί να διατυπώσει η Ferrari...]
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ποιός από εμάς δε θα έκανε ακριβώς το ίδιο αν ήταν στη θέση του Brawn?Για μένα θα ήταν προτεραιότητα να βάλω περισσότερο καύσιμο στον γρηγορότερο οδηγό μου, επ' ουδενί δε θα ήθελα 'τρενάκι' και συμβιβασμό της θέσης οποιουδήποτε εκ των δύο
Αν δεν ειχες τους καλοαγαθους Button και Barri αλλα τους Hamilton και Alonso, θα το εκανες?
Παντως δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει στρατηγικη 3 πιτ-στοπ και να ρισκαρεις με την pole position εχοντας καυσιμα για 2 πιτ-στοπ. Που να επαιρνε δηλαδη και ο Vettel την pole ή να εστριβε απο πισω τους..
-
Οχι ρε Λορδε δεν επρεπε να κερδισει. Ετσι να στρωσει χαρακτηρα ο κλάψας. Να πεσει στα γονατα να ζητησει συγνωμη απο τη Φερραρι τους οπαδους της και τον Σουμαχερ προσωπικα που τον ανεχτηκαμε τοσα χρονια και ισως τοτε τον λυπηθουμε.
Τακτικες με παραπανω πιτ-στοπ λειτουργουσαν με τον Σουμαχερ, από τον οποιο ηταν καλυτερος ο κλάψας, άρα επρεπε να λειτουργησουν και με τον κλάψα. Δεν καταλαβαινω γιατί διαμαρτύρεται...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να πεσει στα γονατα να ζητησει συγνωμη απο τη Φερραρι τους οπαδους της και τον Σουμαχερ προσωπικα που τον ανεχτηκαμε τοσα χρονια και ισως τοτε τον λυπηθουμε.Mάλλον αυτός σας ανέχτηκε θα έλεγα εγώ αλλά το χρήμα είναι πολύ γλυκό και δεν μπορούσε να πει όχι...
-
Εχεις σαλταρει εντελως μου φαινεται... Οχι πως πριν... αλλά
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχεις σαλταρει εντελως μου φαινεται... Οχι πως πριν... αλλάΕσύ σάλταρες γιατί πάτωσε η ομάδα σου.
-
Καλά λές. Για να μην έκλαιγε ας είχε πριν αυτό το γκραν πρι περισσότερους πόντους από τον Μπάτον για να αβάνταραν αυτόν. Τώρα όπως φαίνεται έχει χάσει την ευκαιρία.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Καλά λές. Για να μην έκλαιγε ας είχε πριν αυτό το γκραν πρι περισσότερους πόντους από τον Μπάτον για να αβάνταραν αυτόν. Τώρα όπως φαίνεται έχει χάσει την ευκαιρία.Σιγά τη διαφορά που είχαν, 12 βαθμοί μετά από τέσσερις μόλις αγώνες..
-
http://www.youtube.com/watch?v=iKS-dFih ... re=related
Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΔεν μπορεί κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει.
Ο RB ή ο fn1m?
-
Αφού είσα έξυπνο παιδί δεν χρειάζεται να ρωτάς...
Για τον Brawn πάντως πάει καραμπίνα αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=_gNu4ahk ... re=related
Επίσημο thread: GP Ισπανίας-Montmelo 2009 (5th Round)