-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
http://www.manolisrest.gr/ Ιστοσελίδα, σοβαρά πράγματα.Μανώλη θέτε, Μανώλη πάμε, no problem...
Απλά δεν ήξερα ότι η ιστοσελίδα τρώγεται κιόλας...
-
Κάποιοι μπήκαν πολύ νωρίς στα βάσανα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
http://www.manolisrest.gr/ Ιστοσελίδα, σοβαρά πράγματα.Τεραστια και ζουμερη μπριζολα.
Ωραιο στεκι για μασα! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
http://www.manolisrest.gr/ Ιστοσελίδα, σοβαρά πράγματα.
Τεραστια και ζουμερη μπριζολα.
Ωραιο στεκι για μασα!Να λαβουμε γνωση απο τα νωρις να κανουμε διατροφη πριν την διαστροφη.
Θα υποφερουμε παλι αλλα τι να κανουμε Θα το υποστουμε και αυτο.Αντεχουμε. -
Εμείς οι νέοι δικαιούμαστε να παραβρεθούμε στη σύναξη ?
-
Με πνεύμα κατανυκτικό τέκνον μου
-
Εννοείτε .....
Ο τίτλος του topic οφείλετε σε κωμικό περιστατικό?
Διερωτώμαι διότι μου θυμίζει την επίσκεψη με σουρωμένο φίλο πριν χρόνια στο παρά πέντε για σούπα. Έρχεται ο ανυποψίαστος σερβιτόρος να μας κατατοπίζει προφορικά για τα διαθέσιμα εδέσματα και αναφέρει ο δόλιος μεταξύ άλλων και την '' εξαιρετική γλώσσα' (προφανώς μοσχαρίσια!) για να λάβει την αποστομωτική απάντηση.....
Έχετε και ψάρια?????
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Ο τίτλος του topic οφείλετε σε κωμικό περιστατικό?Πριν καιρό, χάκερ μπήκε και ΕΣΒΗΣΕ το προηγούμενο θέμα με τις μπριζόλες.
Το νέο θέμα είχε τίτλο με παϊδάκια αλλά επειδή κάποιοι ζητούσαν θαλασσινά, αυτός που άνοιξε το θέμα πρόσθεσε και τα ψαρονέφρια.
-
Επιτελους ας κανουμε μια φορα το χατηρι του Γιωργου (και οχι μονο) και παμε Μανωλη. Αφου οι περισσοτεροι εχουμε εξ ιδιων πειρα απο τα εδεσματα. Αμα το κανονισουμε για αυριο Κυριακη ειναι πολυ γρηγορα; Θα μπορουσαμε να κανονισουμε να κανουμε και μια μικρη περιηγηση στις γυρω περιοχες κατι σαν εκδρομουλα. πχ για καφε στην Επανωμη και φαι στο Μανωλη. Τι λετε;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με πνεύμα κατανυκτικό τέκνον μουΚαι τσέπη και στομάχι ανοιχτό...
Θα έρθει και ο αιδεσιμώτατος μετά του Θεού του κάτω κόσμου;;;
Για πότε είναι το ραντεβού;;;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με πνεύμα κατανυκτικό τέκνον μουΣε αυτο το πνευμα συγκαταλέγετε και το οινοπνευμα??Εν συναρτήσει με ουζο-κατανυξη ,μπυρο-κατανυξη και στο τελος η γνωστη προσευχει: ΘΕΕ ΜΟΥ παλι του σκασμου φαγαμε.!!!
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
Με πνεύμα κατανυκτικό τέκνον μου
Σε αυτο το πνευμα συγκαταλέγετε και το οινοπνευμα??Εν συναρτήσει με ουζο-κατανυξη ,μπυρο-κατανυξη και στο τελος η γνωστη προσευχει: ΘΕΕ ΜΟΥ παλι του σκασμου φαγαμε.!!!
Γενικότερα...
Πολύ στα θεία το ρίξαμε...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πολύ στα θεία το ρίξαμε...Προτιμηστε καμια ... θεια ! Μικρης ηλικιας ..
Εχω παρει τα δικαιωματα υπερ των νεων (δεν συμπεριλαμβανω τον κωνσταντινο που ειναι το νιατο )
-
-
Το κανονιζουμε τελικα για ΄΄Μανωλη΄΄???Αντε γιατι βλεπω μπριζολες και τηγανιες στον υπνο μου!!!
-
Επειδή μπριζόλες δεν έχει μόνο ο Μανώλης και επειδή εμείς τηρούμε τις παραδόσεις, ραντεβού στα Goody's στην Αρετσού για πορεία προς το ναό για προσκύνημα.
Πέμπτη 14-5-2009 ώρα 9μμ (αν θέλετε νωρίτερα το κανονίζουμε, μόνο εγώ μάλλον θα αργήσω...)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πολύ στα θεία το ρίξαμε...
Προτιμηστε καμια ... θεια ! Μικρης ηλικιας ..
Εχω παρει τα δικαιωματα υπερ των νεων (δεν συμπεριλαμβανω τον κωνσταντινο που ειναι το νιατο )
Στα 34 (πότε κιόλας?) δε με παίρνει να αποκαλούμαι νέος αλλά σαν παρουσία στο Forum.....
Οι θείες μου τα έχουν φάει τα ψωμιά τους....
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Στα 34 (πότε κιόλας?) δε με παίρνει να αποκαλούμαι νέος αλλά σαν παρουσία στο Forum.....
Μαλιστα , με το 'νεος' φανταστηκα θα εννουσες αρκετα πιο χαμηλα .
Μαρκο , 9 για καφε ;
-
Μάλλον καλυτερα να πουμε κατα τις 7 μμ για καφε και μετα συνεχιζουμε....
Ποιοι ειναι συμφωνοι για Πεμπτη στις 7μμ?
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)