-
θα ηθελα την γνωμη σας για μεταχειρισμενο.Κυριοτερο κριτηριο η αξιοπιστια,χαμηλο κοστος καταναλωσης.Κοστος ως 7500$.Ειμαι αναμεσα σε lacceti,almera,mazda 2 κ.α..Περιμενω προτασεις.Ευχαριστω.
-
θα ηθελα την γνωμη σας για μεταχειρισμενο.Κυριοτερο κριτηριο η αξιοπιστια,χαμηλο κοστος καταναλωσης.Κοστος ως 7500$.Ειμαι αναμεσα σε lacceti,almera,mazda 2 κ.α..Περιμενω προτασεις.Ευχαριστω.
-
-
Άν κατάλαβα καλά το mazda 2 τι σχέση έχει με τα επόμενα;
Είναι καινούριο μικρό ενώ τα άλλα παλαιότερα (πχ almera) άλλης χωρητικότητας και φυσικά τα 7500 που διαθέτεις για τα παλαιότερα είναι πολλά. Μήπως να μας προσανατόλιζες καλύτερα τι πραγματικά έχεις κατά νού; -
Μπορεί ο συνάδελφος να εννοεί το προηγούμενο μοντέλο. Μια χαρά αμαξάκι ήταν με μεγάλους χώρους - πιο αξιόπιστη έκδοση του Fusion.
-
Κυριως ενδιαφερομαι για lacceti,αλλα δεν ξερω καποιον που να το εχει για να μου πει περισσοτερα.
Αγορα μεταχειρισμενου 1400cc