-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενας γνωστος μου εφερε το πρωι ενα vaio , τον αγορασε μεταχειρισμενο στην Βουλγαρια για 150€,γιατι ξαφνικα η οθονη του δειχνει μονο ασπρο απο την στιγμη που ανοιγει.Τον συνδεσα με εξωτερικη οθονη και εκει 'παιζει' κανονικα.Ο 'ειδικος' αποφανθηκα οτι εχει χαλασει η οθονη του.Η εναλλαγη στις οθονες μεσω των πληκτρων 'Fn+κατι αλλο' γινεται αμεσως και η οθονη του λαπτοπ μαυριζει στιγμιαια κατα την εναλλαγη.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κοιταξω πριν το παει στο σερβις;
Καρτα γραφικών να το πούμε?
Οταν ομως συνδεω εξωτερικη οθονη παιζει κανονικα.
Δε συνδέεις το vaio με άλλο pc να δεις παίζει η οθόνη?
-
Το συνδεω to laptop με την δικια μου vga και παιζει κανονικα στην δικια μου οθονη(στις ιδιοτητες της nvidia λεει οτι βρισκει και τις δυο οθονες κανονικα),υπαρχει τροπος να συνδεσω την οθονη του λαπτοπ με το δικο μου pc;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το συνδεω to laptop με την δικια μου vga και παιζει κανονικα στην δικια μου οθονη(στις ιδιοτητες της nvidia λεει οτι βρισκει και τις δυο οθονες κανονικα),υπαρχει τροπος να συνδεσω την οθονη του λαπτοπ με το δικο μου pc;Έχω ένα παλιό Toshiba laptop που ανάβει κανονικά όταν είναι κρύο, μετά από 1 λεπτό εμφανίζει μια γραμμή στη μέση της οθόνης και μετά από 1 λεπτό ακόμη, όλη η οθόνη γίνεται άσπρη/γκρι. Με εξωτερική οθόνη δουλεύει.
-
ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ
-
ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ
Έχει 2 βδομάδες που πήρα ένα PC από το e-shop:
INNOVATOR MICRO TOWER
ASUS motherboard AMD quadΌπως όλες οι καινούριες συσκευές, μύριζε με 'καινούρια' μυρωδιά μόλις το έβαλα μπρος και η μυρωδιά σταμάτησε μετά από 2-3 μέρες. Όμως συνεχίζει να βγάζει ένα σχεδόν άοσμο αέριο που μοιάζει με την 'καινούρια' μυρωδιά και με ενοχλεί στον λαιμό. Το έχω σε ένα δωμάτιο (με τη πόρτα κλειστή) με το παράθυρο ανοικτό και είναι ενοχλητικό. Η μυρωδιά δεν φεύγει παρόλο που το αφήνω ανοικτό μέρα-νύχτα (τρέχει linux και κατεβάζει συνέχεια). Δεν υπερθερμαίνεται, ο ανεμιστήρας ψύξης βγάζει αέρα με 31C ενώ το τροφοδοτικό 37C.
Τι μπορεί να μυρίζει, το τροφοδοτικό; θα σταματήσει κάποτε, μήπως μπορώ να το επιστρέψω,
αν αλλάξω το τροφοδοτικό θα σταματήσει η μυρωδιά; -
το έχω και εγώ αυτό το κουτάκι και δεν μου μυρίζει κάτι
όμως με αυτό το τροφοδοτικό και quad πρέπει να παίζεις στα όρια. ίσως να λιώνει το τροφοδοτικό.καλά ρε 4πύρηνο για κατέβασμα?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΜΗ ΓΕΛΑΤΕΈχει 2 βδομάδες που πήρα ένα PC από το e-shop:
INNOVATOR MICRO TOWER
ASUS motherboard AMD quadΌπως όλες οι καινούριες συσκευές, μύριζε με 'καινούρια' μυρωδιά μόλις το έβαλα μπρος και η μυρωδιά σταμάτησε μετά από 2-3 μέρες. Όμως συνεχίζει να βγάζει ένα σχεδόν άοσμο αέριο που μοιάζει με την 'καινούρια' μυρωδιά και με ενοχλεί στον λαιμό. Το έχω σε ένα δωμάτιο (με τη πόρτα κλειστή) με το παράθυρο ανοικτό και είναι ενοχλητικό. Η μυρωδιά δεν φεύγει παρόλο που το αφήνω ανοικτό μέρα-νύχτα (τρέχει linux και κατεβάζει συνέχεια). Δεν υπερθερμαίνεται, ο ανεμιστήρας ψύξης βγάζει αέρα με 31C ενώ το τροφοδοτικό 37C.
Τι μπορεί να μυρίζει, το τροφοδοτικό; θα σταματήσει κάποτε, μήπως μπορώ να το επιστρέψω,
αν αλλάξω το τροφοδοτικό θα σταματήσει η μυρωδιά;Το linux μου βρωμαει χαλαρα κιολας....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το έχω και εγώ αυτό το κουτάκι και δεν μου μυρίζει κάτι
όμως με αυτό το τροφοδοτικό και quad πρέπει να παίζεις στα όρια. ίσως να λιώνει το τροφοδοτικό.καλά ρε 4πύρηνο για κατέβασμα?
Με 37 βαθμούς που βγάζει το τροφοδοτικό δεν νομίζω να υπερθερμαίνεται. Όταν τσέκαρα τον δίσκο (spinrite - 21 ώρες) είχε ζεσταθεί αλλά δεν μύριζε διαφορετικά.
Αφού δεν μυρίζει το δικό σου, μάλλον μυρίζει το ΜΒ.
Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι πρόβλημα και δεν μειώνεται η μυρωδιά.Έβαλα αυτόν τον επεξεργαστή για να παίρνει μνήμες 1066. Τον βλέπει σαν 4 επεξεργαστές (system monitor) και δουλεύουν εναλλάξ στο 100%, σπάνια ανάβουν μαζί.
Το linux μου βρωμαει χαλαρα κιολας....
opensuse gnome.
-
το 37 στο τροφ πως το είδες?
-
Multimeter που μετράει και θερμοκρασία με καλώδιο και αισθητήρα στην άκρη.
-
Α ρε Λεωνίδα δεν το ήξερα. Πριν λίγο καιρό αγόρασα για το γραφείο 2 τετραπύρηνους υπολογιστές hp από κολλητό που έχει εταιρία και είναι καταπληκτικοί και εντελώς αθόρυβοι. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοικτοί.
-
Αν δεν σταματήσει να μυρίζει θα το βγάλω στο μπαλκόνι.
Αν το ήξερα θα έπαιρνα αυτά που πήρες κι εσύ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το linux μου βρωμαει χαλαρα κιολας....
opensuse gnome.
στα μουτρα σου
-
-
Μηπως εχει ψοφήσει τιποτα μεσα στο κουτι;
Για καλο και για κακο να εχεις ενα http://www.formula.com.gr/catalog/cat/images/Pa12mf.JPG διπλα σου! -
μιλησε και το στατιστικο λαθος
Πρωτα πρεπει να σας χρησιμοποιει καποιος ευρεως και μετα να ασκησετε κριτικη αγαπητε. Για την ωρα απλως λασπολογειτε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μιλησε και το στατιστικο λαθοςΠρωτα πρεπει να σας χρησιμοποιει καποιος ευρεως και μετα να ασκησετε κριτικη αγαπητε. Για την ωρα απλως λασπολογειτε
Οτι σωστό καλό επαναστατικό έξυπνο υπάρχει στον κόσμο, το στατιστικό λάθος το έχει δημιουργήσει αγαπητέ. Οι βαθιοί γνώστες στατιστικό λάθος είναι
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤελικά τι έκανες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]