-
Συμφωνώ απόλυτα
Ίσως η μοναδική φωτογραφία που το Golf και το στύλ συνυπάρχουν -
Και μια ακομη πληροφορια μια και μιλαμε για τα περι πληρωμης κλπ, απλα για να αντιληφθουμε ολοι σε ποια μπανανια ζουμε και ποση αποσταση μας χωριζει απο τις υπολοιπες δημοκρατιες.
Στο Ελλαντα, σε τυχον καθυστερηση στην παραδοση αυτοκινητου περαν των 45 ημερων απο την συμφωνηθεισα προθεσμια επιστρεφεται ατοκως το ποσο της προκαταβολης.
Στο εξωτερικο (μιλαω για Ιταλια) ο πωλητης μπορει να καθυστερησει επιπλεον 60 ημερες απο τη συμφωνηθεισα, την παραδοση του αυτοκινητου. Εαν παρελθουν και αυτες οι 60 ημερες ο αγοραστης αφου ενημερωσει με συστημενη επιστολη την αντιπροσωπεια 10 ημερες πριν την παροδο της εν λογω προθεσμιας, εχει δικαιωμα να υπαναχωρησει της παραγγελιας λαμβανοντας ως αποζημιωση το διπλασιο της προκαταβολης
Αυτα...για να ευθυμησουμε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-
http://www.geocities.com/MotorCity/Lane ... lfasud.jpg
Ρε συ, αυτη ειναι η vespa μου:
-
χααχαχχααχ
αθανατα ιταλικα μηχανηματα -
και ομως βεσπες κυκλοφορουν ακομα
παντως αμα θες αναβαζω καμια 10000 φωτο απο αθανατα ιταλικα μηχανηματα.{αλφα ρομεο}
εσυ μπορεις να το κανεις αυτο για τα vw;
θελω ομως φωτο απο 1970 και πισω -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και ομως βεσπες κυκλοφορουν ακομα
παντως αμα θες αναβαζω καμια 10000 φωτο απο αθανατα ιταλικα μηχανηματα.{αλφα ρομεο}
εσυ μπορεις να το κανεις αυτο για τα vw;
θελω ομως φωτο απο 1970 και πισωΦίλε Italakia, εγώ μόνο φίλος της VW δεν είμαι...αλλά σε αυτό που γράφεις θα διαφωνήσω! Πίσω ακριβώς από την δουλειά μου στην Λ.Βουλιαγμένης είναι ένα συνεργείο αποκλειστικά για Σκαραβαίους! (όσοι έχουν σκαραβαίο πιθανόν να το ξέρουν!). Θέλεις να αρχίσω να τραβάω φωτό από τα 'εργαλεία' που είναι παρκαρισμένα στο δρόμο και είναι εν'αναμονή επισκευής ή ανακατασκευής; Εδώ υπάρχουν φορές που δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε!
(μν με κακοχαρακτηρίσεις...βασικά μου αρέσουν και εμένα τα Ιταλικά...και αν δείς την υπογραφή μου, από Fiat ξεκίνησα )
-
μονο ενα μοντελο ειναι ,δεν υπαρχει και αλλο
-
μονο ενα μοντελο ειναι ,δεν υπαρχει και αλλοΣκυλί όμως!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
μονο ενα μοντελο ειναι ,δεν υπαρχει και αλλο
Σκυλί όμως!
οχι σκυλι,απλως επειδη ηταν αστειο αμαξι και κατασκευαστηκε την εποχη του χιτλερ εμεινε στην ιστορια.
ε το κανανε και ταινια για να γελαει ο κοσμος
ας ειναι καλα οι ιταλοι που σχεδιασαν το πρωτο γκολφ 1974 γιατι αλλιως αυτη η εταιρια θα ειχε κλησει προ πολλου.
υ.γ την εποχη που βγηκε το σκαθαρι πισω ηταν σε τεχνολογια. -
μονο ενα μοντελο ειναι ,δεν υπαρχει και αλλο1955 Volkswagen Karmann-Ghia
-
μονο ενα μοντελο ειναι ,δεν υπαρχει και αλλοτο ναυτικό έχει αρκετά λειτουργικά vw Kübelwagen ηλικίας πάνω του μισού αιώνα... στο διάστημα αυτό μια lancia ή alfa απλά θα είχε εξατμιστεί αυξάνοντας την εντροπία του περιβάλλοντος χώρου...
-
Μην τσιμπάτε
-
η αλικη στο ναυτικο
ρε θα με τρελανετε ρε γαμωτο -
μαζί του έκανα πάνω από 1000χλμ στη θητεία μου στην 116ΠΜ, φοβερό αμαξάκι 50ετίας με μποξεράτο ήχο αλά porsche
μακάρι να έβρισκα ένα καλοδιατηρημένο μτχ για τις παραλίες -
φοβερο εργαλειο,ετρεχε και σε αγωνες νομιζω.
0-70 σε 55 δευτερα -
είχε μετατροπή κινητήρα.. νομίζω από σκαραβαίο 1602.. πάντως η 4η σε μικρή ευθεία πήγαινε 110... πιο πάνω επικίνδυνα λόγω 4 ταμπούρων..
-
καταπληκτικο οχημα,πρεπει να σαρωνε εκεινη την εποχη στους αγωνες
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑΥ,Γτο πισω μερος το ειχαν για να στηνουν κανα πολυβολο φανταζομαι
-
Έλα με την απομίμηση του δημιουργήματος της Tatra...
Που είναι ο skullone να μπεί μια τάξη... -
O ιταλακιας παει wolfsburg.
At a cinema near you.
VW Golf VΙ