-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ δεν είμαι μαλακας εσείς τους ψηφίζετε
Όταν ακούω κάποιον να λέει, 'Εγώ δεν είμαι μ@λ@κ@ς, ανόητος, ηλίθιος,άσχημος κλπ κλπ ', πραγματικά απορώ! Αυτά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα γνωρίζει για τον εαυτό του... Είναι κρίσεις που μόνον οι άλλοι μπορούν να κάνουν...
Κοινώς, εγώ μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς του κόσμου, αλλά απλώς να μην το γνωρίζω γιατί κάποιος δεν μου το έχει πει ακόμη...
Ωραία θεωρία από ένα πασοκο/νεοδημοκράτη ψηφοφόρο
Εγώ πάντως δεν τους ψηφίζω οπότε δεν μπορείτε να μου καταλογίστε ευθύνες,τώρα αν θες να με αποκαλέσεις μ@λάκα επί του συγκεκριμένου θέματος δεν έχω πρόβλημα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Όταν ακούω κάποιον να λέει, 'Εγώ δεν είμαι μ@λ@κ@ς, ανόητος, ηλίθιος,άσχημος κλπ κλπ ', πραγματικά απορώ! Αυτά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα γνωρίζει για τον εαυτό του... Είναι κρίσεις που μόνον οι άλλοι μπορούν να κάνουν...
Κοινώς, εγώ μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς του κόσμου, αλλά απλώς να μην το γνωρίζω γιατί κάποιος δεν μου το έχει πει ακόμη...
Ωραία θεωρία από ένα πασοκο/νεοδημοκράτη ψηφοφόρο
Εγώ πάντως δεν τους ψηφίζω οπότε δεν μπορείτε να μου καταλογίστε ευθύνες,τώρα αν θες να με αποκαλέσεις μ@λάκα επί του συγκεκριμένου θέματος δεν έχω πρόβλημα
Μιλάω γενικώς και όχι για το συγκεκριμένο θέμα.
Τώρα έγινα και πασόκος/νεοδημοκράτης; Πάει το...αριστερό μου προφίλ , γαμώτ! -
markvag, με απογοήτευσες. Είναι δυνατόν να μην πιάνεις την υψηλής ποιότητας ειρωνία του μακις
@λοκατζης: προπαγάνδα των Βρετανώ ν
-
ΠΕΡΙΕΡΓΟ! μπηκε και η Γαλλία στην χερσόνησο του ΑΙΜΟΥ? Δηλαδή και εκεί είναι ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ ???
ΜΉΠΩς φταίει ο Σαρκοζί
που ζείτε κύριε, ?
΄δύο ώρες να κυκλοφορίσετε σε δρόμο της αθήνας, και θα ακούσετε αυτό το όνομα τουλάχιστον 10 φορές !
τωρα, αν η πληροφορία πρέπει να ελεγχθεί ????........ -
Τώρα έγινα και πασόκος/νεοδημοκράτης; Πάει το...αριστερό μου προφίλ , γαμώτ!Αναβαθμίστηκες κι εσύ
Κι εγώ απο εβραιοτσολιάς έγινα ελληνάρας -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τώρα έγινα και πασόκος/νεοδημοκράτης; Πάει το...αριστερό μου προφίλ , γαμώτ!
Αναβαθμίστηκες κι εσύ
Κι εγώ απο εβραιοτσολιάς έγινα ελληνάραςΠφφφ, εγώ πάω καρφί για Service Pack κύριος!
Δεν είναι απλή αναβάθμιση από αριστεροπερίεργος σε πασοκονεοδημοκράτη! -
Όταν ακούω κάποιον να λέει, 'Εγώ δεν είμαι μ@λ@κ@ς, ανόητος, ηλίθιος,άσχημος κλπ κλπ ', πραγματικά απορώ!
Να αναφερω και το δευτερο θεωρημα του Γκεντελ (κολλημα εχω φαει με τον Γκεντελ ) που λεει οτι τα μονα τυπικα συστηματα που ειναι ασυνεπη ειναι αυτα που βεβαιωνουν την συνεπεια τους. Αυτο σε ελευθερη (δικη μου) μεταφραση σημαινει οτι οποιος πιστευει με βεβαιοτητα οτι δεν ειναι μλκας , σιγουρα θα ειναι...
-
Γκεντελική προπαγάνδα απ τον Δημήτρη
-
Όσοι ψηφίζουν μονοκούκι μπλε ή πράσινους κόκκους, ευχαριστούν από βάθος καρδίας όσους δεν ψηφίζουν.
Δίνουν μεγαλύτερη αξία στο κουκί των πρώτων.
-
Παρακαλούμε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσοι ψηφίζουν μονοκούκι μπλε ή πράσινους κόκκους, ευχαριστούν από βάθος καρδίας όσους δεν ψηφίζουν.Δίνουν μεγαλύτερη αξία στο κουκί των πρώτων.
ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ, στις εκλογες του '89.
μπαινω στο παραβαν, δεν βρήκα λευκό, και ρώτησα τον δικ, αντιπρόσωπο, γιατι δεν υπάρχει?
ΔΕΝ έχουμε, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να περιμένετε, να σας φέρουμε !!!κατά τα άλλα, Η ΨΗΦΟς ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ !!!
-
Μμμμ... Μπουκάρει ένας μπάρμπας στο εκλογικό τμήμα, παίρνει την αρμαθιά των ψηφοδελτίων κι αρχίζει να τα μετράει λέγοντας με απειλητικό ύφος: 'Αν λείπει κανένα, ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!'. Ευτυχώς η εφορευτική δεν είχε κάνει καμιά πατάτα, γιατί ο κύριος θα μ' έτρεχε ως τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μμμμ... Μπουκάρει ένας μπάρμπας στο εκλογικό τμήμα, παίρνει την αρμαθιά των ψηφοδελτίων κι αρχίζει να τα μετράει λέγοντας με απειλητικό ύφος: 'Αν λείπει κανένα, ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!'. Ευτυχώς η εφορευτική δεν είχε κάνει καμιά πατάτα, γιατί ο κύριος θα μ' έτρεχε ως τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.ήμουν εφορευτική επιτροπη στις εκλογες, του 1981 . ήταν η πρώτη φορά που ψήφιζα ,και ήταν διπλές εκλογές : για ευρωβουλή και για κοινοβουλιο, Πήγα απο τις 4.30 πμ, και έφυγα στις 3.30 το ξημέρωμα της άλλης ημέρας.....
-
**Ακυρώθηκαν οι πρώτοι γάμοι ομόφυλων **
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_277817 -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_277817ρε π@υστη μου, εδώ με νόμιμο γάμο και σε σέρνουν 50 νοματαίοι να πας, τι κάψα έχουν αυτοί σώνει και καλά να παντρεύονται?
ας συστήσουν εταιρία άμα είναι για τα οικονομικά/κληρονομικά.
-
Ταλιμπάν αυτοί οι Έλληνες παιδάκι μου, τι να περιμένεις;
Θέλουν γάμο... Τα νομικά σύμφωνα συμβίωσης που εξομοιώνουν τη σχέση τους με το γάμο δεν τους φτάνουν... Μόνο για λόγους τηλεδημοσιότητας έγινε το πανηγύρι.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Να αναφερω και το δευτερο θεωρημα του Γκεντελ (κολλημα εχω φαει με τον Γκεντελ ) που λεει οτι τα μονα τυπικα συστηματα που ειναι ασυνεπη ειναι αυτα που βεβαιωνουν την συνεπεια τους. Αυτο σε ελευθερη (δικη μου) μεταφραση σημαινει οτι οποιος πιστευει με βεβαιοτητα οτι δεν ειναι μλκας , σιγουρα θα ειναι... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_277817ρε π@υστη μου, εδώ με νόμιμο γάμο και σε σέρνουν 50 νοματαίοι να πας, τι κάψα έχουν αυτοί σώνει και καλά να παντρεύονται?
ας συστήσουν εταιρία άμα είναι για τα οικονομικά/κληρονομικά.
-
Νομική ερώτηση, απο απορία που μου δημιουργήθηκε μετά απο κουβέντα εδώ (στην πραγα δλδ )
Το σύμφωνο συμβίωσης, νομικά, είναι το ίδιο με την πράξη γάμου?
Γιατί στην Ολλανδία, αν κάνεις παιδιά πρέπει να κάνεις και γάμο, το σύμφωνο συμβίωσης δε σε καλύπτει.(αυτό ελέγχεται, αλλά έτσι μας είπε η κοπελιά του φίλου μου) -
Δεν γνωρίζω τι προβλέπει το σύμφωνο συμβίωσης, όμως πιστεύω ότι λογικά θα θέτει τους δεσμευμένους από αυτό στην ίδια νομική κατάσταση με τα παντρεμένα ζευγάρια όσον αφορά οικονομικά θέματα (φορολογία, κληρονομική διαδοχή, διατροφή με την ευρεία έννοια -εντός συμβίωσης και μετά από χωρισμό-, κοινοκτημοσύνη σε πράγματα που αποκτούνται εντός συμβίωσης κλπ).
Όσον αφορά τα -υιοθετημένα- παιδιά, πέραν του ότι προσωπικά είμαι κάργα αντίθετος, το ελληνικό δίκαιο είναι αρκούντως προοδευτικό (με την καλή έννοια ), αφού ένα παιδί εκτός γάμου έχει από το 1982 που άλλαξαν βασικές διατάξεις του οικογενειακού δικαίου πλήρη και ίσα δικαιώματα με το παιδί που έχει γεννηθεί εντός γάμου (η έννοια του 'νόθου' τέκνου έχει νομικά καταργηθεί). Συνεπώς ένα παιδί αναγνωρισμένο ή υιοθετημένο δεν έχει πρόβλημα είτε υπάρχει γάμος -ετεροφύλων ή ομοφύλων-, είτε όχι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]