-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φωνάζοντας «είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων»
έτσι εξηγείται. πραγματικά απορούσα πως έβγαινε και δήλωνε αυτά τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ή έκανε ό,τι βλακεία της ζητούσαν. και αφού ήταν κοινό μυστικό ότι της είχε σαλέψει λίγο, στο κύκλο των δημοσιογράφων, απαράδεκτοι όσοι την βγάζαν.
πάλι καλά που δεν αυτοκτόνησε, να νιώθαμε όλοι τύψεις, αυτοί που την βγάζαν και εμείς που τα βλέπαμεto ρεπορτάζ γραφει ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει όταν την πήγαν στο σισμανόγλειο το σάββατο
σίγουρα δεν ήταν καλά, αλλά η κατάστασή της βόλευε όλους να την κάνουν :ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ !
δεν είδα κανένας τους όμως να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, μετά απο αυτην την εξέλιξη.
αν δούλευε κάτι σε αυτό τον τόπο ,θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας -
Ερώτηση για τη Θώδη:
Φταίνε αυτοί που τη βγάζουν στην τηλεόραση, ή αυτοί που τη βλέπουν όταν τη βγάζουν... Γιατί εάν κανείς δεν την έβλεπε α) ούτε που θα την ξέραμε και δεν θα μας ένοιαζε και β) δεν θα την έβγαζαν...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ερώτηση για τη Θώδη:Φταίνε αυτοί που τη βγάζουν στην τηλεόραση, ή αυτοί που τη βλέπουν όταν τη βγάζουν... Γιατί εάν κανείς δεν την έβλεπε α) ούτε που θα την ξέραμε και δεν θα μας ένοιαζε και β) δεν θα την έβγαζαν...
εχεις δίκιο. ΦΤΑΙΜΕ ΌΛΟΙ.
εγω συγκεκριμένα παρακολούθησα την ΄πλάκα που έγινε με τον ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ !Αλλά ρωτώ :
αν ειχε επέμβει ο εισαγγελέας, μήπως κάποιοι δεν είναι τόσο αθώοι ? -
Εγώ λέω να το παίξω λίγο δικηγόρους του διαβόλου...
Είχε βγει και είχε πει οτι μπορεί με το κλαρίνο της να θεραπέυσει τον καρκίνο...
Εμένα μου βρωμάει οτι θα έφαγε καμία γερή μήνυση για αυτό που βγήκε και είπε και τώρα το παίζει τρελή για να πέσει στα μαλακά...Μην ξεχνάμε οτι οκ, ωραία τα φώτα των καναλιών, αλλα δεν μπορούν να σε τρελάνουν έτσι έυκολα... αν ήταν έτσι, θα είχαν τρελαθεί πολύ περισσότεροι νωρίτερα.
Η Θώδη είναι παλιά καραβάνα και έχει περάσει πολλά χειρότερα πριν βγει στα κανάλια.
Δεν είναι το κοριτσάκι των 17 ετών που τα έπαιξε με όλα όσα είδε εκει μέσα... -
μην το λές.
εγω ας πουμε τον Τράγκα , και τον Κακαουνάκη δεν τους ήξερα πρίν την ιδιωτική τηλεόραση.
ΤΟΥς έχεις δεί , με ποιον τρόπο έχουν καβαλήσει το καλάμι, πόσα παίρνουν και πως παντα είναι γνωστες των παντων ??τριανταφυλλόπουλος ?
χατζηνικολάου ?
εισαγγελάτος?
τατιανα ?ουκ εσται ΤΕΛΟΣ, φίλε μου. και εν πασει περιπτώσει, αυτοί είναι και μορφωμένοι ...
-
Οσο τους βλεπεις και τους αφηνεις να σου διαμορφωνουν αποψη τοσο θα σε καβαλανε.
-
Η μόρφωση δνε μου λέει κάτι βρε συ...
Τίποτα δεν μου λέει...Η εμπειρία απο μπαγλαμάδες είναι που μετράει... και η Θώδη έχει πολλή απο αυτή!
-
H Google προσλαμβάνει κατσίκες για να κουρεύουν το γκαζόν
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Αν λείπει καμία και την επόμενη μέρα κάποιος υπάλληλος κάνει garden party με σούβλα, λέτε κανείς να πάρει χαμπάρι;;;
-
Διευκρίνισε τι εννοείς με τον όρο σούβλα.
Βουκόλε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252Και οι...κοπριές, τι γίνονται;
-
Oργανικό λίπασμα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252Και οι...κοπριές, τι γίνονται;
Το γράφει ξεκάθαρα στο άρθρο :
...
«Ένας βοσκός φέρνει περίπου 200 κατσίκες που περνούν περίπου μια εβδομάδα μαζί μας εδώ στη Google, βόσκοντας το γρασίδι και λιπαίνοντας ταυτόχρονα το έδαφος» εξηγεί ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της εταιρείας.
... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διευκρίνισε τι εννοείς με τον όρο σούβλα.Βουκόλε.
Διευκρίνησέ μου τι νόημα έχει αυτή η ερώτηση σε αυτό το φόρουμ...
Τελικά εσείς οι μοντερέητορ δεν τα πάτε καλά με την ορολογία γενικότερα... δεν είναι θέμα χρωμάτων μόνο...
Μετανάστευση στην Αμερική και εργασία στη Google ΤΩΡΑ!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μετανάστευση στην Αμερική και εργασία στη Google ΤΩΡΑ!!!!
Μα τα καγκουρο δεν βοσκανε
-
Η παρακάτω είδηση, άχρηστη ή όχι, με θλίβει βαθύτατα σε προσωπικό επίπεδο.
'Τον Γκoγκέν κατηγορούν για τον ακρωτηριασμό του Βαν Γκογκ'
Τριτη, 5 Μαϊου 2009 11:56 τελευταια ενημερωση : 5/5/2009 12:23Ανοιχτά αμφισβητείται, πλέον, η παραδοχή ότι ο Βαν Γκογκ αυτοτραυματίστηκε μετά από άγριο καυγά με το στενό του φίλο Γκoγκέν, τον οποίο φιλοξενούσε στο Κίτρινο Σπίτι του στην Αρλ.
Σήμερα, 119 χρόνια μετά το θάνατο του διάσημου μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου, δύο ακαδημαϊκοί από το Αμβούργο, ο Χανς Χόφμαν και η Ρίτα Γουάιλντενγκανς, δημοσίευσαν στη Γερμανία μια μελέτη με τίτλο «Σύμφωνο σιωπής».
Μετά από δέκα χρόνια μελέτης των αστυνομικών ερευνών, των καταθέσεων μαρτύρων και των επιστολών του ζωγράφου, οι δύο επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Γκoγκέν ήταν αυτός που έκοψε το αυτί του φίλου του με το σπαθί του και ότι οι δύο φίλοι αποφάσισαν να αποκρύψουν την αλήθεια.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Κόφμαν, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο ακρωτηριασμός από τον Γκoγκέν ήταν ατύχημα ή ηθελημένη πράξη, ωστόσο, υπαινιγμοί διακρίνονται σε κάποιες από τις επιστολές του Βαν Γκογκ προς τον αδερφό του, μεταξύ των οποίων και η φράση «Ευτυχώς ο Γκoγκέν δεν έχει εξοπλιστεί με μηχανικά όπλα και άλλον επικίνδυνο εξοπλισμό».
Πηγή: The Guardian
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Η παρακάτω είδηση, άχρηστη ή όχι, με θλίβει βαθύτατα σε προσωπικό επίπεδο.'Τον Γκoγκέν κατηγορούν για τον ακρωτηριασμό του Βαν Γκογκ'
Τριτη, 5 Μαϊου 2009 11:56 τελευταια ενημερωση : 5/5/2009 12:23Ανοιχτά αμφισβητείται, πλέον, η παραδοχή ότι ο Βαν Γκογκ αυτοτραυματίστηκε μετά από άγριο καυγά με το στενό του φίλο Γκoγκέν, τον οποίο φιλοξενούσε στο Κίτρινο Σπίτι του στην Αρλ.
Σήμερα, 119 χρόνια μετά το θάνατο του διάσημου μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου, δύο ακαδημαϊκοί από το Αμβούργο, ο Χανς Χόφμαν και η Ρίτα Γουάιλντενγκανς, δημοσίευσαν στη Γερμανία μια μελέτη με τίτλο «Σύμφωνο σιωπής».
Μετά από δέκα χρόνια μελέτης των αστυνομικών ερευνών, των καταθέσεων μαρτύρων και των επιστολών του ζωγράφου, οι δύο επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Γκoγκέν ήταν αυτός που έκοψε το αυτί του φίλου του με το σπαθί του και ότι οι δύο φίλοι αποφάσισαν να αποκρύψουν την αλήθεια.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Κόφμαν, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο ακρωτηριασμός από τον Γκoγκέν ήταν ατύχημα ή ηθελημένη πράξη, ωστόσο, υπαινιγμοί διακρίνονται σε κάποιες από τις επιστολές του Βαν Γκογκ προς τον αδερφό του, μεταξύ των οποίων και η φράση «Ευτυχώς ο Γκoγκέν δεν έχει εξοπλιστεί με μηχανικά όπλα και άλλον επικίνδυνο εξοπλισμό».
Ηταν φιλος σου ο Βαν Γκογκ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η παρακάτω είδηση, άχρηστη ή όχι, με θλίβει βαθύτατα σε προσωπικό επίπεδο.
'Τον Γκoγκέν κατηγορούν για τον ακρωτηριασμό του Βαν Γκογκ'
Όχι, ο Βαν Γκογκ, με το αυτί ήταν κολλητοί!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....................................................
Ε τώρα να σε κατηγορούν μετά από τόσα χρόνια για ένα ακρωτηριασμό είναι δυσάρεστο
Paul Gauguin είναι η γραφή στα γαλλικά (και στα αγγλικά άλλωστε)
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας