-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://vapsomalliades.blogspot.com/ -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ντάξει, ούτε αυτήν την φορά παραπέμφθηκε πολιτικός σε δίκη ( ένοχος)Παραλίγο όμως.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ντάξει, ούτε αυτήν την φορά παραπέμφθηκε πολιτικός σε δίκη ( ένοχος)ειναι επειδη ψηφησαν κατα συνηδειση,αφου ολοι εχουν κλεψει δεν μπορουν να πανε κοντρα στην συνειδηση τους.
αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ντάξει, ούτε αυτήν την φορά παραπέμφθηκε πολιτικός σε δίκη ( ένοχος)
Παραλίγο όμως.
Ναι, 'μόνο' 5 λευκά απόσταση. Καλά να'μαστε να τους ξαναψηφίσουμε
-
**Αιφνίδια εμφάνιση της γρίπης των χοίρων στην Ελλάδα...
5 Μαΐου 2009, 03:48Μάκης Τριανταφυλλόπουλος**
Η εμφάνιση της γρίπης των χοίρων στη χώρα μας είναι γεγονός.
Δυστυχώς από χθες το βράδυ υπάρχουν 144 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία το υπουργείο υγείας -με παρέμβαση προφανώς του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου- προσπάθησε έντεχνα να αποκρύψει.
Περιέργως και τα 144 περιστατικά -χωρίς θύματα μέχρι στιγμής – επισημάνθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Εντυπωσιακό είναι ότι όλα κατεγράφησαν από κανονικές κάμερες στο περιστύλιο της Βουλής, χωρίς την χρήση θερμικής κάμερας και παρ’ όλα αυτά δεν ακολούθησε συναγερμός.
Τα υπεύθυνα κυβερνητικά στελέχη επέλεξαν την παρακινδυνευμένη οδό της αποσιώπησης του προβλήματος.
Εκτός από τα περιστατικά αυτά εντοπίστηκαν δύο επί πλέον ύποπτα, τα οποία προς το παρόν εξετάζονται, χωρίς οι ειδικοί επιστήμονες να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο συμπέρασμα.Αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας και ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πανικοβληθεί ο πληθυσμός, καθ’ όσον και παλαιότερα είχαν επισημανθεί παρόμοια κρούσματα χωρίς σοβαρές συνέπειες.
Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δοθεί σε ευπαθείς ομάδες, ήτοι φιλότιμους, αξιοπρεπείς, ρομαντικούς και έντιμους πολίτες.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αναμένεται να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες, λόγω της ύπαρξης ενός μεταλλαγμένου από το ‘91 συνταγματικού άρθρου που παραγράφει τα αδικήματα των φορέων της νόσου…
Πατέρας του ο γνωστός για τα συνταγματικά ερευνητικά του προγράμματα, σε πληθυσμιακές ομάδες Βαγγέλης Βενιζέλος.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
αθωος ο Παυλιδης
παραγραφη για την Σιμενς
κανενας υπευθυνος για το Βατοπεδι
δομημενα, κουμπαροι, χρηματιστηριο, ολα ηταν στη σφαιρα της φαντασιας καποιωναρα τι μενει?
οι μ@λακες που τους ψηφιζουν και δε τους εχουν στειλει σπιτια τους -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...αρα τι μενει?
οι μ@λακες που τους ψηφιζουν και δε τους εχουν στειλει σπιτια τουςΔυστυχώς Σπύρο, αυτό που μένει είναι οι μαλάκες που θα τους ξαναψηφίσουν στην πρώτη ευκαιρία.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...αρα τι μενει?
οι μ@λακες που τους ψηφιζουν και δε τους εχουν στειλει σπιτια τουςΔυστυχώς Σπύρο, αυτό που μένει είναι οι μαλάκες που θα τους ξαναψηφίσουν στην πρώτη ευκαιρία.
μα εννοειται!
αλλωστε η μ@λακια ειναι στο DNA του Ελληνα! -
οσο αξιοπιστο μπορει να θεωρηθει:
-
**Όταν καταδικάστηκε για φόνο ήταν μόλις 13 ετών. Σήμερα, 16 χρόνια αργότερα, θα αφεθεί ελεύθερος αφού αποδείχθηκε ότι είναι αθώος. **
Ο λόγος για τον Αμερικανό Ταντέους Χιμένες, ο οποίος είχε δικαστεί ως ενήλικος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών, αν και τότε ένας φερόμενος ως συνεργός του είχε καταθέσει πως δράστης ήταν ένας άλλος έφηβος.
Τελικά, τόσα χρόνια μετά, οι Αρχές εντόπισαν τον πραγματικό δράστη του εγκλήματος. Η υπόθεση του Χιμένες επαναφέρει το ζήτημα των ανηλίκων, που δικάζονται ως ενήλικες από την αμερικανική Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση 'Campaign for Youth Justice', κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι στη χώρα δικάζονται 200.000 έφηβοι, οι οποίοι τελικά καταδικάζονται και φυλακίζονται.
Επιπλέον, οι ΗΠΑ είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που καταδικάζει εφήβους σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής υπό όρους.
μα τί λέτε τώρα , ΕΚΕΙ εναι η χώρα της ...ελευθερίας !!!!
-
δε λες καλά που ήταν ανήλικος και δεν πήγε στην καρέκλα...
Αμερική, 3+1 τρόποι για να καταστρέψεις τη ζωή κάποιου -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...αρα τι μενει?
Δυστυχώς αυτό που μένει είναι οι μ@λ@κες που δε θα τους (ξανα)ψηφίσουν αλλά θα επωμιστούν το βάρος της ψήφου των ηλιθίων που θα τους ξαναψηφίσουν.
Υ.Γ.: Μιλάω ως ένας από αυτούς που στις δύο βουλευτικές εκλογές που έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα ήταν με τους ηλιθίους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δε λες καλά που ήταν ανήλικος και δεν πήγε στην καρέκλα...
Αμερική, 3+1 τρόποι για να καταστρέψεις τη ζωή κάποιου+1000
-
3 ερωτήσεις:
-
Τι πάει να πει σταθμισμένη πρόθεση ψήφου;;; Ειλικρινά δεν ξέρω...
-
Πως ο MAKIS ανακάλυψε 144 περιστατικά της γρίπης των χοίρων στο Σύνταγμα από απλές κάμερες και κανείς άλλος δεν πήρε πρέφα;;; Πως έχει πρόσβαση στο σύστημα αυτό; Πως μπορείς να καταλάβεις μία γρίπη (και μάλιστα να ξεχωρίσεις ότι δεν είναι η απλή, αλλά η νέα) από μία απλή κάμερα (όταν οι γιατροί λένε ότι ένα από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός και η γενικότερη σωματική αδυναμία);;;;; Μετράνε και τον πυρετό οι κάμερες;;; Ρωτάνε και πως αισθάνονται οι περαστικοί;;;; Γιατί αυτόν τον κερατά κανένας δεν τον έχει ακόμα χώσει στο πιο βαθύ μπουντρούμι;;;; (εδώ θα μου πεις μικρότερα ψάρια, βλ. Παυλίδης, Siemens, κτλ δεν μπαίνουνε ο MAKIS θα πάει μέσα;;;)
-
Πότε θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτό το πράμα που βρίσκεται μέσα στο κεφάλι πριν πάμε στην κάλπη;;;;
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...αρα τι μενει?
μα εννοειται!
αλλωστε η μ@λακια ειναι στο DNA του Ελληνα!Εγώ δεν είμαι μαλακας εσείς τους ψηφίζετε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
3 ερωτήσεις:- Πως ο MAKIS ανακάλυψε 144 περιστατικά της γρίπης των χοίρων στο Σύνταγμα από απλές κάμερες και κανείς άλλος δεν πήρε πρέφα;;; Πως έχει πρόσβαση στο σύστημα αυτό; Πως μπορείς να καταλάβεις μία γρίπη (και μάλιστα να ξεχωρίσεις ότι δεν είναι η απλή, αλλά η νέα) από μία απλή κάμερα (όταν οι γιατροί λένε ότι ένα από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός και η γενικότερη σωματική αδυναμία);;;;; Μετράνε και τον πυρετό οι κάμερες;;; Ρωτάνε και πως αισθάνονται οι περαστικοί;;;; Γιατί αυτόν τον κερατά κανένας δεν τον έχει ακόμα χώσει στο πιο βαθύ μπουντρούμι;;;; (εδώ θα μου πεις μικρότερα ψάρια, βλ. Παυλίδης, Siemens, κτλ δεν μπαίνουνε ο MAKIS θα πάει μέσα;;;)
Για τους βουλευτες μιλαει,εγω δλδ αυτο καταλαβα.
-
Μήπως δεν είναι (μόνο) η Ελλάδα τόσο μπουρδ...;
Γάλλοι αστυνομικοί 'Φιλιππινέζες' VIP
Εξακόσιοι αστυνομικοί της γαλλικής SPHP (Υπηρεσία Προστασίας Υψηλών Προσώπων) κατήγγειλαν πρόσφατα στους «Times» του Λονδίνου το γεγονός πως οι ανώτεροί τους τους αναθέτουν αποστολές που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα πραγματικά τους καθήκοντα!...
Αν και, όπως λένε οι ίδιοι, έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από τις αρχές της Γαλλίας, περνώντας τα ειδικά ψυχομετρικά τεστ αλλά και εξουθενωτική εκπαίδευση που έχει στόχο να τους εξειδικεύσει στην προστασία πολιτικών προσώπων από τρομοκρατικές επιθέσεις, καταγγέλλουν πως το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν βόλτα τους σκύλους των ατόμων που φρουρούν και να συνοδεύουν τις συζύγους των προϊσταμένων τους όταν βγαίνουν για ψώνια! Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Το πρωτότυπο άρθρο των Times μπορείτε να το βρείτε εδώ.
...
French police unions complain that many are treated as domestic help by the public figures they are supposed to be guarding. They say that SPHP officers are often allocated to minor dignitaries in little danger of attack, under a system that is out of control, with second-string politicians, journalists, business leaders and footballers all benefiting from police minders financed by French taxpayers.
... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ δεν είμαι μαλακας εσείς τους ψηφίζετε
Όταν ακούω κάποιον να λέει, 'Εγώ δεν είμαι μ@λ@κ@ς, ανόητος, ηλίθιος,άσχημος κλπ κλπ ', πραγματικά απορώ! Αυτά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα γνωρίζει για τον εαυτό του... Είναι κρίσεις που μόνον οι άλλοι μπορούν να κάνουν...
Κοινώς, εγώ μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς του κόσμου, αλλά απλώς να μην το γνωρίζω γιατί κάποιος δεν μου το έχει πει ακόμη...
-
ρε μ@λ@κα high fidelity δεν μας παρατάς!
εγώ το μόνο σοβαρό που θέλω να προσθέσω στο θέμα είναι η ειλημμένη (και σταθμισμένη) πρόθεση ψήφου προς οτιδήποτε οδηγεί σε μη αυτοδυναμία.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]