-
Καταλαβαίνω οτι είσαστε στην εγγύηση οι περισσότεροι και για αυτό ασχολήστε με τριγμούς και θορύβους.
Αλλα η λύση για όλα τα Ιταλικά αυτοκίνητα ειναι μία !!
ΒΑΛΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ αποδεδειγμένα αποδίδει !!!Και φυσικά ανεβάστε και λίγο στροφές και πάλι μουσική ακούγετε !!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση για όσους ζούν στην Αθήνα με τους δρόμους της να μην ακούγετε κάτι.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Καταλαβαίνω οτι είσαστε στην εγγύηση......ασε 2 μήνες έμειναν....
-
Καλύτερα λοιπόν να ξεκινήσουμε κουβέντα για το ποιος ειναι ο αγαπημένος μας σταθμός στο ραδιόφωνο ή πως θα βελτιώσουμε τον ήχο του κινητήρα στις μεσαίες στροφές.
Εχοντας δοκιμάσει και άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας, έχω καταλήξει οτι μάλλον φταίει η εργοστασιακή επιλογή ελατηρίων-αμορτισέρ για την συμπεριφορά στις έντονες ανωμαλίες. Τα Bose που φοράει η δική μου δεν πλησιάζουν ούτε λίγο την 'Χρυση τομή' άνεσης-κρατήματος.
'Και κοπανάει και δεν κρατάει' δηλαδή.
Για να μην παρεξηγηθώ.... δεν συγκρίνεται στον δρόμο με κανένα στην κατηγορία +/- 6.000€ μεταχειρισμένο. ΑΛΛΑ ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΕΙ (αρκετα).Λοιπον τι σταθμό ακούτε στο ραδιόφωνο ;;;
-
Λοιπον τι σταθμό ακούτε στο ραδιόφωνο ;;;
Εγώ ακούω Alfa στις 6.000 στροφές. Ο καλύτερος!
-
Ρε παιδιά, κανένα σχόλιο για την TI στα Μέγαρα; Πολύ μπλαζέ μου έχετε γίνει τώρα τελευταία!
-
ΩΡΑΙΑ ΛΥΣΗ..... ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΠΕΖΩ 307 ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΟΥΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΛΥΣΗ..... ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΠΕΖΩ 307 ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΟΥΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΣυμπέρασμα:Έχει καλό εργοστασιακό ηχοσύστημα το 307
-
Καλώς τους ..... αντε ανεβάστε λίγο τα post μας .....
Για πειτε μας για τις διαφορές του 306 και του 307. Πόσο σας βοήθησε η γερμανοποίηση της ποιότητας αλλά και του στησίματος ;;;; Μήπως θα πρέπει και η Αλφα να βάλει ημιάκαμπτο άξονα ;;;
Cmarin διάβασες πόσα προβήματα έχουν με το built-in ηχοσύστημα του 307;
Μάλλον άλλη λύση έχουν βρεί.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε παιδιά, κανένα σχόλιο για την TI στα Μέγαρα; Πολύ μπλαζέ μου έχετε γίνει τώρα τελευταία!τι να πουμε ρε Κωνσταντίνε, εσύ συνοδήγησες
Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι το αναμενόμενο. Σιγουρα χρειάζεται μερικά αλογάκια παραπάνω, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα αξιοπρεπες σύνολο για ευχαρίστηση. Σίγουρα επίσης (λόγω αναρτησης και ελαστικών) είναι ένα κλικ πάνω από τα δικά μας. Για τις 17αρες πρέπει να υπάρχει προβληματισμός για τις ελληνικές συνθήκες. Θα κοπανάει πίσω πράγμα που σίγουρα δεν διαπίστωσες στην πίστα!!!
-
Cmarin διάβασες πόσα προβήματα έχουν με το built-in ηχοσύστημα του 307;
Το ξέρω, πλάκα κάνω
Μάλλον άλλη λύση έχουν βρεί....
Την πεθερά στο πίσω κάθισμα, μήπως?:lol:
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά, κανένα σχόλιο για την TI στα Μέγαρα; Πολύ μπλαζέ μου έχετε γίνει τώρα τελευταία!
τι να πουμε ρε Κωνσταντίνε, εσύ συνοδήγησες
Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι το αναμενόμενο. Σιγουρα χρειάζεται μερικά αλογάκια παραπάνω, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα αξιοπρεπες σύνολο για ευχαρίστηση. Σίγουρα επίσης (λόγω αναρτησης και ελαστικών) είναι ένα κλικ πάνω από τα δικά μας. Για τις 17αρες πρέπει να υπάρχει προβληματισμός για τις ελληνικές συνθήκες. Θα κοπανάει πίσω πράγμα που σίγουρα δεν διαπίστωσες στην πίστα!!!
Συμφωνώ απόλυτα.
-
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΣΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΙΓΜΟΥΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΔΙΟΤΙ Η 147 ΕΧΕΙ 1.500.000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
-
ΓΙΑ ΠΕΣTE ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝEΤAI Η ΙΔΕΑ ALFA147 1,6T. 1.6 MOTER +TURBO =190HP............4500EYR??????. H 220HP .....................5600EYR?????? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .
-
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
ΓΙΑ ΠΕΣTE ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝEΤAI Η ΙΔΕΑ ALFA147 1,6T. 1.6 MOTER +TURBO =190HP............4500EYR??????. H 220HP .....................5600EYR?????? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .Σαν στόχος και σαν τιμή καλά ακούγονται...
(220 χωρίς πιστόνια, δεν ακούγεται ασφαλές)
Από που? λεπτομέρειες μετατροπής? (τουρμπίνα, εξαγωγή κλπ) για γράψε!Υγ. Σήμερα παίρνω την δικιά μου 1.6 με kompressor!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Υγ. Σήμερα παίρνω την δικιά μου 1.6 με kompressor!
Άντε ρε! Με το καλό! Φαντάζομαι θα κάνουμε μέρες να ξανακούσουμε από εσένα!
Όταν πάντως καταφέρεις να ξεκολήσεις από την ανανεωμένη Ιταλίδα σου μην ξεχάσεις να μας γράψεις εντυπώσεις. -
Ευχαριστώ πολύ!
Σήμερα πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους θα την έχω στα χέρια μου μετά από δυο εβδομάδες...
Το σαββατοκύριακο θα κάνω το πρώτο ταξιδάκι μέχρι το Κατάκολο να δω πως πάει και ν'αρχίσω να την στρώνω...
Πρώτες εντυπώσεις (και αν προλάβω φωτο) θα έχετε την Δευτέρα! -
Καλορίζικος ο υπερσυμπιεστής! Και θέλω να ακούσω εντυπώσεις γιατί όταν μαζέψω χρήματα θα είμαι ανάμεσα σε αυτή τη λύση και την τοποθέτηση ενός 2.5 V6 μαζί με το εξάρι του.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και θέλω να ακούσω εντυπώσεις γιατί όταν μαζέψω χρήματα θα είμαι ανάμεσα σε αυτή τη λύση και την τοποθέτηση ενός 2.5 V6 μαζί με το εξάρι του.Μιας και το έθεσες φίλε kyan, κι επειδή κι εγώ τον σκεφτόμουν παλιά τον 2.5, βρήκες πουθενά στον internet καμία 147 που να έκανε την πατέντα;
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
ΓΙΑ ΠΕΣTE ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝEΤAI Η ΙΔΕΑ ALFA147 1,6T. 1.6 MOTER +TURBO =190HP............4500EYR??????. H 220HP .....................5600EYR?????? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .
Σαν στόχος και σαν τιμή καλά ακούγονται...
(220 χωρίς πιστόνια, δεν ακούγεται ασφαλές)
Από που? λεπτομέρειες μετατροπής? (τουρμπίνα, εξαγωγή κλπ) για γράψε!Υγ. Σήμερα παίρνω την δικιά μου 1.6 με kompressor!
ΣΤΑ 220 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΣΤΑ 190 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΛΑΤΖΑ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ 25ΑΡΑ.ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΙΦΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ .ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑΣ,ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ???ΑΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙΑ????.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ?????
-
Το Σάββατο πέρασα απο την συνάντηση του GTC που αν και δεν είχε πολύ κόσμο είχε πολύ ενδιαφέρον.
- Η 147 είναι μπροστά απο το Α3 Fsi και στις στροφές και στην ευθεία της πίστας.
- (μην το πείτε πουθενά και μας κοροιδεύουν μετα) αλλα πλαστική εισαγωγή και καπάκι μηχανης! Και η δικια μου 1.6, και η 1.4 Twin Spark ειχε μεταλλικά κομμάτια. Μπορεί να κάνει την δουλειά της μια χαρά η πλαστική εισαγωγή αλλα τι θα γίνει με τον συνεχιζόμενο περιορισμό του κόστους? Η Alfa δεν πρέπει μόνο να βγάζει πιο όμορφα Fiat !!! Αραγε πόσα κομμάτια του TS έχουν αλλαχτεί με σκοπό τον περιορισμό του κόστους του?
Alfa 147 forum