-
η αληθεια ειναι οτι στο τελος ο Ολυμπιακος εδειχνε τα τα εχει χαμενα....
και εγω ακομα απορουσα!δεν πειραζει καλυτερα.
ωραια μπηκε ο μηνας...
-
Ισως ο κλαυτερος αγωνας που εχω δει παο-οσφπ,ειδικα το 3ο δεκαλεπτο ηταν....τι να πω....
-
Θεέ μου τι παιχνίδι είδα!!!
Θέλω να κοροϊδέψω τους παλιόγαυρους, θέλω να πανηγυρίσω για την ομάδα μου όμως όσο φανατικός και αν είμαι δεν μπορώ να μην είμαι περήφανος για τις ομάδες από την χώρα μου που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στο final 4.
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ στο τουρνουά ακόμα και αν δεν έρθει τελικά το τρόπαιο στην Ελλάδα...
Ζηλέψτε παλιόφραγκοι...αυτούς θα δούμε σε 5 ακόμα παιχνίδια εμείς και εσείς παίξτε στα πρωταθληματάκια σας!Α ναι...έσπασε η παράδοση του πράσινου πελάτη στην ευρωλίγκα όταν παίζαμε με τον γαύρο...άντε τώρα να σπάσει και η παράδοση που δεν θέλει τίτλο στην Ελλάδα όταν πάνε 2 ομάδες μας στο final 4!
Αν το πάρουμε η ομάδα μας θα μετονομαστεί σε...ουρανό! Επίσης θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα έχει περάσει με άριστα το euroncap (5 αστέρια)! -
o τρελοΛιθουανός έβγαλε τα μισά λεφτά του σήμερα, ευτυχώς γιατί ο ΔΔ θα το δει σε βίντεο μάλλον αυτό το Φ4.
ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά μεν , αλλά ήταν εμφανής η μικρότερη εμπειρία του.
νομίζω οτι και να περνούσε δεν θα είχε τύχη απέναντι σε ΤΣΣΚΑ.πάμε γερά τώρα για Κυριακή.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 2 από τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ στο τουρνουάΜια μικρή διόρθωση..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
o τρελοΛιθουανός έβγαλε τα μισά λεφτά του σήμερακαι κόντεψε να τα χάσει με κλέψιμο που έφαγε από τον μυτόγκα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό που έπαιξε σήμερα, δεν θα με πείραζε (τόσο πολύ) να χάσουμε. Αλλά αφού δεν χάσαμε από αυτόν τον Ολυμπιακό σήμερα...Δίκαια οι ομάδες στον τελικό, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες που ανέδειξε ποτέ το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Είσαι σίγουρος; Γιατί κατ'εμέ το 84-82 είναι πολύ τιμητικό για τον ΟΣΦΠ με βάση τον αγώνα. Κρατήθηκαν 2-3 μέσα στο παιχνίδι απο το πουθενά. Ίσα ίσα ο Παναθηναικός έχει κάνει το ίδιο παιχνίδι φέτος μ'αυτούς, πάει να ξεφύγει και σε 2-3 επιθέσεις καταστρέφει οτι χτίζει. Στο ΟΑΚΑ όταν έπρεπε λιγάκι να κρατήσει ρυθμό και απόδοση, το κοντέρ πήγε 15 πόντους και άνω.
-
Εξαιρετικο ματς ειδαμε σημερα! !
Καταπληκτικες κ οι 2 ομαδες,μπραβο στον Παο που πηρε δικαια τη προκριση στο τελικο!
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό που έπαιξε σήμερα, δεν θα με πείραζε (τόσο πολύ) να χάσουμε. Αλλά αφού δεν χάσαμε από αυτόν τον Ολυμπιακό σήμερα...
Δίκαια οι ομάδες στον τελικό, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες που ανέδειξε ποτέ το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Είσαι σίγουρος; Γιατί κατ'εμέ το 84-82 είναι πολύ τιμητικό για τον ΟΣΦΠ με βάση τον αγώνα. Κρατήθηκαν 2-3 μέσα στο παιχνίδι απο το πουθενά. Ίσα ίσα ο Παναθηναικός έχει κάνει το ίδιο παιχνίδι φέτος μ'αυτούς, πάει να ξεφύγει και τα 2-3 επιθέσεις καταστρέφει οτι χτίζει.
Κοίτα, παραπάνω δεν μπορούσαν, και μην κρυβόμαστε, δεν είναι καμιά μικρή ομάδα, είναι ίσως η 3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή οπότε και να χάναμε σήμερα δεν θα με πείραζε (τόσο πολύ) γιατί θα είχαμε δει δύο μεγάλες ομάδες να παίζουν κοντά στο max των δυνατοτήτων τους.
-
απίστευτο παιχνίδι!!!! απίστευτο!!!!
Τι να λέμε τώρα...μπράβο και στις δύο ομάδες...φοβερό ματς
εφτάψυχος ο Ολυμπιακός. Όλο παίρναμε διαφορές , έστω και μικρές και ξαναγύριζε.
Παιχταράδες οι δικοί μας. Ματσάρα
-
-
Για τον Παναθηναικό η ευρωλίγκα αρχίζει το βράδυ της Κυριακής.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
απίστευτο παιχνίδι!!!! απίστευτο!!!!Τι να λέμε τώρα...μπράβο και στις δύο ομάδες...φοβερό ματς
εφτάψυχος ο Ολυμπιακός. Όλο παίρναμε διαφορές , έστω και μικρές και ξαναγύριζε.
Παιχταράδες οι δικοί μας. Ματσάρα
το ειπα και εγω,το καλυτερο ματς που εχω δει μεταξυ παο και οσφπ
Τωρα για μεθαυριο...εχει ο Θεος -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν χάναμε από τον Ολυμπιακό που έπαιξε σήμερα, δεν θα με πείραζε (τόσο πολύ) να χάσουμε. Αλλά αφού δεν χάσαμε από αυτόν τον Ολυμπιακό σήμερα...
Δίκαια οι ομάδες στον τελικό, οι δύο μεγαλύτερες ομάδες που ανέδειξε ποτέ το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Είσαι σίγουρος; Γιατί κατ'εμέ το 84-82 είναι πολύ τιμητικό για τον ΟΣΦΠ με βάση τον αγώνα. Κρατήθηκαν 2-3 μέσα στο παιχνίδι απο το πουθενά. Ίσα ίσα ο Παναθηναικός έχει κάνει το ίδιο παιχνίδι φέτος μ'αυτούς, πάει να ξεφύγει και τα 2-3 επιθέσεις καταστρέφει οτι χτίζει.
Κοίτα, παραπάνω δεν μπορούσαν, και μην κρυβόμαστε, δεν είναι καμιά μικρή ομάδα, είναι ίσως η 3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή οπότε και να χάναμε σήμερα δεν θα με πείραζε (τόσο πολύ) γιατί θα είχαμε δει δύο μεγάλες ομάδες να παίζουν κοντά στο max των δυνατοτήτων τους.
Φίλε Kid το θέμα είναι ότι αυτή ιστορία με την ομάδα να παίζει με την λογική του 'διακόπτη- on/off' κάπου αδικεί τον ίδιο της τον εαυτό. Δεν λέω ότι ο ΟΣΦΠ είναι μικρή ομάδα. Ίσα-ίσα. Αλλά αυτό το φαινόμενο έχει ξαναγίνει και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ.
Γενικά δεν με ξεγελάει η νίκη. Με τέτοια απόδοση χμ..., οι Ρώσοι δεν αστειεύονται.
Αλλά αυτή η κατάσταση δεν ξέρω δεν το βλέπω θετικά, η ομάδα μάτς δικά της να τα κάνει στο τέλος ντέρμπι είναι άδική για ίδιους και μακάρι να μην πληρωθεί αυτό μεθαύριο ή στο μέλλον.
-
Τον λυπήθηκα τον εκφωνητή του ΣΚΑΪ (γάϊδαρο).Στα τελεταία δεύτερα περίεγραφε με τέτοιο πάθος και μετά η ξενέρα...
Υπομονή Καρμοίρη κακομοίρη.Κουράδγιο
-
Κακό πράμα η φανατίλα παίδες...
ένα μπασκετάκι σας έμεινε...Στα γραφικά περι ξαστεριάς αναφέρομαι.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
απίστευτο παιχνίδι!!!! απίστευτο!!!!
Τι να λέμε τώρα...μπράβο και στις δύο ομάδες...φοβερό ματς
εφτάψυχος ο Ολυμπιακός. Όλο παίρναμε διαφορές , έστω και μικρές και ξαναγύριζε.Παιχταράδες οι δικοί μας. Ματσάρα
το ειπα και εγω,το καλυτερο ματς που εχω δει μεταξυ παο και οσφπ
Τωρα για μεθαυριο...εχει ο Θεοςέτσι ακριβώς. Φτάσαμε στα μισά του δρόμου , έχουμε άλλο τόσο. Να ξεκουραστούμε και να 'αδειάσουμε' από το σημερινό.
Πάντως εγώ συμφωνώ με το φίλο ΔΝΤ . Εχουμε πιο πολλού παίχτες με προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός πήρε βοήθεια από εκεί που περίμενε αλλα δεν έφτανε.
Εμείς με Σπανούλη /Πέκοβιτς στο πρώτο με Σάρας /Μπατιστ στο 2ο συνεπικουρούμενοι από τον Πέκοβιτς, με σταθερά καλό στην άμυνα τον Φώτση είχαμε και θα έχουμε στο άμεσο μέλλον παραπάνω λύσεις. Όπου παραπάνω λύσεις = παίχτες με μεγαλύτερη αξία και προσωπικότητα.
Εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι. Προηγούμαστε σταθερά, και μια ή δύο φορές που χάσαμε το προβάδισμα το ανακτήσαμε αμέσως. Στο πρώτο ημίχρονο φάγαμε μερικά αστεία καλάθια από την τελική γραμμή , ενώ αν και δεν κάναμε πολλά λάθη, αυτά που κάναμε ήταν αστεία. Εντελώς αστεία. Αυτό το πράγμα με τις διαφορές που χτίζουμε και συνέχεια τις χάνουμε ,να το δούμε λίγο γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά καμια ώρα.Το κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι ότι παγιώνει μια απόδοση που τον κατατάσσει στις υπολογίσιμες πλέον δυνάμεις του αθλήματος. Είναι ένα 'κλικ' κάτω από εμάς αυτή τη στιγμή, όχι μόνο επειδή τον κερδίσαμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι (μια ζαριά ήταν αυτό) αλλά γενικότερα. Και βέβαια δεν έχει την εμπειρία τη δική μας σε τέτοια παιχνίδια.
Ο Σάρας : Να μείνει αλλά να κόψει κάτι μαλακίες σαν την τελευταία που του πήρε την ταυτότητα ο Θόδωρας και καπάκια φάγαμε 3ποντο
-
http://www.gazzetta.gr/content/view/32604/177/
ποιος χέστηκε ρε μεγάλε....
-
Ο χρήστης Bayern7 30 Απρ 2009 22 έγραψε:
Καλή επιτυχία στον τελικό της Κυριακής.
Tα δέοντα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/content/view/32604/177/ποιος χέστηκε ρε μεγάλε....
λεει αυτο που πιστευει.
δικαιωμα του.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)