-
Κυκλοφόρησε η νέα Ζ4?
Είδα χτες στο κέντρο μια άσπρη. Την περιεργάστηκα αρκετή ώρα γιατί είμασταν στην κίνηση.
Πολύ ωραία είναι. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κυκλοφόρησε η νέα Ζ4?
Είδα χτες στο κέντρο μια άσπρη. Την περιεργάστηκα αρκετή ώρα γιατί είμασταν στην κίνηση.
Πολύ ωραία είναι.Ήρθαν οι πρώτες για Test Drive, εκθεσιακά μοντέλα και αυτοκίνητα των στελεχών της BMW Hellas. Ανέβασε σε ένα άλλο φόρουμ ένα παιδί φώτο από την Ζ4 35i σε λευκό...από ότι είπαν ανήκει στην BMW Hellas.
-
στο αλλο φορουμ εχει μια φωτο προφιλ....
τι να πω...
εχει μια μουσουδα απιστευτη.....ΘΕΑ...
και εσωτερικο κοκκινο....ετσι ετσι....
-
Δεν πετάω και τη σκούφια μου για το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Καλούτσικο απο κάποιες γωνίες αλλά συνολικά μέτριο. Περιμένω να το δω λαιβ για να βάλω αισθητική ταφόπλακα ή να του δώσω το φιλί της ζωής.Και ειδικά όταν κοιτάω το βάρος του με πιάνει κλαυσίγελος ...
-
ποσο βαρυ ειναι;
-
Η 2.5λιτρη 1480 κιλά και 35i 1580. Για να κάνεις έναν συνδυασμό η 335 η κουπέ ζυγίζει μόνο 20 κιλά παραπάνω και εδώ μιλάμε για ένα roadster! Απ' ότι φαίνεται η μεταλλική οροφή τους έπεσε λίγο βαριά !
Η προηγούμενη MZ4 ζύγιζε 100 κιλά παραπάνω από την τρίλιτρη αδελφή. Αν παίξει τέτοια αναλογία και ΑΝ τη βγάλουν τότε υπάρχει ο κίνδυνος η νέα Ζ4Μ να είναι βαρύτερη από τη κουπέ Μ3 (1655 κιλά. Μου αρέσει που τη λέγαμε και βαριά αυτή! Πούπουλο φαντάζει πια...) ! -
-
Δεν είχα ιδέα ότι ήταν τόσο βόδι.
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση, πως ακριβώς δουλεύει το πλύσιμο των xenon στα e90-91-92; γίνεται μόνο αυτόματα όποτε αποφασίσει αυτό ή υπάρχει χειροκίνητη δυνατότητα;
-
οταν πατας για το παρμπριζ βγαινουν και τα μπροστα κερατακια για τους προβολεις.....
ετσι θυμαμαι αν και μια φορα το χρησιμοποιησα...
-
στα vag παντως τα πλυστικα των xenon βγαινουν οπως περιγραφει ο pik. αλλα μονο οταν εχεις αναμμενα τα φωτα (εστω και τα θεσης οχι απαραιτητα και τα ιδια τα xenon) , οταν τα χεις σβηστα τη μερα δεν πλεονονται και τα φωτα μονο το παρμπριζ
μαλλον ετσι θα ναι και στις bmw
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Ατύχημα με το δικό του BMW είχε ο Χουσείν Μπόλτ........δείτε εδώ πως έκανε την 3άρα του
Tην M/// 3αρα του ...του την ειχε δωρισει η Puma(χορηγος του).
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση, πως ακριβώς δουλεύει το πλύσιμο των xenon στα e90-91-92; γίνεται μόνο αυτόματα όποτε αποφασίσει αυτό ή υπάρχει χειροκίνητη δυνατότητα;Δεν είμαι βέβαίος αλλά νομίζω ότι είτε σβηστά είτε ανοικτά υπάρχει κάποια εξάρτηση από το πόσες φορές χρησιμοποιήθηκαν οι καθαριστήρες του μπαρπριτς. Π.χ. στο Γκολφ κάθε 5 φορές που πατάς το μοχλό για το μπαρπριτς πετάγονται και τα τσουτσούνια από τον προφυλακτήρα και εκτός του ότι χαζοκαθαρίζουν τα φώτα κανουν και μπιπ καπέλο το φουκαριάρη το ντιλιβερά που είναι στο φανάρι ακριβώς δίπλα από τα φώτα!
Δεν ξέρω αν η BMW έχει και κάποια άλλη λειτουργια χειροκίνητη ή αν πετάει τα τσουτσούνια (ή επειδή είναι κορίτσι δεν έχει τσουτσούνια και είναι fix τα πλυστικά? ) με άλλη συχνότητα...
-
'Οταν το ψάχναμε με τον Βασίλη, καταλήξαμε ότι η λειτουργία τους, στηρίζεται στην θεωρία του χάους!
Δεν είχαμε μπορέσει να καθορίσουμε κάποιο pattern στην λειτουργία τους. Δεν ξέρω αν βρήκε τελικά κάτι ο Κύρος...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση, πως ακριβώς δουλεύει το πλύσιμο των xenon στα e90-91-92; γίνεται μόνο αυτόματα όποτε αποφασίσει αυτό ή υπάρχει χειροκίνητη δυνατότητα;
Δεν είμαι βέβαίος αλλά νομίζω ότι είτε σβηστά είτε ανοικτά υπάρχει κάποια εξάρτηση από το πόσες φορές χρησιμοποιήθηκαν οι καθαριστήρες του μπαρπριτς. Π.χ. στο Γκολφ κάθε 5 φορές που πατάς το μοχλό για το μπαρπριτς πετάγονται και τα τσουτσούνια από τον προφυλακτήρα και εκτός του ότι χαζοκαθαρίζουν τα φώτα κανουν και μπιπ καπέλο το φουκαριάρη το ντιλιβερά που είναι στο φανάρι ακριβώς δίπλα από τα φώτα!
Δεν ξέρω αν η BMW έχει και κάποια άλλη λειτουργια χειροκίνητη ή αν πετάει τα τσουτσούνια (ή επειδή είναι κορίτσι δεν έχει τσουτσούνια και είναι fix τα πλυστικά? ) με άλλη συχνότητα...
εισαι σιγουρος οτι ειναι καθε 5 φορες?'
νομιζω αν αφησεις να περασουν λιγα sec ξαναπεταγονται με την πρωτη και ποτε με σβηστα φωτα.
να πεταχτουν συνεχομενα παντως δεν γινεται..
(ειναι σαν το 'nudge' στο msn )μαλιστα επειδη οπως εχω ξαναπει μου κανουν το καπο μ@@νι ,σβηνω τελειως τα φωτα το βραδυ οταν θελω να καθαρισω το παρπριζ
-
Για το 5 φορές είμαι απόλυτα βέβαιος. εκτός του ότι το γράφει το μανουάλι το έχω τσεκάρει και εγώ και την κρατάει τη συχνότητα (φαίνεται στο Βολφσπουργκ βάζουν ξένον με σταθερή συχνότητα. Ενώ από την άλλη μεριά κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ... Βαυαρίας και δεν μπορούν οι φιλομαθείς χρήστες να βγάλουν άκρη !! ) .
Για τον αν πετάγεται στο σβηστό όπως γράφεις δεν είμαι βέβαιος. Αφου το έχεις παρατηρήσει εσύ ότι δεν πετάγονται τότε προφανώς είναι έτσι. Άλλωστε είπαμε, αυτόβουλα αυτόχθονα ξένον ΜΟΝΟ στη Βαυαρία !
-
σβηστο για κανενα λογο σε vag τουλαχιστον, αυτο το κολπο (να τα σβηνω δλδ) μου το ειπε φιλος μου με παλιο s3 ο οποιος επασχε απο το ιδιο θεμα,να εχεις φρεσκοπλυμμενο το αυτοκινητο σου και να γεμιζει σαπουναδες .η οροφη παει κι ερχεται το καπο ομως ειναι χοντρο
(δοκιμασε το κανα βραδυ ,εγω πλενω συνεχεια τα τζαμια μου γιατι στην περιοχη μου εχουμε αρκετη σκονη)το να πεταγονται 'αυτοβουλα' στα bmw ακομα και μερα με σβηστα μου κανει εντυπωση, δεν υπαρχει λογος εκτος αν το πανε με τη λογικη οτι στις Γερμανιες λογω καιρου τα εχουν και το πρωι αναμενα
-
Πάντα με ανοιχτά φώτα αλλά ... τον αλγόριθμο της συχνότητας τον ξέρει μόνο αυτός που τον σκέφτηκε
-
και αν ξαφνικα (λεμε τωρα ) περασεις μεσα απο λασπες και οντως χρειαστεις το πλυστικο τι θα κανεις?
-
Ελα ντε ????
BMW FORUM