-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Κάθε μέρα βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που πρέπει αναγκαστικά λόγω της δουλειάς μου να περνάω από Αμβροσίου Φραντζή και μετά να μπαίνω στην Βουλιαγμένης στο ύψος της Δάφνης από τα παρκαρισμένα και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε αυτούς τους δρόμους (διπλοπαρκαρισμένα στην Φραντζή, σε σημείο που για να περάσει μεγάλο όχημα πρέπει να 'καβαλήσει' το κράσπεδο' και παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά στην Βουλιαγμένης για να κάνουν τα ψώνια τους ή φορτηγά που τροφοδοτούν καταστήματα). Σήμερα είδα περιπολικά σταθμευμένα, και αστυνομικούς με μπλοκάκι στο χέρι να γράφουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα! Ηταν η πρώτη φορά που είδα κάτι τέτοιο!!!
Η... 'κρίση' πρέπει μάλλον να έχει επιρεάσει και τα ταμεία της αστυνομίας...διαφορετικά δεν ξέρω τί να πώ! Ελπίζω μόνο να ελέγχουν τώρα καθημερινά αυτούς τους δρόμους, και να μην έχουμε πάλι από αύριο τα ίδια, γιατί η κατάσταση εκεί έχει φτάσει στο 'αμήν'Tώρα , καράφλιασα τελείως!
συμβαίνουν τέτοια τρελλά πράγματα?
αν πανε και λίγο προς ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ,θα αποσυμφορεθει το κεντρο και θα έχουν άνεση για προεκλογικές συγκεντρώσεις!
Αρα βαδίζουμε σεμνα και ταπεινά για εκλογές κύριοι. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Πριν απο 1 ωρα περιπου 6 ξερα της καινουριας 'γρηγορης' ομαδας και 2 ζηταδες ειχαν κλεισει ενα ολοκληρο ρευμα στη λεωφορο στρατου, μπροστα απ το 3ο σωμα και γραφαν εναν 'πιστιαρη' .
Απορια 1: χρειαζονται τοσοι πολλοι για να γραψουν 1;
Απορια 2: εστω οτι κανανε μπλοκο, επρεπε να κλεισουν ολο το ρευμα καταμεσημερο;
Απορια 3: Μηπως θελουνε να γεμισουν τα ταμεια η ειναι αυτο το καινουριο δογμα της ΝΔ για τη μειωση των τροχαιων;
Τρεμετε κοντρακηδες, ο ξερος παραφυλαει!Μήπως ο συγκεκριμένος δεν σταμάτησε σε μπλόκο; Μήπως έκανε επικίνδυνη οδήγηση; μήπως αν δεν τον σταματούσαν θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα; Μήπως είχε προηγηθεί καταδίωξη;
Μήπως να σταματούσαμε να ψάχνουμε τρόπους για να την πούμε στους αστυνομικούς ακόμα και όταν κάνουν την δουλειά τους και να επικεντρωθούμε στις περιπτώσεις που πραγματικά έχουν άδικο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν απο 1 ωρα περιπου 6 ξερα της καινουριας 'γρηγορης' ομαδας και 2 ζηταδες ειχαν κλεισει ενα ολοκληρο ρευμα στη λεωφορο στρατου, μπροστα απ το 3ο σωμα και γραφαν εναν 'πιστιαρη' .
Απορια 1: χρειαζονται τοσοι πολλοι για να γραψουν 1;
Απορια 2: εστω οτι κανανε μπλοκο, επρεπε να κλεισουν ολο το ρευμα καταμεσημερο;
Απορια 3: Μηπως θελουνε να γεμισουν τα ταμεια η ειναι αυτο το καινουριο δογμα της ΝΔ για τη μειωση των τροχαιων;
Τρεμετε κοντρακηδες, ο ξερος παραφυλαει!Μήπως ο συγκεκριμένος δεν σταμάτησε σε μπλόκο; Μήπως έκανε επικίνδυνη οδήγηση; μήπως αν δεν τον σταματούσαν θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα; Μήπως είχε προηγηθεί καταδίωξη;
Μήπως να σταματούσαμε να ψάχνουμε τρόπους για να την πούμε στους αστυνομικούς ακόμα και όταν κάνουν την δουλειά τους και να επικεντρωθούμε στις περιπτώσεις που πραγματικά έχουν άδικο;
+10! Σωστός,
Αν δεν ξέρουμε όλη την ιστορία, δεν μπορούμε να κρίνουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί παραβάτης ήταν αυτός που σταμάτησαν. Μπορεί να είχε πέσει 'σήμα', μπορεί να ήταν 'σεσημασμένος', μπορεί όπως λέει και ο φίλος Χρήστος να μην σταμάτησε σε μπλόκο και άλλα πολλά! Από την άλλη, άν ήταν μόνο 1-2 αστυνομικοί, και είχαν να κάνουν με κάποιον 'επικίνδυνο' κακοποιό, αύριο μπορεί να ακούγαμε πάλι στις ειδήσεις για αστυνομικούς που 'έπεσαν' στο καθήκον κτλ κτλ... -
Ο καθενας μπορει να κανει τις υποθεσεις του, 8 μηχανες για 1 κακοποιο(αν ηταν) ειναι υπερβολη οπως και να κλεινεις ολοκληρο ρευμα γι' αυτο τον λογο... Δεν την ειπα στους αστυνομικους επειδη δεν κανανε σωστα το καθηκον τους...Αν αφηνες το μισο σου συμπλεκτη απο τα σταματα ξεκινα τοτε μπορει να εβλεπες απο αλλη οπτικη το θεμα....
-
-
-
.
-
Του έκοψαν πρόστιμο γιατί ίππευε μεθυσμένος
2 Μαΐου 2009, 04:05Πρόστιμο ύψους 25 δολαρίων έκοψαν αστυνομικοί στο Άρβαντα του Κολοράντο, γιατί ίππευε άλογο… μεθυσμένος!
Τον νεαρό άνδρα είδαν περαστικοί οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί ο άνδρας με το ζόρι μπορούσε να σταθεί πάνω στην σέλα του αλόγου.
Έτσι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να του κόψουν… κλήση. Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός κάνει βόλτες μεθυσμένος με το άλογό του.
-
X-trail χθες στην Ερυθραία με τις ζώνες περασμένες στα καθίσματα από την πίσω πλευρά για να μην χτυπάνε τα μπιπερ.
Άντε να κάνετε καμμια μεταγωγή και να σας πνίξει κανένας από τό πίσω κάθισμα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
X-trail χθες στην Ερυθραία με τις ζώνες περασμένες στα καθίσματα από την πίσω πλευρά για να μην χτυπάνε τα μπιπερ.Αντίστοιχα, χτες πέτυχα περιπολικό να περνάει μπροστά μου με τον οδηγό να στέλνει sms με την ησυχία του.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
X-trail χθες στην Ερυθραία με τις ζώνες περασμένες στα καθίσματα από την πίσω πλευρά για να μην χτυπάνε τα μπιπερ.
Άντε να κάνετε καμμια μεταγωγή και να σας πνίξει κανένας από τό πίσω κάθισμαμην βάζεις ιδέες !
-
Eπειδή κάποιοι, κατηγορούν την τροχαία, ότι δεν κάνει καλά, την δουλειά της ::
Youtube Video -
χθες που ημουν στο λεωφορειο ειδα μια μπατσικη octavia στην παραλιακη στο υψος της αλιμου που ηθελε να περασει στο απεναντι ρευμα...
(ηταν παρκαρισμενη σε πεζοδρομιο στο ρευμα προς πειραια και ηθελε να παει προς γλυφαδα)να κανει φυσικα την αργη διαδρομη πηγαινοντας γυρω γυρω και περνωντας νομιμα απο καποιο φαναρι θα καθυστερουσε παρα πολυ τα 'οργανο' ...
το να συνεχισει λιγες 100αδες μετρα ακομα κανει εστω μια παρανομη αναστροφη ηταν too much μιας και μπροστα υπηρχαν πολλα αυτοκινητα που δημιουργουσαν κινηση και θα τον καθυστερουσαν
αποφασισε λοιπον μιας και δημιουργηθηκε ενα κενακι να διασχισει αναποδα τη παραλιακη για καμια 40αρια μετρα και να περασει απεναντι αναβοντας φυσικα το απαραιτητο αξεσουαρ του κωλαδικου του ωστε να εξασφαλισει οτι αν χτυπησει μετωπικα καποιον ατυχο θα ειναι καλυμμενος
(ή απλα για να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο )νταξει να περνας κανα κοκκινο και να το παιζεις μαγκας γιατι εχεις διαφορα κομπλεξ και σε σιχαινεται ολος ο κοσμος , αλλα αυτος το γ@μησε τελειως το θεμα
-
Χθεσινό σκηνικό με τον αδερφό μου (ο οποίος έχει μια τάση να τη μπαίνει στους μπάτσους με κάθε ευκαιρία):
Πήγαινε μπροστά από περιπολικό το οποίο είχε αναμμένα τα ομίχλης μέσα στην πόλη. Το βλέπει στον καθρέφτη του, κόβει, το αφήνει να έρθει δίπλα του, κατεβάζει το παράθυρο, τους κάνει νόημα ότι θέλει να τους πει κάτι (2 ήταν μέσα), το κατεβάζει κι ο άλλος και τους λέει 'Τα ομίχλης σας. Τα έχετε ξεχάσει αναμμένα'. Δεν καταλαβαν (ή έκαναν πως δεν κατάλαβαν) και τους το ξαναλέει (θράσος ο νέος από τότε που γύρισε απ' την ξενιτιά στη μαμά Ελλάδα ). Απάντηση του μπάτσου: 'Για να βλέπω καλύτερα τα έχω, για να μπορώ να σε προστατεύω.'Η πλάκα είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει παρατήρηση σε μπάτσο για τα ομίχλης. Ο προηγούμενος του είχε πει 'εγώ μπορεί να είχα αναμμένα τα ομίχλης, εσύ όμως πέρασες με κόκκινο' (=απειλή, του στυλ 'μη μου κάνεις τον ξύπνιο φιλαράκο γιατί ΕΓΩ είμαι ο νόμος κι άμα γουστάρω σε γράφω για ό,τι γουστάρω).
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κυκλοφορεί τέτοια καφρίλα στους δρόμους.
(εντάξει, μπροστά σε άλλα αυτά είναι πταίσματα...) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες που ημουν στο λεωφορειο ειδα μια μπατσικη octavia στην παραλιακη στο υψος της αλιμου που ηθελε να περασει στο απεναντι ρευμα...
(ηταν παρκαρισμενη σε πεζοδρομιο στο ρευμα προς πειραια και ηθελε να παει προς γλυφαδα)να κανει φυσικα την αργη διαδρομη πηγαινοντας γυρω γυρω και περνωντας νομιμα απο καποιο φαναρι θα καθυστερουσε παρα πολυ τα 'οργανο' ...
το να συνεχισει λιγες 100αδες μετρα ακομα κανει εστω μια παρανομη αναστροφη ηταν too much μιας και μπροστα υπηρχαν πολλα αυτοκινητα που δημιουργουσαν κινηση και θα τον καθυστερουσαν
αποφασισε λοιπον μιας και δημιουργηθηκε ενα κενακι να διασχισει αναποδα τη παραλιακη για καμια 40αρια μετρα και να περασει απεναντι : αναβοντας φυσικα το απαραιτητο αξεσουαρ του κωλαδικου του ωστε να εξασφαλισει οτι αν χτυπησει μετωπικα καποιον ατυχο θα ειναι καλυμμενος
(ή απλα για να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο )νταξει να περνας κανα κοκκινο και να το παιζεις μαγκας γιατι εχεις διαφορα κομπλεξ και σε σιχαινεται ολος ο κοσμος , αλλα αυτος το γ@μησε τελειως το θεμα
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Χθεσινό σκηνικό με τον αδερφό μου (ο οποίος έχει μια τάση να τη μπαίνει στους μπάτσους με κάθε ευκαιρία):
Πήγαινε μπροστά από περιπολικό το οποίο είχε αναμμένα τα ομίχλης μέσα στην πόλη. Το βλέπει στον καθρέφτη του, κόβει, το αφήνει να έρθει δίπλα του, κατεβάζει το παράθυρο, τους κάνει νόημα ότι θέλει να τους πει κάτι (2 ήταν μέσα), το κατεβάζει κι ο άλλος και τους λέει 'Τα ομίχλης σας. Τα έχετε ξεχάσει αναμμένα'. Δεν καταλαβαν (ή έκαναν πως δεν κατάλαβαν) και τους το ξαναλέει (θράσος ο νέος από τότε που γύρισε απ' την ξενιτιά στη μαμά Ελλάδα ). Απάντηση του μπάτσου: 'Για να βλέπω καλύτερα τα έχω, για να μπορώ να σε προστατεύω.'Η πλάκα είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει παρατήρηση σε μπάτσο για τα ομίχλης. Ο προηγούμενος του είχε πει 'εγώ μπορεί να είχα αναμμένα τα ομίχλης, εσύ όμως πέρασες με κόκκινο' (=απειλή, του στυλ 'μη μου κάνεις τον ξύπνιο φιλαράκο γιατί ΕΓΩ είμαι ο νόμος κι άμα γουστάρω σε γράφω για ό,τι γουστάρω).
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κυκλοφορεί τέτοια καφρίλα στους δρόμους.
(εντάξει, μπροστά σε άλλα αυτά είναι πταίσματα...)Σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον με τα ίδια τα όργανα δεν βγάζεις άκρη, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό ένα τηλεφώνημα/καταγγελία στο 100.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αποφασισε λοιπον μιας και δημιουργηθηκε ενα κενακι να διασχισει αναποδα τη παραλιακη για καμια 40αρια μετρα και να περασει απεναντι αναβοντας φυσικα το απαραιτητο αξεσουαρ του κωλαδικου του ωστε να εξασφαλισει οτι αν χτυπησει μετωπικα καποιον ατυχο θα ειναι καλυμμενος
(ή απλα για να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο )Δεν 'παίζει' αυτό, ο ΚΟΚ απαγορεύει την κίνηση ανάποδα σε μονόδρομο ακόμα και σε οχήματα έκτακτης ανάγκης με αναμένο το φάρο (πρακτικά είναι το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν με αναμμένη τη σειρήνα).
-
Οτι ειπε ο πανω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η κινηση αναποδα σε μονοδρομο, για οποιοδηποτε οχημα εκτακτης αναγκης, ακομα κ με φαρο/σειρηνα αναμενα, σε καταδιωξη, σε παλιροια, σε οτιδηποτε.
Επισης βεβαια ο ΚΟΚ λεει οτι ΔΕΝ μπορουν να περνανε με κοκκινο, οπως επισης οτι ολα τα αλλα που μπορουν να κανουν, μπορουν να τα κανουν 'μονο αν δεν δημιουργειται κινδυνος για τους υπολοιπους χρηστες της οδου' (το οποιο εμενα μου λεει οτι εξ'ορισμου αμα σε τρακαρουν φταινε), κ ξερουμε ολοι πολυ καλα ποσοι μπατσοι εχουν πληρωσει για τετοια...
-
Τώρα εγώ τι να πω; Για το station με φάρο αναμένο που πήγαινε σαν μεθυσμένος από δω κι από κει στη Συγγρού, χωρίς φλας και με το χεράκι έξω να ανεμίζει;
Και εγώ με τη μηχανή σε μία λωρίδα κύριος, ενώ αυτός να χώνεται στη μισή δικιά μου;
Δηλαδή ήμαρτον. Δε μπορούσε να το βάλει ΟΛΟ στην αριστερή λωρίδα. FFS.
**Λεπτομέρειες. **
-
Ηράκλειο, μεταμεσονύκτια ώρα στα μπαράκια της παραλιακής...
Λόγω της ΠΟΛΥ δυνατής μουσικής ενός απ' τα μπαράκια, πλάκωσαν 3 (ΤΡΙΑ!) περιπολικά της ένδοξης ΕΑ.
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ τσαμπουκώθηκε ΑΓΡΙΑ με τους μπασκίνους, έπιασε μάλιστα έναν απ' τον γιακά και του έριχνε κανονικά μπινελίκια...Οι περήφανοι αστυνομικοί μπήκαν στα περιπολικά τους ΧΩΡΙΣ να πουν κουβέντα και έφυγαν σαν να ήταν το φυσιολογικότερο πράγμα στον κόσμο το να τους πιάνουν απ' τον γιακά και να τους βρίζουνε...
Ο κόσμος εν τω μεταξύ έμεινε με ανοιχτό το στόμα με μια τέτοια αντίδραση...
ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ Ε.Α.!!!
Βρε ου να χαθείτε ανίκανοι και ξεπεσμένοι ένστολοι τσογλαναρέοι ...καλά σας κάνουν τελικά...
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!